مشاهده نسخه کامل
: خرید 4 قطعه با 200 تومان بودجه
Hamid_311
07-02-2009, 20:26
سلام بر اساتید خوب و با دانش سخت افزار. به کمکتون احتیاج دارم. فوری!
با 200 تومن بهترین پیشنهادتونو برای خرید مادربورد، سی پی یو، رم و کارت گرافیک به من بدین.
میدونم بودجه کمه. ولی چاره ای نیست.
مصرف هم واسه یه سیستم خانگیه که زیاد هم بازی باش قرار نیست انجام بشه. یعنی سرعت بالا به گرافیک بالا ارجحیت داره.
پیشاپیش ممنون.
با 220 تومن میتونی اینو بگیری
main : Msi p31 neo
cpu : E2200
ram :2x1gb apacer 800
vga : Biostar 9500gt 512mb
Hamid_311
07-02-2009, 23:41
با 220 تومن میتونی اینو بگیری
main : Msi p31 neo
cpu : E2200
ram :2x1gb apacer 800
vga : Biostar 9500gt 512mb
ممنون.
میشه ریز قیمتهاشم بگید؟
دوستان دیگه نظری ندارند؟
Kianoosh
07-02-2009, 23:49
ممنون.
میشه ریز قیمتهاشم بگید؟
دوستان دیگه نظری ندارند؟
ecs g31tm=40
intel e5200=75
patriot 2g 800=25
club 4650=80
اونی که امیر گفت هم خوبه.اگه اینا رو این قیمت گیر بیار یبهتره!
main :p31 a7 biostar 54000
cpu:e5200 68000
ram:2*1Gb transcend 800 24000
vga: 9500gt biostar 512mb 70000
با 215 تا 220 این سیستم
Hamid_311
08-02-2009, 01:00
مرسی از همه.
این مادربوردهای ecs مشکلی ندارند؟ چرا انقدر ارزونن؟ آدم به شک میفته! :d
سوال دیگه اینکه آیا مهمه چیپ ست کارت گرافیک نسبت به مادر بورد چی باشه؟
مثلا میشه گرافیک پیشنهادیه Actros را روی MB پیشنهادیه ارباب بست؟
در کل این چطوره :
ecs g31t-m
e5200
biostar 9500 gt
2g 800 patriot or transcend
با پوزش از actros عزیز !
نمیخوام بگم که این لیست بدرد نمیخوره! ولی با این پول بجای مادربورد msi خیلی راحت میتونی یه گیگابایت ببندی که خیلی هم بهتر کار میکنه! درسته که روی گیگابایت مشخصات پایینتری نسبت به msi میشه خرید ولی بازم بهتر از msi کار میکنه!
در مورد بقیه ی قطعه ها نظری ندارم فقط هر چیزی خواستی ببندی اینو مد نظر داشته باش که fsb اون قطعه بالاتر یا مساوی با مادربوردت باشه تا بتونی نهایت کارایی رو از مادربوردت بگیری !
ببخشید که بد توضیح دادم ، آخه یه کم عجله دارم ! :31:
اون قرمز ها همش رد میشن کی گفته ؟؟ اون حرفارو؟
اگه بخوای هم سطح اون یک گیگا ببندی باید دو برابر اون پیاده شی این برتریه؟؟
ای اس آی یکی از محصولات عالیه!
از گیگا هم کلا بهتر فروش میکنه
با پوزش از actros عزیز !
نمیخوام بگم که این لیست بدرد نمیخوره! ولی با این پول بجای مادربورد msi خیلی راحت میتونی یه گیگابایت ببندی که خیلی هم بهتر کار میکنه! درسته که روی گیگابایت مشخصات پایینتری نسبت به msi میشه خرید ولی بازم بهتر از msi کار میکنه!
در مورد بقیه ی قطعه ها نظری ندارم فقط هر چیزی خواستی ببندی اینو مد نظر داشته باش که fsb اون قطعه بالاتر یا مساوی با مادربوردت باشه تا بتونی نهایت کارایی رو از مادربوردت بگیری !
دوست عزیز من هم p31 گیگا رو امتحان کردم هم msi .
تنها برتری گیگا فقط کیفیت برد و قطعات بهتر نسبت به msi هست وگرنه از لحاظ سرعت msi خیلی و میتونم بگم از ایسوس های 90 هزار تومنی هم خیلی بهتره. فقط لطفا دیگه بحث رو ادامه ندیم تایپیک منحرف میشه:46:
Kianoosh
08-02-2009, 14:25
main :p31 a7 biostar 54000
cpu:e5200 68000
ram:2*1Gb transcend 800 24000
vga: 9500gt biostar 512mb 70000
با 215 تا 220 این سیستم
سلام
دوست عزیز
به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت 4650 و 9500 کدوم یک ارزش خریدش بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
با پوزش از Actros عزیز !
نمیخوام بگم که این لیست بدرد نمیخوره! ولی با این پول بجای مادربورد msi خیلی راحت میتونی یه گیگابایت ببندی که خیلی هم بهتر کار میکنه! درسته که روی گیگابایت مشخصات پایینتری نسبت به MSI میشه خرید ولی بازم بهتر از MSI کار میکنه!
در مورد بقیه ی قطعه ها نظری ندارم فقط هر چیزی خواستی ببندی اینو مد نظر داشته باش که FSB اون قطعه بالاتر یا مساوی با مادربوردت باشه تا بتونی نهایت کارایی رو از مادربوردت بگیری !
همش رد میشه!:19::13:
دوست عزیز من هم p31 گیگا رو امتحان کردم هم msi .
تنها برتری گیگا فقط کیفیت برد و قطعات بهتر نسبت به msi هست وگرنه از لحاظ سرعت msi خیلی و میتونم بگم از ایسوس های 90 هزار تومنی هم خیلی بهتره. فقط لطفا دیگه بحث رو ادامه ندیم تایپیک منحرف میشه:46:
درسته و د راین مورد قبلا با هم صحبت کردیم !شنیدن کی بود مانند تست کردن!:31:
:11:
با سلام جناب ارباب سایه ها
این بنچها چیه برای من گزاشتین ؟
چیو میخواین ثابت کنین اینکه 4670 برتره ؟
مگه کسی توش شک داره که شما برای من بنچ میزارین و علامت سوال
من متوجه نشدم منظور شما از پست چیه
اگه میگین که چرا من این گرافیک رو پیشنهاد دادم جناب همکار انجمن هم همین کارت رو پیشنهاد دادن شما به به چه چه کردین بعد برای من علامت ؟ میارین
در ضمن من طبق بودجه این دوستمون این سیستم رو گفتم نه اینکه بگم 9500 بهترین کارت هست وگرنه خودم 2000 تا بنچ میارم براتون که نشون از برتری 4670 داره پس نمیخواد به من بخواهید ثابت کنید که 4670 برتره
من موندم که شما اینقدر میدونین که 4670 کارت برتری هست خودتون 4650 رو پیشنهاد دادین به این دوستمون ؟
لطفا جواب قانع کننده بدین
این قسمت مربوط به زننده تاپیک
دوست عزیز بجای اینکه پول الکی برای نامها بدین msi و giga و ...
که شاید توی بعضی تستها یه مقدار سرعتش بیشتر باشه پولتون خرج پردازنده کنید و یه پردازنده قویتر انتخاب کنید تا پول نام بدین
تمام این مادربوردها از یک چیپ استفاده میکنن منظورم اون سیستمهایی که دوستان پیشنهاد دادن و پل شمالیشون p31 از اینتل بود و تمامشون از نظر ساپورتی و قدرت تقریبا در یک سطح هستند حالا شاید msi و گیگا بخاطر کیفیت ساخت بهتر مینهای بهتری باشن ولی آیا ارزش 10 تا 20 هزار تومن بیشتر دادن رو دارن که مطمئنا ندارن خصوصا برای شما که محدودیت بودجه دارین
Hamid_311
09-02-2009, 00:09
باز هم ممنون از همه.
من هیچ تعصبی نسبت به برند خاصی ندارم و مهم کارایی و قیمت مناسب هست. و نظرم بیشتر روی پردازنده قویتر هست.
E5200 طبق گفته های شما انتخاب منه.
مادربورد هم یا Biostar یا Elite. (یه سوال مبتدایه: p31 و g31 چه فرقی دارند؟ کدوم بهترند؟)
گرافیک احتمالا 9500gt.
پ ن :شماها واقعاً کارتون درسته.
Kianoosh
09-02-2009, 02:48
با سلام جناب ارباب سایه ها
این بنچها چیه برای من گزاشتین ؟
چیو میخواین ثابت کنین اینکه 4670 برتره ؟
مگه کسی توش شک داره که شما برای من بنچ میزارین و علامت سوال
من متوجه نشدم منظور شما از پست چیه
اگه میگین که چرا من این گرافیک رو پیشنهاد دادم جناب همکار انجمن هم همین کارت رو پیشنهاد دادن شما به به چه چه کردین بعد برای من علامت ؟ میارین
در ضمن من طبق بودجه این دوستمون این سیستم رو گفتم نه اینکه بگم 9500 بهترین کارت هست وگرنه خودم 2000 تا بنچ میارم براتون که نشون از برتری 4670 داره پس نمیخواد به من بخواهید ثابت کنید که 4670 برتره
من موندم که شما اینقدر میدونین که 4670 کارت برتری هست خودتون 4650 رو پیشنهاد دادین به این دوستمون ؟
لطفا جواب قانع کننده بدین
سلام دوست من چرا ناراحت میشید!؟
منظور من 4650 بود اشتباه تایپ کردم!!!!!الان درست شد!
از بس که 4670 تایپ می کنم!
دوست عزیز کاش یکم در قضاوت عجله نمی کردی!!منظور من انتخاب بین 4650 و 9500 بود (که خودم 4650 رو پیشنهاد دادم!)و خیلی راحت میشد این اشتباه تایپی -اونم از من -رو حدس زد!که گفتم نظر شما رو بدونم با توجه به اختلاف ناچیز قیمتش 4650 ارزش خرید داره یا نه!اصلا قصد اهانت نبوده نسبت به کاربر قدیمی و بسیار دوست داشتنی مثل شما:11:
و اگر شما چنین برداشتی کردی مراتب پوزش من رو بپذیرید!
وگرنه کاملا مشخصه که 4670 بهتره از 9500!و بحثی در این مورد نیست فقط نظر شما رو در مورد انتخاب بین 9500 و 4650 با توجه به این بودجه بدونم و اصلا انتظار این برخورد رو نداشتم!:41:
همین!
قانع کننده بود(علامت سوال هم استفاده نکردم که توهین نشده)
...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.