مشاهده نسخه کامل
: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
sheytoon001
08-08-2010, 11:53
pci simple communications controller رو یافتم:31:
یه درایورو دانلود نکرده بودم
اسمش Intel Management Engine Interface Driver
و لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armanjoon_gh
08-08-2010, 13:34
به نظرتون تفاوت 150 هزار تومانی بین i3 , i5 خیلی محسوسه ؟ به خصوص برای بازیها
babak_deghat
15-08-2010, 14:36
سلام
من vostro 1510 رو دو ساله دارم و تو این دو سال یه بار سی دی درایوش خراب شده ، یه بار تاچ پدش ، یه بار وایرلسش ، یه بار هم کارت گرافیکش ، یه بار هم هاردش . اونم به خود به خودی !!
بعد که رفتم از چند تا تعمیرکار سوال کردم گفتن لپ تاپهای دل کلا خرابی خیلی زیاد داره ! یه دو نفر هم چیز جالبی گفتن . گفتن که چون دل فروشش خیلی زیاده تو لپ تاپهای خراب هم زیاد دیده میشه .
حالا من موندم که چی بگیرم که باز این اتفاقا نیفته براش
نظرتون راجع به studio 1558 چیه؟
shaghayegh_ir
15-08-2010, 16:00
سلام
خواستم بدونم کسی قیمت لپ تاپ Dell 15R رو داره
چه بدی هایی داره این لپ تاپ
و چه مزیت هایی داره ؟
ظاهرا سه تا کانفیگ ( یا ساخت ) مختلف داره . دقیقن یادم نیست. فکر کنم چینی و اینها داره
این که من میگم قطعات اصلی هست و با گارانتی
mhadishirani
15-08-2010, 16:30
سلام
من vostro 1510 رو دو ساله دارم و تو این دو سال یه بار سی دی درایوش خراب شده ، یه بار تاچ پدش ، یه بار وایرلسش ، یه بار هم کارت گرافیکش ، یه بار هم هاردش . اونم به خود به خودی !!
بعد که رفتم از چند تا تعمیرکار سوال کردم گفتن لپ تاپهای دل کلا خرابی خیلی زیاد داره ! یه دو نفر هم چیز جالبی گفتن . گفتن که چون دل فروشش خیلی زیاده تو لپ تاپهای خراب هم زیاد دیده میشه .
حالا من موندم که چی بگیرم که باز این اتفاقا نیفته براش
نظرتون راجع به studio 1558 چیه؟
میتونی یه ایسوس با مشخصات بهتر بخری.
مثلا n61jq با قیمت 1320 با مشخصات زیر:
ram : 4gb kingston 1333
cpu : core i7 720 qm
graphic : 5730 ati
babak_deghat
15-08-2010, 17:02
میتونی یه ایسوس با مشخصات بهتر بخری.
مثلا n61jq با قیمت 1320 با مشخصات زیر:
ram : 4gb kingston 1333
cpu : core i7 720 qm
graphic : 5730 ati
دویست تومن گرونتره !:31:
نظرتون راجع به خرابی های dell رو می خواستم بدونم . آیا فقط مختص سری vostro بود یا کلا لپ تاپهای دل بی کیفیت اند ؟
mhadishirani
15-08-2010, 19:05
دویست تومن گرونتره !:31:
نظرتون راجع به خرابی های dell رو می خواستم بدونم . آیا فقط مختص سری vostro بود یا کلا لپ تاپهای دل بی کیفیت اند ؟
ضرر نمیکنی(با کانفیگ core i7 میخوای بگیری یا core i5 اگه core i5 بخوای n61ja هست که همون قبلی فقط با core i5)
اینم لینک خرابی لپ تاپ ها تو سال سه سال اخیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری مینی inspiron کیفیتشون و کارکردشون چطوره؟
چطوری میشه پسورد admin لپ تاپ dell رو برداشت ، لطفا اگه میتونید کمم کنید.
درخواست مشاوره در این تاپیک ممنوع
دوستان عزیز تاپیک بسته میشه تا پست های اضافی هم پاک بشه ، کسانی هم که رعایت نکردند اخطار خواهند گرفت
درخواست مشاوره فقط و فقط در این تالار :
مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
موقت بسته شد
KATALONIA
28-08-2010, 17:31
سلام دوستان
كسي تجربه كار با لپتاپ زير رو داره ؟
به نظرتون قيمتش چنده الان ؟
XPS 16
Processor
Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
Operating SystemL]
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
LCD PanelEdge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP
CD ROM/DVD ROM
8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
Memory
4GB4 Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
Hard Drive
500GB5 7200 RPM6 SATA Hard Drive
Video CardATI Mobility Radeon™ HD 5730 - 1GB
دوست عزیز این مدل با این کانفیگ در ایران وجود نداره اگه هم باشه حدود 2 با بالا قیمتشه..
كسي تجربه كار با لپتاپ زير رو داره ؟
با 1340 رو دارم که سر تا پا کانفیگش با این فرق دراه:31:
به نظرتون تفاوت 150 هزار تومانی بین i3 , i5 خیلی محسوسه ؟ به خصوص برای بازیها
نخیر اصلا ، بلکه تفاوت در قدرت کارت گرافیک هستش
سری مینی inspiron کیفیتشون و کارکردشون چطوره؟
هردو در حد متوسط..
ولی کیفیت زیاد جالب نیست
digitalrn
30-08-2010, 21:53
کسی فرق بین سری های
]Inspiron
. Vostro
. Xps
, Studio
, Latitide
لپ تا پ های دل رو میدونه ؟ این ها با هم چه فرقی دارن ؟ هر سری برای کار مخصوصی ساخته شده ؟ مثلآ چه کارهایی ؟
به صورت خلاصه،
Precision
Latitude
Studio XPS
Studio
Vostro
Inspiron
اینا انواعشه که 1و2 بیشتر به درد کاربران حرفه ای و جدی میخوره و قیمت بسیار بالایی دارن مخصوصا اولی.
3 از طراحی خوبی برخورداره..
4- طراحی متوسط کارایی خوب.
5-متعادل و معمولا کارت گرافیک ضعیف ( هدف برای کارای office)
6-سری اینسپایرن که چند وقتی هست کانفیگهای خوبی رو ارزه میکنه و واسه کارای خونگی و دانشجویی خوبه..
tabrevent
31-08-2010, 00:12
سلام.از نظر عمر . کارکرد لپتاپ دل بهتره یا توشیبا؟
lotus prince
31-08-2010, 10:57
این لپ تاپ چطوره؟
قیمتش تقریبا چنده؟
dell 3500
cpu:core i5 m430 2.26
ram 4
hdd 500
geforce 310 2.4 gig
screen 15.6
کسی ازش استفاده کرده؟
ازش راضیه؟
سلام.از نظر عمر . کارکرد لپتاپ دل بهتره یا توشیبا؟
سوالتون کلیه...
بستگی به کاربریتون داره و اینکه چه مدلی مد نظرتون باشه
این لپ تاپ چطوره؟
قیمتش تقریبا چنده؟
dell 3500
cpu:core i5 m430 2.26
ram 4
hdd 500
geforce 310 2.4 gig
screen 15.6
کسی ازش استفاده کرده؟
ازش راضی
جواب شما رو دادم:46:
prance666
01-09-2010, 02:34
سلام دوستان والا شرکت به ما یهع لپ تاپ 1015 وسترو هدیه داده میخواستم بدونم چیزه مالی هست والا خودشون ویندوز 7 روش نصب کردن ولی صفحه خیلی روشنه تنظیماتش چطوری گر گیجه گرفتم و یه سوالی آیا این لپ تاپ رو میشه به تلویزیون وصل کرد خروجی hdmi که نداره av میشه بهش زد یا نه
باتشکر
mehdi30nema
01-09-2010, 14:15
برای خرید لپ تاپ های dell بهترین گارانتی کدوم هست ؟
زیگورات بهترینه دوست عزیز
mehdi30nema
02-09-2010, 08:33
نظرتون درمورد گارانتی شرکت همراه پشتيبان خاور ميانه چی هست ؟ معتبره ؟
نظرتون درمورد گارانتی شرکت همراه پشتيبان خاور ميانه چی هست ؟ معتبره ؟
ببین داداش کلا گارانتی چیز چرندیه تو ایران پس اگر قرار هست بین بد و بدتر انتخاب کنید زیگورات از همه قابل اعتماد تره و انصافا هم مثل بقیه نیست و نیروی کارش بهتر پاسخگو هستند ...
mehdi30nema
02-09-2010, 10:18
ببین داداش کلا گارانتی چیز چرندیه تو ایران پس اگر قرار هست بین بد و بدتر انتخاب کنید زیگورات از همه قابل اعتماد تره و انصافا هم مثل بقیه نیست و نیروی کارش بهتر پاسخگو هستند ...
آخه اختلاف قیمت زیگورات با گارانتی های دیگه تو بعضی از مدل ها به 60 تا 70 هزار تومان هم میرسه و آدم ویویه میشه که ارزون تر بخره .
آخه اختلاف قیمت زیگورات با گارانتی های دیگه تو بعضی از مدل ها به 60 تا 70 هزار تومان هم میرسه و آدم ویویه میشه که ارزون تر بخره .
خواب دوست من بقیه فقط الکی اسم گارانتی روشونه در حالی که عملا هیچ کاری انجام نمیدند .. و فقط به دوبی وابسته هستند تازه پولم ازتون میگیرند :27:
اما زیگورات نیروی آموزش دیده داره که خودشون اول میان تا اونجایی که سعی دارن به تعمیر میپردازند و در نهایت اگر مشکل حاد باشه سریعتر از باقی شرکتها از دوبی قطعه رو گیر آورده و جایگزین میکنند.. شرکتهای گارانتی دیگه خودشون در اصل به همین زیگورات که وارد کننده اصلیه وابسته هستند
بازم میگم هیچکدومشون آش دهن سوزی نیستند حتی همین زیگورات .. ولی باز قابل تحملتر از بقیست ...
mehdi30nema
02-09-2010, 20:19
من امروز رفتم بازار رضا و پاساژ ایران .
لپ تاپ دل مدل 5010 ( هارد 320 و سی پی یو core i3 ) به شدت فراوان بود و با توجه به گارانتی هاش از 750 میدادن تا 830 تومان . ولی جالب اینجا بود که هیچ جا با گارانتی زیگورات ندیدم .
یه چیزه دیگه هم که دیدم این بود که کلا قسمت پایین کیبورد خیلی براقه و به نظرم احتمالا جای انگشت خیلی زیاد روش میمونه . درسته ؟
من امروز رفتم بازار رضا و پاساژ ایران .
لپ تاپ دل مدل 5010 ( هارد 320 و سی پی یو core i3 ) به شدت فراوان بود و با توجه به گارانتی هاش از 750 میدادن تا 830 تومان . ولی جالب اینجا بود که هیچ جا با گارانتی زیگورات ندیدم .
یه چیزه دیگه هم که دیدم این بود که کلا قسمت پایین کیبورد خیلی براقه و به نظرم احتمالا جای انگشت خیلی زیاد روش میمونه . درسته ؟
خواب عزیز 830 که شما میگی فقط گارانتی زیگورات این قیمت رو باید داشته باشه ... هر گارانتی دیگه این قیمت رو بده شک کن بهش چون ارزش نداره ... اگر قصد خرید مدل n5010 رو داری اثر انگشت روش میمونه
یه تمیز کننده ال سیدی بگیری حله .. کلا زیاد سر این موضوع حساس نباش چون مهم نیستش
اگر خیلی برات گارانتی مهمه فقط زیگورات رو بگیر
اگر مهم نیست که به نظرم خیلی هم ضرر نمیکنی بدون گارانتی بگیر صرفه جویی هم کن حالشو ببری.. اصل مهم در لپتاپ اینه که خودت مراقبش باشی و نزاری بهش آسیبی برسه وگرنه این گارانتیها که کار خاصی نمیکنند(گرچه خودم با گارانتی گرفتم):27:
همین گارانتی زیگورات رو من با چشم فاکتور تعویض قطعاتش رو دیدم که برای مشتری انجام میدادن ، نمیخوام تبلیغ بشه ولی بعضی شرکت ها خدماتشون خوبه و زیر حرف نمیزنن به شرطی که مشتری هم نخواد دورشون بزنه .
برای مدل XPS 1530 که یه زمان پرفروش دل بود فاکتور تعویض قطعاتش تا 600 هزار تومن رسیده بود که رایگان برای مشتری عوض کردن .
همین گارانتی زیگورات رو من با چشم فاکتور تعویض قطعاتش رو دیدم که برای مشتری انجام میدادن ، نمیخوام تبلیغ بشه ولی بعضی شرکت ها خدماتشون خوبه و زیر حرف نمیزنن به شرطی که مشتری هم نخواد دورشون بزنه .
برای مدل XPS 1530 که یه زمان پرفروش دل بود فاکتور تعویض قطعاتش تا 600 هزار تومن رسیده بود که رایگان برای مشتری عوض کردن .
واقعا:18:
پس متاسفم براشون .... گرچه نمیشه کلی قضاوت کرد حالا تازگیا مثل عقده ایها هی چپ و راست میان به نمایندگیا میگن پارکینگ اختصاصی برای ماشین مشتریها زدیم و این حرفها هر کی ندونه فکر میکنه یه کمپانی 50 طبقست با 1500 تا کارمند
تو شهرستانها که مجبوری زیگورات بگیری چون شرکتهای دیگه ساپورتشون افتضاحه ..
بدون گارانتی از همه بهتره پول مفت هم نده آدم به اینا
prance666
02-09-2010, 21:53
سلام دوستان والا شرکت به ما یه ع لپ تاپ 1015 وسترو هدیه داده میخواستم بدونم چیزه مالی هست والا خودشون ویندوز 7 روش نصب کردن ولی صفحه خیلی روشنه تنظیماتش چطوری گر گیجه گرفتم و یه سوالی آیا این لپ تاپ رو میشه به تلویزیون وصل کرد خروجی hdmi که نداره av میشه بهش زد یا نه
باتشکر
لپ تاپ دل مدل 5010 ( هارد 320 و سی پی یو core i3 ) به شدت فراوان بود و با توجه به گارانتی هاش از 750 میدادن تا 830 تومان . ولی جالب اینجا بود که هیچ جا با گارانتی زیگورات ندیدم
شما باید از خود سایت آدرس نمایندگی ها رو ببینید وگرنه بقیه جاها با گارانتی های متفرقه میدن،
سلام دوستان والا شرکت به ما یه ع لپ تاپ 1015 وسترو هدیه داده میخواستم بدونم چیزه مالی هست والا خودشون ویندوز 7 روش نصب کردن ولی صفحه خیلی روشنه تنظیماتش چطوری گر گیجه گرفتم و یه سوالی آیا این لپ تاپ رو میشه به تلویزیون وصل کرد خروجی hdmi که نداره av میشه بهش زد یا نه
باتشکر
در مورد اتصال به تلویزیون این لپتاپ اطلاع خاصی ندارم
دوست عزیز شما چند باری این حرف رو زدی در حالی که الان با دوسال پیش تفاوت میکنه و اگه خرابی در شرایط گارانتی باشه دریغ نمیکنن...
والا رفیق مطمئنی ؟ من شک دارما ..
خرابی که نود درصدش به تعویض قطعه و معطلی چند هفته ای خریدار منجر بشه ارزش نداره به نظرم .. تازه آخرشم بیان با هزار بهونه پول قطعه رو ازت بگیرن نمیشه گفت گارانتی ! نمیدونم شاید شما استثنا از شانستون به خوبهاش برخورد کردید ... بحث گارانتی هنوز به نظر من جا نیفتاده و همجنان بیشتر شعاره تا عمل با تمام این تفاسیر خود من گارانتی زیگوراته لپتاپم ...:31:
خرابی که نود درصدش به تعویض قطعه و معطلی چند هفته ای خریدار منجر بشه ارزش نداره به نظرم .. تازه آخرشم بیان با هزار بهونه پول قطعه رو ازت بگیرن نمیشه گفت گارانتی ! نمیدونم شاید شما استثنا از شانستون به خوبهاش برخورد کردید ... بحث گارانتی هنوز به نظر من جا نیفتاده و همجنان بیشتر شعاره تا عمل با تمام این تفاسیر خود من گارانتی زیگوراته لپتاپم .
بله من مطمئنم..
بسیاری از مرجوعی ها با رضایت برگشتن..
کلا بحث رقابت که به میان بیاد دست و کله میشکونن:31:
تاپ رو میشه به تلویزیون وصل کرد خروجی hdmi که نداره av میشه بهش زد یا نه
خروجی VGA خوبه و کیفیت خوبی هم داره
prance666
03-09-2010, 11:46
دوسته عزیز والا تلویزیون ما ال سی دی نیست و خروجی VGA نداره راستی یه سوال دیگه این صدای لپ تاپ خیلی ضعیفه باند که بهش گمونم وصل نمیشه کارت صدا بگیرم میتونم باند رو بهش وصل کنم با تشکر
دوسته عزیز والا تلویزیون ما ال سی دی نیست و خروجی VGA نداره راستی یه سوال دیگه این ر
خب با همون کامپوزیت وصل کنید ولی صدا منتقل نمیشه.
صدای لپ تاپ خیلی ضعیفه باند که بهش گمونم وصل نمیشه کارت صدا بگیرم میتونم باند رو بهش وصل کنم با تشکر
وصل میشه ..
در همون قسمتی که هندزفری به لپتاپ وصل میشه .. مشابه اتصال PC
prance666
03-09-2010, 16:11
پس به همون قسمت هندزفری بزنم راستی شرمنده یه سوال دیگه من تلویزیونمون سونی 25 اینچه و خروجی vga hdmi نداره چطوری وصل کنم ممنون
gomnam23
03-09-2010, 20:10
درود
درایو مودم vostro 1510 رو می خواستم.
سپاس
پس به همون قسمت هندزفری بزنم راستی شرمنده یه سوال دیگه من تلویزیونمون سونی 25 اینچه و خروجی vga hdmi نداره چطوری وصل کنم ممنون
شما بايد بري يه فيش تبديل VGA به تلويزيون بگيري كه لوازم برقي فروشها دارند و حدودا 5 هزار تومنه.:20:
البته هرچه بيشتر خرج كني بيشتر آش ميخوري....!:31:
البته در اين مورد...!:46:
jericho-sina
07-09-2010, 19:53
دوستان میشه یه نفر در مورد vostro 1015 برام اطلاعات بده؟
620 هزار تومن بگیرم بده؟
صداش چه طوره؟ میگن ضعیفه
مرسی
jericho-sina
07-09-2010, 20:15
بعد یه سوال دیگه با vostro 1015 میشه از ویدیو پروژکتور بهش وصل شد؟
دوستان میشه یه نفر در مورد vostro 1015 برام اطلاعات بده؟
620 هزار تومن بگیرم بده؟
صداش چه طوره؟ میگن ضعیفه
آره مي ارزه چون من 675 هزار تومن قيمت داشتم...
مي توني از سايت زيراطلاعات بگيري...
اين همون لينك لپ تاپته كه نمره ي خيلي خوبي بهش داده...
اينهم همون لپ تاپ Riewiew اونه كه نوي صفحه ي زير ترجمه به انگليسي شده..
بعد یه سوال دیگه با vostro 1015 میشه از ویدیو پروژکتور بهش وصل شد
فكر نميكنم پورت E-Sata داشته باشه.... ولي اگه داشته باشه ميشه...:46:
اگه بخواي با VGA وصل كني ميشه...:31:
سلام دوستان من شنیدم کهxp n5010 را ساپیورت نمی کند این راسته .
وبرای نصب درایو به مشکل بر می خوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18 ::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18 ::18::18::18::10::10::10::10::20::20::20::41::41:: 41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::40::40::40 :
CHEGUEVARA.
09-09-2010, 23:08
سلام
به نظرتون از بين اين مدل ها كدومو بگيرم.......؟؟؟؟
كارت گرافيك كدوم مدل از بقيه بهتره....؟؟؟
با تشكر
DELL Studio 1558
DELL Vostro 3500
DELL Inspiron 5010
سلام
به نظرتون از بين اين مدل ها كدومو بگيرم.......؟؟؟؟
كارت گرافيك كدوم مدل از بقيه بهتره....؟؟؟
با تشكر
DELL Studio 1558
DELL Vostro 3500
DELL Inspiron 5010
n5010 قویترینه بین این 3 تا:46:
سلام دوستان من شنیدم کهxp n5010 را ساپیورت نمی کند این راسته .
وبرای نصب درایو به مشکل بر می خوره
سلام
دقیقا همین چند ساعت پیش از شرکت دوستم بر میگشتم یه 5010 رو سفارش گرفته بود و روش ویندوز xp نصب کرده بود ، حتما هم درایوراش رو نصب کرده دیگه
من دقیقا میپرسم بهتون اطلاع میدم ولی میدونم که نصب کرده بود
موفق باشید
n5010 قویترینه بین این 3 تا:46:
5010 از 1558 قویتره ؟؟ :18::18::blink::blink::blink::blink:
5010 از 1558 قویتره ؟؟ :18::18::blink::blink::blink::blink:
جدا عذر میخوام .. :11:
اصلا حواسم نبود 1558 رو نوشتند ..
با 1564 اشتباه گرفتم ..اصلا این دو تا کارت گرافیکشون یکسانه .. منم منظورم از لحاظ گرافیکی بود که اشتباه گرفتم به دلیل حواس پرتی :46:
kourosh_sos
10-09-2010, 08:11
سلام دوستان من یک 1558Core i7 گرفتم نظرتون راجعه به این لپ تاب چیشه ؟ میخواستم در مورد سرویس تگ بدونم که چیه و چطوری میشه تو سایت چک کردش اگه میشه بصورت تصویری بهم آموزش بدید ممنون میشم
سلام دوستان من یک 1558Core i7 گرفتم نظرتون راجعه به این لپ تاب چیشه ؟ میخواستم در مورد سرویس تگ بدونم که چیه و چطوری میشه تو سایت چک کردش اگه میشه بصورت تصویری بهم آموزش بدید ممنون میشم
1558 لپ تاپ نسبتا خوبی هست ، پردازنده خوبی هم داره هرچند داره این مدل هم قدیمی میشه و تقریبا دوره های آخرش هست .
سرویس تگ یه کدی هست که برای لپ تاپ های دل منحصر بفرد هست . شما تو سایت دل با وارد کردن فقط سرویس تگ میتونید مستقیم به صفحه سرویس و ساپورت مدل 1558 و کانفیگی که خریداری کردید برید .
برید به سایت دل و پایین صفحه گزینه Drivers & Downloads رو بزنید و بعد در قسمت Home User ( گزینه 1 ) شما میتونید مدل دستگاه رو خودتون انتخاب کنید یا سرویس تگ رو بزنید خود سرور تشخیص میده لپ تاپ شما چه مدلی هست .
سلام
دو تا مدل زیر رو میشه با هم مقایسه کنید ، به نظر میرسه 1558 قویتر باشه ولی اینهمه تفاوت قیمت مال چیه .... قیمتا و مشخصات رو امروز از زیگورات گرفتم ....
1.360.000 <-- Studio 1558
CPU: (i7-720QM) 1.6~2.8
Cache: 6
RAM: 6GB
HDD: 640+
LCD (TFT) : 15.6 WXGA
Weight : 2.5
ATI Radeon 5470 1GB
7 HP
TL / WB / BL / 9Cell
+++++++++++++++++++++++++++++++
Latitude E6410 --> 1.820.000
CPU: (i7-620 M) 2.66~3.33
Cache: 4
RAM: 4GB
HDD: 500++
LCD (TFT) : 14.1 WXGA+
Weight : 2.3
nVidia NVS 3100M 512 MB
7 PR
LED / WB / BL /MR / FP / 6cell
++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز قیمت بالای سری لتیتود به دلیل کیفیت ساخت بالا و استحکامشه..
1558 به مراتب بری کاربران عادی بهتره
DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
استحکام در برابر ضربه(بدنه محکم)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
پورتهای ارتباطی بسیار عالی
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
اگه کسی نقطه ضعفی در مورد این لپ تاپ سراغ داره لطفا بگه
تجربه خرید dell vostro 3500
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ashkan1360
15-09-2010, 09:46
سلام
لپ تاپ vosto 1500 من پس از 3 سال که دارمش تازگی خیلی داغ میکنه و خودش خاموش میکنه
فکر نکنم شرایط براش تغییری کرده باشه
فکر میکنین از چی باشه ؟
deleteman
15-09-2010, 19:19
DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
كسي نيست جوابشمو بده ؟ منم ميخوام معايبشو بدونم
كسي نيست جوابشمو بده ؟ منم ميخوام معايبشو بدونم
آقا املات رو درست كن بچه ها مردم گيج نشن ....
بعد سريع جوابتو ميدن!:46:
از معايبش چند تا هست:...
اصلا به درد بازي كردن نميخوره...:41:
طراحيش مث دهه ي ووزيلاهه....خخخخخخخخ:31:
براي كارهاي محاسباتي عاليه...:46:
نامبر پد نداره...:41:
LED , HD,...تو اين مدلها كاربردي نداره...:41:
زود داغ ميكنه ولي اونقدر ها براش ضرر نداره...:13:
خوب همه داغ ميكنن...بعضيها كمتر بعضي ها بيشتر...:31:
مدل خوبيه اگه براي دفتري ...حملو نقلي جايي ميخواي...:8:
البته باطري 6 سلولي دارش رو بخر...
مواظب باش بهت نندازن چون ريفربيش در اين مدل خيلي زياده...:18:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
سلام
لپ تاپ vosto 1500 من پس از 3 سال که دارمش تازگی خیلی داغ میکنه و خودش خاموش میکنه
فکر نکنم شرایط براش تغییری کرده باشه
فکر میکنین از چی باشه ؟
اشكال از فنه...برو تعميرگاه به احتمال زياد توش چيزي رفته...
:11:
CHEGUEVARA.
16-09-2010, 16:09
ببخشين كه اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم.......................!!!!
ميخواستم بدونم كه بين گرافيك هاي سري geforce 330 و ati 5470 كدوم قويتره.......؟؟؟
ممنون
احسنت
واقعا یه لپ تاپ تمام عیار و همه فن حریفه
من خوذم 2 ساله که یکیشو دارم واقعا ازش راضیم
البته یه چیزش یه خورده حساسه و اونم دی وی دی رایترشه
بازم کمال تایید خودم رو در مورد این سیستم به اطلاع همه می رسونم
فقط اگه خواستین ازش بگیرین مواظب باشین که لهستانی شو بخرین
موفق باشین:5:
Maziar_69
16-09-2010, 20:22
سلام دوستان.
من یه 1640 دارم که یه آنتن ----T هم توش بود وقتی خریدم.
یه سالی میشه دارمش. اصلا از این قابلیتش استفاده نکردم.
برای استفاده وقتی آنتن رو میزنم به دستگاه نمیشناستش.
نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟
ممنون.
ببخشين كه اين سوال رو اينجا مطرح ميكنم.......................!!!!
ميخواستم بدونم كه بين گرافيك هاي سري geforce 330 و ati 5470 كدوم قويتره.......؟؟؟
ممنون
اينويديا GT 330 قويتره....
مطمئن باش
احسنت
واقعا یه لپ تاپ تمام عیار و همه فن حریفه
من خوذم 2 ساله که یکیشو دارم واقعا ازش راضیم
البته یه چیزش یه خورده حساسه و اونم دی وی دی رایترشه
بازم کمال تایید خودم رو در مورد این سیستم به اطلاع همه می رسونم
فقط اگه خواستین ازش بگیرین مواظب باشین که لهستانی شو بخرین
موفق باشین
مبارك باشه ايشالا 100 سال ديگه هم عمر كنه...
سلام دوستان.
من یه 1640 دارم که یه آنتن ----T هم توش بود وقتی خریدم.
یه سالی میشه دارمش. اصلا از این قابلیتش استفاده نکردم.
برای استفاده وقتی آنتن رو میزنم به دستگاه نمیشناستش.
نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟
ممنون
آره بايد از سايت دل دانلود كني نرم افزارش را...
yashgin128
16-09-2010, 21:46
DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
هیچ قطعه ساخت بشری بدون عیب نیست
من چند ماه پیش (50 روز حدودا) بشدت تو نخ این مورد بودم اما.... امابعد از راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کردم.
متاسفانه توی زندگی من از تعصب زیاد روی مارک و برند ضربه خوردم به نظر من سعی کنید مدل ها را با هم مقایسه کنید نه برندها را.چون همه خوبند پس بگردید دنبال خوبتر
این مدل به نظر من طراحی جالبی داره حتی توی عکس هاش قشنگتر هم مینماید اما یکم اندازه بزرگی داره نسبت به سایز صفحه نمایش.یعنی اندازه دستگاه در حد یه دستگاه با 17 اینچ هستش.
یکی دیگه از عیب هاش قیمت اونه که نسبت به کانفیگش یکم زیاد بود(1.090) البته الان قیمت ندارم.
با گرافیک 512 مدل g310 باید قید بازی کردن را بزنید البته یه سری از بازی ها را مطمئنا جواب خواهد داد ولی گرافیک نا امید کننده ای داره.
با این پول میشه از این برند و برند های دیگه مورد های مناسبتری پیدا کرد.
اگه که هم اصرار بر این مدل دارید حتما اون کانفیگی که دارای پردازنده core i5 520m (تاکیدم روی 520 هستش)
هست رو بگیرید.
yashgin128
16-09-2010, 23:13
یه چیز دیگه
یه تاپیک هست که خودم زدم در این مورد البته اگه مشاهده نکرده باشید
هیچ قطعه ساخت بشری بدون عیب نیست
من چند ماه پیش (50 روز حدودا) بشدت تو نخ این مورد بودم اما.... امابعد از راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کردم.
متاسفانه توی زندگی من از تعصب زیاد روی مارک و برند ضربه خوردم به نظر من سعی کنید مدل ها را با هم مقایسه کنید نه برندها را.چون همه خوبند پس بگردید دنبال خوبتر
این مدل به نظر من طراحی جالبی داره حتی توی عکس هاش قشنگتر هم مینماید اما یکم اندازه بزرگی داره نسبت به سایز صفحه نمایش.یعنی اندازه دستگاه در حد یه دستگاه با 17 اینچ هستش.
یکی دیگه از عیب هاش قیمت اونه که نسبت به کانفیگش یکم زیاد بود(1.090) البته الان قیمت ندارم.
با گرافیک 512 مدل g310 باید قید بازی کردن را بزنید البته یه سری از بازی ها را مطمئنا جواب خواهد داد ولی گرافیک نا امید کننده ای داره.
با این پول میشه از این برند و برند های دیگه مورد های مناسبتری پیدا کرد.
اگه که هم اصرار بر این مدل دارید حتما اون کانفیگی که دارای پردازنده core i5 520m (تاکیدم روی 520 هستش)
هست رو بگیرید.
Maziar_69
17-09-2010, 13:04
آره بايد از سايت دل دانلود كني نرم افزارش را...
ممنون دوست عزیز.
تو سایت دل فقط درایورش رو پیدا کردم و نصب کردم ولی بازم آنتن رو که وصل میکنم هیچی نمیشه.
اسم برنامش چی هست؟
کلا هیچی بلد نیستم از گرفتن تلویزیون با این آنتن ها. :41:
yashgin128
17-09-2010, 16:27
درسته اشتباه تو هر مدلي وجود داره ولي اين مدل بيشتر صنعتي و براي همين گرافيك بالايي نداره!:31:
همون طور كه نوشتي مقاومه...!با چي تستش كردي...؟
چكش...؟دريل...؟مته...؟ميخ..؟.....
شما اگه در پست من کلمه یا واژه ای یا هر چیز دیگری را با نشان مقاوم(یا حتی از خانواده قوی ) پیدا کردید من به شما یه دستگاه چکش یا دریل یا مته یا میخ هدیه خواهم داد
ممنون دوست عزیز.
تو سایت دل فقط درایورش رو پیدا کردم و نصب کردم ولی بازم آنتن رو که وصل میکنم هیچی نمیشه.
اسم برنامش چی هست؟
کلا هیچی بلد نیستم از گرفتن تلویزیون با این آنتن ها
كجا زندگي ميكنين...؟بايد بدونم تا بگم چرا اينطوريه...!:11:
شما اگه در پست من کلمه یا واژه ای یا هر چیز دیگری را با نشان مقاوم(یا حتی از خانواده قوی ) پیدا کردید من به شما یه دستگاه چکش یا دریل یا مته یا میخ هدیه خواهم داد
چقدر ول خرج...!:18:ورشكست ميشي يهو...!:21:مستحكم و قوي مترادفند پسرم...!:31:
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
وزن مناسب(2.4)
حالا ديدي از كجا ميگم...؟:31:حالا قوي هست در برابر ضربه...؟تا چقدر..؟:18:
آقا من واقعاً گیج شدم چند سالی تو نخ سخت افزار نبودم مخم داره سوت می کشه با این مدل ها و سی پیو ها و گرافیک ها
تو رو خدا بهم بگید چی بگیرم !!!!
اولآ بگم که به دانش جو هستم و انتظارات من از یه لپ تاب اینه که بتونم باهاش وب سایت طراحی کنم، ویژوال استودیو 2010 و ورژن های آینده رو روش اجرا کنم خلاصلا تو برنامه های سنگین کم نیاره و سرعتش پایین نباشه که اشکم رو در بیاره که چیز کتک خور و کار کن باشه.
از لحاظ هزینه می تونم بین 800 تا 900 نهایاً 1000000 تومن خرج کنم (اونم با وام!!!) اگه می شه از تمامی شرکت ها واسم معرفی کنید
دل اچ پی سونی ام اس ای اپل ...
با تشکر
نميدونم چقدر سنگينه...!ولي در حد يه بازي (هاي تك) هست..؟
شما خودت ميدوني چه گرافيكي منظورم برند اونهاست براي اين دو بهتره...؟اگر اينويدياهه ميتوني:
LEANOVA Y560
LEANOVA Y550
LEANOVA G560
ACER 5740G
ACER 5741G
برداري...ولي اگر ATI بيشتر به كارت مياد:
DELL STUDIO 1558 فكر نكنم پولت به 1.200 هزار تومن برسه...(!)
DELL 5010
MSI GX 640
ACER 5738G
ACER 5542G
ACER 5540G
و...
را برداري...
پولت به سوني و اپل با اين مشخصات كه زير يه ميليون باشه نميرسه...
پ.ن:براي كاراي سه بعدي مث بازي و 3D MAX هميشه NVIDIA به كار برده ميشه...
Maziar_69
18-09-2010, 14:15
تهران هستم. :11:
البته برای دانشگاه میرم شاهرود ولی فعلا که تهران هستم. :11:
Mr Unknown
20-09-2010, 15:58
دوستان 5010 چه رنگهایی داره؟
سفید داره؟
تهران هستم. :11:
البته برای دانشگاه میرم شاهرود ولی فعلا که تهران هستم.
باید بری گارانتیش!
دوستان 5010 چه رنگهایی داره؟
سفید داره؟
آره داره!:11:
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
سلام به همگی دوستان
میشه بگید نظرتون راجع به inspiron 4010 با کانفیگ core i5 چیه؟ میخوام این مدل رو بخرم، به نظر خودم از نظر cpu , gpu, و باقی مشخصات، ظاهرا rate نسبتا بالایی داره. ولی اگه کسی تجربه ای از خرید این مدل داره توضیحات بیشتری بده لطفا.
البته مدل 5010 اش رو چند ماهیه که داداشم خریده و راضیه. ولی میخواستم بدونم ابعاد کوچکتر و فضای کمتر مدل 4010، محدودیتی در تهویه مناسب دستگاه ایجاد نمیکنه؟ کلا عملکردش راضی کننده ست؟
با تشکر
راضی کننده هست ولی خوب به نظر من خیلی کوچیکه!:31:
hadi216216
22-09-2010, 19:46
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من دانشجوی مهندسی شیمی - نفت هستم که با نرم افزارهای های سیس و متلب کار می کنم
یه لب تاپ تا سقف 1.100 میخوام که cpu i5 و کارت گرافیک بالا داشته باشه ،بازی میکنم ، فیلم هم میبینم
یه لب تاب که طی استفاده ی طولانی مدت کم نیاره ، زود داغ نکنه و زیبا باشه
wifi قوی داشته باشه
5010 چطوره؟
tare_soti
23-09-2010, 18:04
سلام راهنمایی میخواستم در مورد لپ تاپ dell mini 10 اگه واستون زحمتی نیست واسم توضیح بدید خیلی ممنون میشم.حدود قیمت چنده؟
آره داره!:11:
:31:
سفید نداشت که؟! جدید زدن؟؟!
سفید نداشت که؟! جدید زدن؟؟!
سفید نداره ...
فوقش توسیه..
رنگی داره . مثلا صورتی یا سبز یا . . .فک کنم خودت الان رفتی دنبالش دیگه بهتر بدونی
سلام .
یه Dell Inspiron N5010- Intel® Core i5 واسه همکارم خریدیم که فقط روش win se7en داره
حالا من میخوام یه برنامه توش بریزم که فقط با xp کار می کنه
میشه روش xp ریخت ؟
میشه روش xp ریخت ؟
دردسر داره..
در ضمن اول باید xp نصب شه بعد سون.. اگه نه که بازهم دردسر داره
دردسر داره..
در ضمن اول باید xp نصب شه بعد سون.. اگه نه که بازهم دردسر داره
xp ریخته . برنامه رو هم نصب کرده .
فقط برنامه فقل سخت افزاری داره و ارور میده که قفل شناسایی نشد .
احتمالا درایورش نصب نیست
برای این قفل های سخت افزاری باید درایو مخصوص نصب کرد ؟
سلام. من می خوام Studio 1558-B DELL بخرم. کسی تجربه داره یا اگه عیب مورد توجهی داره به من بگه ؟؟ مرسی
سلام
خواستم بدونم 1545 چه طور لپ تابی هست و در چند مدل عرضه شده و قیمت هاش چقدر هست..؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و یه لپتاب می خوام واسه ی برنامه نویسی و بازی های PES و فیفا
یه لب تاپ تا سقف 1 lمیلیون میخوام که cpu i5 و کارت گرافیک بالا داشته باشه ،بازی میکنم ، فیلم هم میبینم
wifi قوی داشته باشه
DELL - Inspiron N5010
CPU: INTEL i5 (2.40 Ghz) CACHE: 3.0 MB FSB: 1066
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500+ GB SATAL
LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED
DRIVE: DVD+RW DoubleLaye
VGA: ATI 5470
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI
2.8 Kg
چطوره؟
سلام بچه ها
میخواستم بدونم vostro 3300 لپ تاپ خوبی هست یا نه؟
من یه لپ تاپ 13 اینچ میخوام تا قیمت یک میلیون و پونصد. اصلا برا بازی نمیخوامش .
قدرت cpu صفحه نمایش خوب و داشتن dvd-rw برام مهمن. حتما هم میخوام 13 باشه .
میشه لطفا راهنماییم کنید؟
راستی من ساکن شیرازم و اینجا asus u30jc اصلا گیر نمیاد.:41:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و یه لپتاب می خوام واسه ی برنامه نویسی و بازی های PES و فیفا
یه لب تاپ تا سقف 1 lمیلیون میخوام که cpu i5 و کارت گرافیک بالا داشته باشه ،بازی میکنم ، فیلم هم میبینم
wifi قوی داشته باشه
DELL - Inspiron N5010
CPU: INTEL i5 (2.40 Ghz) CACHE: 3.0 MB FSB: 1066
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500+ GB SATAL
LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED
DRIVE: DVD+RW DoubleLaye
VGA: ATI 5470
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI
2.8 Kg
چطوره؟
عالیه برای کار شما ..
منتها فعلا دست نگه دارید به دلیل بالا رفتن قیمت دلار قیمت این لپتاپ از حد استاندارد بالا رفته
behzadbusiness2
01-10-2010, 15:03
بچه ها من لپ تاپم 1555 دل هست امروز صداش قطع شده ویندوزم هم 7 و همه درایور ها هم نصب هستند البته رفت رو هایبرنیت بعد که اومد بیرون اینطوری شد هر کاریشم میکنم درست نمیشه ترو خدا به دادم برسید البته مثلاً وقتی باطری نداره اون اول یک بوق بوق میکنه پس قاعدتاً نسوخته اما نمیدونم چیکار کنم درست بشه هدفون هم وصل میکنم صدا میاد اما از اسپیکر نمیاد
behzadbusiness2
01-10-2010, 16:03
بچه ها خودش درست شد :31::8:
prance666
01-10-2010, 21:46
سلام
دوستان والا من یه لپ تاپ دل 1015 دارم و میخواستم به تلویزیونمون که از این معمولی ها به مدل sony 25 inch flat هست که فقط باید با av وصل کنم من رفتم یک کابل گرفتم که یک سرش vga و یک سرش av هست و من بعد از اتصال این کابل ها به تلویزیون و لپ تاپ وارد قسمت display کارت گرافیکم شدم ویندوز من 7 هست و وقتی تنظیمات رو انجام دادم ولی تصویر حالت برفکی پرش پرشی هست و هیچ تصویری نمیاد و من حتی به کامپیوتر خودم هم وصل کردم به همون پورت vga ولی اونم همینطوری بود ممنون میشم کمکم کنید
قبل از خرید کامپیوتر های Dell حتما بخوانید!
در این سایت مدعی شدند که شرکت Dell از اجناس به درد نخور و به اصطلاح بنجل برای ساخت مادربورد های خودش استفاده میکنه و چند تا عکس هم قرار دادند .
(منبع: برنامه نویس)
-----------------
پ.ن. بنده نظری در این مورد ندارم. فقط محض اطلاع گفتم
HESAM_5700
05-10-2010, 19:58
سلام.
یه لپ تاپ دل 1015 گرفتم...بلوتوثش چجوری روشن میشه؟:دی
ممنون
سلام.من یه لپ تاپ vostro 3500 خریدم...
به نظر شما خوبه و به درد بازی می خوره؟؟؟؟؟؟
سلام ...
توی سی دی درایور مینی لپتاپم چند تا درایور مربوط به gps و تلویزیون دیجیتال هست ... سوال اینجاست که آیا من میتونم بدون سخت افزاره اضافی این ها رو فعال کنم ؟ چطوری ؟
cina1991
09-10-2010, 16:12
سلام. من می خوام Studio 1558-D DELL بخرم.
فقط از مشکل گرم شدنش می ترسم.کسی تجربه داره یا اگه عیب مورد توجهی داره به من بگه ؟؟ مرسی
خوش تیپااااااااااااا جواب بدین....
سلام به همه دوستان
من می خوام لپ تاب دل بخرم، برای کارهای برنامه سازی پیشرفته و انیمیشن می خوام و قیمتش هم بین 1 تا یک و پونصد باشه
و سری زیر رو بهم پیشنهاد کردند
INSPIRON 5010و
VOSTRO1015و
STUDIO 1557
و
VOSTRO 3500
به نظر شما من کدوم رو انتخاب کنم؟
یه سوال داشتم روی لپ تاپ XPS 1530 که ویندوز ویستا نصبه میشه XP هم در کنارش نصب کرد؟
یه سوال داشتم روی لپ تاپ XPS 1530 که ویندوز ویستا نصبه میشه XP هم در کنارش نصب کرد؟
بله من نصب کردم ولی با این سیسنم مچ نیست!!!گیر بازاره!!!
البته قبلش باید تو سیستم یه تغییراتی ایجاد کنی!!!
تو سایت زیگورات می تونی راهنماش رو دانلود کنی!!!
من که میگم 7 نصب کن راحت بعد اگه کارت گیره xp است از این نرم افزار ها ویرچوال ماشین نصب کن(ویندوز مجازی)!!!
Xx Hossein xX
15-10-2010, 20:17
دوستان مدل N5010 باتریش معمولا چند ساعت کار میکنه ؟!
برای من بهترین حالت که فشاری رو دستگاه نباشه 3 - 3.5 ساعت کار میکنه .
somaye1988
15-10-2010, 20:45
سلام بچه ها..
من میخام یه لپ تاپ بگیرم که قیکتش حدود بین 600 تا 700 باشه ..
پیشنهاد شما چیه..به نظرتون acer 6930 َA خوبه؟؟
GHOST RECON
15-10-2010, 20:57
سلام دوستان ايا سايتي هست كه قيمت و مشخصات سخت افزاري لپ تاپ هاي dell رو نوشته باشه (البته به قيمت بازار نزديك باشه)
somaye1988
15-10-2010, 21:09
سلام دوستان ايا سايتي هست كه قيمت و مشخصات سخت افزاري لپ تاپ هاي dell رو نوشته باشه (البته به قيمت بازار نزديك باشه)
اینجا =>
دوست عزیز لینک فارسی ممنوعه..
شما میتونی به راحتی در گوگل سرچ کنی و پیدا کنی..
مثلا بنویس دل زیگورات:31: خودش میاره:46:
سلام بچه ها..
من میخام یه لپ تاپ بگیرم که قیکتش حدود بین 600 تا 700 باشه ..
پیشنهاد شما چیه..به نظرتون acer 6930 َA خوبه؟؟
سلام دوست عزیز ..
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم..
از این به بعد در تاپیک های
ادامه بدید
مرسی:11:
پاسخ:
مدل خوبیه ولی گزینه های بهتری هم پیدا میشه..
مثله:
Aspire 5732ZG
2.2-1MB-FSB800 3GB DDR3 320 DVD RW 15.6 WXGA 4570 ATI LINUX
T 650
موفق باشید
سلام.
به دادم برسید
من اینور ایرانم
میخوام اینترنتی یه n5010 بگیرم.
از کجا بگیرم ؟ کیمیا آنلاین یا دی جی کالا ؟ ( لطفا راهنمایی کنید پلیییییییییییییییز ) ایمیلم هم اینجاست
vesal.keshavarz@gmail.com
به نظرتون تا ساعت 12 میتونم به جواب برسم ؟ :D
به نظرتون تا ساعت 12 میتونم به جواب برسم ؟ :D
سلام...
هردو میشه اینترنتی و بهتره به اونی که جوایز بیشتری گرفته ( حداقل کار ) توجه کنی...:46:
Facon_Archi
17-10-2010, 21:46
دوستان DELL لپ تاپ جدیدی نمیخواد بده تو بازار؟
اگه آره که کی ؟
دوستان DELL لپ تاپ جدیدی نمیخواد بده تو بازار؟
اگه آره که کی ؟
3500 و 3300 و 5010 حالا حالا تازه محسوب میشن..::31:
کلا شرکت دل اعتماد به نفس خوبی داره:27:
تنها مشكلي كه در سايت ها به ان اشاره شده بود صداي نامعقول هارد.فن و dvd بود كه بعضي از افراد نيز چنين مشكلي نداشتند
اگر كسي از اين نوت بوك استفاده ميكند لطفا نظر خود را در مورد اين مشكل بيان كند
همچنين نظر شخصي خود در مورد نقاط قوت و ضعف دستگاه
سلام..گلم....من خودم توي فرودگاه به همچين مشكلي بر خود كردم..احتمالا مونتاژي بوده..ولي روي هم رفته بد نيست...تندرست باشي....
کسی میدونه کجای سایت دل باید سریال لپ تاپ رو وارد کنی تا مشخصاتش رو بهت بده ؟ ( لطفا سریع که مهمه )
ashkan1360
21-10-2010, 14:59
کسی میدونه کجای سایت دل باید سریال لپ تاپ رو وارد کنی تا مشخصاتش رو بهت بده ؟ ( لطفا سریع که مهمه )
firefox7
23-10-2010, 16:48
چرا یکی نیست یک توضیح جامع در مورد لپ تاپ بده؟
ashkan1360
23-10-2010, 21:04
چرا یکی نیست یک توضیح جامع در مورد لپ تاپ بده؟
یعنی چی دقیقا " ؟؟؟
ba maram
24-10-2010, 16:07
dell inspiron 1564 ویندوز 32 بیت ساپورت میکنه؟؟مشکلی نداره؟؟؟
amini_bio
25-10-2010, 09:03
سلام.
آقا یه سری لپ تاپ برا شرکت مهندسی می خوایم.
اطلاعاتی راجب سری e لپ تاپ ها می خوام.
مثل e5510 و e6510
که فقط این دو مدله یا مدل های دیگه ای هم داره؟
و چجوریاند؟
کسی اطلاعاتی داره؟
ashkan1360
25-10-2010, 13:42
dell inspiron 1564 ویندوز 32 بیت ساپورت میکنه؟؟مشکلی نداره؟؟؟
چرا نکنه ؟
شاید 64 بیت رو یه لپ تاپی ساپورت نکنه که فکر کنم همه جدید ها به خصوص چند هسته ایهای ساپورت کنن ولی 32 رو که پنتیوم 100 هم ساپورت میکنه چه برسه به .....
ba maram
25-10-2010, 14:51
چرا نکنه ؟
شاید 64 بیت رو یه لپ تاپی ساپورت نکنه که فکر کنم همه جدید ها به خصوص چند هسته ایهای ساپورت کنن ولی 32 رو که پنتیوم 100 هم ساپورت میکنه چه برسه به .....
آخه ما لپ تاپ گرفتنی طرف گفت درایوراش نیومده...الانم اگه سایتش رو ببینین درایور واسه 32 بیت نداره...
این که درایور 32 بیت نداره یکم غیر معقول نیستش؟؟
ashkan1360
25-10-2010, 18:43
آخه ما لپ تاپ گرفتنی طرف گفت درایوراش نیومده...الانم اگه سایتش رو ببینین درایور واسه 32 بیت نداره...
عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.من یه 1520 vostro دارم.چه جوری wifi رو روشن کنم؟اون دکمه سمت چپ رو که میزنم فقط بلوتوثش روشن میشه.تورو خدا کمک کنید.خیلی ضروریه
ba maram
25-10-2010, 22:40
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
سلام.من یه 1520 vostro دارم.چه جوری wifi رو روشن کنم؟اون دکمه سمت چپ رو که میزنم فقط بلوتوثش روشن میشه.تورو خدا کمک کنید.خیلی ضروریه
شاید نیاز به نصب درایور هست...نصب کنش اگه نصب نکردی....:20:
سلام دوستان
به نظر شما دوستان vostro 3300 لپ تاپ خوبی هست میخوام بگیرم.
اگه معایب و مزایاشو بگین ممنون میشم.
من همیشه قدیمی پسند بودم به نظر من inspiron 1525البته اصلش نه چینی!!!!!تو دل ها بهترینه
alonestar69
29-10-2010, 17:39
با سلام به تموم بچه های خوب این بخش
من نظر خوبی روی inspiron 5010دارم میخواستم اطلاعات تکمیلی در باره این لب تابو بگیرم و مزایا و معایبش رو بدونم کسیی میتونه بهم لینک بده یا اطلاعات منو تکمیل کنه؟
ممنونم از همگی
من یه 1558 dell studio دارم
این کلید های بالای کیبورد که برای تنظیم صدا هست از کار افتاده
چطوری میتونم دوباره درستشون کنم
ba maram
02-11-2010, 20:43
:11:کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟
Dr.FANOOS
02-11-2010, 22:01
نه بابا جواب که نمی دن پست هم پاک می کنند:27:
Unknown_2517
02-11-2010, 23:39
من براي دوستانم 1564 گرفتم و با همين موضوع روبرو شدم. براي حل مشكل شما بعد از نصب ويندوز 7 حالت آپديت رو فعال كنيد تمام فايلهاي لازم رو دانلود ميكنه فقط بلوتوث رو نميشناسه كه شما از سايت دل نسخه 64 بيتش رو بگيريد و نصب كنيد.
چون من سه تا از فايلها يكي همين بلوتوث و كارتخوان و موس پد رو دانلود كردم و وقتي SETUP رو اجرا كردم ديدم تو توضيحاتشون نوشته مخصوص 32 بيت و 64 بيت.
در كل اين همه فك زدم كه بگم اكثر درايورها غير از كارت گرافيك در هر دو نسخه عمل ميكنند اينكه اونجا فقط 64 بيت زده چون پيشنهاد دل همينه.
sheytoon001
03-11-2010, 02:15
اکثر درایور ها روی 32 بیت هم نصب میشه:46: توی توضیحات درایورا میتونی ببینی با چه سیستم عامل هایی سازگاره
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
با سلام به تموم بچه های خوب این بخش
من نظر خوبی روی inspiron 5010دارم میخواستم اطلاعات تکمیلی در باره این لب تابو بگیرم و مزایا و معایبش رو بدونم کسیی میتونه بهم لینک بده یا اطلاعات منو تکمیل کنه؟
ممنونم از همگی
اینم تاپیک 5010
agha vahid
04-11-2010, 12:11
کسی هست که با 1464 deel کار کرده باشه؟
میگن خیلی پرفروشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
payman1991
04-11-2010, 23:32
سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم کسی از علت اختلاف قیمت 3500 و 5010 با کانفیگهای مشابه corei5 4gig ddr3 ..... خبر داره یا نه چون واقعا اذیت میکنه 5010 با قیمتی حول و حوش 890 و 3500 با 1100 ، 200 تومن اختلاف کم نیست!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم کسی از علت اختلاف قیمت 3500 و 5010 با کانفیگهای مشابه corei5 4gig ddr3 ..... خبر داره یا نه چون واقعا اذیت میکنه 5010 با قیمتی حول و حوش 890 و 3500 با 1100 ، 200 تومن اختلاف کم نیست!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
تفاوتهایی که بین مدلهای مختلف 5010 و 3500 می تواند وجود داشته باشد:
کارت گرافیک GF 310 gt در وسترو و مدلهای مختلف ATI روی 5010.
کارت شبکه 10/100/1000 روی وسترو و 10/100 روی اینسپیارون.
وجود آپشن انتخاب فینگر پرینت ریدر و بک لایت کیبورد در وسترو ها.
داشتن و ویندوز اورجینال و دی وی دیهای درایور و ویندوز در اکثر مدلهای وسترو.
بدنه و مادر برد مقاومتر در مدلهای وسترو.
وجود هاردهای سرعت بالا در اکثر مدلهای وسترو به صورت دیفالت(روی بعضی مدلهای 5010 به صور سفارشی ممکن است هارد سرعت بالا نیز باشد)
وجود ای سی دی مات در وسترو و ال سی دی براق در اینسپایرون ها.
البته بیشتر تفاوت قیمت بین مدلهای وسترو و اینسپایرون مربوط تقاضا و تولید بیشتر این مدلها و قیمت تمام شده کمتر و رقابت فروش بیشتر بر روی این مدلها می باشد.
بچه ها سری جدید XPS مثلا مدل L501x وارد نشده؟ تیکه ای هس برا خودش
soroush20
22-11-2010, 10:50
دوستان 2و3 روزی هست که فن لپ تاپم، همش در حال کار کردنه
حتی وقتی که برنامه ای هم باز نیست و تازه لپ تاپ رو روشن میکنم و کاملا خنکه
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
مصرف CPU هم حداکثر 15درصد ه
برنامه ها رو هم چک کردم، مورد مشکوکی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
parmida00
23-11-2010, 10:52
کسی قیمت 1558-d را داره؟
vostro 3500 در حال حاضر توی بازار نایاب شده.البته core i5 .نمایندگی زیگورات تهران و اصفهان این مدل را تمام کردن.کسی نمی دونه چرا این مدل نیست؟خبر ندارین کی دوباره میاد تو بازار؟اصلا میاد یا نه؟؟؟
من امروز می خواستم بخرم.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
در ضمن نمایندگی دلیران هم که خیلی وقته این مدل تو لیست قیمتاش نیست.می خواستم بدونم آیا مشکل خاصی داره این مدل که کم عرضه میشه؟؟؟از کسایی که وسترو 3500 دارن خواهش می کنم کمک کنن.ممنون
کسی نیست که اطلاع داشته باشه و جواب بده؟؟؟
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
یه سوال دیگه، از بروبچه های اصفهانی کسی جایی تو اصفهان سراغ داره که لپ تاپ های ایسوس را قسطی و با گارانتی معتبر(مثل ویستا پخش یا سازگار یا...) بفروشن؟؟؟
mehdi666lp
30-11-2010, 14:32
vahidirani1370
30-11-2010, 20:57
سلام دوستان
من می خاستم لپ تاب بگیرم
به نظر شما sony بگیرم یا dell
اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
amir_ata_21
02-12-2010, 16:40
سلام دوستان
من می خاستم لپ تاب بگیرم
به نظر شما sony بگیرم یا dell
اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
دوست عزیز اگه واسه کلاس و زیبایی می خوای بخری سونی بخر
در غیر این صورت دل بگیر:5:
vostro 3500 در حال حاضر توی بازار نایاب شده.البته core i5 .نمایندگی زیگورات تهران و اصفهان این مدل را تمام کردن.کسی نمی دونه چرا این مدل نیست؟خبر ندارین کی دوباره میاد تو بازار؟اصلا میاد یا نه؟؟؟
من امروز می خواستم بخرم.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
در ضمن نمایندگی دلیران هم که خیلی وقته این مدل تو لیست قیمتاش نیست.می خواستم بدونم آیا مشکل خاصی داره این مدل که کم عرضه میشه؟؟؟از کسایی که وسترو 3500 دارن خواهش می کنم کمک کنن.ممنون
آقا هیچکس نیست که vostro 3500 داشته باشه؟؟؟
لطفا کمک کنید.مدیران سایت کمک کنند لطفا
mehdi666lp
05-12-2010, 22:50
سلام این مدل دل جدیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
dell inspirone 5010_aluminium
MEHDI_SAYAH
06-12-2010, 01:01
با سلام
من ویندوز 7 دارم رو لپتاپ دل 1564 اینسپایرون
سیستم رو با dvd recovery media که با خود نرم افزار دل (dell datasafe local backup) که فابریک رو لپتاپ بود درست کرده بودم ریکاور کردم . کلا 2 تا پارتیشن داشتم (c,d) به اضافه dvd . بعد از ریکاوری درایو d غیب شده. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا :
C = 60 gb
D = 260 gb
حالا :
C = 60 gb
D = غیبش زده :41:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
از درایو d بکاپ دارم . محتویاتش مهم نیست چطور برش گردونم؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdi666lp
06-12-2010, 11:04
کسی از Dell Inspirone 5010 _Aluminum
اطلاعاتی داره
؟
سلام
من یک لپ تاپ می خوام
اصلا واسه بازی نمی خوام.کارای گرافیکی و انیمیشن و اینجور چیزام ندارم.
بیشتر برنامه نویسی و sql server و انجام پروژه های نرم افزاری
می خوام سبک هم باشه ولی کمتر از 15 اینچ نباشه
چون هرروز می برم شرکت
چی پیشنهاد می کنید؟؟
vostro 3500 چطوره؟؟؟
sheytoon001
06-12-2010, 19:05
با سلام
من ویندوز 7 دارم رو لپتاپ دل 1564 اینسپایرون
سیستم رو با dvd recovery media که با خود نرم افزار دل (dell datasafe local backup) که فابریک رو لپتاپ بود درست کرده بودم ریکاور کردم . کلا 2 تا پارتیشن داشتم (c,d) به اضافه dvd . بعد از ریکاوری درایو d غیب شده. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا :
C = 60 gb
D = 260 gb
حالا :
C = 60 gb
D = غیبش زده :41:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
از درایو d بکاپ دارم . محتویاتش مهم نیست چطور برش گردونم؟؟؟؟؟؟؟؟
روی my computer راست کلیک کن و mange رو بزن
در سمت چپ پنجره جدید روی disk management کلیک کن ، حالا در سمت راست میتونی کل هاردت رو ببینی
ببین اون قسمت که ناپدید شده اونجا باید باشه
روش راست کلیک کن و عبارتی که مربوط به اضافه کردن درایوه رو انتخاب کن
MEHDI_SAYAH
07-12-2010, 01:35
روی my computer راست کلیک کن و mange رو بزن
در سمت چپ پنجره جدید روی disk management کلیک کن ، حالا در سمت راست میتونی کل هاردت رو ببینی
ببین اون قسمت که ناپدید شده اونجا باید باشه
روش راست کلیک کن و عبارتی که مربوط به اضافه کردن درایوه رو انتخاب کن
حالا چیکار کنم
mehdi666lp
07-12-2010, 13:59
سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون.
.
.
.
سلام من یک لپ تاپ دل سری لاتیتیود دارم و میخوام بفروشمش کجا پست بزنم؟میشه راهنماییم کنید؟
sheytoon001
07-12-2010, 17:25
حالا چیکار کنم
داره میگه شما حداکثر تعداد پارتیشن رو داری
اول از همه این نرم افزار رو تهیه کن Acronis Disk Director Suite که برا پارتیشن بندی و اینجور کاراست (البته من تاحالا باهاش کار نکردم ولی شنیدم خیلی عالیه)
بعدش هم این صفحه رو بخون
MEHDI_SAYAH
07-12-2010, 19:13
داره میگه شما حداکثر تعداد پارتیشن رو داری
اول از همه این نرم افزار رو تهیه کن Acronis Disk Director Suite که برا پارتیشن بندی و اینجور کاراست (البته من تاحالا باهاش کار نکردم ولی شنیدم خیلی عالیه)
بعدش هم این صفحه رو بخون
آخه قبلا هم همین پارتیشنها رو داشتم به اضافه D
حالا چرا این پیغامو میده؟؟؟
MEHDI_SAYAH
07-12-2010, 23:54
ممنون با Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal درست شد
یه پارتیشن 1 mb دریت شده بود که تو disck managment نشون نمیداد
با Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal پاکش کردم بعد پارتیشن D رو ساختم
mehdi666lp
08-12-2010, 09:34
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.
mehdi666lp
12-12-2010, 07:36
این Dell XPS L501 عجب چیزه نازیه...............چقدر ردیفه.....
.
.
.
CPU : Core i7 740QM
VGA : GF 430M 2 GB Dedicated up to 4GB
Battrey : 9 Cell
Speaker : JBL
.
.
.
mehdi666lp
13-12-2010, 18:41
22 آذر 1389
.
.
قیمت Dell XPS L501 زیگورات..................1.750.000
.
.
.
راستی این مدل USB 3.0 هم داره!
saeed4055
14-12-2010, 19:23
سری xps از نظر کیفیت ساخت در چه رده ای هستش؟
بهتر از vostro و inspiron هست؟
در مقایسه با لپ تاپ های ایسوس چطوره؟
ممنون
mostafa barcelon
17-12-2010, 15:01
اقا کسی در مورد 5010 چیزی میدونه؟؟؟؟؟
700 تومنیشو میگم؟؟؟؟؟؟
123qweasdzxc
19-12-2010, 22:49
در سایت دیجی کالا نوشته ( قیمت dell xps l501 بدون بلوری 1480 )
حالا در بازار قیمت بدون بلوری چنده به نظر شما این ارزش داره یا y560 با cpu 740Q
سری xps از نظر کیفیت ساخت در چه رده ای هستش؟
بهتر از vostro و inspiron هست؟
در مقایسه با لپ تاپ های ایسوس چطوره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
من خودم همین مدل رو دو ساله که دارم
خیلی خوبه
شیک ، قدرتمند ، ظریف و کلا همه چی تمومه
فقط یه مسئله ای هست که باید بدونی
اونم در مورد در وی دی رایتر شه
که چون مکشیه
یه خورده حساسه
:5::5:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
در سایت دیجی کالا نوشته ( قیمت dell xps l501 بدون بلوری 1480 )
حالا در بازار قیمت بدون بلوری چنده به نظر شما این ارزش داره یا y560 با cpu 740Q
طبیعتا cpu 740Q:5::5:
123qweasdzxc
20-12-2010, 18:34
دوست عزیز هر دو cpu 740Q هستن قیمت هاشون رو بلد ی؟
Facon_Archi
20-12-2010, 20:27
راهی برای استفاده از این سیستم EDGE لپتاپ 1558 نیس؟
چرا سیم کارت های ایرانسل و همراه اول روی لپتاپ جواب نمیده و به اینترنت وصل نمیشه؟
ashkan1360
22-12-2010, 14:16
امروز خواستم از diagnostic که با بوت دی وی دی اریجینال درایور های دستگاه بود استفاده کنم و فن رو چک کنم
گزینه اش رو پیدا نکردم
کسی میدونه کجاست ؟
vostro 1500
یه ایرادی هم گرفت که برام جالب بود :
Error code 0411
Msg : Error code 2000-0411
Msg : Hardware detect error - keyboard not detected
یعنی اینکه کیبورد رو نمیشناسه
بعد میگفت r رو بزن تا مجدد انجام بشه که من میزدم و r رو تشخیص میداد و دوباره تست میکرد و ارور میداد
عجیبه
کیبورد که وصله و الان هم با همون کیبورد دارم واسه شما داستان می نویسم
نظرتون چیه ؟
sooooodi
23-12-2010, 14:23
سلام دوستان :
من ديروز يه لب تاب دل مدل Latitude D830 دست دوم تميز گرفتم . جاي سيم كارت داره و ظاهرا
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
يه سئوال ديگه :
اين مدل وب كم داره يا نه ؟ چون پايين صفحه چيزي شبيه لنز داره نمي دانم شايد هم يه سنسور باشه .
Facon_Archi
23-12-2010, 21:45
پايه هاي هم كه به سيم كارت وصل ميشه رو داره يعني جاش دكوري نيست ميخواست بدونم ابن مل چي ميخوره يا نه لطفا دوستاني كه اطلايي دارند راهنمايي كنند . اگه ميخوره تو سايت دل توي قسمت دايور دنبال چه اصطلاحي بگردم و دانلود كنم .
با یه سیمکارت ایرانسل یا همراه اول اگه سیستم gprs رو فعال کنید میتونید به اینترنت وصل شید
کار همین مدم های EDGE رو انجام میده به نظرم
hosein62
25-12-2010, 00:03
سلام
من خریدمش خیلی زیباست فقط یک سوال داشتم که وقتی روشنه چون صفحه کلید و قاب روش الومنیوم هستش دست به اون میزنی احساس مور مور میکنی(مثل دست زدن به در یخچال احساس جریان برق ضعیف) وقتی شارژرش وصل مکنم بیشتر احساس میشه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه تا از گارانتیش استفاده کنم
من یه 1558 دارم
چند وقتی دکمه های بالاش که واسه کم و زیاد کردن صدا و .. هست از کار افتاده و عمل نمیکنه
چجوری دوباره فعالش کنم؟
دوستان سلام به شما
من جدید 5010 پرفتم سون روش نصب کردم ولی دکمه ترکیبی fn کار نمیکنند چطور میتونم درستش کنم؟
راستی وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 70 گیگ رو برای پارتیشن os گذاشته بود اونجا باید ویندوز رو نصب می کردم؟
HAMID.MCI
28-12-2010, 00:35
دوستان سلام به شما
من جدید 5010 پرفتم سون روش نصب کردم ولی دکمه ترکیبی fn کار نمیکنند چطور میتونم درستش کنم؟
راستی وقتی میخواستم ویندوز نصب کنم حدود 70 گیگ رو برای پارتیشن os گذاشته بود اونجا باید ویندوز رو نصب می کردم؟
بهتره که شما کل هردو فرمت کنیدو از نو درایو بسازید
برای دکمه های FN هم باید نرم افزار Quick Set رو از سایت دل دانلود کنید:10:
ممنون از دوست عزیزم
یکی دیگر از دوستان این سوال رو داشتن که وقتی لپ تاپ روشن میشه بوق رم به صدا در میاد مث pcهای معمولی مال همه اینجوریه؟
mehdi6106
28-12-2010, 14:01
سلام ممنون بایت توضیحاتتون
mehdi6106
28-12-2010, 14:02
i7 , i5 چقدر با هم تفاوت دارن
arashlp2003
28-12-2010, 17:43
با سلام می خواستم بدونم لب تاب زیر برای خریداری خوبه؟ مدل 5030 dell inspiron Intel Celeron 900 (2.20Ghz, 800MHz, 1MB)
15.6" High Definition Wide Screen (1366x768)
Integrated Web Camera
2048MB (1X2048) 1333MHZ DDR3 Memory
250GB SERIAL ATA (5400RPM) Hard Drive
8x DVD+/-RW Drive
Intel GMA 4500MHD
Primary 6-CELL 48W/HR LI-ION
Atheros 802.11N WIFI Module R
Dell 365 Bluetooth Card
Microsoft Windows 7 Home Premium (64BIT)
HAMID.MCI
29-12-2010, 00:43
i7 , i5 چقدر با هم تفاوت دارن
بستگی به کار و فعالیتتون داره رفیق و البته بودجتون!
سلام ممنون بایت توضیحاتتون
:10:
ممنون از دوست عزیزم
یکی دیگر از دوستان این سوال رو داشتن که وقتی لپ تاپ روشن میشه بوق رم به صدا در میاد مث pcهای معمولی مال همه اینجوریه؟
نه دوست عزیز این صدا بیانگر مشکل توی رم هاست. اگر تخصص دارید لپتاپو باز کنید و رم هارو خارج کنید و دوباره بزنید به احتمال زیاد حل میشه
اگه نشد باید رم ها رو عوض کنید
اگر هم گارانتی داره که بفرستید حتما" برطرف میشه:40:
msakabiri2
30-12-2010, 08:41
سلام به همه اساتید عزیز
بنده چند وقتیست که دنبال یک برند و یک مدل بسیار عالی لپ تاپ می گردم که هم از نظر قطعات بالاترین باشه (چون بیشتر با رندرهای سنگین کارهای گرافیکی سروکار دارم و برنامه نویسی هم میکنم) هم از نظر وزن و زیبایی قابل تحمل باشه.(قیمت نهایتا 18000)
راستیتش من تازه با سایت بسیار عالی شما آشنا شدم ولی یه مشکلی که هست بنده قبلا فقط روی برند سونی فکر میکردم و حالا برندهای ایسوز و دل نیز برام جالب اومدن و حالا از شما دوستان تقاضا دارم که بدور از تعصب نصبت به دل بنده رو راهنمایی کنید و بهترین مدلی که میتونه این ویژگی هارو داشته باشه معرفی کنید.
ممنون
کسی در مورد dell xps اطلاعایی داری از نظر کمی و کیفی ؟ایا لب تاپ خوبی هست کسی هست که خریده باشه و راضی باشه
HAMID.MCI
30-12-2010, 23:27
کسی در مورد dell xps اطلاعایی داری از نظر کمی و کیفی ؟ایا لب تاپ خوبی هست کسی هست که خریده باشه و راضی باشه
کلا xps ها مدل های سخت جون تر و کار کن تری هستند و البته کمی هم گرون!
مدل خاصی از xps مد نظرتونه؟
سه مدل بهم پیشنهاد شده:
1
sony:
1-model f 13 dgx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:320 vga:2.3 gf g 310M(512) ld:16" price:1.390.000 toman
1-model f 134fx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:640 vga:3.3 gf g 425M(1G) ld:16" price:1.580.000 toman
و مذل اچ پی:
1-model dv6 3170 cpu:corei7 cache:3M ram4G hdd:500 vga:2.8 gf g 565M(512) ld:15" price:1.340.000 toman
تو لیستش دل هم بود
1-xps L 401 cori7 chashe6 led:15 price:1.490.000 toman
2-xps L 501 cori7 chashe6 led:14 price:1.390.000 toman
می خوام بدونم کدوم کارایی بهتری داره از هر نظر مثل سریع داغ نمیشه،کیفیت بهتری داره، خرابی کمتری داره و....
HAMID.MCI
31-12-2010, 23:22
سه مدل بهم پیشنهاد شده:
1
sony:
1-model f 13 dgx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:320 vga:2.3 gf g 310M(512) ld:16" price:1.390.000 toman
1-model f 134fx cpu:corei7 cache:6M ram4G hdd:640 vga:3.3 gf g 425M(1G) ld:16" price:1.580.000 toman
و مذل اچ پی:
1-model dv6 3170 cpu:corei7 cache:3M ram4G hdd:500 vga:2.8 gf g 565M(512) ld:15" price:1.340.000 toman
تو لیستش دل هم بود
1-xps L 401 cori7 chashe6 led:15 price:1.490.000 toman
2-xps L 501 cori7 chashe6 led:14 price:1.390.000 toman
می خوام بدونم کدوم کارایی بهتری داره از هر نظر مثل سریع داغ نمیشه،کیفیت بهتری داره، خرابی کمتری داره و....
شما باید توی تک تک کلوپ ها برید و در مورد اینا تحقیق کنید.
خیلی کم پیش میاد که یک نقر با همه ی این مدلا کار کرده باشه!
:40:
سلام.
من با بلوتوث studio 1557 مشکل دارم.
همونطورکه میدونید دکمه وایرلس و بلوتوث مشترکه.
درایور بلوتوثم که نصب میکنم،
بعدش F2 رو که میزنم،یعنی وایرلس و روشن میکنم قاعدتا بلوتوثم باید روشن شه،اما وقتی search میکنم بلوتوث لپ تاپ رو پیدا نمیکنم.....
تو task bar & start meno هم آیکونی از بلوتوث نمیاد.کامل هم نصب میشه امااااا.....
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اصلا اگه امکانش هست مراحلشو بنویسین اگه کسی تجربشو داره!
سلام دوستان امکان داره مراحل نصب درایو وایرلس Dell-latitude-E5500را توضیح بفرمایید.تمام گزینه های مربوط به این مدل با
سیستم عاملم ویستا را از CD درایور نصب کردم بلوتوث هم فعال شده اما ( LED ( wifi که مربوط به وایرلس میشه فعال
نیست.همچنین آیکن مربوطه در لنچ بار (کنار ساعت) وجود نداره .اگر راهنمایی بفرمایید ممنونم. ضمنا با کابل به اینترنت وصل
میشوم ولی بصورت بی سیم خیر .
(انشا ا.... سوالم را جای درستی عرض کرده باشم.)
سلام.
نظرتون راجع به vostro 3500 چیه؟؟؟ارزش خرید داره؟معایبش چیه؟لطفا یک نفر راهنمایی کنه.می خوام تا فردا پس فردا بخرم.
سلام دوستان یکی لطف کنه درایور وایرلس N5010 رو قرار بده من با سایت دل مشکل دارم نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم
هیچکس نیست جواب بده؟؟؟
برای چه کاری میخوای؟
سری وسترو برای کارهای طولانی مدت خیلی خوب جواب میده . . .
saji2056
07-01-2011, 14:44
سلام دوستان یکی لطف کنه درایور وایرلس N5010 رو قرار بده من با سایت دل مشکل دارم نمیتونم دانلود کنم ممنون میشم
\\سلام
برید اینجا تموم درایورهای مورد نیاز برای 5010 رو میتونید دانلود کنید
سلام
ميخواستم بپرسم كسي تا حالا xps l501 خريده يا نه ؟ و اگه بخوايم با blu-ray باشه بايد به زيگورات بگيم ؟ يعني خودشون ميذارن يا با بلوري سفارش ميدن؟ , و همين مدل صفحش چند اينچه ؟ و ديگه اينكه اين مدل مولتي تاچ هم داره ؟
ممنون
HAMID.MCI
09-01-2011, 10:26
سلام
ميخواستم بپرسم كسي تا حالا xps l501 خريده يا نه ؟ و اگه بخوايم با blu-ray باشه بايد به زيگورات بگيم ؟ يعني خودشون ميذارن يا با بلوري سفارش ميدن؟ , و همين مدل صفحش چند اينچه ؟ و ديگه اينكه اين مدل مولتي تاچ هم داره ؟
ممنون
کمی توی انتخاب مکان برای مباحثتون دقت کنید:
دوستان شاید یه لپ تاپ مینی بخوام بگیرم و بین asus و dell موندم
برای کارای معمولی و بیشتر به عنوان همراه
میخوام گرم نکنه با دوام باشه خلاصه توپ کار کنه (شاید طی روز خیلی روشن باشه)
توی آیسوس 1001pq رو در نظر دارم و توی دل هم زیاد از مدل هاش اطلاع ندارم ولی برام طراحی و زیبایش خیلی خیلی مهم و توی گوگل سرچ کردم دلبیشترین طراحی های زیبا رو روی لپ تاپ داره ولی توی بازار (تهران) خیلی زیاد پیدا نمی شه شاید 2-3 مدل طرح دار ولی این اواخر این مدلی که پایین گداشتم خیلی پشت ویترنی ها دیدم جالبه بد نیست ولی فکر کنم ویندوزش بچه گونست !! آره؟؟
behzadhdr
12-01-2011, 18:29
سلام
ممنون
بله خریدن من هم خریدم:31:
مولتی تاج داره
صفحه این مدل 15.6 اینچیه
saeid_14
13-01-2011, 13:12
سلام دوستان.
من میخوام یه نت بوک dell بخرم بیشتر برای کارهای اینترنتی ولی یکی از دوستانم بهم گفت که نمیشه نت بوک رو به اینترنت ADSL وصل کنی! خواستم بپرسم این حرفش درسته؟
behzadhdr
14-01-2011, 09:00
سلام دوستان.
من میخوام یه نت بوک dell بخرم بیشتر برای کارهای اینترنتی ولی یکی از دوستانم بهم گفت که نمیشه نت بوک رو به اینترنت ADSL وصل کنی! خواستم بپرسم این حرفش درسته؟
اصلا اینطور نیست اکثر نت بوک ها هم wi-fi دارن که میشه به صورت بیسیم به اینترنت وصل شد، هم پورت lan دارن که وصل میکنی به مودم، من نشنیدم که نت بوکای امروزی هیچکدوم از اینارو نداشته باشن، خیالت راحت برو بخر
mehdi666lp
16-01-2011, 14:23
سلام
.
.
.
کسی از سایت رایان صبا خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
.
.
.
از سایت های دیگه بخری یهتره این جزو گرون فروش هاست
HAMID.MCI
16-01-2011, 16:23
سلام
.
.
.
از سایت های خرید و فروش اینترنتی فقط و فقط کیمیا آنلاین رو قبول دارم چون واقعا" قیمتاش پایینن
من هم چندین بار ازش خرید های گرون کردم
caspianb
17-01-2011, 01:13
سلام . یه راهنمایی سریع می خواستم بکنید که واسه سیستم های زیر چه لپ تابی می خوره؟
cpu:core i5 -2.6 up to 2.8
cach : 6
grfic :ATI 1024
ram:4 ddr3
hard:320
اندازه و وزنش زیاد فرقی نمی کنه . پولم هم بین 800 الی 1.100 هست . بد جوری هم عجله دارم . سیستم های دیگه هم باشه خوبه
mhadishirani
17-01-2011, 11:44
سلام . یه راهنمایی سریع می خواستم بکنید که واسه سیستم های زیر چه لپ تابی می خوره؟
cpu:core i5 -2.6 up to 2.8
cach : 6
grfic :ATI 1024
ram:4 ddr3
hard:320
اندازه و وزنش زیاد فرقی نمی کنه . پولم هم بین 800 الی 1.100 هست . بد جوری هم عجله دارم . سیستم های دیگه هم باشه خوبه
همچین مدلی تو این رنج وجود نداره !!!!!!
کش 6 فقط رو core i7 هست!!!
HAMID.MCI
17-01-2011, 12:20
همچین مدلی تو این رنج وجود نداره !!!!!!
کش 6 فقط رو core i7 هست!!!
هادی عزیز کاملا" درست میگن
کش 6 خیلی کم روی این مدل ها پیدا میشه
حالا کش اینقدر براتون مهمه؟:19:
caspianb
17-01-2011, 16:28
cach می گن مهمه چون سی پی یو قدرتش به کچ هست . ولی شما هم راست می گید کچ 6 برای i7 هست . ولی به نظر شما i7 با 6کچ بهتر هست یا i5 با 3 کچ . البته از چند جا پرسیدم گفتند بری روی i7 قیمت می ره بالای 1.250 که اینم زیاده واسم .
می تونید یه لپ تاب ازون تر با سیستم i7 و گرافیک ATI1024 معرفی کنید ؟
اگه هم نبود همون i5 رو راهنمایی کنید بهتره .
در ضمن چند جا گفتند inspiron 5010 بخری واست هم ارزونه و هم سیستمش خوبه ولی دوستام می گن اون 64bit هست و سختی های زیادی تو نرم افزار ها داره . این رو تایید می کنید ؟
ممنون از پاسخ گویی تون
mhadishirani
17-01-2011, 20:30
cach می گن مهمه چون سی پی یو قدرتش به کچ هست . ولی شما هم راست می گید کچ 6 برای i7 هست . ولی به نظر شما i7 با 6کچ بهتر هست یا i5 با 3 کچ . البته از چند جا پرسیدم گفتند بری روی i7 قیمت می ره بالای 1.250 که اینم زیاده واسم .
در ضمن چند جا گفتند inspiron 5010 بخری واست هم ارزونه و هم سیستمش خوبه ولی دوستام می گن اون 64bit هست و سختی های زیادی تو نرم افزار ها داره . این رو تایید می کنید ؟
ممنون از پاسخ گویی تون
هر دستگاهی که 4 گیگ رم داره ویندوزش 64 بین باید باشه.
اگه شما نخواید بیش از 2-3 سال کار سنگین با لپتاپ انجام بدید i5 کفایت میکنه(در حال حاضر هیچ برنامه ای بیش از 4 هسته ساپورت نمیکنه) مدل هم که زیاده. شما باید بری تو بازار ببینی. پیشنهاد میکنم اول برند رو انتخاب کنید بعد مدل رو
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
راستی بنده هادی هستم :دی
HAMID.MCI
17-01-2011, 21:29
ممنون از پاسخ گویی تون
شما میتونید دل 5010 رو با کانفیگ i5 خریداری کنید و ویندوز 32 بیت روش بریزید ولی از 3 گیگ رمتون بیشتر استفاده نمیکنه. 64 بیت اونقدرا هم عذاب آور نیست
هر دستگاهی که 4 گیگ رم داره ویندوزش 64 بین باید باشه.
اگه شما نخواید بیش از 2-3 سال کار سنگین با لپتاپ انجام بدید i5 کفایت میکنه(در حال حاضر هیچ برنامه ای بیش از 4 هسته ساپورت نمیکنه) مدل هم که زیاده. شما باید بری تو بازار ببینی. پیشنهاد میکنم اول برند رو انتخاب کنید بعد مدل رو
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
راستی بنده هادی هستم :دی
core i5 ها دوهسته ای هستن و بقیه هسته ها مجازین!
خوب باش:31: من که اشتباه ننوشتم:31::31:
mhadishirani
18-01-2011, 13:43
شما میتونید دل 5010 رو با کانفیگ i5 خریداری کنید و ویندوز 32 بیت روش بریزید ولی از 3 گیگ رمتون بیشتر استفاده نمیکنه. 64 بیت اونقدرا هم عذاب آور نیست
core i5 ها دوهسته ای هستن و بقیه هسته ها مجازین!
خوب باش:31: من که اشتباه ننوشتم:31::31:
خوب میشه 4 هسته دیگه!!!!!!
HAMID.MCI
18-01-2011, 18:18
خوب میشه 4 هسته دیگه!!!!!!
اما اصولا" هسته های مجازی رو جز هسته های اصلی مطرح نمیکنند
mhadishirani
18-01-2011, 19:21
اما اصولا" هسته های مجازی رو جز هسته های اصلی مطرح نمیکنند
وقتی تاثیر مستقیم داره چرا مطرح نکنیم؟!
HAMID.MCI
18-01-2011, 19:26
وقتی تاثیر مستقیم داره چرا مطرح نکنیم؟!
من گفتم اصولا"
حالا شما میخوای مطرح کن برادر من:10:
mhsoft1990
21-01-2011, 12:45
سلام
میخاستم نظرتونو راجع به inspiron 4010 بدونم
core i5
cash:3 mb
VGA:1 gb
hard:640 gb
ram:6 gb
gheymat :1070000
قیمتش عالیه ولی میترسم کیفیت نداشته باشه
HAMID.MCI
21-01-2011, 15:23
سلام
میخاستم نظرتونو راجع به inspiron 4010 بدونم
core i5
cash:3 mb
VGA:1 gb
hard:640 gb
ram:6 gb
gheymat :1070000
قیمتش عالیه ولی میترسم کیفیت نداشته باشه
قیمتش بالاست
سیستم عامل داره مگه؟
mohammad1983
21-01-2011, 16:28
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم البته نه به قیمت بالا
مدل 5010 dell با کانفیگ زیر مد نظرم هست.
CORE i5 460M 2.53GHz Up 2.8 GHz
هارد 500 گیگ
رم 4 گیگ DDR3 - 1066MHz
صفحه نمایش XGA - LED
گرافیک ATI 5470 DDR3 Up to 2231
قیمت کردم 860 هزار تومان
اول اینکه کسی تجربه کار باهاش رو داره.دوم چرا با اینکه مشخصاتش خوبه قیمتش ارزون هست؟
ممکنه مصداق جمله *هیچ ارزونی بی حکمت نیست* باشه؟
ممنوم میشم راهنمای کنید.و اگر مدلی من نظرتون هست بهم بگید.
HAMID.MCI
21-01-2011, 19:59
سلام
هارد 500 گیگ
رم 4 گیگ DDR3 - 1066MHz
صفحه نمایش XGA - LED
قیمت کردم 860 هزار تومان
اول اینکه کسی تجربه کار باهاش رو داره.دوم چرا با اینکه مشخصاتش خوبه قیمتش ارزون هست؟
رفقا ؟ کسی مدل Dell xps L501x رو داره؟
مشکل من برای گرفتن این لپ تاپ فقط داغ کردن هستش
کسی تست کرده وضعیت گرمایشیش رو؟
من روزانه بالغ بر 10 . 12 ساعت با لپ تاپ کار میکنم
داغ میکنه این مدل یا نه؟
خدا خیرتون بده . همچنان منتظر پاسختون هستم:46:
SPIRIT PALST III
24-01-2011, 18:57
سلام...
نمایندگی نوت بوک های دل در ایران چه شرکتی هستش؟...
من لیست زیر را الان از سایت دل گرفتم و این دقیقا سیستمی هست که من مدنظر دارم:
SYSTEM Inspiron 15R
PROCESSOR: Intel® Core™ i5-460M (2.53Ghz / up to SC 2.8GHz / 3M)
MEMORY & HARD DRIVE: 4GB DDR3 Shared Dual Channel Memory + 500GB 5400RPM HDD
VIDEO CARD: ATI Mobility Radeon™ HD550v, 64-Bit, 1GB, DDR3
INTERNAL OPTICAL DRIVE: 8X CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
چند سوال:
ظاهرا این نوت بوکها Blu-Ray ریدر نیستند درسته؟
همانطور که میبینید خود سایت دل درحال حاضر با کارت گرافیک 550v این مدل را میفروشه و حتماً هم دلیل فنی داره مثل: مصرف باطری یا سازگاری سخت افزاری یا کیفیت بهتر یا ... ،
یکی از دوستان میگه این لپتاپها با سه مدل کارت گرافیک ارائه میشوند 550v یا 4650 یا 5470 و چون ویندوز نصب ندارند معلوم نمیکنه کدوم مدله!!! نظر شما چیه؟ کدوم مدل باشه بهتره؟
با استفاده از شماره "سرویس تگ " میشه فهمید کدام کارت گرافیک روشه ؟
با تشکر
goli_8862
27-01-2011, 13:15
سلام
هارد 500 گیگ
رم 4 گیگ DDR3 - 1066MHz
صفحه نمایش XGA - LED
قیمت کردم 860 هزار تومان
سلم به نظرت خیلی سنگین نیست؟
مگر اینکه مرفه بی درد!!باشی و از خونه بذاری تو ماشینو از ماشین بذاری رو میز کارت؟:31:
نبی محمدی
27-01-2011, 15:56
سلام
من هرکاری می کنم وب کم لبتابم در حالت افلاین کار نمی کنه لزفا راهنمایی کنید
mohamad gh
27-01-2011, 15:58
رفقا ؟ کسی مدل Dell xps L501x رو داره؟
مشکل من برای گرفتن این لپ تاپ فقط داغ کردن هستش
کسی تست کرده وضعیت گرمایشیش رو؟
من روزانه بالغ بر 10 . 12 ساعت با لپ تاپ کار میکنم
داغ میکنه این مدل یا نه؟
خدا خیرتون بده . همچنان منتظر پاسختون هستم
سلام
نه دوست من داغ نمیکنه البته باید حتما زیرش کول پد بذاری
طراحی جذاب و صفحه نمایش قشنگی داره ولی وزنش یه کم بالاست برای جابجا کردن زیاد ساخته نشده:11:
aria.persia
27-01-2011, 20:17
سلام دوست عزیز ... قبل از خرید حتما یه سری به سایت زیگورات بزن و کانفیگش رو ببین. بین لپ تاپ های 5010 با کانفیگی که گفتی فقط زیگوراته که گرافیک 550v ش رو داره.تازگیا انگار با گرافیک 5650ش رو هم آورده با همون قیمت!.اگه به لینک زیر بری میتونی مقایسه کارت گرافیکای مختلف رو ببینی ولی در کل550V از 5470 قوی تره و 5650 از جفتش سرتره. من خودم 2 ماه پیش تو نت خیلی گشتم...آخرش هم( N5010 (15 از زیگورات گرفتم 899 تومن الانم که شده 870 تومن.با قیمتی که گفتید تفاوتی نداره+اگارانتیش خوبه.میتونی از دور و برت درباره زیگورات بپرسی.
CPU core i5-460M_4G ram DDR3 1333_HDD 500 7200rpm_GPU ATI 550v_کانفیگ لپ تاپم اینه.ضمنا ازشم راضی ام!
لینک مقایسه کلی کارت گرافیک از نظر سایت notebookcheck.net
.
لینک گرافیک 5470 و نتایجش:
.
گرافیک 550v و نتایجش:
سلام
نه دوست من داغ نمیکنه البته باید حتما زیرش کول پد بذاری
طراحی جذاب و صفحه نمایش قشنگی داره ولی وزنش یه کم بالاست برای جابجا کردن زیاد ساخته نشده:11:
ممنون عزیز از پاسختون
شما خودت از این مدل دل استفاده میکنی؟
این ماجرای جریان الکتریسیتش پایین کیبورد چیه؟!!!
من یه جا برای تست که گزاشته بود وقتی دست رو رو اونقسمت میزاری و تکون میدی یه جریان الکتریسیته رو کاملاا متوجه مشدم و این نمیدونم حالا چیه داستانش
رو همه مدلهای این لپتاپ اینطوریه
یا بقیه اینطور نیستن
کمی برام مبهم بود این مسئله!!!
mohamad gh
29-01-2011, 08:06
ممنون عزیز از پاسختون
شما خودت از این مدل دل استفاده میکنی؟
این ماجرای جریان الکتریسیتش پایین کیبورد چیه؟!!!
من یه جا برای تست که گزاشته بود وقتی دست رو رو اونقسمت میزاری و تکون میدی یه جریان الکتریسیته رو کاملاا متوجه مشدم و این نمیدونم حالا چیه داستانش
رو همه مدلهای این لپتاپ اینطوریه
یا بقیه اینطور نیستن
کمی برام مبهم بود این مسئله!!!
من برام سنگین بود برند دیگه ای گرفتم
این جریان ضعیف هن فکر کنم به خاطر بدنه فلزیش هست
zamyadzang
31-01-2011, 16:27
من لب تاپ وسترو مدل آ 840 دارم Astro A840:19:
من در موقع کار با لب تاپ مثلا گوش کردن آهنگ مشکلی از نظر صدا ندارم ولی در یاهو مسنجر این پیغام رو می ده ومن نمی تونم با دوستام تلفنی از طریق یاهو صحبت کنم و صداشون حتی در اسپیکر ندارم!
This computer does not appear to have audio input capability, or it is not configured correctly
من هیچ سی دی مربوط به داریور لب تاپم ندارم:41:
engpowerelectric
31-01-2011, 20:41
کسی 1558 نداره؟
HAMID.MCI
04-02-2011, 18:39
کسی 1558 نداره؟
کاش فقط 5 دقیقه فقط 5 دقیقه به پست هایی که میزنید فکر میکردید دوست عزیز:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
من لب تاپ وسترو مدل آ 840 دارم Astro A840:19:
من در موقع کار با لب تاپ مثلا گوش کردن آهنگ مشکلی از نظر صدا ندارم ولی در یاهو مسنجر این پیغام رو می ده ومن نمی تونم با دوستام تلفنی از طریق یاهو صحبت کنم و صداشون حتی در اسپیکر ندارم!
This computer does not appear to have audio input capability, or it is not configured correctly
من هیچ سی دی مربوط به داریور لب تاپم ندارم:41:
یا درایور سیستم صوتیتون نصب نیست یا هماهنگی با یاهو مسنجر تداره
یه هدفون بخرید حل حله
faridn69
05-02-2011, 14:40
سلام دوستان.خسته نباشید
من یه مدت زیادی لپ تاپم(vostro 1510) مشکل مادربورد داره و اصلا روشن نمیشه!!:41:
شما جایی واسه تعمیر لپ تاپ که قابل اطمینان باشه نمی شناسید؟
با تشکر
بالاترین کانفیگ که در لپ تاب dell vostro 3300 بکار رفته است چیه ؟ آیا این لپ تاب پورت hdmi هم دارد ؟
بالاترین کانفیگ که در لپ تاب dell vostro 3300 بکار رفته است چیه ؟ آیا این لپ تاب پورت hdmi هم دارد ؟
2.66~3.2 CPU(i5-560)
4GB
500+
+ 13.3
WXGA 1.8 -
GeForce 310M 512 MB
Dos
HDMI نداره . . .
sheida_be62
06-02-2011, 11:25
سلام
من یه مشکلی در مورد شبکه کردن بیسیم 2 لپتاپ vostro 1510 دارم که میخوام با adhoc این دو لپ تاپ با هم شبکه کنم
مشکل اینجاست که وقتی روی connection wireless کلیک راست میکنم در قسمت properties تب wireless network ندارم
کارت شبکه بیسیم نصب هست ولی فکر میکنم کلید wlan نخورده و چراغ wifi روی کیبرد خاموشه ، البته من کلیدی که کنار کیبرد هست برای on/off wifi میزنم فقط bluetooth روشن میشه ، ایا کلید دیگه ای هست بزنم؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید.
elvin_1987
06-02-2011, 13:11
دوستان دل لپتاپی با کانفینگ زیر تا 600 تومن داره.
CPU:cor i3 3 or 2 mb کش
صفحه نمایش: 15LED
گرافیک:انبرد
رم:2 گیگ یا بالاتر
پورت:اچ دی ام ایی
وبکم و و
مقدار و دور هاردم مهم نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
shahadat
06-02-2011, 14:38
سلام به همه من یک لب تاب دل xps l501x خریدم
از نظر مشخصات خیلی عالیه واقعا کیفیت صدای عالی هم داره
ولی سیستم من یکم گیر میکنه که نمیدونم علتش چیه!!!
موقعیم که باهاش گیم بازی میکنم خیلی وحشتناک داغ میکنه.
حالا بنظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونه از ویندوزش باشه؟؟؟؟
H_Shahab_S
06-02-2011, 18:31
سلام
دوستان کسی لپ تاپ دل مدل XPS L401 نداره؟
توی سایت دل که هرچی گشتم پیداش نکردم.
اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره لطفا اینجا بزاره مخصوصا اگر ایرادی داره مثل داغ شدن زیاد و ... .
ممنون
اطلاعیه
دوستان عزیز در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
من تازه وارد فیس بوک شدم
نمیدونم باید چیکار کنم
Boushvek
13-02-2011, 12:36
من تازه وارد فیس بوک شدم
نمیدونم باید چیکار کنم
؟؟؟؟؟!!!!!!!
[
نوشته شده توسط MARY07 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تازه وارد فیس بوک شدم
نمیدونم باید چیکار کنم
QUOTE]
دوست عزیز این جا تبادل نظر درباره ی لپ تاپ دل هست بهتر بود یه سرچ می زدی تا می فهمیدی تاپیکی رو که می خوای کجاست یا حداقل یه تاپیک جدا تو بخش مربوطه می زدی تا به جوابت برسی و الکی پست ندی تا تاپیک الکی شلوغ نشه. از ناظرین محترم تقاضای انتقال یا حذف پست رو دارم. ممنون.
mehdi30nema
13-02-2011, 16:08
بچه ها نظرتون در مورد لپ تاپ 4020 با هارد 320 و 2 گیگ رم چیه ؟
راستش من اینو برای یکی از اعضای خانواده میخام که اصلا اهل بازی و ... نیست و اصلا کارت گرافیک براش مهم نیست .
به نظرتون با توجه به قیمت این مدل از دل خوب هست یا نه ؟
بچه ها نظرتون در مورد لپ تاپ 4020 با هارد 320 و 2 گیگ رم چیه ؟
راستش من اینو برای یکی از اعضای خانواده میخام که اصلا اهل بازی و ... نیست و اصلا کارت گرافیک براش مهم نیست .
به نظرتون با توجه به قیمت این مدل از دل خوب هست یا نه ؟
دوست عزیز من چند مدل برات گذاشتم ببین از کدومش بیش تر خوشت میاد و به رنج قیمتیت می خوره :
DELL VOSTRO 1015 CPU Core2 CACHE 2M 2.2GHz RAM 2GB DDR2 HDD 320+ DVDRW SIZE 15.6" WXGA Bright VGA Intel HD WEIGHT 2.2 KG OS Dos China == 650 T با گارانتی دلیران
DELL VOSTRO 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.7kg CHINA == 690 T با گارانتی امرتات
DELL 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.5kg CHINA == 640 T با گارانتی امرتات
IBM G560L Intel® Pentium® ProcessorP6100( 1M Cache, 2.0GHz ) RAM 2GB HDD 250GB DVD±RW DL 15.6" HD LED VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS WEIGHT 2.7kg CHINA == 579 T با گارانتی امرتات
DELL 5010 CPU 2.53 CACHE 3 RAM 2GB HDD 320+ SIZE 15.6 WXGA WEIGHT 2.5KG - VGA : Intel GM45 OS : Dos CPU (i3-380M) / TL / WB / ( Colorful ) 650 Tبا گارانتی زیگورات
mehdi30nema
15-02-2011, 20:12
دوست عزیز من چند مدل برات گذاشتم ببین از کدومش بیش تر خوشت میاد و به رنج قیمتیت می خوره :
DELL VOSTRO 1015 CPU Core2 CACHE 2M 2.2GHz RAM 2GB DDR2 HDD 320+ DVDRW SIZE 15.6" WXGA Bright VGA Intel HD WEIGHT 2.2 KG OS Dos China == 650 T با گارانتی دلیران
DELL VOSTRO 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.7kg CHINA == 690 T با گارانتی امرتات
DELL 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) RAM 2GB HDD 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS BATTERY 6C WEIGHT 2.5kg CHINA == 640 T با گارانتی امرتات
IBM G560L Intel® Pentium® ProcessorP6100( 1M Cache, 2.0GHz ) RAM 2GB HDD 250GB DVD±RW DL 15.6" HD LED VGA Intel® GMA4500MHD 1759M OS DOS WEIGHT 2.7kg CHINA == 579 T با گارانتی امرتات
DELL 5010 CPU 2.53 CACHE 3 RAM 2GB HDD 320+ SIZE 15.6 WXGA WEIGHT 2.5KG - VGA : Intel GM45 OS : Dos CPU (i3-380M) / TL / WB / ( Colorful ) 650 Tبا گارانتی زیگورات
ممنون دوست عزیز .
ول من بیشتر 14 اینچ یا کوچکتر مد نظرم هست .
hamed malekpour
19-02-2011, 20:47
dell XPS L401-Aاین مدل چه طوره ارزش خریدن داره وتارخ ساختش کییه؟
masoud_35_teh
21-02-2011, 13:24
دوستان این مدل چطوره؟
VOSTRO 3400
CORE i5 3.2 GHZ M560
4 ram GB
3 MBcach
hdd 500g
led 14.1
dvd/rw
2.3gb gf 310m
2.3 kg
win7
1049000
amin.e1990
21-02-2011, 21:20
با سلام
من میخوام dell inspiron n5010 core i7 بگیرم.قیمتش الان حدود 1.16 هست.کسی از تغییرات قیمتش قبل از عید تا بعد از عید خبر داره؟چه موقع واسه خریدش بهتره و آیا دوستانی که دارن راضین؟ممنون از جوابتون:46:
سلام
دوستان برای خرید لپ تاپ تا 900 چی پیشنهاد میدید؟
گارانتی کجا باشه؟(زیگوراتو....)
Inspiron یک مدل داره که 870 هست ولی به من گفتن مشکل هارد داره آیادرسته؟
با تشکر
mojtaba_sa
23-02-2011, 17:03
سلام دوستان
میخوام بدونم دا مدل 5010 سری n پنج هسته ای 2.8 سیم کارت میخوره ؟
ممنون از راهنماییتون
mojtabaalemi
28-02-2011, 15:13
n پنج هسته ای
core i5 دارای 2 هسته فیزیکاله که معادله با 4 هسته مجازی .
mostafa barcelon
28-02-2011, 19:23
بچه ها یه سری اطلاعات راجع به تعداد هسته های لب تاپ و اینکه میگیم cor i 3 یا cor i 5 یعنی چی؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم:20:
HAMID.MCI
28-02-2011, 23:06
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون
توی ایران هیچ لپتاپ دل ای سیمکارت نمیخوره
جاش هست ولی خودش نیست!
mojtabaalemi
01-03-2011, 15:49
بچه ها یه سری اطلاعات راجع به تعداد هسته های لب تاپ و اینکه میگیم cor i 3 یا cor i 5 یعنی چی؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
corei 3 دارای 2 هسته فیزیکاله که با تکنولوژی خاصی میشه 4 هسته مجازی . اینجوری 20 درصدی از 2 هسته ای معمولی قویتر میشه .
corei5 دقیقا مثل i3 (البته در مورد لپ تاپ ها ) فقط امکان افزایش سرعت اتوماتیک بسته به نیاز داره . مثلا وقتی مشخصاتشو میگن مینویسن 2.4-2.66 GHZ یعنی در حلت عادی 2.4 هست ولی اگه نرم افزاری از هسته مجازی پشتیبانی نکنه اونوقت میشه 2 تا هسته 2.66 گیگاهرتز . به همین دلیل باتری بیشتری مصرف میکنن این مدلا.
core i7 برای استفاده های خاص هست 4 هسته فیزیکال داره که میشه 8 هسته مجازی دقت کنین این سری دارای سرعت فرکانس کمتری هستن مثلا 1.6 یا 2 گیگاهرتزن چون 4 هسته دارن . ضمنا لزوما سریعتر از سری های قبل نیستن مگر اینکه نرم افزاراتون از 4 هسته پشتیبانی کنن . باتری رو میخورن .
hamed888
02-03-2011, 18:42
سلام دوستان . من هم میخواستم این نوت بوک را بخرم . اما بین دل 5010 و ایسر 5742 حسابی دو به شکم . . از دوستایی که این مدل رو دارند خواهش میکنم اگر عیب یا مشکل خاصی داره بگند ما هم در جریان باشیم . خداییش دل خوشکل تر از ایسر هست .. ولی من شنیدم تازه گی ها لپ تاپ های دل با کیفیت مطلوب تولید نمیشن . نظر شما چی هست ؟؟؟
kasra_khan2003
02-03-2011, 20:26
من زیاد با لپ تاپ Dell آشنایی ندارم. یکی از دوستام این مدل رو خریده، خواستم ببینم نظر شما چیه. قیمتش تو بازار معمولا چنده و با چه گارانتی هایی:
گارانتی کجا باشه؟(زیگوراتو....)
گارانتی شرکت های بزرگ مثل سازگار و... رو بگیر
البته به برندی که میگیری بستگی داره.
Dell n5010 CPU 2.53 4Gig ram DDR3 HDD 500 Radeon HD 5470 1GB LED 15.6inchنفرمودید که
cori 5 هست یا corei 3
اولی حدود 820 با گارانتی
دومی 780 با گارانتی
البته قیمت پایین تر هم دیدم ولی خب خدا داند که....
Mr.Mazmamfi
04-03-2011, 19:17
سلام دوستان . من هم میخواستم این نوت بوک را بخرم . اما بین دل 5010 و ایسر 5742 حسابی دو به شکم . . از دوستایی که این مدل رو دارند خواهش میکنم اگر عیب یا مشکل خاصی داره بگند ما هم در جریان باشیم . خداییش دل خوشکل تر از ایسر هست .. ولی من شنیدم تازه گی ها لپ تاپ های دل با کیفیت مطلوب تولید نمیشن . نظر شما چی هست ؟؟؟
سلام
کسی نیست جواب این بنده خدارو بده؟
لطفا هر کی نظر میده با ذکر "دلیل"
ممنون
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون
ميخوره اگه ايرانسل بذاري...
به خاطر داغ كردنش N5010 بهتره...ولي كارا گرافيكي از نظر من اينويديا چيز ديگس...!:21:
mojtabaalemi
05-03-2011, 06:29
5 هسته ای !!!! ؟ corei5 ها 2 هسته ایند .
star Walker
06-03-2011, 07:01
دوستان اگر میشه یه توضیحاتی در مورد کارت گرافیک لپ تاپ ها بدید و اینکه بفرمایید همین کارت گرافیک لپ تاپ dell 5010 در چه سطحیه ؟ و بفرمایید قویترین کارت گرافیک در حال حاضر برای یک لپ تاپ چیست ؟ و با کارت گرافیک ati radeon 5470 لپ تاپ dell 5010 مقایسه کنید ...
و لطفا بفرمایید قدرت این کارت گرافیک به قدرت کارت گرافیک های pc میرسد ؟ مثلا الان گارت گرافیک pc من nvidia gforce 260 gtx هست , آیا این کارت گرافیک در این حد هست ؟!
ممنون ...
mojtaba_sa
06-03-2011, 13:03
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون
ميخوره اگه ايرانسل بذاري...
یکی از دوستان گفت دل هیچکومشون نمیخورن !!!
شما میگی میخوره!
خب کجاشه؟
زیر باطری یه فرو رفتگی داره و جای سیمکارت نداره !
ممنون
mojtabaalemi
06-03-2011, 21:52
فرمایید قویترین کارت گرافیک در حال حاضر برای یک لپ تاپ چیست ؟ و با کارت گرافیک ati radeon 5470 لپ تاپ dell 5010 مقایسه کنید ...
5470 خوبه .
amd 5670 خیلی قویه . و جیفورس 540
سلام دوستان لپ های دل خوبه ولی یکی چیزایی که تو لپ تاپ مهم وزنشه.من 3تا از دوستام لپتابای دل دارن ولی هر 3تاشون از وزنش گله دارن.دوستی هست که درباره ی مدل هائ نت بوکش کمکم کنه.به نظرم خییلی بهتره.
با سلام
می خواستم در مورد مدل دل آی 7 بیشتر بدونم چون قصد خرید نوت بوک داشتم.
ممنون می شم راهنماییم کنید
alidanger_202
08-03-2011, 19:18
سلام دوستان
می خواستم بدونم مدل Dell Vostro 3300 چرا با این همه امکانات hdmi نداره ؟
آیا این پورت مهمه یا تبدیلش هست ؟؟؟
در مورد کیفیت lcd هم بگین
سوال آخر این که lcd این مدل 13.3 هست یا 13.1
کلا اگه کسی این مدل رو داره یک ریویویی چیزی بزاره (خارجیاشو دیدم نظر شخصیتون رو در عمل میخوام )
به خاطر وزن عالی که داره چشمو خیلی گرفته اما هنوز دو دلم . لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.