ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد .... درایو e , f غیب شدن ... مشکله خیلی عجیب ... دیگه به پایداری اطلاعات در هارد شک کردم ..... بخونید و کمک کنید

MESHKIPOSH
07-02-2009, 13:29
من کلا 4تا درایو دارم و الان درایو F , E نیستن
یعنی چی
ویندوز SP3 Xp
هاردم هم 160 هست
کمک کنید
.
اومدم دوباره ویندوز نصب کنم که ببینم اونجا درایو ها رو نشون میده یا نه که فقط دو تا فضای خالی ( پارتیشن delete شده نشون میده ) زدم پارتیشن جدید بسازم که یه صفحه آبی رنگ میاد که توش پر از پیغام و خطاست
چی کار کنم .... چطور یه دفعه اینطور شد ؟؟؟؟ کلی اطلاعات تو اون 2تا درایو داشتم :(
خدایا
کمک کنید

MESHKIPOSH
07-02-2009, 13:29
دوستان خواهشا خوب بخونید و جواب بدید
ببینید همونجور که در پست قبل نوشتم 2تا درایو ها نبودن و وقتی برای نصب ویندوز xp رفتم متوجه شدم که فضای خالی و پارتیشن بندی نشده نشون میده ( 2تا فضای خالی به اندازه 2 درایو از دست رفته ) و وقتی هم میزدم که پارتیشن جدید بسازه نمیساخت ( انگار دستور نمیرفت ، با اینکه درست صفحه و مرحله ی ساخت پارتیشن جدید هم نشون میداد ولی در آخر انگار کاری انجام نشده بود ) من یکی از درایو هام که بود ( D ) رو هم پاک کردم ولی اصلا صفحه سیاه شد و کلا بهم ریخت و ویندوز هم پاک شد ... ویندوز هم که میخواستم نصب کنم بعد از بوت شدن صفحه سیاه میشد و دیگه بالا نمیومد .... یعنی هیچی به هیچی
خلاصه با سیدی ویندوز 98 در داس فرمت کردم و .... اما هم با نورتون گاست و هم با نصب ویندوز یا اروور میداد یا صفحه سیاه میشد
بعد اومد کابل هارد رو قطع کردم و سی دی ویندوز گذاشتم ، وارد مرحله ی اول بررسی سیستم در نصب ویندوز که شد ، کابل هارد رو وصل کردم و تونستم ویندوز نصب کنم و بعد از اون هم با نورتون گاست بک آپی که داشتم رو برگردوندم و همه چیز ردیف شد اما اطلاعات درایوهای دیگم به غیر از ویندوز که تقریبا همه چیزم توش بوده الان پاک شده
.
.
حالا سوال من اینه که به چه دلیل این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟ ویروس بوده ؟ یا هارد مشکل داشته ( اگه هارد مشکل داشته پس چرا الان دوباره درست شده ) ؟یا ... واقعا نمیدونم ، یعنی جای سوال و تعجب داره .. من قبلا اطلاعات ذخیره شده در هارد رو پایدار میدونستم و فقط در صورت خرد شدن هارد فکر میکردم اطلاعات پاک میشه یا در صورتی که خودم پاک کنم ، اما الان اصلا اطمینان ندارم
... واقعا چرا این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟ ( خواهشا کامل بخونید که ببینید دقیقا چه کارایی کردم و چه اتفاقی افتاده )

MESHKIPOSH
07-02-2009, 15:46
:11:کمک کنید دوستان