PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتایج نظرسنجی بزرگ بهترین البوم مجاز سال 1387

argentina/2008
07-02-2009, 11:51
(نتايج نطر سنجي بهترين آلبوم مجازسال 1387 از مجموع حدود 3500 رای در سایت معتبر تهران موزیک با بیش از صدهزار بازدید در روز)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرسنجي بهترين آلبوم سال 87 با راي شما دوستان عزيز و همراهان هميشگي پس از ده روز رقابت به پايان رسيد و همانطور كه در جدول مي بينيد نتايج به شرح زير مي باشد.

01 - بهترين آلبوم سال , آلبوم سعيد شهروز با نام بي خوابي ( تنظيم : بهروز صفاريان )
02 - آلبوم محسن چاوشي با نام يك شاخه نيلوفر ( تنظيم : آهاري )
03 - آلبوم محسن يگانه با نام نفسهاي بي هدف ( تنظيم : شهاب اكبري )
04 - آلبوم ماهان بهرام خان با نام من هنوز ( تنظيم : ماهان )
05 - آلبوم امين رستمي با نام ياد چشمات ( تنظيم : مختلف )
06 - آلبوم بابك جهانبخش با نام بي اسم ( تنظيم : پوريا حيدري )
07 - آلبوم فرزاد فرزين با نام شوك ( تنظيم : فرزاد فتاحي )
08 - آلبوم آريان با نام بي تو با تو ( تنظيم : نینف امیرخاص )
09 - آلبوم رامين بي باك با نام ديگه قيدمو بزن ( تنظيم :محمد فتاحي )
10 - آلبوم بهنام علمشاهي با نام نيستي تو ( تنظيم : سعيد حسين )
11 - آلبوم فريدون آسرايي با نام ريميكس ( تنظيم : مختلف )
12 - آلبوم طوفان كرمي با نام ته كه ( تنظيم : مختلف )
BIR-MUSIC2.COM

argentina/2008
07-02-2009, 14:14
مدیر سایت معتبر تهران موزیک:Yashar-BirMusic
دوستان عزيز ! از همه شما ممنونم كه در نظر سنجي بهترين آلبوم سال شركت نموديد.ما براي تمامي خواننده هاي عزيز احترام قائليم و هيچ گونه تقلبي در اين راي گيري نبوده چون اگر قرار به تقلب بود حتما امين رستمي يا ماهان بهرام خان و يا بابك جهانبخش اول مي شدند كه از دوستان سايت ما هستند.مهلت نظر سنجي تمام شده بود و روز شنبه صبح قرار به اعلام نتايج بود .... سعيد شهروز انتخاب شما دوستان عزيز بود كه انصافا هم آلبوم خوب و بسيار زيبايي بود از همه لحاظ...آلبوم محسن چاوشي هم آلبوم فوق العاده اي بود.اما هدف سايت اين بود كه بهترين آلبوم انتخاب شود نه محبوب ترين خواننده ! جاي تعجب داره آلبومهاي قوي مثله آلبوم بابك جهانبخش كه مي تونه يكي از بهترين آلبومها باشه راي كمي آورده و يا آلبوم رامين بيباك , فريدون كه آلبومهاي قوي امسال بودند .... باز هم سپاسگزاريم كه ما را در انتخاب بهترين آلبوم ياري نموديد ... تمامي آلبومهاي حاضر در نظر سنجي را براي دانلود در سايت قرار داديم شايد با دانلود آنها بتوانيد پي به صحت انتخاب دوستان ببريد ...
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kiwi
08-02-2009, 10:12
ببينم تو نظر سنجي تمام آلبوم هاي مجوزدار سال 1387 بودن؟؟؟؟؟

Doctor.Freeman
08-02-2009, 18:40

نه اونایی که خیلی مطرح هستن بودن .

argentina/2008
10-02-2009, 11:50

بله ...فقط البوم هایی مجازی تو این نظرسنجی بودند که از نظر کیفیت و میزان فروش در سال 87از بقیه البوم های سال بهتر بودند.....این نظرسنجی بزرگترین نظرسنجی ای بود که امسال از لحاظ تعداد ارار انجام شده...

iman_s
11-02-2009, 00:49
اگه آهنگهای محسن یگانه قبل از انتشار آلبومش پخش نمیشد الان جایگاه بهتری داشت.

Nazanin_rose
11-02-2009, 01:29
آلبوم سعید شهروز امسال خیلی از آلبومای خواننده های دیگه بهتر بودبنظر من که حقش بود : دی

argentina/2008
12-02-2009, 16:51
منم با نظر دوستمون موافقم بهترین البوم بی خوابی سعیدشهروز بود وانصافا حقش بود که بهترین البوم بشه..........
البوم ماهان بهرام خان ومحسن یگانه هم خوب بودند.............

silent-assassin
12-02-2009, 17:03
این نظرسنجی همش تقلب بود ...
اکثر کسایی که شرکت کرده بودن میگفتن که در عرض یه ساعت به یه ساعت رای های سعید شهروز 50 تا اضافه میشد بهش چاوشی 300 رای جلو بود ولی در عرض چند ساعت اومد دوم
مگر نه هیچ وقت سعید شهروز در مقابل افرادی مثه چاوشی و یگانه نمیتونه عرض اندام کنه همونطور که تو این تاپیک تعداد ارای چاوشی و شهروز مشاهده کنیم کاملا مشخصه که چه تقلب فاحشی شده ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

argentina/2008
12-02-2009, 18:42
***دوست عزیز غیر ممکن که بشه تو این نظرسنجی ها تو یکی دو ساعت 50 تا رای داد در خوشبینانه ترین حالت میشه روزی 2-3تا رای داد چون سیستم های نظرسنجی این جور سایتها اینطوری طراحی شده...این صحبتت یه مقدار غیر منطقیه ...البته مطمئنن تعداد طرفدارای چاوشی ویگانه ورضا صادقی وخواجه امیری در حال حاضر از سعیدشهروز و خیلیهای دیگه بیشتره ولی باید به این نکته هم توجه کرد که این نظرسنجی در مورد بهترین البوم بوده نه محبوبترین خواننده مطمئنن اگه نظرسنجی در مورد محبوبترین خواننده بود حرف شما درست بود...اگه بخواد به تعداد طرفدار باشه باید ماهان وامین رستمی پایین تر از گروه اریان و فرزاد فرزین و بابک جهانبخش قرار میگرفتند...
*البته اینی که شما میگی شایعاتی هست که طرفداری خواننده های دیگه درست کردند تا نتایج این نظرسنجی رو زیر سوال ببرند واقعا این کمال بی انصافیه... هرچند که البوم اقای چاوشی البوم کاملا قابل احترامی بود ولی نباید از ارزشهای البوم بی خوابی سعید شهروز وسایر البوم های خوب امسال مثل من هنوز ونفس ههای بی هدف گذشت...
***در مورد تعداد ارای نظرسنجی بهترین خواننده در وبلاگ هم اگه توجه کنید به جز اقای چاوشی وشادمهر عقیلی که حدود 20رای اوردند بقیه ی خوانندگان از جمله محسن یگانه ورضا صادقی و سعیدشهروز وخواجه امیری...حداکثر 3-4رای اوردند و از لحاظ ارا تو یه سطحند ..

Alireza.M67
15-02-2009, 22:46
نتایج فوق العاده عجیب و غریبه ...
یگانه و چاوشی با این همه طرفدار زیر سعید شهروزن .
حق امین رستمی هم که تقریبا خورده شد ...
یه رفیق دارم که تو کار موسیقیه .
یه حرف قشنگی میزد .
می گفت : "مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص"
تو این نظر سنجی این حرف کاملا مشهوده .
سعید شهروز اوله ، خیلی خنده داره .
البته من قصدم خدای نکرده اهانت به سلیقه ی کس نبود .
فقط واسه موسیقیه ایران متاسفم .

scapula
16-02-2009, 18:29
داره داد میزنه تقلب شده.

نادر1368
16-02-2009, 18:52
مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص
منظور شما این هست که اقایان چاوشی!و یگانه با مفهوم میخونن شاید!
ولی انصافا بین این خواننده ها بهترین انتخاب بود!البته با احترام به نظر دیگران من خودم البوم بی خوابی رو کم و بیش شنیدم از بقیه تفاوتهایی حس میشه!

.SA33D.
17-02-2009, 22:23
خداییش من تا قبل از البوم بی خوابی هیچکدوم از کارهای شهروز رو گوش نکرده بودم و واقعا این البومش خیلی عالیه وقتی گوش کردم غافلگیر شدم ,مخصوصا ترانه های افشین سیاهپوش

argentina/2008
17-02-2009, 22:37
نتایج فوق العاده عجیب و غریبه ...
یگانه و چاوشی با این همه طرفدار زیر سعید شهروزن .
حق امین رستمی هم که تقریبا خورده شد ...
یه رفیق دارم که تو کار موسیقیه .
یه حرف قشنگی میزد .
می گفت : "مردم اکثرا دنبال آهنگهای بازاری میرن و موسیقی با مفهوم دیگه شده واسه یه عده ی خاص"
تو این نظر سنجی این حرف کاملا مشهوده .
سعید شهروز اوله ، خیلی خنده داره .
البته من قصدم خدای نکرده اهانت به سلیقه ی کس نبود .
فقط واسه موسیقیه ایران متاسفم .
.................................................. ................................
تک تک صحبت های شما جای بحث داره...من قصد ندارم با شما بگو مگو کنم فقط نظرمو در مورد صحبت شما میگم....
1.این نظرسنجی ربطی به طرفدار زیاد نداده چون در مورد بهترین البوم هست نه محبوبترین خواننده
2.شما که اینقدر به موسیقی فاخر علاقه دارید تعجب میکنم که میگید حق امین رستمی خورده شده چون بازاری ترین کارها رو خود ایشون خوندن و باید بهشون تمشک طلایی برای بهترین تقلید سال رو داد...مطمئنم اگه قرار باشه به کار با مفهوم جایزه داد اون جایزه رو خیلیها از جمله اقای چاوشی و یگانه نمیگیرن...
3.اگر هم قرار بوده تقلبی صورت بگیره مطمئنن طرفدارای چاوشی و یگانه اینقدر زیاد هستند که بتونن نتایج رو به نفع خودشون کنن...
4.در مورد تاسف خوردن به حال موسیقی ایران با شما موافقم چون وقتی خواننده ای مثل بهنام علمشاهی بیاد بگه من بهترین خواننده ی سال 87 هستم و البومم ماندگارترین البوم سال هست باید هم به حال موسیقی ایران تاسف خورد.
5.پیشنهاد میکنم حداقل یه بار البوم بی خوابی رو گوش بدید مطمئنم نظرتون در مورد کارهای بازاری عوض میشه.اگه اهنگی مثل چند سال از امشب بگذره؟ یا تبعیدی یا حرفاموباور کن رو گوش بدید مطمئنم نظرتون عوض میشه به نظر من ( بی خوابی سعیدشهروز) از معدود کارهای امسال بوده که فقط هدفش جلب رضایت بازار نبود ...

Alireza.M67
17-02-2009, 23:14
.................................................. ................................
تک تک صحبت های شما جای بحث داره...من قصد ندارم با شما بگو مگو کنم فقط نظرمو در مورد صحبت شما میگم....
1.این نظرسنجی ربطی به طرفدار زیاد نداده چون در مورد بهترین البوم هست نه محبوبترین خواننده
2.شما که اینقدر به موسیقی فاخر علاقه دارید تعجب میکنم که میگید حق امین رستمی خورده شده چون بازاری ترین کارها رو خود ایشون خوندن و باید بهشون تمشک طلایی برای بهترین تقلید سال رو داد...مطمئنم اگه قرار باشه به کار با مفهوم جایزه داد اون جایزه رو خیلیها از جمله اقای چاوشی و یگانه نمیگیرن...
3.اگر هم قرار بوده تقلبی صورت بگیره مطمئنن طرفدارای چاوشی و یگانه اینقدر زیاد هستند که بتونن نتایج رو به نفع خودشون کنن...
4.در مورد تاسف خوردن به حال موسیقی ایران با شما موافقم چون وقتی خواننده ای مثل بهنام علمشاهی بیاد بگه من بهترین خواننده ی سال 87 هستم و البومم ماندگارترین البوم سال هست باید هم به حال موسیقی ایران تاسف خورد.
5.پیشنهاد میکنم حداقل یه بار البوم بی خوابی رو گوش بدید مطمئنم نظرتون در مورد کارهای بازاری عوض میشه.اگه اهنگی مثل چند سال از امشب بگذره؟ یا تبعیدی یا حرفاموباور کن رو گوش بدید مطمئنم نظرتون عوض میشه به نظر من ( بی خوابی سعیدشهروز) از معدود کارهای امسال بوده که فقط هدفش جلب رضایت بازار نبود ...

نظر شما متین .
من یه بار آلبوم شهروز رو گوش دادم ولی شلید خوب گوش ندادم
یه بار دیگه گوش میدم ببینم چیه که انقدر ازش تعریف میکنن .
آلبوم رستمی هم به عنوان کسی که اولین آلبومش رو میده جای تقدیر داشت .
ممنون از شما ...
راستی اگه دنبال موسیقی با مفهوم می گردی پویا بیاتی گوش بده .
حیف که آلبوماش مجوز ندارن وگرنه کارش تکه ...

argentina/2008
18-02-2009, 00:03
نظر شما متین .
من یه بار آلبوم شهروز رو گوش دادم ولی شلید خوب گوش ندادم
یه بار دیگه گوش میدم ببینم چیه که انقدر ازش تعریف میکنن .
آلبوم رستمی هم به عنوان کسی که اولین آلبومش رو میده جای تقدیر داشت .
ممنون از شما ...
راستی اگه دنبال موسیقی با مفهوم می گردی پویا بیاتی گوش بده .
حیف که آلبوماش مجوز ندارن وگرنه کارش تکه ...

اتفاقا من پویا بیاتی رو خیلی دوست دارم امیدوارم وقتی به فضای مجاز امد هم بتونه موفق باشه ...من مطمئنم با توجه به اینکه شما به کارای پویا بیاتی علاقه دارید حتما اگه بی خوابی رو گوش بدید نظرتون مثبت هست.دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم کارایی مثل حرفامو باورکن و تبعیدی و نفس وچندسال از امشب بگذره و ما عاشق هم بودیم رو با دقت گوش بدی ...بازم از لطفت ممنونم..

aliaqua
18-02-2009, 18:39
پیرو حرف دوستان مبنی بر بهتر بودن سعید شهروز من رفتم آهنگ چند سال از امشب بگذره رو دانلود کردم. قصد توهین ندارم ولی چیز بخصوصی توش ندیدم غیر از کیفیت آهنگش. همین.
صداش خیلی از ته گلو میاد. ولی بازم بگم این نظر منه و البته با یک آهنگ هم نمی شه درباره کسی نظر دارد. ولی چون نمی تونم بیشتر دانلود کنم فعلا بیشتر نمی تونم توضیح بدم.

در مورد نظر سنجی هم بگم که اصلا نمی شه بهش اعتنا کرد. چون تعداد افرادی که توی جامعه آماری اون هستن خیلی پایین هست برای نتیجه گیری. حدود 3400 نفر شرکت کردن. آیا نتیجه گیری براساس نشر 3400 نفر درسته؟ اگر کسی یک کم با آمار آشنا باشه می دونه که تمام اعضای یک جامعه آماری باید حق حضور توی یک نظرسنجی یا یک نمونه گیری رو داشته باشن. ولی آیا من این حق رو داشتم. درصورتیکه اصلا از اون اطلاعی پیدا نکردم. پس قابل اطمینان نیست.

Alireza.M67
18-02-2009, 21:34
اتفاقا من پویا بیاتی رو خیلی دوست دارم امیدوارم وقتی به فضای مجاز امد هم بتونه موفق باشه ...من مطمئنم با توجه به اینکه شما به کارای پویا بیاتی علاقه دارید حتما اگه بی خوابی رو گوش بدید نظرتون مثبت هست.دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم کارایی مثل حرفامو باورکن و تبعیدی و نفس وچندسال از امشب بگذره و ما عاشق هم بودیم رو با دقت گوش بدی ...بازم از لطفت ممنونم..

پیرو حرف دوستان مبنی بر بهتر بودن سعید شهروز من رفتم آهنگ چند سال از امشب بگذره رو دانلود کردم. قصد توهین ندارم ولی چیز بخصوصی توش ندیدم غیر از کیفیت آهنگش. همین.
صداش خیلی از ته گلو میاد. ولی بازم بگم این نظر منه و البته با یک آهنگ هم نمی شه درباره کسی نظر دارد. ولی چون نمی تونم بیشتر دانلود کنم فعلا بیشتر نمی تونم توضیح بدم.

در مورد نظر سنجی هم بگم که اصلا نمی شه بهش اعتنا کرد. چون تعداد افرادی که توی جامعه آماری اون هستن خیلی پایین هست برای نتیجه گیری. حدود 3400 نفر شرکت کردن. آیا نتیجه گیری براساس نشر 3400 نفر درسته؟ اگر کسی یک کم با آمار آشنا باشه می دونه که تمام اعضای یک جامعه آماری باید حق حضور توی یک نظرسنجی یا یک نمونه گیری رو داشته باشن. ولی آیا من این حق رو داشتم. درصورتیکه اصلا از اون اطلاعی پیدا نکردم. پس قابل اطمینان نیست.

گوش دادم :

حرفامو باور کن و تبعیدی و چند سال از امسال بگذره قشنگ بودن (تبعیدی خیلی خوب بود)
بقیه ی آهنگاش معمولی بودن .
ولی به نظر من بهترین آلبوم مجاز سال مال محسن یگانه بود ...

argentina/2008
20-02-2009, 14:17
گوش دادم :

حرفامو باور کن و تبعیدی و چند سال از امسال بگذره قشنگ بودن (تبعیدی خیلی خوب بود)
بقیه ی آهنگاش معمولی بودن .
ولی به نظر من بهترین آلبوم مجاز سال مال محسن یگانه بود ...

من هم حرفامو باور کن و تبعیدی و چندسال از امشب بگذره در کنار ماعاشق هم بودیم رو خیلی دوست دارم.(به تظر منم تبعیدی بهترین قطعه ی این البوم هست)
در مورد محسن یگانه هم قطعه نخواستم وگناهی ندارم رو خیلی دوست دارم ...شاید اگه محسن یگانه اهنگاش تکراری نبود جایگاهش خیلی بهتر از این بود....

Alireza.M67
20-02-2009, 19:52
من هم حرفامو باور کن و تبعیدی و چندسال از امشب بگذره در کنار ماعاشق هم بودیم رو خیلی دوست دارم.(به تظر منم تبعیدی بهترین قطعه ی این البوم هست)
در مورد محسن یگانه هم قطعه نخواستم وگناهی ندارم رو خیلی دوست دارم ...شاید اگه محسن یگانه اهنگاش تکراری نبود جایگاهش خیلی بهتر از این بود....

راستش به نظر من چند سال از امشب بگذره از همه قشنگتر بود ولی آخر نا امیدیه واسه همین گفتم تبعیدی .

argentina/2008
22-02-2009, 14:23
راستش به نظر من چند سال از امشب بگذره از همه قشنگتر بود ولی آخر نا امیدیه واسه همین گفتم تبعیدی .

ممنون از نظرت...تبعیدی واقعا ارامش بخش هست...چندسال از امشب بگذره و حرفامو باورکن فوق العادهستند.من به چشم خودم خیلیها رو دیدم که با تبعیدی و چندسال از امشب بگذره گریه کردند.

در کل با توجه به اخرین البومی که در سال موسیقیایی اومد یعنی فصل تازه میشه گفت بهترین البوم های سال بی خوابی/نفس های بی هدف ومن هنوز بودند...
البوم خواجه امیری اصلا اون چیزی نبود که انتظار میرفت.نسبت به سلام اخر خیلی ضعیفتر بود.

Alireza.M67
24-02-2009, 19:52
ممنون از نظرت...تبعیدی واقعا ارامش بخش هست...چندسال از امشب بگذره و حرفامو باورکن فوق العادهستند.من به چشم خودم خیلیها رو دیدم که با تبعیدی و چندسال از امشب بگذره گریه کردند.

در کل با توجه به اخرین البومی که در سال موسیقیایی اومد یعنی فصل تازه میشه گفت بهترین البوم های سال بی خوابی/نفس های بی هدف ومن هنوز بودند...
البوم خواجه امیری اصلا اون چیزی نبود که انتظار میرفت.نسبت به سلام اخر خیلی ضعیفتر بود.

من با ترک 1 و 3 و 6 آلبوم خواجه امیری حال کردم .
ترک 6 شعر پر از امیدی داشت و اصلا به دلم چسبید .
البته قشنگترین آهنگش "نمیدونی" بود

argentina/2008
01-03-2009, 15:54
من با ترک 1 و 3 و 6 آلبوم خواجه امیری حال کردم .
ترک 6 شعر پر از امیدی داشت و اصلا به دلم چسبید .
البته قشنگترین آهنگش "نمیدونی" بود

نمیدونی و گریه با تب تلخ خیلی قشنگ بودن...در کل البوم متوسطی بود....