مشاهده نسخه کامل
: تلفن ها قاط زده بود!
Sadjad Sharifian
25-01-2006, 02:35
آقا سلام! امروز (1/25/2006) ساعت تقریبا 1 یا 1:30 صبح! من یهو ADSL م قطع شد! اول فکر کردم مشکل فقط همینه! بعد اومدم زنگ بزنم شرکت! دیدم نمیتونم بگیرم! اومدم زنگ بزنم 118 که شماره مرکز مخابراتمونو بگیرم...دیدم 118 رو هم نمیشه گرفت!!! اومدم موبایل خودمو بگیرم امتحان کنم...دیدم موبایل رو هم نیمشه گرفت!! اومدم با موبایل به خط خودم زنگ بزنم ...دیدم Network Busy میزنه!! خلاصه کلی همه چی ریخته بود بهم که بعد نیم ساعت یا 45 دقیقه درست شد!! ادلش فکر کردم مشکل فقط واسه من بوده...واسه همین زیاد جدیش نگرفتم!!! ولی وقتی on شدم دیدم همه ی بقیه دوستام (از teh) هم همه همینو میگن! واسه همینه که فهمیدم که مشکل اساسی بوده :evil: حالا کسی خبری چیزی نداره که جریان از چه قرار بوده؟!
یا علی!
سلام
عزيز جان بنده از صبح اينجا آن بودم به چه زيبايي.احتمالا خط تلفونتون رو از بخشداري برره گرفتيد!!!
Sadjad Sharifian
25-01-2006, 03:16
سلام
عزيز جان بنده از صبح اينجا آن بودم به چه زيبايي.احتمالا خط تلفونتون رو از بخشداري برره گرفتيد!!!
شما خب شانست خوبه...قضیش فرق فوکوله!!
این پیشی رو هم از تو امضات پاک کن...خدا یبامرز پریشب تو خیابون ماشین زد بهش ....... :sad:
یا علی.
شايد تاثير آواتار خودته عزيز جان
اون خاشخاش تيغ خورده بغلي رو ميگم .
و خارج از شوخي منهم روز گذشته با آي دي اس ال همين مشكل رو داشتم ( هيچ ربطي به ال اس دي هم نداره )
Sadjad Sharifian
25-01-2006, 04:23
شايد تاثير آواتار خودته عزيز جان
اون خاشخاش تيغ خورده بغلي رو ميگم .
و خارج از شوخي منهم روز گذشته با آي دي اس ال همين مشكل رو داشتم ( هيچ ربطي به ال اس دي هم نداره )
نه برادر! ما ضد ضربه ایم ;) مشکل منم در ضمن فقط adsl نبود!! کلا خطوط تلفن و همینطور مبایل بود! عجیب هم بود :)
یا علی.
پ.ن بعد هم بد بین نباش! همین بوته خشخاش تیغ خورده اگه نباشه....نصفه طبقات داروخانه خالی میشه .. فلذا ..... :happy:
hoseinquest
25-01-2006, 07:28
احتمالا جن زده شده
Strasboorg
25-01-2006, 07:43
سلام
ما يك دفعه تو عمرمون يك كار واجب و به درد بخور تو اينترنت داشتيم
ميخواستيم كاره يه دوست رو راه بندازيم
يهو همه چي قطع شد بلا انقطاع
درسته
من هم همين مشكل رو داشتم
تقريبا از 12.30 به بعد.
Sadjad Sharifian
26-01-2006, 00:06
سلام
ما يك دفعه تو عمرمون يك كار واجب و به درد بخور تو اينترنت داشتيم
ميخواستيم كاره يه دوست رو راه بندازيم
يهو همه چي قطع شد بلا انقطاع
درسته
من هم همين مشكل رو داشتم
تقريبا از 12.30 به بعد.
رفیق شما کجای تهرانین؟! آخه من این چند نفری رو که سراغ داشتم "تقریبا" اکثرشون بچه محل خودمن (تهرانپارس!) حالا میخواستم ببینم شما کجایی؟! یعنی این قضیه مال همه ی تهران (حتی شایدم ایران!) بوده یا اینکه فقط مال منطقه یا مناطق خاصی بوده؟!!!
یا علی.
من ديشب ساعت 12:25 شب (سه شنبه) تمامي تلفن هاي 9092 قطع شدن تا ساعت 1:32
يعني حدود 1 ساعت
اما تلفن به خارج از كشور زدم كار كرد
موبايل و داخل تهران رو هم تست نكردم اما پس موضوع همه گير بوده
در ضمن شرق تهران هم نيستم
Sadjad Sharifian
26-01-2006, 01:40
من ديشب ساعت 12:25 شب (سه شنبه) تمامي تلفن هاي 9092 قطع شدن تا ساعت 1:32
يعني حدود 1 ساعت
اما تلفن به خارج از كشور زدم كار كرد
موبايل و داخل تهران رو هم تست نكردم اما پس موضوع همه گير بوده
در ضمن شرق تهران هم نيستم
سلام...مهران منظورت از 9092 چیه؟!
من راستی کانادا رو هم امتحان کردم :evil: ، نه با کارت Phone2Phone تونستم تماس بگیرم ، نه مستقیم!!!
به نظرم با قضیه اهواز بیربط نباشه!! الله اعلم!
یا علی.
سدي جان اين شماره ها مال اينترنتهاي الان استفاده كن بعدا پولشو بده و بدبخت شو هستش.
يعني جرج ميخواسته زنگ بزنه ايران تسليت بگه؟؟؟؟بعد تلفنهارو قطع كردن كه ضايع بشه!!!
Sadjad Sharifian
26-01-2006, 01:55
سدي جان اين شماره ها مال اينترنتهاي الان استفاده كن بعدا پولشو بده و بدبخت شو هستش.
يعني جرج ميخواسته زنگ بزنه ايران تسليت بگه؟؟؟؟بعد تلفنهارو قطع كردن كه ضايع بشه!!!
"سدی جان" ؟!؟!؟!؟!؟!
رفیق ما همدیگرو میشناسیم؟! :ohno:
نه بابا اون George بی غیرت تسلیت مسلیت سرش نمیشه که!!
سدی! :evil:
Strasboorg
26-01-2006, 06:51
رفیق شما کجای تهرانین؟! آخه من این چند نفری رو که سراغ داشتم "تقریبا" اکثرشون بچه محل خودمن (تهرانپارس!) حالا میخواستم ببینم شما کجایی؟! یعنی این قضیه مال همه ی تهران (حتی شایدم ایران!) بوده یا اینکه فقط مال منطقه یا مناطق خاصی بوده؟!!!
یا علی.
منم شرق تهران هستم
ولي مشكل ساعت 5 صبح همون روز حل شده بود. ;)
ولي مشكلي كه از اون به بعد پيش اومده بالارفتن تعداد dc شدن هاست !!!!
براي شما هم اين اتفاق افتاده ؟؟
(چه سوالي ؟؟ :puke: شما گفته بودي DSL داري.!!!)
Sadjad Sharifian
26-01-2006, 20:14
منم شرق تهران هستم
ولي مشكل ساعت 5 صبح همون روز حل شده بود. ;)
ولي مشكلي كه از اون به بعد پيش اومده بالارفتن تعداد dc شدن هاست !!!!
براي شما هم اين اتفاق افتاده ؟؟
(چه سوالي ؟؟ :puke: شما گفته بودي DSL داري.!!!)
سلام...به به ...بابا بچخ محل از آب دراومدیم که ;)
البته اینم بگم که ADSL هم یه وقتایی DC میشه!! ولی مثلا تو 3 روز OnLine بودن ممکنه یک بار همچین اتفاقی بیافته که اونم باید بد شانس باشی... :evil:
موفق باشی.
یا علی.
Hossein_Bahal
27-01-2006, 04:15
من هم ساكن شرق تهران هستم و نصف شبها هم تو اينترنت هستم . اما مشكلي نديدم .
در ضمن ايول به همه بروبچز East .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.