ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هاردهای اکسترنال

mortezasameh66
05-02-2009, 21:57
با سلام خدمت دوستان
من مدتی که هارد 250 مکستورم بازی در میاره و تا حالا 3 بار کل اطلاعاتم از دست رفته
تصمیم گرفتم از هارد های پرتابل 2.5 برای پشتیبان گیری استفاده کنم سوالم اینه که

آیا این هاردها مستقیما به usb وصل می شوند و فقط باید هزینه هارد رو داد یا اینکه نیاز به یه باس جداگانه هم هست چون از یکی شنیدم که باید یه باس جداگانه به قیمت 30 40 تومن خرید و هارد 160 هم حدود 45 تومن هست
ممنون میشم که به من زودتر جواب بدید چون خیلی از این هاردها خوشم اومده و اطلاعاتم هم حساس هست

اگه قیمت 160 یا 120 رو هم بگید ممنون میشم

ehsankalak
05-02-2009, 22:45
منظورت باکس هارده؟

name
05-02-2009, 23:01
من يك هارد western Digital گرفتم با ظرفيت 320 گيگ كه مستقيما با كابل usb به سيستم وصل ميشه و به هيچ چيز ديگه هم احتياج نداره.قيمت هم 93000 تومان با سه سال گارانتي سازگار.

mortezasameh66
05-02-2009, 23:04
من دقیق نمیدونم به یکی از دوستام زنگ زدم که تو کاره و تقاضای یه هارد پرتابل کردم من فکر میکردم کل هزینه اش فقط قیمت هارده که گفت هارد 160 حدود 42 تومن و اون رابط usb هر چی هست حدود 37 تومن من فکر کردم یا من اشتباه میکنم یا اون گفتم اینجا مطرح کنم ببینم چجوریه
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ارائه کنید بالاخره این هاردها چند مدل اند و چه جوری به کامپیوتر وصل میشند و هزینش چقدره خیلی این اطلاعات رو لازم دارم ممنون

name
05-02-2009, 23:20
داخل بسته هارد و رابط usb هست و به چيز ديگه‌اي هم احتياج نيست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsankalak
05-02-2009, 23:22
رابط usb نیست عزیزم ! باکس هارد هست ! یه جعبه آلومینیومی هست که که یه ورودی آداپتور داره و یه خروجی USB که شما هاردتونو داخلش میزارین و اونوقت میشه یه هارد اکسترنال!! این برای موقعی خوبه که مثلا یه هارد بیکار تو خونه داشته باشین ! قیمتاشم اگه اشتباه نکنم از 20 تومن هست تا 40 . 45 تومن ! ولی اگه قصد دارین هارد اکسترنال تهیه کنید این روش رو انتخاب نکید برید یه هارد اکسترنال فابریک بگیرید!!

Sorou5h
11-02-2009, 08:13
آقا اين هارد رو تو بازار ميگن هارد پاسپورتي
120 ، 160 ، 250 و..... داره
من يه 250 گيگ رو آخر آذر گرفتم 82 هزار تومن
160 هم اون موقع 63 تومن بود
120 هم پارسال داشتم كه ديگه تو بازار نيست
اينو هديه گرفته بودم قيمت ندارم
البته بالاتر از اينا هم هست كه ابعادشون بزرگتر از ايناست مثل 1 ترابايتي ها....

avecina.ir
11-02-2009, 09:11
با سلام خدمت دوستان
من مدتی که هارد 250 مکستورم بازی در میاره و تا حالا 3 بار کل اطلاعاتم از دست رفته
تصمیم گرفتم از هارد های پرتابل 2.5 برای پشتیبان گیری استفاده کنم سوالم اینه که

آیا این هاردها مستقیما به usb وصل می شوند و فقط باید هزینه هارد رو داد یا اینکه نیاز به یه باس جداگانه هم هست چون از یکی شنیدم که باید یه باس جداگانه به قیمت 30 40 تومن خرید و هارد 160 هم حدود 45 تومن هست
ممنون میشم که به من زودتر جواب بدید چون خیلی از این هاردها خوشم اومده و اطلاعاتم هم حساس هست

اگه قیمت 160 یا 120 رو هم بگید ممنون میشم
سلامم...من یکی دو سالی هستش که یگ هارد اکسترنال 500 وسترن Premium دارم اووون موقع گرووون خریدمش حدود200 تومن ولی فعلن قیمتاشون اووومده پایینتر.اینا توووی بعضی مدلاش که Premium هستش پورت فایروایر 1394 هم دارن مثل یکی من که دو تا فایروایر داره و یک USB
ضمنن Bootable هستش ولی توووی مدلهای Essential فقط یک USB داره و Bootable نیستش ولی قیمتش عالیه یک ترابایتشه اینجا گذاشته 139 تومن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید