PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس Win32/Sality و حذف شدن فایلهای exe

David.Jn
05-02-2009, 11:23
سلام دوستان
چند وقت بود کامپیوترم ویروسی شده بود که نمیزاشت Safe mod و Rehedit و ... باز بشن
با نصب ویندوز Regedit و .... کار میکرد ولی با نصب یه برنامهExe این ویروس فعال میشد.
یعنی چسبیده بود به فایلهای Exe.
این ویروس نمیزاشت kaspersky فعال بشه مجبور شدم برم Nod32 نصب کنم
حالا که Nod نصب کردم این ویروس ها رو پیدا کرد و ویروس های دیگه مثلKazme__gheiyze و Autorun , ...
و ویروسی هم که به فایلهای Exe چسبیده بود که همین Win32/Sality بود رو قرنطینه کرد
حالا که میخوام برم فایلهای Exe رو نصب(Setup) کنم آیکون فایل معلوم نمیشه و یه پیغام از طرف Nod میاد که این فایل آلوده شده و باید پاک بشه و منم اشتباه کردم و زدم Delete و زد فایل نصبی Firefox رو پاک کرد.
با این تفاسیر وقتی من میخوام برم برنامه ای رو نصب کنم این پیغام میاد بالا و به غیر از دو گزینه Delete و Not Acyion داره و گزینه Clean هم که غیر فعاله.

یکی بگه من چه خاکی تو سرم بریزم اگه بخام نصب کنم دوباره ویروس اجرا میشه اگر هم بخوام Delete کنم که تمام فایلهای نصبیم از بین میره.

EHSANRF
05-02-2009, 12:14
تنهاراهي كه داري ويندوز رو عوض كني
به هيچ وجه هيچ فايلي از روي سيستمت اجرا نكني
آنتي ويروس كسپرسكي 2009 رو با آپديتش نصب كني
و كامپوتر و تمامي رمها و فلش هات رو ويروس كشي كني.
بيشتر فايلهات از بين ميرن ولي چاره اي ديگه نداري! اين بلا يه بار به سر من هم اومد كه دوهفته دنبالش توي اينترنت گشتم! ولي هرچي بود يا ناقص بود يا كار نميكرد.

picher_s
05-02-2009, 13:43
عزیز در مورد این ویروس خاص مفصلا در تاپیک زیر بحث شده!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه قبل از ین کار یه جستجو تو همین تاپیک میزدی الان اینقدر پشیمون نبودی!!حالا بیخیال برو به اونجا همه چیزایی رو که گفتم دونلود کن بعد اجرا .
خواهران و برادران این ویروس تاپیک دارهههههههه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چی اونجا هست..نود , نورتون و...exe ها رو پاک میکنن....
موفق باشی عزیز.

avecina.ir
05-02-2009, 14:07
تنهاراهي كه داري ويندوز رو عوض كنيسلامم.. گفته که ویندوزه عوض کرده......این ویروس ره به سادگی اب خوردن رووووی یگ سیستم الوده همین دو سه روز قبل از بین بردم.چجوری؟؟ اینجوری:
اینجور وقتا بهترین کار اینه کل هارد فرمت شه.اطلاعات مهم ره بک آپ بگیر ولی مطمئن باش بک آپ آلوده هستش و در فرصت مناسب میری سر وقت اسکن اوووون.فعلن باید بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز خیلی مراقب باشی که فلش یا سی دی آلوده به سیستم نزنی و از یگ فلش کاملن پاک و مطمئن استفاده کن و ویروس کش نصب و آپدیت کن.اگه بتونی دو تا ویندوز مختلف و دو تا ویروس کش مختلف به همین ترتیب نصب کنی عالیه.هر وقت اینکار انجام دادی 99 درصد خاطرت جمع باشه دیگه دچار ویروس نمیشی

s2010
05-02-2009, 14:18
من نود32 روپیشنهادمیدم هم کارش راحت وهم آنتی ویروس خوبیه

picher_s
05-02-2009, 14:19
سلامم.. گفته که ویندوزه عوض کرده......این ویروس ره به سادگی اب خوردن رووووی یگ سیستم الوده همین دو سه روز قبل از بین بردم.چجوری؟؟ اینجوری:
اینجور وقتا بهترین کار اینه کل هارد فرمت شه.اطلاعات مهم ره بک آپ بگیر ولی مطمئن باش بک آپ آلوده هستش و در فرصت مناسب میری سر وقت اسکن اوووون.فعلن باید بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز خیلی مراقب باشی که فلش یا سی دی آلوده به سیستم نزنی و از یگ فلش کاملن پاک و مطمئن استفاده کن و ویروس کش نصب و آپدیت کن.اگه بتونی دو تا ویندوز مختلف و دو تا ویروس کش مختلف به همین ترتیب نصب کنی عالیه.هر وقت اینکار انجام دادی 99 درصد خاطرت جمع باشه دیگه دچار ویروس نمیشی

استغفرالله!!( نمی دونم درست نوشتمش!)
بابا ما اینجاییم تا هیچ کس ویندوزش و هاردش رو پاک نکنه!!!
خدا وکیلی وقتی میشه لقمه رو با ....
خودتمونم لطفا یه سر به

بزن. بعد نظرتون رو بده ...

avecina.ir
05-02-2009, 14:24
با عرض معذرت....ولی خیلی اعتقادی به روشهایی که بعضیا میذارن ندارم.بیشتر بخاطر تجربه ایه که پیدا کردم.تووووی این یکماهه حدود 7 تا سیستم شدیدن آلوده ره چنان درمون کردم که خودشون شدن دکتر بقیه ی سیستمها....نظرات شما هم محترمه عزیزجان

picher_s
05-02-2009, 14:38
با عرض معذرت....ولی خیلی اعتقادی به روشهایی که بعضیا میذارن ندارم.بیشتر بخاطر تجربه ایه که پیدا کردم.تووووی این یکماهه حدود 7 تا سیستم شدیدن آلوده ره چنان درمون کردم که خودشون شدن دکتر بقیه ی سیستمها....نظرات شما هم محترمه عزیزجان
شما صحیح میفرمایید.
موفق باشید و پیروز.:31:

behnam_tr
05-02-2009, 23:51
هيچ آنتي ويروس جداگانه اي نداره كه بشه باهاش اين ويروس لعنتي رو پاك كرد؟

David.Jn
06-02-2009, 08:52
با عرض معذرت از تمام کسانی که اینجا پست دادن
من در کل نمیدونستم این تاپیک وجورد داره:

که آقای picher لطف کردن گقتن و زجمت اون تاپیک رو کشیدن
من آنتی ای که اونجا معرفی شده بود رو گرفتم و نصب کردم واقعآ عالیه
هم حجمش پایینه هم سریع.

سلامم.. گفته که ویندوزه عوض کرده......این ویروس ره به سادگی اب خوردن رووووی یگ سیستم الوده همین دو سه روز قبل از بین بردم.چجوری؟؟ اینجوری:
شما کلا خسته نباشی.
وقتی میشه با آنتی ویروس پیاک کرد چرا فرمت
زدی اطلاعات بچه مردم رو پروندی :دی
به شما هم پیشنهاد میکنم یه سر به اون تاپیک بزنید و دیگه هارد فرمت نکنید