مشاهده نسخه کامل
: محدوديت دانلود مگاآپلود؟
سلام
من مي خاستم از دوستان بپرسم اين فايل هاستينگ مگاآپلود آيا محدوديت دانلود روزانه داره مثل رپيدشير (روزي2.66)
اگه داره چقدره؟
و لطفا بگيد مي شه از يك اكانت همزمان چند نفر با چند ip دانلود كنن ؟
در مورد جمع اوري پوينت اين هاستينگ هم بگيد كه چجورياس ؟
ممنون
سلام
من مي خاستم از دوستان بپرسم اين فايل هاستينگ مگاآپلود آيا محدوديت دانلود روزانه داره مثل رپيدشير (روزي2.66)
اگه داره چقدره؟
و لطفا بگيد مي شه از يك اكانت همزمان چند نفر با چند ip دانلود كنن ؟
در مورد جمع اوري پوينت اين هاستينگ هم بگيد كه چجورياس ؟
ممنون
چرا كسي كمك نمي كنه !!!
اینجا انجمنه نه چت روم و ممکنه کسایی که می دونن مدتی نباشن باید برای جواب صبر کنی...
برای جواب:
محدودیت روزانه 10 گیگابایت دانلود در روز رو داره....تا انجا که می دونم دانلود همزمان با چند ip این مورد تو مگا اپلود ممنوعه ( تو قوانینش هست و پیشنهاد می کنم ریسک نکنی)
ویرایش:
تصحیح می کنم بدون محدودیت روزانه است. من ظاهرا اطلاعاتم از مگا خیلی قدیمی بود اشتباه شده
مي دونم انجمنه !
خيليم خوب . در مورد دانلود با چند ip كسي اطلاعات روشنتري نداره.
||SIAVASH||
06-02-2009, 12:14
خیر !! مگا محدودیتی واسه یک روز نداره و هر چی میخوای میتونی دانلود کنی ! من خودم 18 گیگ تو یک روز گرفتم.
در ضمن من با 2 آی پی هم یک بار گرفتم ولی اتفاقی نیافتاد ولی اگه این اتفاق زیاد تکرار بشه ممکنه بلاک بکنن id رو ! البته اول احتمالا یک ایمیل هشدار میاد بعد اگه تکرار بشه بلاک میکنن
||SIAVASH||
06-02-2009, 12:18
محدودیت رو اینجا توضیح داده ::
Download limit per 24 hoursUnlimited
اینم لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر !! مگا محدودیتی واسه یک روز نداره و هر چی میخوای میتونی دانلود کنی ! من خودم 18 گیگ تو یک روز گرفتم.
در ضمن من با 2 آی پی هم یک بار گرفتم ولی اتفاقی نیافتاد ولی اگه این اتفاق زیاد تکرار بشه ممکنه بلاک بکنن id رو ! البته اول احتمالا یک ایمیل هشدار میاد بعد اگه تکرار بشه بلاک میکنن
!!!!!!
راست می گی :18: یادمه قبلا 300 گیگ ماهی بود....چه سوتی ای دادم
اين شد ممنون از جوابهاتون - سريع بود .
اكانت نامحدود مي خواستيم بگيريم بين 10 نفر share كنيم و روزانه تا 100 گيگ دانلود بكنيم (هركدوم 10 گيگ)
محدوديت روزانه فكر نكنم داشته باشه - مزييتش به رپيد شير اينه - در مورد IP كسي نظر ديگه اي نداره.
راستي فايل هاستينگي غير اين نمي شناسين كه بشه ازش دانلود نامحدود با چند ip داشت؟
||SIAVASH||
07-02-2009, 00:50
در مورد ip دیگه واقعا چیزی نمیدونم
ولی نامحدود مگا بهترینه چون اگه جای دیگه هم باشه فایده نداره !! روی همین مگا هم بعضی از فایل ها رو نمیتونید پیدا کنید دیگه چه برسه به باقی جاها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.