ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارکرد 100% cpu در ویندوز ویستا

hesamkowsar
05-02-2009, 02:58
چند روزیه میبینم cpu رو 90% 100% داره کار میکنه...رفتم تو task manager و دیدم svchost سرویسه کا انقدر مشکل ساز شده.تمام اینترنتم سرپ کردم اما واسه این مشکل فقط اپدیت هست اونم واسه ویندوز های xp 200 server.واسه ویستا تو خود مایکروسافتم نبود.با انتی ویروس nod 32 3 اپ دیت شده چک کردم اما چیزی پیدا نکرد.احتمال داره ویروس باشه؟من تا حالا ویستام ویروس نگرفته...ویندوزمم Vista Home Premium 32 bit هست...اگه بتونید کمکم کنید که مجبور نشم ویندوز بریزم ممنون میشم...:20:

SAH-IE
07-10-2009, 00:54
سلام دوستان.

برا من هم این مشکل پیش اومده.با آنتی ویروس آویرا به روز شده چک کردم که ویروسی پیدا نکرد.سی پی یو 100% میده که توی تسک منیجر مربوط میشه به 2تا از svchost ها.نمیدونم چه کارش کنم.پدرمو در اورده:19:.
با هزار بدبختی تونستم آنلاین شم.
البته تونستم با تخصیص دادن هر دو پروسس به یه هسته از سی پی یو 50% سی پی یو رو آزاد کنم.
لطفا کمکم کنید

saeed774
08-10-2009, 12:29
Svchost از سرویس های سیستم هست که وظایف گوناگونی بر عهده داره . یکی از این وظایف مربوط به اتوماتیک آپدیت کردن ویندوز به هنگام وصل شدن به نت هست . شما خاصیت آپدیت اتوماتیک ویندوز رو از کنترل پنل خاموش کنین و یکبار ریست کنین .

saeed774
08-10-2009, 12:34
سلام دوستان.

برا من هم این مشکل پیش اومده.با آنتی ویروس آویرا به روز شده چک کردم که ویروسی پیدا نکرد.سی پی یو 100% میده که توی تسک منیجر مربوط میشه به 2تا از svchost ها.نمیدونم چه کارش کنم.پدرمو در اورده:19:.
با هزار بدبختی تونستم آنلاین شم.
البته تونستم با تخصیص دادن هر دو پروسس به یه هسته از سی پی یو 50% سی پی یو رو آزاد کنم.
لطفا کمکم کنید

شما اگه از Xp استفاده میکنین یا به روش پست بالا عمل کنین یا :
1- در Run تایپ کنین services.msc و اینتر و automatic updates رو پیدا کنین و روی اون دوبار کلیک کنین و بعد Stop رو بزنین و از منوی کشویی Disable رو انتخاب کنین و ok
2- به مسیر زیر برین و محتویات داخل اون رو پاک کنین :
c:\windows\softwaredistrubution
3- و اگه دوباره خواستین طبق قسمت 1 اتوماتیک آپدیت رو فعال کنین که اونم پیشنهاد نمیشه .

amd>intel
08-10-2009, 12:36
با برنامه TUNEUP UTILITY 2009 رجیستری ویندوز رو اسکن کنید .

SAH-IE
09-10-2009, 19:29
ویندوزم ویستاست.
از طریق اوتوماتیک آپدیت کنترل پنل چک کردم که خودش رو حالت خاموش بود.
از طریق services نتونستم Automatic Update رو پیدا کنم.

saeed774
11-10-2009, 12:56
ویندوزم ویستاست.
از طریق اوتوماتیک آپدیت کنترل پنل چک کردم که خودش رو حالت خاموش بود.
از طریق services نتونستم Automatic Update رو پیدا کنم.

من ویندوز ویستا نصبی ندارم مشکلتون رو بی زحمت تو بخش ویندوز ویستا مطرح کنین .