مشاهده نسخه کامل
: خریدن مدرک mcse
mshiraz.2009
04-02-2009, 20:47
با سلام دوستان....
من تو آموزشگاه تو شیراز الان دارم mcse می خونم.
همون طور که میدونید در ایران به خاطر تحریم نمیشه امتحان داد و بهترین راه برای امتحان رفتن به کشورهای همسایه یا --- هست.
الان من یه نفر رو پیدا کردم که میگه با تضمین 100% برام این مدرک رو میگریه.
اونم با 3 میلیون تومان. یعنی هم هزینه امتحان و دستمزد خودش.
با توجه به اینکه من تازه ویندوز سرور 2003 رو تموم کردم و چیزی حدود 800 هزار تومان دیگه باید برای آموزش بدم ارزش داره این مدرک رو بخرم؟
از بابت طرف مطمئنم که کلاه بردار نیست و مدرک رو جور میکنه. (چون دوستانم گرفتن)
devil_ff2008
04-02-2009, 22:05
بعد اون مدرک به چه دردت میخوره ؟!
وقتی چیزی بلد نباشی که مدرک کشکه
aaaammmm87
04-02-2009, 22:13
سلام
دوست عزيز اگه مدرك رو مي خواهي واسه ياد گيري بهتره كه خودت بري بگيري ولي اگه واسه كاري وامي چيزي مي خواهي كه بلد بودن شبكه يا نبودنش واست فرقي نداره برو بخر ..............
mshiraz.2009
05-02-2009, 12:09
من فقط خود مدرک رو میخام. اصلا نه شغلم به این درس مربوط میشه و نه درسش به دردم می خوره.
پس به نظر شما بخرم بهتره.
اینابایداستعلام داشته باشند الکی که نیست
بابااینکارونکن کلاه برداریه....
mshiraz.2009
05-02-2009, 12:24
دوست عزیز تضمینیه.
دوستام گرفتن. اگه تو سایت ماکروسافت بره و کد مدرش رو بزه اطلاعاتش میاد.
حتی یکیشون با همین مدرک رفته استرالیا داره ادامه تحصیل میده.
gladiator.shiraz
27-02-2009, 10:23
همین کار ها رو میکنید که تو دنیا ایرانی ها رو به کلاه برداری میشناسن...
westgame
12-05-2009, 12:26
واقعا متاسف شدم
راست می گید انقدر این کار ها رو کردیم که دیگه تو ایران تست سنتر اجازه نداره فعالیت کنه Prometric , Vue
حالا نتیجه این شده که من برای هر هفت امتحان باید تا دبی یا ارمنستان برم و بیام
حالا واقعا مایکروسافت خیلی محبت کرده که هنوز از ایرانی ها تو بعضی از تست سنتر ها امتحان می گیرد
ولی سیسکو دیگه از ایرانی ها امتحان نمی گیره ( اینم نتیجه فروش مدرک) حالا یه عده هم که می خواهند
درست امتحان بدن دیگه نمی توانند
حالا اومدیم شما مدرک رو با Aceess code و Register شده با پروفایل یه شما تحویل بدن
اگه برا کار هم نمی خواهید اگر یکی از شما پرسد Router چیست چی جواب می دهید تازه اگه سوال
به همین راحتی باشه در ضمن خود شما که میدونید مدرک را با پول خرید واقعا برای خودت ارزش داره ......
westgame
12-05-2009, 12:28
پست دوم ویرایش شد
منم با westgame موافقم. اینهمه ایرانی با استعداد که تو همون Cisco و Microsoft دارن کار میکنن یا تو خود ایران مشغول هستن اما اینطور ما باید بدنام و بی آبرو باشیم تو دنیا که مجبور بشیم بریم ترکیه یا ارمنستان برای یک امتحان! این مدرک خریدنها و فروختنها و بدتر از اون این همه نرم افزارهای دزدی و کپی که همه جا تو ایران دیگه هست اونم با وجود اینکه آلترناتیوهای مجانی اون هم هست عامل این بدبختیهاست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.