مشاهده نسخه کامل
: Street Fighter IV
LORD GAMES
14-07-2009, 13:00
سلام
بازی من قبلا خون ادما رو نشون میداد اما الان نشون نمیده راهی هست که بشه باهاش خون رو دوباره اورد؟:10::31:
ببخشید این جا کسی بلد هستش با guile ضربه ultra بزنه :20:
bagher_mo68
14-07-2009, 18:35
سلام
بازی من قبلا خون ادما رو نشون میداد اما الان نشون نمیده راهی هست که بشه باهاش خون رو دوباره اورد؟:10::31:
منظورت از خون همون جونه ؟ که بالا نشون میده دیگه ؟
اگه تو Survival نشون نمیده احتمالاً خاصیت اون مرحلس که نشون نمیده اما اگه در کل نشون نمیده برو اینجا :
Option -> Screen Config -> Default اینو بزن احتمالاً درست شه
ببخشید این جا کسی بلد هستش با guile ضربه ultra بزنه :20:
البته !
( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) *2
resident_evil
14-07-2009, 18:58
به نظر من Guile و Vega سخت ترین Ultra رو دارن ! نسبت به بقیه سخته زدنش ! ولی بقیه کاراکتر ها راحت هستن !
اینجا کسی میتونه با Dhalsim خیلی خوب بازی کنه ؟! کاراکتر رو اعصابیه ! من خودم فقط با El Fuerte و Guile نمیتونم زیاد خوب بازی کنم
bagher_mo68
14-07-2009, 19:05
به نظر من Guile و Vega سخت ترین Ultra رو دارن ! نسبت به بقیه سخته زدنش ! ولی بقیه کاراکتر ها راحت هستن !
اینجا کسی میتونه با Dhalsim خیلی خوب بازی کنه ؟! کاراکتر رو اعصابیه ! من خودم فقط با El Fuerte و Guile نمیتونم زیاد خوب بازی کنم
موافقم البته من که با Keyboard میرم با Zangief هم Ultra زدن سخته یکم
نه و اصلاً هم ازش خوشم نمیاد ! منم با Guile و Blanka نمیتونم خوب برم
-------------------------------------------
راستی دوستان یک سوال :
اون سه چهارم دایره Revenge وقتی به مرحله Ultra میرسه تا وقتی که پر میشه ، فرقی میکنه ؟!!
resident_evil
14-07-2009, 19:13
موافقم البته من که با Keyboard میرم با Zangief هم Ultra زدن سخته یکم
نه و اصلاً هم ازش خوشم نمیاد ! منم با Guile و Blanka نمیتونم خوب برم
-------------------------------------------
راستی دوستان یک سوال :
اون سه چهارم دایره Revenge وقتی به مرحله Ultra میرسه تا وقتی که پر میشه ، فرقی میکنه ؟!!
Blanka هم بد جور اعصابه ! بابا برقیه سبز ! هرکی که بازی بلد نیست اونو بر میداره تند تند برق میزنه !
نه فرقی نمیکنه !
bagher_mo68
14-07-2009, 19:17
Blanka هم بد جور اعصابه ! بابا برقیه سبز ! هرکی که بازی بلد نیست اونو بر میداره تند تند برق میزنه !
نه فرقی نمیکنه !
:31: آره ، بدبختی وقتی برق میزنه هم نه از بالا میشه پرید رو سرش نه از جلو مثل آدم زدش
عجب !
Torch Bearer
14-07-2009, 20:13
دوستان چه طوری میشه با ریو ultra زد؟اون که عکس سه تا ضربه پا روشه یعنی سه بار باید ضربه زد؟
شرمنده بلد نیستم اخه تازه دیشب گرفتمش.
resident_evil
14-07-2009, 20:16
دوستان چه طوری میشه با ریو ultra زد؟اون که عکس سه تا ضربه پا روشه یعنی سه بار باید ضربه زد؟
شرمنده بلد نیستم اخه تازه دیشب گرفتمش.
نه شما اگه با دسته بازی میکنی میتونی با اون دکمه ی L1 بزنی ! 3تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه L2
البته !
( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) *2
ببخشیدخودشماواقعاتونستیدب ا guile ضربه ultra بزنید چون من هر کاری کردم نشد:41:چون من ازاین کاراکتر خوشم میاد این قدر دونبال ضرباتش هستم وگرنه تقریبا با نصف دیگشون تونستم ultra بزنم:27:
Torch Bearer
14-07-2009, 20:33
نه شما اگه با دسته بازی میکنی میتونی با اون دکمه ی L1 بزنی ! 3تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه
اقا ممنون بعد دو تا عکس چرخش هست یعنی باید 2 بار انالوگو به اون شکل بچرخونم؟
resident_evil
14-07-2009, 20:34
اقا ممنون بعد دو تا عکس چرخش هست یعنی باید 2 بار انالوگو به اون شکل بچرخونم؟
آره دوست عزیز ! البته اگه منظورتون Ryu هستش نباید کامل بچرخونید ! باید از پایین به سمت جلو حرکت بدین آنالوگ رو ...
نه شما اگه با دسته بازی میکنی میتونی با اون دکمه ی L1 بزنی ! 3تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه L2
البته من فکر میکنم به این که controller settingsات هم چجوری تنظیم باشه بستگی داره که باید طوری تنظیمش بکنید که باهاش راحتید بعدش منظور از سه تا ظربه پا اینه که اون سه تا دکمه ای رو که لگد میزنه رو با هم بزنید:46:
Torch Bearer
14-07-2009, 20:41
آره دوست عزیز ! البته اگه منظورتون Ryu هستش نباید کامل بچرخونید ! باید از پایین به سمت جلو حرکت بدین آنالوگ رو ...
ممنون اونو که خودمم بلدم فقط میتونم یکسره هادوکن معمولی ریو رو بزنمD:
اخه بدشانسیم اینجاست که جوی استیکم مثله مال ایکس باکسه و دکمه های rt و lt ماشه ایه و به عنوان دکمه شناسایی نمیشه...
دوستان بازی رو چطوری میشه سیو کرد ؟
bagher_mo68
15-07-2009, 09:56
دوستان بازی رو چطوری میشه سیو کرد ؟
باید با برنامه Microsoft Windows Live که همراه با خود بازی نسب میشه یه Account Offline بسازی بعد سیو میشه
Leon-117
15-07-2009, 12:57
من رفتم تو تنظيمات كليد ها cotroller1 رو انتخواب كردم همه چي درست شد نيازي به گيم پد 6دكمه نيست.
دوستان کسی هستش که سیو بازی اش رو بذاره برا دانلود که تنظیمات دو نفره اش وجود داشته باشه توش؟ ما هنوز مشکل دو نفره کردنمون پابرجاس
bagher_mo68
15-07-2009, 14:15
من رفتم تو تنظيمات كليد ها cotroller1 رو انتخواب كردم همه چي درست شد نيازي به گيم پد 6دكمه نيست.
خوب کار که میکنه !!! اما دکمه کم میاری
دوستان کسی هستش که سیو بازی اش رو بذاره برا دانلود که تنظیمات دو نفره اش وجود داشته باشه توش؟ ما هنوز مشکل دو نفره کردنمون پابرجاس
Saveش کجاس ؟ بگو من میزارم ، البته بعید میدونم اینجوری حل شه
bagher_mo68
15-07-2009, 14:19
ببخشیدخودشماواقعاتونستیدب ا guile ضربه ultra بزنید چون من هر کاری کردم نشد:41:چون من ازاین کاراکتر خوشم میاد این قدر دونبال ضرباتش هستم وگرنه تقریبا با نصف دیگشون تونستم ultra بزنم:27:
آره ! شدنش که تاحالا با همه زدم !
با کیبورد میری ؟ اگه آری اینجوری بزن راحتتره :
Back
Down Back
Down
Down Right
Right
Back
Down Back
Down
Down Right
Right
( یا به عبارت ساده تر دوبار دستتو بزار رو عقب و به سمت جلو رو کلیدها حرکت بده )
V
Leon-117
15-07-2009, 14:20
خوب کار که میکنه !!! اما دکمه کم میاری
نه كم نميارم همه دكمه ها حتي لگد هاي قدرتي هم هست
Leon-117
15-07-2009, 14:24
نه همه دكم ها هست.لگدهاي قدرتي-مشت هاي قدرتي-مشت و لگد ساده(هر كدوم 2تا كليد)pause - دكمه هم برا حركت چي ميمونه؟
bagher_mo68
15-07-2009, 14:29
نه همه دكم ها هست.لگدهاي قدرتي-مشت هاي قدرتي-مشت و لگد ساده(هر كدوم 2تا كليد)pause - دكمه هم برا حركت چي ميمونه؟
کلاً 11 دکمس !
3 تا لگد ، 3 تا مشت ، 3مشت ، 3لگد ، که ابناشو داری
اما 3 تا دکمه دیگم هست ، یکی که برای Personal Action هست , و دوتای دیگه که یکیش برای گرفتن طرف و یکی دیگم Special attack یا یه همچین چیزی که اسمشو یادم نیست ...
البته این 3 دکمه آخر که گفتم هرکدومشون ترکیب دوتا از دکمه اصلیاس ، یعتی میشه با این 4 دکمه ها اونارم زد اما خوب سخته !
خود بازی هم توی Packاش تو اونور آب یه Gamepad 6 key رو بازیش میده مثکه
Torch Bearer
15-07-2009, 20:52
من بالا خره تونستم با چند تایی ultra بزنم:21::5::7::26:
ولی هنوزم نمیتونم اونایی رو که charge داره بزنم.میشه یکی برای انالوگ توضیح بده؟:34::weird:مثلا الترای وگا.(بازم یادم رفت عکس بگیرم شرمنده)
osta_ali
16-07-2009, 09:48
Ultra مکزیکیه رو چه طوری باید زد؟؟؟
bagher_mo68
16-07-2009, 10:16
Ultra مکزیکیه رو چه طوری باید زد؟؟؟
Down
Down Forward
Forward
Down
Down Forward
Forward
3*Kick
( دو بار مایل جلو سه لگد )
شما همه حرکات همه کارکترهارو میتونین توی Command List که توی منوی وسط یازی هست ببینید
osta_ali
16-07-2009, 11:08
این قسمت بنفش یعنی چیکار باید بکنم؟؟
قسمت قرمز یعنی چی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
osta_ali
16-07-2009, 11:11
Down
Down Forward
Forward
Down
Down Forward
Forward
3*Kick
( دو بار مایل جلو سه لگد )
شما همه حرکات همه کارکترهارو میتونین توی Command List که توی منوی وسط یازی هست ببینید
میدونم که از تو ی Command List میشه حرکات رو دید.من کمبو رو راحت میزنم ولی اولترا رو نتونستم تا حالا بزنم.خیلی سخته!!
سه لگد یعنی سه بار لگد بلند رو بزنم؟؟؟
resident_evil
16-07-2009, 13:03
میدونم که از تو ی Command List میشه حرکات رو دید.من کمبو رو راحت میزنم ولی اولترا رو نتونستم تا حالا بزنم.خیلی سخته!!
سه لگد یعنی سه بار لگد بلند رو بزنم؟؟؟
در مورد اون حرکت آنالوگ ها باید 2 یا 3 ثانیه عقب رو نگه داری بعد سریع جلو عقب جلو بزنی ! اون 3 لگد هم بستگی به تنظیمات دسته داره ! مثلا من خودم با 360 بازی میکنم LT میزنم !
osta_ali
16-07-2009, 15:39
در مورد اون حرکت آنالوگ ها باید 2 یا 3 ثانیه عقب رو نگه داری بعد سریع جلو عقب جلو بزنی ! اون 3 لگد هم بستگی به تنظیمات دسته داره ! مثلا من خودم با 360 بازی میکنم LT میزنم !
دسته ی من شبیه پلی استیشنه.
resident_evil
16-07-2009, 17:03
دسته ی من شبیه پلی استیشنه.
پش شما باید L2 رو بزنی !
osta_ali
16-07-2009, 17:06
l2 رو سه بار بزنم دیگه؟!!
resident_evil
16-07-2009, 17:18
l2 رو سه بار بزنم دیگه؟!!
نه فقط یه بار ! برای Ultra زدن منظور از عکس 3 تا مشت میشه L1 و 3 تا لگد میشه L2 ! فقط هم یک بار باید بزنی ! برای زدن Super هم که میشه از R1 و R2 استفاده کرد !
بذار تنظیمات دسته ی خودم رو بگم !
مربع : LIGHT PUNCH
مثلث : MEDIUM PUNCH
ضربدر : LIGHT KICK
دایره : MEDUIM KICK
L1 : LP+MP+HP
L2 : LK+MK+HK
R1 : HEAVY PUNCH
R2 : HEAVY KICK
این تنظیمات دسته ی منه ! البته با دکمه های دسته ی PS گفتم ! تنظیماتت اینا باشه همون جوری که من گفتم میتونی Ultra و Super بزنی !
دوستان کسی نیس سیو بازی اش رو داشته باشه که حالت دو نفره بازی اکتیو شده باشه؟
MILAD MGH
16-07-2009, 19:35
سلام.این بازی چطوری فول اسکرین میشه؟
Leon-117
16-07-2009, 20:06
سلام.اول برو تو pc settingبعد full-screen رو on كن.
شما باید ازداخل منوی بازی options را بزنید بعد داخل pc settings بشید بعدش اونجا گزینه full screen رو میبینید البته تنظیمات گرافیکی بازی هم هستش که اگر کامپیوترتون میکشه میتونید رو high بزارید و حالشو ببرید:31:
Leon-117
16-07-2009, 20:18
ديدين چي شد؟آنالوگ سمت چپم موقع اولترا زدن با guile شكست!منم با اين فلش هاي مسخره نمي تونم درست بازي كنم.بايد يه 6 دكمه بخرم.
osta_ali
16-07-2009, 21:44
دوستان کسی نیس سیو بازی اش رو داشته باشه که حالت دو نفره بازی اکتیو شده باشه؟
این سیو منه . حالت دو نفرشم هم فعاله.(یعنی از همون اول فعال بود)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kingmohsen
17-07-2009, 06:24
توی کامپیوتر چطور میشه سیو های کسی رو تو سیستمت بریزی تا بشه سیو آون طرف رو لود کرد؟
اون فولدری که توی document می سازه رو وقتی تو سیستم کسی دیگه کپی می کنم سیوام عمل نمی کنه
osta_ali
17-07-2009, 09:26
توی کامپیوتر چطور میشه سیو های کسی رو تو سیستمت بریزی تا بشه سیو آون طرف رو لود کرد؟
اون فولدری که توی document می سازه رو وقتی تو سیستم کسی دیگه کپی می کنم سیوام عمل نمی کنه
ببین باید اون فایل save که حدود 1kb هست رو توی این مسیر paste کنی:
Documents/Capcom/streetfighterIV/e00000979c65eade
daniyal62
17-07-2009, 15:11
کسی تا حالا تونسته کمبو یا الترا AKUMA رو بزنه؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
resident_evil
17-07-2009, 15:22
Akuma که از همه راحت تره !
مربع مربع عقب ضربدر R1 !
با دکمه های دسته ی PS گفتم !
سلام
اقا اینایی که عکس دوتا جهت رو کنار هم زده وسطش نوشته شارژ باید چی کار کنم؟
bagher_mo68
17-07-2009, 16:38
سلام
اقا اینایی که عکس دوتا جهت رو کنار هم زده وسطش نوشته شارژ باید چی کار کنم؟
باید 1 یا 2 ثانیه جهت اول رو بگیری و بعد دومین جهتی که گفته رو بزنی
daniyal62
17-07-2009, 16:49
Akuma که از همه راحت تره !
مربع مربع عقب ضربدر R1 !
با دکمه های دسته ی PS گفتم !
راست میگی ها چه راحته
Torch Bearer
17-07-2009, 17:05
چه طوری میشه در مقابل ضربات حریف دفاع کرد؟ (مثلا هادوکن الترای ریو هم روت اثر نداشته باشه.)
برای زدن کمبو های زیر (اونایی که دورش خط کشیدم)باید چه کار کرد؟
اگه ممکنه برای انالوگ و با ساعت توضیح بدید.(مثلا برای هادوکن ریو باید انالوگو از ساعت 6 اورد رو ساعت 3)
در ضمن من دکمه کم اوردم.دوستی که xbox 360 داره LT و RT هاش به عنوان دکمه شناسایی میشه؟جوی استیک من نمیشه!البته جوی استیکم مال ایکس باکس نیست.شبیه اونه.حالا من در تاپیک جوی استیک مطرح میکنم ببینم چی میشه.
Leon-117
17-07-2009, 19:08
دوستان من يه 2تا گيم پد 6دكمه گرفتم يه بار ديگه بازي نصبيدم خيلي راحت شد.يه دكمه داره برا اولترا يه دكمه برا سوپر كومبو خيلي راحت شده.
MILAD MGH
17-07-2009, 19:47
برای اینکه شخصیت های جدید باز بشن باید از چه بخشی وارد بشم و اینکه خودش سیو میکنه یا باید پروفایل ساخت؟
LORD GAMES
17-07-2009, 20:00
سلام
کسی سیوی نداره که بیشتر ادما رو باز کرده باشه ؟ اگه دارین بی زحمت اپلودش کنین استفاده کنیم
ممنون:11::40:
aghamajid1369
17-07-2009, 20:06
سلام
کسی سیوی نداره که بیشتر ادما رو باز کرده باشه ؟ اگه دارین بی زحمت اپلودش کنین استفاده کنیم
اینجا رو نگاه کن.
2 تا سیو بازی روگذاشته با حجم کیلو بایت.
بگیرشون ببین باز میشه؟؟؟
ویرایش:
لینک یادم رفت بذارم :دي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bagher_mo68
17-07-2009, 20:12
سلام
بفرما همه آدما آنلاکه :
سلام
بنده وقتی سیو بازی باقر رو کپی کردم به جای سیو خودم تو بازی موقع ورود به پروفایل ارور میده که :
this save file is incurrept یه چیزی تو این مایه ها و اجبارا باید یه پروفایل جدید درست کنیم
مشکل از چیه؟
bagher_mo68
18-07-2009, 09:34
سلام
بنده وقتی سیو بازی باقر رو کپی کردم به جای سیو خودم تو بازی موقع ورود به پروفایل ارور میده که :
this save file is incurrept یه چیزی تو این مایه ها و اجبارا باید یه پروفایل جدید درست کنیم
مشکل از چیه؟
من از اولشم مطمئن نبودم که همینجوری بشه سیو رو اجرا کرد
ولی میخوای یه تستی کن ، سیو رو کپی کن اونجایی که باید کپی کنی بعد یه اکانت به نام Bagher بساز ببین درست میشه یا نه
Leon-117
18-07-2009, 09:42
سلام.من تا ديروز تو لايو با همه بازي ميكردم اما امروز نميره.مشكل چيه؟
ali_ranger22
18-07-2009, 10:17
من که قبلا سیو 100 درصد رو گذاشته بودم ! :دي
ali_ranger22
18-07-2009, 10:36
این هم آموزش های بازی که نمی دونم توش چی هست !
JING3LKHAN
18-07-2009, 18:35
دوستان شرمنده مگه بازی ریلیز شده؟؟؟
smallfrank
18-07-2009, 18:41
دوستان شرمنده مگه بازی ریلیز شده؟؟؟
یه سه هفته ای میشه . ولی هنوز به دست منم نرسیده.
JING3LKHAN
18-07-2009, 18:46
میبخشید باز پست الکی میشه ولی هرچی گشتم ضد و نقیض بود شرمندم.
چند تا dvd یه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
LORD GAMES
18-07-2009, 19:34
چند تا dvd یه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
1 یا 2 dvd هست
osta_ali
19-07-2009, 09:08
چند تا dvd یه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
در اصل همون 1 dvd هستش.
بعضی که دو dvd رو گرفته بودن باهاش مشکل داشتند!!
Leon-117
19-07-2009, 12:20
بابا من نمي تونم آنلاين بازي كنم مشكل چيه؟2روزه اين جوريه.
JING3LKHAN
19-07-2009, 14:30
دوستان رفتم بگیرم فروشنده نادون گفت دو دی وی دیه منم گرفتم دیدم دی وی دی 2 ارور میده دادم فروشنده تعویض کرد ولی همون اشه و همون کاسه:41:
ارور میده dont send
مطمعنا دوستان تک دی وی دیه؟؟پس چرا مال من 2 تاستو تا لب پره؟؟؟؟
Leon-117
19-07-2009, 14:57
دوستان رفتم بگیرم فروشنده نادون گفت دو دی وی دیه منم گرفتم دیدم دی وی دی 2 ارور میده دادم فروشنده تعویض کرد ولی همون اشه و همون کاسه:41:
ارور میده dont send
مطمعنا دوستان تک دی وی دیه؟؟پس چرا مال من 2 تاستو تا لب پره؟؟؟؟
بله 1 دي وي دي هست تا آخر پر بعد نصب اينقد ميشه حجمش:4.37gb
سلام
سمت راست Seth ، یه کاراکتر هست که هنوز آنلاکه.
چجوری باید بازش کنم؟
resident_evil
19-07-2009, 16:54
سلام
سمت راست Seth ، یه کاراکتر هست که هنوز آنلاکه.
چجوری باید بازش کنم؟
Seth آخرین کاراکتر هستش که باز میشه ! اگه منظورتون اون علامت سوال هستش که اون به صورت Random براتون یه کاراکتر انتخاب میکنه !
بازی من دو تا dvd بود هیچ مشکلی هم نداشت
soltanarash
19-07-2009, 19:21
اقا من با دسته بدون آنالوگ بازی می کنم چه جوری ultra بزنم؟
SIMON137
19-07-2009, 19:52
ماله من 2 دی وی دی هست و بعد از نصب 6 گیگ شده ، تکلیف چیه ؟
Torch Bearer
19-07-2009, 22:35
چه طوری میشه در مقابل ضربات حریف دفاع کرد؟ (مثلا هادوکن الترای ریو هم روت اثر نداشته باشه.)
اگه ممکنه برای انالوگ و با ساعت توضیح بدید.(مثلا برای هادوکن ریو باید انالوگو از ساعت 6 اورد رو ساعت 3)
در ضمن من دکمه کم اوردم.دوستی که xbox 360 داره LT و RT هاش به عنوان دکمه شناسایی میشه؟جوی استیک من نمیشه!البته جوی استیکم مال ایکس باکس نیست.شبیه اونه.
دوستان کسی نیست جواب سوالای به این راحتی رو بده؟
yoosef_st
20-07-2009, 08:57
دوستان کسی نیست جواب سوالای به این راحتی رو بده؟
جویستیک شما هم از این فراسوهاست؟
مال منم همینجوریه. نمیشناسه.
خدا لعنتشون کنه!!
Leon-117
20-07-2009, 10:10
جویستیک شما هم از این فراسوهاست؟
مال منم همینجوریه. نمیشناسه.
خدا لعنتشون کنه!!
برا من فراسو 6 دكمه هست ميشناسه.
Torch Bearer
20-07-2009, 14:02
برا من فراسو 6 دكمه هست ميشناسه.
یعنی اون تریگر ها رو هم میشناسه؟
دوستان داستان چیه که میگن بازی اینقدر سخته چیش سخته ؟ و اینکه انگاری بدون جویستیک نمیشه بازی کرد نه سخت میشه ؟
ممنون
Leon-117
20-07-2009, 15:06
یعنی اون تریگر ها رو هم میشناسه؟
بله ميشناسه.اما وقتي گيم پدهارو عوض كردم مجبور شدم بازي رو دوباره نصب كنم.
Torch Bearer
20-07-2009, 15:09
دوستان داستان چیه که میگن بازی اینقدر سخته چیش سخته ؟ و اینکه انگاری بدون جویستیک نمیشه بازی کرد نه سخت میشه ؟
ممنون
شما اگه یه بار با انالوگ بازی کنی دیگه عمرا بتونی با دکمه های کیبورد بازی کنی.سختی بازی هم حداقل برای خودم دکمه کم اوردن و کمبو های سختیه که عکس اونا رو گذاشتم
اگر بخوای دربرابرضربات حریف دفاع کنی باید همون موقعی که میخواهد ضربه بزنه آناکوگو به جهت مخالف حریفت نگه دارید مثلا اگر حریفت سمت راست هستش ومیخواهد بهت ضربه بزنه باید آنالوگو سمت چپ بگیری:46:
shaaheen
20-07-2009, 19:53
قسمتي براي لباس و آيتم هاي جديد نداره مثل tekken 5؟آخه من چند عكس از كاراكتراي اين بازي ديدم كه لباساشون با چيزي كه تو بازي هست خيلي فرق داره انگار بهش اضافه شده؟
مثل اينا كه يكي از دوستان زحمت كشيده بود گذاشته بود.
کلا چند تا کاراکتر داره؟!
میشه با گیم پد های معمولی بازی کرد منظورم از ایناست که شبیه ps1 هست؟
shaaheen
20-07-2009, 22:22
کلا چند تا کاراکتر داره؟!
میشه با گیم پد های معمولی بازی کرد منظورم از ایناست که شبیه ps1 هست؟
كلا 25 تا كاراكتر داره.
سلام دوستان
امروز رفتم gamespot دیدم این بازی اومده صدر بازیهای پی سی!
یعنی این قدر خوفه؟ چجوریاس برم تو کارش؟ راستی گفتید جوی می خواد، چجور جوی می خواد یعنی بهترین مدل جوی چیه برای پی سی؟ از این قدیمیا مال 4 سال پیش، ارزونا یه دونه دم دست دارم به کارش میاد؟
ممنون
shaaheen
21-07-2009, 08:30
سلام دوستان
امروز رفتم gamespot دیدم این بازی اومده صدر بازیهای پی سی!
یعنی این قدر خوفه؟ چجوریاس برم تو کارش؟ راستی گفتید جوی می خواد، چجور جوی می خواد یعنی بهترین مدل جوی چیه برای پی سی؟ از این قدیمیا مال 4 سال پیش، ارزونا یه دونه دم دست دارم به کارش میاد؟
ممنون
ارزون گرفتم طمع كردم الآن هيچ غلطي نميتونم باهاش بكنم جز زدن مشت و لگد:13:.يه درست حسابي آنالوگ دار و حتي المقدور 6 دكمه بگير.بازيشم خوراكه.يكيم جواب منو تو 3ه تا پست قبلي بده ناراحت نميشم :21:
osta_ali
21-07-2009, 17:10
ارزون گرفتم طمع كردم الآن هيچ غلطي نميتونم باهاش بكنم جز زدن مشت و لگد:13:.يه درست حسابي آنالوگ دار و حتي المقدور 6 دكمه بگير.بازيشم خوراكه.يكيم جواب منو تو 3ه تا پست قبلي بده ناراحت نميشم :21:
شاید اون لباسا مربوط به بازی آنلاین باشه!!
shaaheen
21-07-2009, 17:31
شاید اون لباسا مربوط به بازی آنلاین باشه!!
نه خدا نكنه :18: توي يه سايت اينو نوشته بود در مورد لباسا:
Note: Alternate costumes are purchased content and cannot be unlocked.
توي مسابقه ها يه سري امتياز ميگيري تكليف اونا چي ميشه؟شايد با همونا بشه چيزي خريد.ولي بازم من هيچ قسمتي واسه خريد لباس و لوازم نديدم تو اين بازي.
Torch Bearer
21-07-2009, 21:58
نه خدا نكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توي يه سايت اينو نوشته بود در مورد لباسا:
Note: Alternate costumes are purchased content and cannot be unlocked.
توي مسابقه ها يه سري امتياز ميگيري تكليف اونا چي ميشه؟شايد با همونا بشه چيزي خريد.ولي بازم من هيچ قسمتي واسه خريد لباس و لوازم نديدم تو اين بازي.
نه بابا دوست عزیز یعنی شما باید با پرداخت پول کاملا واقعی فایل یا فایل هایی رو دانلود کنی و بریزی رو بازیت که این لباسا باز شه.
از دست این کمپانی های پول پرست.پول خرید خود بازی کمه که برای این چیزام پول میخوان.
(حالا نه که ما هم کلی پول بابت خود بازی دادیم :دی)
shaaheen
21-07-2009, 22:09
نه بابا دوست عزیز یعنی شما باید با پرداخت پول کاملا واقعی فایل یا فایل هایی رو دانلود کنی و بریزی رو بازیت که این لباسا باز شه.
از دست این کمپانی های پول پرست.پول خرید خود بازی کمه که برای این چیزام پول میخوان.
(حالا نه که ما هم کلی پول بابت خود بازی دادیم :دی)
آره به خدا خسته شديم انقد ازشون ارجينال گرفتيم :5: حالا نميشه قاچاقي يه كاريش كرد يعني هيچجوره راه نداره واي چقدر كرمم گرفته :31:
Leon-117
22-07-2009, 09:42
سلام.من كه تو اين لايو بدرد نخور15 تا اچيونت گرفتم ننه لباسي نه چيزي هيچي باز نشده.
swastika
22-07-2009, 10:20
بچه هاي كنسولي الان مي فهمن كه pc هميشه يه سرو گردن كه سهله چند سرو گردن و دست و پا و غيره از كنسولا بالا تره تو همين چند هفته كه از ريليز نسخه ي pc SF4 گذشته كلي skin خوف واسه كاراكترا اومده
بچه هاي عزيزم از اين لباس چان لي خوشتون مياد?
اگه آره كه downكن و حالشو ببر.
Download:
Changing SF4 PC Skins
1) Download whatever skin file you want (.emz file)
2) Find your SF4 Characters directory.
Retail version: "C:\Program Files\CAPCOM\STREETFIGHTERIV\Battle\Chara\"
Steam version: "C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\street fighter iv\Battle\Chara"
3) Go into the folder of the character you want to change. Remember they are Japanese names so Boxer is "BSN" (Bison).
4) Whatever the .emz file you download is called, make a backup of the old one first. For example, Chun Li's file is "CNL_01_05.col.emz" so rename that "CNL_01_05.col.old" and copy the new modified one from the zip file in there.
5) Load the game and pick the proper character/color to see the skin (more in notes on this). Enjoy!
shaaheen
22-07-2009, 10:35
بزار امتحان كونيم ببينيم چي ميشه.دمت گرم به هر حال داداش.ما تشكر و پيشاپيش زديما
shaaheen
22-07-2009, 11:10
بچه ها من يه فايل تورنت پيدا كردم الآن دارم دانلود ميكنم.مثل اينكه همه ي لباسارو باز ميكنه والبته مياد جاي لباساي قبلي حجمشم 235 مگابايته.
This patch will overwrite standard character costumes and replace them with the new DLC costumes.
Just launch the file and follow the instructions :)
Oh and it works online too!
اين لينك دانلودش:
اينم يه عكس براي نمونه:
relax_l3oy
23-07-2009, 11:13
دوستان این بازی مرحله ایه؟ من خریدم ولی اینکه همش 2 به 2 فایته!
بازیهای فایتینگ همینجورین فقط مبارزه دو به دو البته این یه قسمت چلنج هم داره که هنوز نرفتم ببینم چیه
سلام
چجوری میشه سیو بازی به اول برگردوند؟ یعنی مثل همون موقعی که نصب کردیم.
حال ندارم دوباره نصب کنم...
فایل سیو رو تو مای داکیومنت پاک کن ولی قبلش یه بک آپ بگیر که اگه مشکلی پیش آومد بتونی برگردونی
Torch Bearer
23-07-2009, 22:36
بابا یکی به من جواب بده لطفا:33::14:
اون Ryu که خیلی اسونه یه جلو پایین جلو میزنی با HP . اون Vega هم اولی 2ثانیه عقب رو نگه دار بعد جلو HP رو بزن ! اون اخری رو هم نمیدونم دیگه
B U L U T
24-07-2009, 13:45
من که نتونستم سیو گیم برای این درست کنم
درست کردم :27:
من hز اینترنت سیو گیم گرفتم ولی اشکال lمیدن
B U L U T
24-07-2009, 14:06
سلام بچه ها جاتون خالی همه رو باز کردم
برو بچ این بازی ارزش خرید داره یا نه.
حسش نیست الکی بکوبی تا ولی عصر بری.
..hamed..
25-07-2009, 12:20
بابا یکی به من جواب بده لطفا:33::14:
اون سوپر كمبو رو امروز كشفش كردم براي اجراش بايد او نواري كه با ضربه زدن پر ميشه كاملا پر باشه و بعد عقب جلو عقب جلو و يكي از مشتها رو سريع پشت سر هم بزني تا اجراش كنه ميرم اولترا كمبو رو هم تمرين كنم ببينم ميتونم بزنم يا نه
B U L U T
25-07-2009, 15:23
بچه ها من يه فايل تورنت پيدا كردم الآن دارم دانلود ميكنم.مثل اينكه همه ي لباسارو باز ميكنه والبته مياد جاي لباساي قبلي حجمشم 235 مگابايته.
This patch will overwrite standard character costumes and replace them with the new DLC costumes.
Just launch the file and follow the instructions :)
Oh and it works online too!
اين لينك دانلودش:
کد:
اينم يه عكس براي نمونه:
کد:
دانلودش کردم خوب بود
juventus_1985
25-07-2009, 19:28
بازی رو گرفتم به نظرم ارزش بازی کردن رو نداشت
باید زمان صرف کنی تا ضربات مخصوص هر نفر رو کشف کنی تا بازی جذابیت خودش رو داشه باشه و این کار هم حوصله میخواد که ما نداریم !
به عقیده من این بازی برای سنین زیر 16 سال خوبه
saeed_cpu_full
25-07-2009, 19:59
باید زمان صرف کنی تا ضربات مخصوص هر نفر رو کشف کنی تا بازی جذابیت خودش رو داشه باشه و این کار هم حوصله میخواد که ما نداریم !
عادت كردن به فن های قشنگ ضربدر ضربدر ( توی تيكن ) هم اين دردسر هارو داره !!
بازی كه زدن كمبو هاش آسون باشه كه جذابيت نداره
بعد از كلی زجر كشيدن وقتی دستت راه افتاد تازه ميفهمی چه بازيه خفناكی هست + كمبو ليست هم واسه هم كاراكتر گذاشتن لازم نيست كمبو هارو كشف كنيد !!
B U L U T
25-07-2009, 20:50
دوستان میگن یه هک هست که دگمه های کمبو رو عین hp و ...
دیگه با زدن یک دگمه حل مشکل کشف کردن
..hamed..
26-07-2009, 19:10
اقا كسي ميتونه با ريو اولترا كمبو رو اجرا كنه من هر چي سعي كردم نشد در ضمن من تو نرمال از مرحهل چهار به بعد نميتونم برم حالا من بي استعدادم يا بازي واقعا سخته
من با كيبورد بازي ميكنم برم يه جفت گيم پد بگيرم
Amin_mustang
26-07-2009, 22:52
برو بچ این بازی ارزش خرید داره یا نه.
حسش نیست الکی بکوبی تا ولی عصر بری.
آره واقعا ارزش داره.مخصوصا گرافیکش که خیلی هنری و قشنگ هستش.ولی حتما باید joystich داشته باشی من خودم تقریبا 1 هفته با کیبورد بازی کردم هیچ فنی نتونستم بزنم و رفتم به خاطر همین بازی 2 تا دسته خریدم.من که دیگه این بازی رو از هاردم پاک نمی کنم چون خیلی باهاش حال کردم:12::46:...برو بخرش...بدو...:31:
... Just Abel
JING3LKHAN
27-07-2009, 09:39
دوستان اون دکمه های که وسطش شارژ نوشته و اون دکمه هایی که شبیه یه z میمونه رو چطور واس زد؟؟
MILAD MGH
27-07-2009, 11:34
برای اینکه شخصیت های جدید باز بشن باید از چه بخشی وارد بشم و اینکه خودش سیو میکنه یا باید پروفایل ساخت؟
خیلی بده که یکی مونده به آخرین پست یه صفحه باشی و سوال داشته باشی و نفر بعد هم سوال داشته باشه.حالا یکی از دوستان به ما کمک کنه.
bagher_mo68
27-07-2009, 11:45
به عقیده من این بازی برای سنین زیر 16 سال خوبه
خوب این خاصیت بازی های VS هست !!!
فک نمیکنم Hardشو زیر 13 14 ساله ها اصلاً بتونن برن !!!
اقا كسي ميتونه با ريو اولترا كمبو رو اجرا كنه من هر چي سعي كردم نشد در ضمن من تو نرمال از مرحهل چهار به بعد نميتونم برم حالا من بي استعدادم يا بازي واقعا سخته
من با كيبورد بازي ميكنم برم يه جفت گيم پد بگيرم
با ریو که خیلی راحته !!!! دوبار مایل جلو F رو بزنی Ultra Combo میزنه
نه ! اصلاً این اشتباه رو نکن ! من که با کیبورد میرم چندبار خواستم با Gamepad برم جونم بالا اومد ...
با کیبورد خیلی راحتتره !!!
دوستان اون دکمه های که وسطش شارژ نوشته و اون دکمه هایی که شبیه یه z میمونه رو چطور واس زد؟؟
اونایی که Charge داره باید 2 یا 3 ثانیه جهت اول رو بگیری و بعد جهت دوم رو بزنی ...
اونایی که شکل Z هست هم باید فلشارو مث Z بزنی ، اینجوری : جلو - پایین - جلو
bagher_mo68
27-07-2009, 11:59
خیلی بده که یکی مونده به آخرین پست یه صفحه باشی و سوال داشته باشی و نفر بعد هم سوال داشته باشه.حالا یکی از دوستان به ما کمک کنه.
این برای Unlock کردن کارکتر ها :
فارسی :
English :
برای سیو کردن هم باید تو برنامه ای که همراه با بازی نسب میشه ( Microsoft Windows Live ) یه یوزر بسازی
SIMON137
27-07-2009, 13:23
این فن های عجیب و غریب رو چجوری میشه پیاده کرد ؟
osta_ali
27-07-2009, 16:10
این فن های عجیب و غریب رو چجوری میشه پیاده کرد ؟
بر تو قسمت COMMAND LIST توضیح داده که چطوری ضربات اولترا وسوپر و بقیه حرکات رو بزنی.
یکی این شارژو کامل توضیح بده
دوثانیه عقبو بگیرم دوثانیه جلو بعد بقیشو بزنم؟
resident_evil
27-07-2009, 16:22
شما مال کدوم کاراکتر رو میخوای ؟
bagher_mo68
27-07-2009, 16:44
مثلاً برای عقب جلو Charge باید دو ثانیه عقب رو بگیری بعد جلورو بزنی اگه چیزه دیگه ای هم داشت بزن اما نگه داشتن فقط برا اولیه
ali_ranger22
27-07-2009, 17:40
عجب خفنه ! :دي
خوشم اومد
ولی حیف که رو کیبورد اصلا حال نمیده !
resident_evil
27-07-2009, 18:15
عجب خفنه ! :دي
خوشم اومد
ولی حیف که رو کیبورد اصلا حال نمیده !
علی بیا لایو بترکونمت : دی ! کسی از دوستات 360 نداره ؟!
ali_ranger22
27-07-2009, 18:43
علی بیا لایو بترکونمت : دی ! کسی از دوستات 360 نداره ؟!
بزار یکم بازی کنم بینم چی به چیه بعد ما رو به مبارزه بطلب ! :دي الان سوسک می شم ! :دي
..hamed..
27-07-2009, 19:39
1. مرحله سختی بازی رو بزار رو Easiest ، تعداد Round هارو بزار رو 1 ، Limit Time هم بزار رو 30
2. با C.Viper تا تهش برو Cammy باز میشه
3. با Abel تا تهش برو Fei Long باز میشه
4. با Chun-Li تا تهش برو Gen باز میشه
5. با M.Bison تا تهش برو Rose باز میشه
6. یا Ryu تا تهش برو Sakura باز میشه
7. با Sakura تا تهش برو Den باز میشه
8. با هرکی که باهاش مسلط تری بازی کن طوری که : 2 نفر رو بدون ضربه خوردن بکشی ، Countinue نزنی ( یعنی اصلاً نمیری ) ، و 1بار هم با Ultra Combo بازی رو تموم کنی ( توی Command List میتونی ببینی چجوریه ) و حواست باشه بیشر از 1 مرحله با Ultra Combo تموم نکنی ( اینجوری که تموم کنی Akuma باز میشه )
9. با Akuma تا تهش برو ، چیزیو آنلاک نمیکته فقط بهت اجازه میده Gouken رو آنلاک کنی
10. تعداد Round هارو بزار رو 3 ، Time بازی رو هم بزار رو 90
11. با هرکی فک میکنی باهاش وارد تری برو طوریکه : 2 نفر رو بدون ضربه خوردن بکشی ، نمیری اصلاً ، و 3 بار یا بیشتر با Ultra Combo بکشی حریفتو ( اینجوریم Gouken باز میشه )
12. با همه اونایی که تا الان باهاشون تا تهش نرفتی برو تا Seth ( قولش ) هم باز شه
مرحله 1 و 10 الزامی نیست فقط بستگی به خودت داره که 1 Round راحت تری یا 3 Round فقط یه چیزی باید یادت باشه :
1. اگه 3 Round میری 1 Round بمیری اشکال نداره بعنی از هر 3 Round یکیش و میشه باخت
2. اگه 3 Round میری فک کنم باید یه حریف و 2 Round بدون ضربه خوردن بکشی تا یکی حساب شه ( البته فک میکنم )
اقا من با هزار بدبختي طبق دستور عمل كردم تا گوگن رو بازم اخرشم با خود گوگن مبارزه كردم اونم بردم ولي گوگن باز نشد فكر كنم تو صحت اين مطالب بايد كمي شك كرد
ايول ايول utra combo رو هم كفش كردم عقب جلو عقب جلو و هر سه تا مشت رو باهم فشار بديد
در ضمن استفاده از كيبور براي من كه با ريو ميرم خيلي اسونه
فقط يكي بگه اون علامت z تو ليست كمبوها چيه ممنون
mohammadaliarmin
27-07-2009, 23:19
night lord
27-07-2009, 23:56
بچه ها من یه سیو پیدا کردم برای کسایی که نتونستن بازی رو تموم کنن یا نتونستن سیو رو load کنن .
فقط باید توجه کنید طبق دستور عمل کنید 2تا فولدر داره تو این سیو یکی xlive و copcom که فولدر xlive رو باید
تو مسیر زیر کپی کنید :
C:\Users\your acount name\AppData\Local\Microsoft\XLiveالبته باید replace بشه .
بعد copcom رو تو my document کپی کنی.
اینم لینک : (البته تورنته)
اگه به درد خورد تشکر یادت نره.
osta_ali
28-07-2009, 09:46
اقا من با هزار بدبختي طبق دستور عمل كردم تا گوگن رو بازم اخرشم با خود گوگن مبارزه كردم اونم بردم ولي گوگن باز نشد فكر كنم تو صحت اين مطالب بايد كمي شك كرد
ايول ايول utra combo رو هم كفش كردم عقب جلو عقب جلو و هر سه تا مشت رو باهم فشار بديد
اگه اشتباه نکنم z یعنی :عقب-پایین-جلو:5:
bagher_mo68
28-07-2009, 10:32
با Akuma هم تا تهش رفتی ؟!
برا منم دقیقاً همین اتفاق افتاد اما بعداً فهمیدم باید با Akuma تا تهش بری تا بعد بتونی Gouken رو باز کنی
دو صفحه قبل گفته بودم Z رو چجوری باید بزنی !! پایین همین پستم نوشتم
اگه اشتباه نکنم z یعنی :عقب-پایین-جلو:5:
نه ، جلو پایین جلو هست . شما به نحوه حرکت جهت فلش اگه دقت کنی میبینی اول اومده جلو بعد پایین و بعد دوباذه جلو
..hamed..
28-07-2009, 12:48
با Akuma هم تا تهش رفتی ؟!
برا منم دقیقاً همین اتفاق افتاد اما بعداً فهمیدم باید با Akuma تا تهش بری تا بعد بتونی Gouken رو باز کنی
دو صفحه قبل گفته بودم Z رو چجوری باید بزنی !! پایین همین پستم نوشتم
اقا اصلا اكوما رو هم نداد كه با ريوتا اخرش طبق شرايطي كه شما گفته بوديد اكوما رو هم شكست دادم ولي بازم نداد اعصابم الان خرابه بد جوري دوساعته دارم تلاش ميكنم كه اكوما رو بيارم اخرشم هي چي نصيبم نشد
اقا من به ادرس زير نتونستم برم:
C:\Users\your acount name\AppData\Local\Microsoft\XLive
اصلا تو درايو d من همچين ادرسي وجود نداره
من ادرس زيز رو كاملا گشتم ولي فايل local وجود نداشت
d dacument and seting all users Application Data
d documet and seting hamed Application Data
night lord
28-07-2009, 13:58
اقا اصلا اكوما رو هم نداد كه با ريوتا اخرش طبق شرايطي كه شما گفته بوديد اكوما رو هم شكست دادم ولي بازم نداد اعصابم الان خرابه بد جوري دوساعته دارم تلاش ميكنم كه اكوما رو بيارم اخرشم هي چي نصيبم نشد
ببین دوست عزیز این آدرسی که من دادم برای win7 هست . اگه با یه ویندوز دیگه کار میکنی آدرس کمی فرق میکنه
اینم آدرس ویستا :
اینم بگم که local مخفی است باید از مخفی درش بیاری.
راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که show hidden file رو تو ویندوز فعال کنی بعد XLive رو search کنی تو c.
من اکوما و گورگن رو باز کردم
برای باز شدن اکوما با ریو در حالت خیلی اسان و یک راند رفتم تنها کافیه بازی رو نبازی و یک بار حداقل پرفکت بزنید تا اکوما باز شه
برای باز شدن گورگن هم یک بار با اکوما برید بعد ریو رو بردارید در حالت خیلی اسان و یک راند کافیه دو تا پرفکت و 3 تا الترا بزنید
فقط یک سوال کسی تونسته با اکوما الترا بزنه من هر کاری کردم نتونستم با اکوما الترا بزنم
این گویگن هم کاراکتر جالبی نیست منکه خوشم نیومد فقط اکوما
کسی راه الترا زدن با اکوما رو بلده به ما هم بگه
ali_ranger22
28-07-2009, 16:27
اینطوری نمیشه ! باید رفت دسته خرید ! :دي
فقط میشه سوپر و اولترا ken و ریو رو اجرا کرد ! بقیش عمرا با کی بورد نمیشه ! آنالوگ می خواد !
Torch Bearer
28-07-2009, 21:03
فقط یک سوال کسی تونسته با اکوما الترا بزنه من هر کاری کردم نتونستم با اکوما الترا بزنم
من تونستم.فقط فرقش با بقيه اينه كه بقيه + گذاشته يعني تقريبا همزمان بايد بزني ولي اين فلش گذاشته يعني بايد بعد از ائن دكمه دكمه بعد رو بزني.پيشنهاد ميكنم با يك انگشت دكمه هاشو بزني كه همزمان نشه.
فقط میشه سوپر و اولترا ken و ریو رو اجرا کرد ! بقیش عمرا با کی بورد نمیشه ! آنالوگ می خواد !
كاملا تاييد ميشه.:27:
راستي يه چيزي:اين fake kik اگات چطوريه؟
سلام من یه سری فایل از سایت 4 shred پیدا کردم شاید به کارتون بیاد آدرس هاشو براتون می زارو
.......فعلا...
.............. آدرس فایل اول .............................
.................................................. ..........
.......................آدرس فایل دوم ....................
.................................................. ......
یکی تست کنه بگه اینا چی هستن من که کامپیوترم فعلا اوضاش خرابه از کافی نت پست می زارم .......
چرا برای من موقع نشون دادن فیلمهاش تصویر چهار خونه ای میشه و صداش هم زودتر از تصویر پخش میشه ؟!!! گرافیکش را که تا ته بردم بالا و تو بازی هیچ مشکلی نداره ! :23:
saeed_cpu_full
29-07-2009, 21:13
من اکوما و گورگن رو باز کردم
برای باز شدن اکوما با ریو در حالت خیلی اسان و یک راند رفتم تنها کافیه بازی رو نبازی و یک بار حداقل پرفکت بزنید تا اکوما باز شه
برای باز شدن گورگن هم یک بار با اکوما برید بعد ریو رو بردارید در حالت خیلی اسان و یک راند کافیه دو تا پرفکت و 3 تا الترا بزنید
این گویگن هم کاراکتر جالبی نیست منکه خوشم نیومد فقط اکوما
کسی راه الترا زدن با اکوما رو بلده به ما هم بگه
گورگن و گويگن كيا هستن !! Gouken منظورته !!
Gouken قلق داره ... مثلا با فاير بال های Gouken ميشه همرو نفله كرد ... بايد تمرين كنی مثلا اول يه فاير بال
معمولی بزنی به احتمال زياد حريف ميپره حالا خيلی سريع يه دونه فاير باله هوايی هم بزنيد !! اينطوری اشك حريف رو در مياريد
در ضمن مقاومت Gouken هم خوبه و دميجی كه هر ضربش هم ميده بسيار خوبه ... فقط بايد باهاش يه خورده بازی كنی
گورگن و گويگن كيا هستن !! Gouken منظورته !!
Gouken قلق داره ... مثلا با فاير بال های Gouken ميشه همرو نفله كرد ... بايد تمرين كنی مثلا اول يه فاير بال
معمولی بزنی به احتمال زياد حريف ميپره حالا خيلی سريع يه دونه فاير باله هوايی هم بزنيد !! اينطوری اشك حريف رو در مياريد
در ضمن مقاومت Gouken هم خوبه و دميجی كه هر ضربش هم ميده بسيار خوبه ... فقط بايد باهاش يه خورده بازی كنی
اره بابا منظورم همونGouken بود حوصله تایپ انگلیسیشو نداشتم در ضمن کجاش کاراکتر جالبیه التراش که مزخرفه باید نزدیک حریف باشی در غیر این صورت الترات به هدر میره به نظرم کاراکتر کندی هست حالا حتما لازم نیست که وقتی فایربال زد بپریم بالا؟؟؟؟؟؟؟ در این صورت فایربال دومش هم هدر رفته منکه خوشم نیومد
فقط اکوما و کن و ریو و اون کارکتره که شبیه بروسلی هست کارکترهای خیلی خوبین الیته zargif اگه املاشو درست نوشته باشم هم که اخرشه
بابا یکی بهم یاد بده چه طور با اکوما الترا بزنم من چیزی از کوماند لیست اکوما در مورد التراش متوجه نشدم :31:
یعنی باید حالت devil فعال بشه بعد هر وقت که این حالتش فعال میشه این ور اون ور میره که
نمیشه الترا زد بدون الترا هم که حال نمیده البته کی بردم دیگه داغون شده:41:
bagher_mo68
29-07-2009, 22:02
والا من خودم همونجوری همرو آنلاک کردم !! نمیدونم دیگه !
من تونستم.فقط فرقش با بقيه اينه كه بقيه + گذاشته يعني تقريبا همزمان بايد بزني ولي اين فلش گذاشته يعني بايد بعد از ائن دكمه دكمه بعد رو بزني.پيشنهاد ميكنم با يك انگشت دكمه هاشو بزني كه همزمان نشه.
كاملا تاييد ميشه.:27:
راستي يه چيزي:اين fake kik اگات چطوريه؟
پس چرا من انقد با Keyboard راحتم ؟!!! حتی احساس میکنم با Analog به شدت خود بازی کردنم سخت میشه !!!! به غیر از Vega و Guile با بقیه خیلی راحت Ultra میزنم !
باید به شدت سریع دکمه C ( البته اگه اشتباه نکنم C ، تا جایی که یادمه High Kick بود ) رو بزنی به طوری که هنوز پاشو نیورده بالا برشگردونه !!! من خودمو کشتم تا تونستم بزنم !
saeed_cpu_full
29-07-2009, 22:37
اره بابا منظورم همونGouken بود حوصله تایپ انگلیسیشو نداشتم در ضمن کجاش کاراکتر جالبیه التراش که مزخرفه باید نزدیک حریف باشی در غیر این صورت الترات به هدر میره به نظرم کاراکتر کندی هست حالا حتما لازم نیست که وقتی فایربال زد بپریم بالا؟؟؟؟؟؟؟ در این صورت فایربال دومش هم هدر رفته منکه خوشم نیومد
فقط اکوما و کن و ریو و اون کارکتره که شبیه بروسلی هست کارکترهای خیلی خوبین الیته zargif اگه املاشو درست نوشته باشم هم که اخرشه
بابا یکی بهم یاد بده چه طور با اکوما الترا بزنم من چیزی از کوماند لیست اکوما در مورد التراش متوجه نشدم :31:
یعنی باید حالت devil فعال بشه بعد هر وقت که این حالتش فعال میشه این ور اون ور میره که
نمیشه الترا زد بدون الترا هم که حال نمیده البته کی بردم دیگه داغون شده:41:
اولترا رو بيخيال ... حركاتش رو ببين ... بايد بفهمی كدوم حركتش رو كی بزنی
موافقم اصلا نمیشه با کیبورد بازی کرد...من که به همه کلاس می ا مدم تو
کیبورد اخرشم اینبار زایع شدم باید رفت دسته خرید:2::2::2::2::2:
night lord
30-07-2009, 00:19
والا من خودم همونجوری همرو آنلاک کردم !! نمیدونم دیگه !
بابا شما تو بازی حرفه ای شدی :46:. اینو برای امثال خودم گذاشتم که هنوز تو زدن الترا ها هم موندن:31:
ali_ranger22
30-07-2009, 11:52
پس چرا من انقد با Keyboard راحتم ؟!!! حتی احساس میکنم با Analog به شدت خود بازی کردنم سخت میشه !!!! به غیر از Vega و Guile با بقیه خیلی راحت Ultra میزنم !
باید به شدت سریع دکمه C ( البته اگه اشتباه نکنم C ، تا جایی که یادمه High Kick بود ) رو بزنی به طوری که هنوز پاشو نیورده بالا برشگردونه !!! من خودمو کشتم تا تونستم بزنم !
شما تو قسمتی که نوشته چطوری باید اولترا و سوپر زد رو برو ببین
همش با آنالوگ توضیح داده باید یه کارایی بکنی که عمرا به این راحتی ها نمیشه با کی بورد انجام داد
pooryapilehvar
30-07-2009, 14:11
کسی سیو کامل بازی street fighter 4 رو برای کامپیوتر نداره که تمام شخصیت ها هم باز باشه
Behnam_o2
30-07-2009, 14:47
کسی سیو کامل بازی street fighter 4 رو برای کامپیوتر نداره که تمام شخصیت ها هم باز باشه
بیا عزیز هم ترینر وهم سیوگیم:
pooryapilehvar
31-07-2009, 16:06
کسی میدونه چجوری میشه با ryu اولترا کومبو زد
Torch Bearer
31-07-2009, 16:46
منم خودمو کشتم ولی بازم نتونستم بزنم.دی:
esmaili16792
07-08-2009, 15:46
STREET FIGHTER 4 MOVES LIST
================================================== =============================
Visit our Street Fighter Board ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) on IGN.com.
Note these are the same moves available in the Training Room (minus a few that
are only listed in the game's training Room).
Please refer to the game's Training Room for the most updated version(s) of
your fighters' moves. This list is brought to you by IGN Entertainment for the
convenience of having an easy print-out while playing.
================================================== =============================
JOYSTICK
UP AWAY UP UP TOWARDS
\ | /
\ | /
\ | /
1-2-3
| | |
AWAY ----4-5-6---- TOWARDS
| | |
7-8-9
/ | \
/ | \
/ | \
DOWN AWAY | DOWN TOWARDS
|
DOWN
The joystick is always considered to be in the 5 (neutral) position for all
moves. All special moves are considered from the left player's starting position
(generally the first player).
Hence, the motion required for the Hadoken (Quarter Circle Down Towards / QCT)
would be displayed as:
896 + P
For characters whose moves require you to hold a direction for a moment before
releasing, it will be displayed with brackets. For example, Guile's Sonic Boom
requires you to charge away then press towards. It will be dsiplayed as:
[charge 4] 6 + P
Note that all the joystick motions for Street Fighter tend to roll instead of
tap (like Tekken and Mortal Kombat). Be sure to roll towards the direction,
unless the inputs require you to go immediately from one direction to one that
is opposite.
BUTTONS
The attacks are more ergonomically named, being "Heavy", "Medium", and "Light".
Light attacks tend to be short ranged, faster but does less damage.
Medium attacks tend to be mid-ranged, somewhat slower but a little more damage.
Heavy attacks tend to have the most range and damage, but are slow to connect.
Punch attacks generally attack the upper body and requires the use of a
fighter's hands and upper body.
Kick attacks generally attack the lower body and requires the use of a
fighter's legs and lower body.
The abbreviations will be as follows:
HP - Heavy Punch
MP - Medium Punch
LP - Light Punch
HK - Heavy Kick
MK - Medium Kick (not Mortal Kombat)
LK - Light Kick
P - Any punch
K - Any kick
All the buttons pressed together will be bracketed. For example, if you need
to press all three punch punch buttons together it will be displayed as:
[HP MP LP]
For certain characters like Balrog, who needs to hold a particular button or
a set of buttons it will be displayed as:
[hold P]
SIMULTANEOUS VS. FOLLOWED-BY
Some inputs are done simultaenously. For example, Ryu's Dragon Punch requires
you to press the stick direction and the appropriate punch button. In this
case, the display will be this symbol:
+
Some inputs are done after a brief hesitation, or the release of the previous
input before the next subsequent input. In this case, the displayed symbol will
be:
-
THROWS AND FOCUS AND TAUNTS
Throwing is done by simultaneously pressing both Light attacks together, hence
it would be:
Throw: [LP LK]
A Focus attack is a chargeable attack that has the ability to pass-through some
attacks (not all attacks). A fully charged Focus attack will armor break (hold
the required attacks to charge Focus). Any attack delivered before the charge is
fully attained will still do damage, but will not break a properly held guard.
Focus attacks are done by simultaneously pressing both Medium attacks, hence:
Focus: [MP MK]
A taunt is a non-attack gesture to goad an opponent. You may select one of ten
personal gestures when selecting your character. A taunt is done by pressing
both Heavy attacks simultaneously:
Taunt: [HP HK]
EX ATTACKS AND ARMOR BREAK
As the training room states, the moves shown with a blue star may have an EX
variant by pressing two of the same attack buttons. For example, Ryu's Hadoken
may be created with any punch. By pressing [LP MP], [MP HP], or [LP HP] an EX
version of the Hadoken is done.
EX attacks drain a portion of the Super Meter (the blue meter). In exchange,
your fighter executes an attack that does more damage, or has other properties.
EX possible attacks are marked with the following next to their move name:
Move Title (EX)
Armor Break moves take precedent over Focus attacks. If done correctly, they
can counter an opponent's Focus attack (hence hitting him or her before they
can deliver a Focus attack). Armor Break moves are denoted with the following
next to their move name:
Move Title (AB)
ULTRA AND SUPER
As you might have guessed, the Ultra Attacks are fueled by the Ultra meter (the
yellow dial meter). The Super Attacks are fueled by the Super Meter (the blue
ruler meter).
The Ultra Meter is filled from your fighter taking damage. This meter does not
carry over from one round to the next. Ultra moves are marked as "Ultra" next
to their move name.
The Super Meter is filled by successfully doing damage to the opponent. This
meter does carry over from one round to the next, giving you some measure of
strategy. Super moves are marked as "Super" next to their move names.
SIGNATURE ATTACKS
Unlike other fighting games, Street Fighter prides itself on giving its cast
of characters signature moves that make each individual fighter truly unique.
That said, you will need to experiment with each of the six attacks by them-
selves, and in coordination with different directions on the joystick.
For example, Dhalsim's crouching HK (and MK) performs a forwards sliding kick
rather than a traditional stationary attack.
These "signature attacks" will not be listed here (but will be in the Training
Room). You will need to learn these on your own as you train with each fighter.
ABEL
----------------------------------------
Change of Direction (EX)
896 + P
Second Mid
(during Change of Direction) 6 + P
Second Low
(during Change of Direction) 6 + K
Finish Mid (AB)
(during Second Mid or Second Low) 6 + P
Finish Low (AB)
(during Second Mid or Second Low) 6 + K
Wheel Kick (EX) (AB)
874 + K
Marseilles Roll (EX)
896 + K
Falling Sky (EX)
689 + P
Tornado Throw (EX)
69874 + P
Heartless (SUPER) (AB)
894 - 896 + P
Soulless (ULTRA) (AB)
894 - 896 + [LP MP HP]
AKUMA
Gohadoken (EX)
896 + P
Shankunetsu Hadoken (EX)
69874 + P
Zanku Hadoken (EX)
896 + P (possible in mid-air)
Goshoryuken (EX)
689 + P
Tatsumaki (EX)
874 + [LK MK] or [MK HK] or [HK LK]
Zankukyaku (AB)
874 + K
Tatsumaki Zankukyaku (EX)
874 + K (possible in mid-air)
Ashura Senku (EX)
689 or 487 + [LP MP HP] or [LK MK HK]
Hyakkishu
689 + K
Hyakkigozen (EX)
(after Hyakkishu) no further input
Hyakkigoshu (EX)
(after Hyakkishu) P
Hyakkigojin (EX)
(after Hyakkishu) K
Hyakkigosai (EX)
(after Hyakkishu) [LP LK]
Raging Demon (SUPER) (AB)
LP - LP - 6 + LK - HP
Wrath of the Raging Demon (ULTRA) (AB)
LP - LP - 4 + LK - HP
BALROG
Dash Straight (EX)
[charge 4] 6 + P
Dash Upper (EX)
[charge 4] 6 + K
Dash Low Straight (EX)
[charge 4] 9 + P
Dash Low Smash (EX) (AB)
[charge 4] 6 + K
Dash Swing Blow (EX) (AB)
[charge 4] 6 + [hold P]
Buffalo Head (EX)
[charge 8] 2 + P
Turn Punch (AB)
[LP MP HP] or [LK MK HK]
Crazy Buffalo (SUPER) (AB)
[charge 4] 646 + P or K
Violent Buffalo (ULTRA) (AB)
[charge 4] 646 + [LP MP HP] or [LK MK HK]
BISON (M.BISON)
Psycho Crusher (EX) (AB)
[charge 4] 6 + P
Double Knee Press (EX)
[charge 4] 6 + K
Head Press (EX)
[charge 8] 2 + K
Somersault Skull Diver (EX)
(after Head Press) P
Devil Reverse (EX)
[charge 8] 2 + P (after jump) - P
Bison Warp
Knee Press Nightmare (SUPER) (AB)
[charge 4] 646 + K
Nightmare Booster (ULTRA) (AB)
[charge 4] 646 + [LK MK HK]
BLANKA
Rolling Attack (EX) (AB)
[charge 4] 6 + P
Backstep Roll (EX)
[charge 4] 6 + K
Vertical Roll (EX)
[charge 8] 2 + K
Electric Thunder (EX)
P (quickly and repeatedly)
Groundshave Roll (SUPER)
[charge 4] 646 + P
Lightning Cannonball (ULTRA)
[charge 4] 646 + [LP MP HP]
CAMMY
Cannon Spike (EX)
689 + K
Spiral Arrow (EX)
896 + K
Quick Spin Knuckle (EX) (AB)
69874 + P
Hooligan Combination (EX)
78969 + P
Razor's Edge Slicer
(after Hooligan Combo) refer to Training
Fatal Leg Twister
(after Razor's Edge Slicer) [LP LK]
Crossed Scissor
(after Razor's Edge Slicer) [LP LK]
Cannon Strike (EX)
(jump towards only) 874 + K (mid-air)
Spin Drive Smasher (SUPER) (AB)
894 - 896 + K
Gyro Drive Smasher (ULTRA) (AB))
894 - 896 + [LK MK HK]
CHUN-LI
Hyakuretsukyaku (EX)
K (quickly and repeatedly)
Kikoken (EX)
[charge 4] 6 + P
Hazanshu (EX)
69874 + K
Spinning Bird Kick (EX) (AB)
[charge 8] 2 + K
Target Combo
HP - HP (with angled jump)
Senretsukyaku (SUPER) (AB)
[charge 4] 646 + K
Senretsukyaku (ULTRA) (AB)
[charge 4] 646 + [LK MK HK]
CRIMSON VIPER
Thunder Knuckle (EX) (AB)
874 + P
Burning Kick (EX)
874 + K
Seismic Hammer (EX)
689 + P
Emergency Combination (SUPER)
896 - 896 + P
Burst Time (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
DAN
Gadoken (EX)
896 + P
Koryuken (EX)
689 + P
Dankykyaku (EX)
874 + K
Kuchu Dankukyaku (EX)
874 + K (mid-air only)
Hissho Buraiken (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Legendary Taunt (SUPER) (AB)
896 - 896 + [HP HK]
Shisso Buraiken (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [HP MP LP]
DHALSIM
Yoga Fire (EX)
896 + P
Yoga Flame (EX) (AB)
69874 + P
Yoga Blast (EX)
69874 + K
Yoga Teleport
(all also possible in mid-air)
Yoga Inferno (SUPER)
896 - 896 + P
Yoga Catastrophe (ULTRA)
896 - 896 + [LP MP HP]
FEI LONG
Rekkaken (EX)
896 + P (chain up to three more times)
Shienkyaku (EX)
487 + K
Rekkukyaku (EX)
478963 + K
Tenshin (EX)
69876 + K
Rekkashinken (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Rekkashingenki (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
EL FUERTE
Habanero Dash (EX)
896 + P, then one of the following:
[LP] [MP] [HP] [LK] [MK] [HK]
Habanero Back Dash (EX)
874 + P, then one of the following:
[LP] [MP] [HP] [LK] [MK] [HK]
Quesadilla Bomb (EX) (AB)
[hold K] release to deliver hit
Guacamole Leg Throw (EX)
689 + K
Target Combo
MP - MP (far from opponent)
El Fuerte Dynamite (SUPER)
896 - 896 + K
El Fuerte Flying Giga Buster (ULTRA)
896 - 896 + [LK MK HK]
GEN (MASTER GEN)
Hyakurenko (EX)
Gekiro (EX)
487 + K - K
Jyasen (EX)
[charge 4] [charge 6] + P
Oga (EX)
[charge 8] [charge 2] + K
Oga: Close Kick (AB)
8 or 5 after Oga
Oga: Far Kick (AB)
9 or 6 after Oga
Oga Ceiling Jump
1, 2 or 3 after Oga
Oga: Falling Kick (EX)
8 or 5 after Oga Ceiling Jump
Oga: Close Range Kick, Right (EX)
9 or 6 after Oga Ceiling Jump
Oga: Close Range Kick, Left (EX)
7 or 4 after Oga Ceiling Jump
Zan'ei (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Jyakoha (SUPER) (AB)
896 - 896 + K
Zetsuei (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
Ryukoha (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LK MK HK]
GOUKEN
Gohadoken (EX)
896 + P (you can charge attack)
Senkugoshoha (EX)
689 + P
Tatsumaki Gorasen (EX) (AB)
874 + K
Mid-Air Tatsumaki Gorasen (EX)
874 + K (in mid-air only)
Kongoshin (EX)
487 + P or K
Hyakkishu
689 + K
Hyakkigozan (EX)
(after Hyakkishu) no further input
Hyakkigoshu (EX)
(after Hyakkishu) P
Hyakkigojin (EX)
(after Hyakkishu) K
Hyakkigosai (EX)
(after Hyakkishu) [LP LK]
Forbidden Shoryuken (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Shin Shoryuken (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
GUILE
Sonic Boom (EX)
[charge 4] 6 + P
Flash Kick (EX) (AB)
[charge 8] 2 + K
Target Combo
[charge 8] + MK - 6 + MP
Double Flash (SUPER)
[charge 7] 9873 + K
Flash Explosion (ULTRA)
[charge 7] 9873 + [LK MK HK]
E. HONDA
Hundred Hand Slap (EX)
Sumo Headbutt (EX) (AB)
[charge 4] 6 + P
Sumo Smash (EX)
[charge 8] 2 + K
Oicho Throw (EX)
69874 + P
Target Combo
MP - 9 (near opponent) + HP
Super Killer Head Ram (SUPER) (AB)
[charge 4] 646 + P
Ultimate Killer Head Ram (ULTRA) (AB)
[charge 4] 646 + [LP MP HP]
KEN MASTERS
Hadoken (EX)
896 + P
Shoryuken (EX)
689 + P
Tatsumaki Senpukyaku (EX) (AB)
874 + K
Mid-air Tatsumaki Senpukyaku (EX)
874 + K (mid-air only)
Target Combo
MP - HP (near opponent)
Shoryureppa (SUPER) AB)
896 - 896 + P
Shinryuken (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
ROSE
Soul Spark (EX)
47896 + P
Soul Spiral (EX) (AB)
896 + K
Soul Reflect (EX)
874 + P
Soul Throw (EX)
689 + P
Aura Soul Spark (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Illusion Spark (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
RUFUS
Snake Strike (EX)
689 + P
Messiah Kick (EX)
896 + K
Messiah Kick Follow-Up
After Messiah Kick ...
HK (mid-attack)
MK (low-attack)
LK (high-attack) (AB)
Galactic Tornado (EX) (AB)
896 + P then push 4 or 6 for MP or HP
Target Combo
LK - HK (near opponent)
Spectacle Romance (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
(AB) on second and third hits
Space Opera Symphony (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
(AB) on final spin
RYU (not the guy from Ninja Gaiden)
Hadoken (EX)
896 + P
Shoryuken (EX)
689 + P
Tatsumaki Senpukyaku (EX) (AB)
874 + K
Airborne Tatsumaki Senpukyaku (EX)
874 + K (mid-air only)
Shinku Hadoken (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Metsu Hadoken (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
SAGAT
High Tiger Shot (EX)
896 + P
Low Tiger Shot (EX)
896 + K
Tiger Uppercut (EX)
689 + P
Tiger Knee Crush (EX) (AB)
689 + K
Tiger Genocide (SUPER)
896 - 896 + K
Tiger Destruction (ULTRA)
896 - 896 + [LK MK HK]
SAKURA
Hadoken (EX)
896 + P or [charge P]
Shoryuken (EX)
689 + P
Shunpukyaku (EX)
874 + K
Mid-Air Shunpukyaku (EX)
874 + K (mid-air only)
Sakura Otoshi (EX)
689 + K - P
Haru Ichiban (SUPER) (AB)
874 - 874 + K
Haru Ranman (ULTRA) (AB)
874 - 874 + [LK MK HK]
SETH
Sonic Boom (EX)
896 + P
Shoryuken (EX)
689 + P (chain up to three times)
Hyakuretsukyaku (EX) (AB)
874 + K
Tandem Engine (EX)
874 + P
Yoga Teleport (EX)
Spinning Piledriver (EX)
698741236 + P
Tandem Storm (SUPER) (AB)
896 - 896 + P
Tandem Stream (ULTRA) (AB)
896 - 896 + [LP MP HP]
VEGA
Rolling Crystal Flash (EX)
[charge 4] 6 + P
Scarlet Terror (EX) (AB)
[charge 7] 6 + K
Skyhigh Claw (EX) (AB)
[charge 8] 2 + P
Flying Barcelona Attack (EX)
[charge 8] 2 + K - P (after off-wall jump)
Izuna Drop
4 + P or 6 + P after Barcelona Attack
Remove Claw
689 + P
Remove Mask (EX)
689 + [LP MP] or [MP HP] or [HP LP]
Flying Barcelona Special (SUPER)
[charge 7] 9873 + K - P (after off-wall jump)
Flying Izuna Drop (SUPER)
4 + P or 6 + P after Barcelona Special
Bloody High Claw (ULTRA) (AB)
[charge 7] 9873 + [LK MK HK]
ZANGIEF
Spinning Piledriver (EX)
698741236 + P
Banishing Fist (EX)
689 + P
Double Lariat
[LP MP HP]
Quick Double Lariat
[LK MK HK]
Flying Power Bomb (EX)
698741236 + K
Final Atomic Buster (SUPER)
698741236 - 698741236 + P
Ultimate Atomic Buster (ULTRA)
698741236 - 698741236 + [LP MP HP]
GAME MODES
- Arcade Mode. Go through a series of fights to attain your selected fighter's
ending. Random encounters and rival fights are part of the story.
- Versus Mode. Two men enter. One man leaves. This mode is designed for two
human players. Set handicaps, match time, number of rounds, etc.
- Network Battle. Online multiplayer based on skill rank or connection speed.
Winning matches against opponents higher in rank moves you upwards. Losing
matches will downgrade your rank.
- Challenge Mode. There are three types of challenges (each with Normal and
Hard difficulties): Time Attack, Survival, and Trial.
∙ Time Attack. Defeat all enemies before time runs out!
∙ Survival. Defeat all enemies with one life bar!
∙ Trial. Perform the displayed fighting moves perfectly!
- Training Mode. Practice all moves with selectable infinite super and ultra
meters. Input displays, a choice of dummy A.I.s and other options available.
- Gallery. Hold movies, artwork, and special features.
PARAPHERNALIA
At the time of the game's home release, there are three official controllers
manufactured by the company MadCatz for both the Playstation 3 and Xbox 360.
- Street Fighter IV Fightstick Tournament Edition (MSRP) 149.99 USD
- Street Fighter IV Fightstick (MSRP) 79.99 USD/360, 69.99/PS3
- Street Fighter IV Fightpad (MSRP) 39.99 USD
There are also official comics, graphic novels, and artwork from the artists at
UDON Entertainment (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید). Yes. Buy some.
FRANCHISE HISTORY (courtesy of Capcom)
-------------------------------------------------------------------------------
[1989] Street Fighter
Control Ryu or an old Chinese guy. Introduced the hadoken, shoruyken, and
tatsumaki senpuukyaku as hidden moves.
[1991 to 1996] Street Fighter II
The World Warrior (March 1991), with the eight original SF2 characters. Also
then followed by Championship Edition (April 1992), adding the four bosses
from the previous game (Balrog, Vega, Bison, and Sagat) and the ability to
fight as clones (Ken vs. Ken, Honda vs. Honda, etc.). Hyper Fighting (December
1992) increased the speed of Championship Edition.
New Challengers (October 1993) added new characters to the roster: Dee Jay,
Cammy, T.Hawk, and Fei Long. Turbo (March 1994) added the Super Combos and
Akuma.
[1995 to 1998] Alpha
Warrior's Dream (1995) takes place after Street Fighter but before Street
Fighter 2. The original SF2 cast was younger, new characters were available,
and the super combo system was refined.
Alpha 2 (1996) had a roster of 18 characters, including Sakura and characters
from Final Fight (another Capcom franchise). Custom Combos were added to this
game.
Alpha 3 (1996) had fighters choosing a different style (based off of earlier
Street Fighter games). The roster had 27 characters.
[1997 to 1999] Street Fighter III
New Generation (February 1997) is a direct sequel to Street Fighter II, much
as Street Fighter II was a direct sequel to Street Fighter. The game had a
roster of ten fighters, of whom only Ken and Ryu were recognizable from
previous games. Added to the mix were Super Arts and parrying.
2nd Impact (October 1997) expanded the roster of fighters to 14 and added
alternate versions of the special moves called EX specials.
3rd Strike (May 1999) had a roster of 19 characters, including Chun-Li. Each
match was graded according to the player's performance and the parrying
system was adjusted.
[1996 to 2000] EX Series
A partnership between Capcom and Arika created this series, featuring both
Street Fighter characters and Arika characters.
Street Fighter EX (1996) featured Guard Break. Enhanced versions of the game
were called Street Fighter EX Plus (1997) and Street Fighter EX Plus Alpha
(1997).
Sequels include: Street Fighter EX2 (1998), Street Fighter EX2 Plus (1999),
and Street Fighter EX3 (2000), the last of which replaced Guard Break with
Surprise Blow (did not use the super gauge).
[1996 to 2008] Versus Series
Cross-overs between the world of Street Fighter and others occured resulting
in X-men vs. Street Fighter (1997), Marvel Super Heroes vs. Street Fighter
(1997), Marvel vs. Capcom (1998), Marvel vs. Capcom 2 (2000), Capcom vs. SNK
(2000), Capcom vs. SNK Pro (2001), and Capcom vs. SNK 2 (2001).
[2009 to ????] Street Fighter IV
Street Fighter IV (2009) takes place between Street Fighter 2 and 3 (hence,
3rd Strike's time-line is still the 'latest' in the franchise). It has 25
characters in the roster (home versions only) and features the new Focus move
that allows characters to absorb a single hit and deliver a counter-blow.
[????] Street Fighter IV Championship Edition Code Alpha Director's Cut Turbo
__ __
\ \/ /
\ /
/ \
/_/\_\
CREDITS
- Capcom Entertainment, Inc.
- IGN Entertainment
- Tim Ng (Capcom)
- Ryan Clements (IGN)
- Mark Ryan Sallee (IGN)
- Sam Bishop (TotalPlaystation.com)
Visit our Street Fighter Board ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) on IGN.com.
Submitted by - Created 2/11/09 (Last Modified 2/17/09)
See All Street Fighter IV Walkthroughs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and FAQs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#Layer1 { Z-INDEX: 10; VISIBILITY: hidden; POSITION: absolute}#Layer1 IMG { Z-INDEX: 10; VISIBILITY: hidden; POSITION: absolute}[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\m_esmaili\Desktop\New Folder\Street Fighter IV PDF Moves List - Art Sheets - IGN FAQs.mht![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\m_esmaili\Desktop\New Folder\Street Fighter IV PDF Moves List - Art Sheets - IGN FAQs.mht![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,4723,4840,4897,4917,4954,5031,5188,5194,5195,5718 ,5748,5906,6060,6102,6382,6705,7396,7752,7806,8095 ,8587,9209,9598,11754,15232,16251,17210,17887,1811 3,18114&Targets=6671,6668,10619&Values=25,31,43,51,60,72,85,100,110,150,155,218,22 5,227,235,240,288,452,817,1187,1287,1481,1591,1819 ,2662,2679,2721,2747,2907,3932,4056,4295,4799,6744 ,8052,8138,8210,9381,59328,59609&RawValues=&random=cqbpyor,bfhygoslbviKy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin_mustang
09-08-2009, 23:22
با سلام
من توی این Street fighter فقط تونستم رنگهای لباسهای شخصیتها رو باز کنم ولی توی این عکسها شخصیتها لباسهای مختلف هم دارن...کسی میدونه چطوری میشه این لباسها رو باز کنم؟
Torch Bearer
13-08-2009, 22:29
میگم این زانگیف عجب غولیه ها!خیلی نامردیه.یکسره میاد ادمو بغل میکنه میکوبونه به زمین!البته اگه CPU باشه.چون بغل کردنش برای ادم یکم سخته.حتی اگه دفاعم بکنی بازم کارشو میکنه!یا مدام دور خودش میچرخه!(همون 3تا مشت یا لگد)
در ضمن چرا هوش مصنوعی بازی زیاد بالا نیست؟مثلا وقتی هردومون نوار انتقام کاملا پر داریم و من الترا میزنم CPU میتونه با زدن الترای خودش ماله منو خنثی کنه و عملا راندو ببره.ولی خب این کار رو نمیکنه.و دیگه اینکه در برابر التراها دفاع میکنه ولی نمیپره بالا(مگر این که الترای من پرتابی باشه مثل ریو یا دالیسم)
راستی کسی میدونه در برابر الترای ال فویرتو(بلد نیستم همزه بنویسم:دی)میشه دفاع کرد یا الترا زد؟من که تا حالا موفق نشدم!
در ضمن جناب هوس شما چه طوری Fake Kik ساگات رو میزنی؟من که هر کار میکنم نمیتونم بزنم!شما فقط یک بار تونستی بزنی یا این که قلق خاصی داره که الان بلدی و مدام میتونی بزنی؟به شدت بهش نیاز دارم!میخوام بخش اموزشی Challengeرو رد کنم ولی این حرکت رو که ازم میخواد نمیتونم انجام بدم.
آقا بازیه اعصاب خورد کنیه دیگه:19:.قبول دارین؟:10:
shaaheen
20-08-2009, 21:47
با سلام
من توی این Street fighter فقط تونستم رنگهای لباسهای شخصیتها رو باز کنم ولی توی این عکسها شخصیتها لباسهای مختلف هم دارن...کسی میدونه چطوری میشه این لباسها رو باز کنم؟
تو اين صفحه لينك دانلود لباسارو گذاشتم.البته هم حجمش زياده هم تورنته...
Amin_mustang
21-08-2009, 00:08
تو اين صفحه لينك دانلود لباسارو گذاشتم.البته هم حجمش زياده هم تورنته...
235 مگابایت؟؟!!!!:18: رفیق نمیتونم دانلود کنم...به نظرت راهی نیست که بشه از داخل بازی اجراشون کرد؟
shaaheen
21-08-2009, 10:20
235 مگابایت؟؟!!!!:18: رفیق نمیتونم دانلود کنم...به نظرت راهی نیست که بشه از داخل بازی اجراشون کرد؟
من كه راهي پيدا نكردم.فكر كنم راهش همينه...
235 مگابایت؟؟!!!.gif رفیق نمیتونم دانلود کنم...به نظرت راهی نیست که بشه از داخل بازی اجراشون کرد؟
ببین دوست عزیز این فایلا تو بازی که نیست.
شما اگه ADSL داری راحت در عرض فوقش 4 یا 5 ساعت دانلود میشه.
دیگه از نیم گیگی که من دانلود کردم بیشتر نیست.
اگه دیال آپی به یک نفر دیگه بگو یا از کافی نت.
Don Thomas
01-09-2009, 18:36
سلام
از دوستان کسی فایلهای ذخیره این بازی رو نداره .... یا کرک و یا ترینری که بشه تمام شخصیتهای بازی رو اضافه کرد ؟ :20:
ممنون .:10:
من ترینر و سیوش را دارم باید پیدا کنم و بذارم
اما سیو این بازی خیلی متفاوت است و کمی عجیب غریب است چون براحتی نیست که شما کپی کنید بعد از ان استفاده کنید
بذارید پیدا کنم بعد براتون توضیح میدهم
Don Thomas
04-09-2009, 04:56
سلام
من ترینر و سیوش را دارم باید پیدا کنم و بذارم
بیصبرانه منتظرم :46:
ali_ranger22
04-09-2009, 12:16
سلام
از دوستان کسی فایلهای ذخیره این بازی رو نداره .... یا کرک و یا ترینری که بشه تمام شخصیتهای بازی رو اضافه کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا سیو 100 % بازی رو گذاشته بودم یه سرچی بزن
دانلودش کردم خوب بود
Dadash sharmande ino badaz downlod kardan koja bayad rikht ?
Ye soal dashtam save bazi ro koja bayad rikht man harchi gashtam to posheha chizi peyda nakardam !
Age yeki javab bede jedan khoshh hal misham
peymansh
06-09-2009, 22:56
شنیدم باحاله بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Turok-71
06-09-2009, 23:08
شنیدم باحاله بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما می تونید تو قسمت درخواست معرفی بازی ها درخواست بدید و به قول شما
یک سری بازیه باحال و جدید بهتون معرفی بشه!
اینکه داخل هر تاپیک بگید " شنیدم باحاله بگیرم؟ " نمیشه.
شاید شما بیستا بازی شنیده باشید که باحال باشه.
با تشکر!
:11:
آقا کسی نمی دونه سوپر و اولترای zangief رو چجوری میشه زد .
من یه کم با کنترلهای کی بورد این بازی مشکل دارم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اولین باره از اینجور بازیها دارم انجام میدم...
titanium_zarin
09-09-2009, 10:22
ببخشید روی پیسی میشه با پد بازی کرد؟؟؟مشکلی نداره؟؟
ali_ranger22
09-09-2009, 12:24
ببخشید روی پیسی میشه با پد بازی کرد؟؟؟مشکلی نداره؟؟
اتفاقا خیلی بهتر هم هست که با گیم پد بازی کنی !
Rossoneri
10-09-2009, 21:21
نمیدونم چرا وقتی کاراکترهای قفل شده بازی رو باز میکنم بعد از اینکه دوباره وارد بازی میشم همشون دوباره حذف شدن! کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
smallfrank
10-09-2009, 22:34
نمیدونم چرا وقتی کاراکترهای قفل شده بازی رو باز میکنم بعد از اینکه دوباره وارد بازی میشم همشون دوباره حذف شدن! کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
وقتی میخای کاراکترهای قفل رو باز کنی برو تو صفحه آپشن اینکارو بکن و بعدش یه تغییر تو تنضیمات بده تا سیو بشه.
mohsen_gh1991
11-09-2009, 15:35
سلام
کسی میتونه live access code این بازی رو برام بزاره.
Rossoneri
11-09-2009, 16:11
وقتی میخای کاراکترهای قفل رو باز کنی برو تو صفحه آپشن اینکارو بکن و بعدش یه تغییر تو تنضیمات بده تا سیو بشه.
داداش خودت فهمیدی چی گفنی؟! ما که نفهمیدیم!
smallfrank
11-09-2009, 17:30
داداش خودت فهمیدی چی گفنی؟! ما که نفهمیدیم!
فقط کافیه برین قسمت Option بعد ترینر رو اجرا کنید و هر کدوم رو که خواستین انلاک بزنید. بعد از اون یه چیزی رو به دلخواه خودتون تغییر بدین تو option بعد back بزنید تا Save بشه بازی.حالا همه چیز واسه شما باز شده
کد:
Bs_panzer
12-09-2009, 11:44
سلام
کسی میتونه live access code این بازی رو برام بزاره.
باید بازیتون اورجینال باشه وگرنه هیچ رقمه نمی تونی دسترسی به لایو داشته باشی :دی
البته ممکنهیه راهکار هایی پیدا کنن براش کرکر ها
EVIL NEMESIS
13-09-2009, 13:56
من هم وقتی سیو ها رو کپی میکنم میرم تو بازی میگه سیوت مشکل داره ویه جدید میسازه لتفا بگین چه کار کنم؟اگر مشه واسم ایمیل کنید.evil.pasargud@yahoo.com متچکرم
MOHAMMAD2010
17-09-2009, 15:54
سلام
یه نفر درباره منو بازی یه کم میگه ؟
برای ورود به بازی اصلی باید کدومو بزنم ؟
کسی میتونه یه عکس بزرگ از آکوما و یکی هم گائکن بزاره
من ویندوزمو عوض کردم دوباره که بازیو نصب کردم تنضیمات دسته کلا بهم ریخته و درست هم نمشه چی کار باید بکنم؟
shaaheen
03-10-2009, 12:52
super street fighter IV براي كنسولهاي ps3 و xbox 360 داره مياد تا جايي كه ميدونم خيلي از شخصيتهايي كه توي سري هاي قبل بودن توي اين بازي اضافه ميشن.اميدوارم يه فكري هم به حال ما pc بازها بكنن.
Bs_panzer
03-10-2009, 16:15
دوستان سیوی که تمام آدم ها باز شده دارین ؟
smallfrank
03-10-2009, 23:08
دوستان سیوی که تمام آدم ها باز شده دارین ؟
یه آنلاکر تو همین تاپیک هست یه سرچ بکن پیدا میشه.
سلام من با همه ي كاركتر هاي داده شده بازي رو به اتمام رسوندم ولي هنوز سه جاي خالي وجود داره
چه طوري مي شه اون سه كاراكتر رو هم بدست آورد
با تشكر
آقا من یه سوال دارم تو رمز بعضی از آدما یه عکس کشیده که دو تا دسته gamepad رو می دی اینور اون ور و نوشته charge
می خواستام ببینم تو کیبرد که فقط یه اینور اونور داره چجوری باید این رمز رو زد ؟
*Necromancer
10-10-2009, 23:13
کسی میتونه یه عکس بزرگ از آکوما و یکی هم گائکن بزاره
اسم انگلیسی شونو بده من واست ردیف می کنم!
malkemid
06-01-2010, 00:30
سلام
من تو command list که میرم یه سری چیزا نوشته ولی معنیشو نمی دونم؟! مثلا عکس مشت کدوم مشته؟! یا جهتهایی که نوشته...یا نوشته h و از این چیزا...
کلا یکی این command list رو ترجمه کنه خیلی خوبه!!
سیو کامل رو هم نتونستم استفاده کنم...پوشه xlive رو هم کپی کردم نشد
milad_dalton
07-01-2010, 16:35
آقا کسی نمی دونه سوپر و اولترای zangief رو چجوری میشه زد .
بپر طرفش وقتی رو هوایی دو تا دایره کامل به طرف حریف بزن بعد مشت High
milad_dalton
07-01-2010, 16:36
کسی میدونه چجوری میشه با ryu اولترا کومبو زد
دو تا مایل جلو بعد مشت High
malkemid
11-01-2010, 14:39
کسی نیست راهنمایی کنه سیو کامل رو چجوری استفاده کنم؟
معنی علائم command list چیه؟
کلا چند جور مشت و لگد داره؟از هر کدوم 2 جور؟
برای باز کردن شخصیت های بازی به اینجه برید..........
incredible123
15-02-2010, 11:45
سلام
من اين بازي رو خريدم
بعد از اين كه نصب شد وقتي روي آيكون كليك ميكنم
سه تا گزينه مي ياد
lunch street fighter IV
controler setting
quit
وقتي روي lunch ميزنم بازي اجرا نمي شه
يعني هيچ چيز بالا نمياد
حالا بايد چيكار كنم؟
سلام
چطور باید این بازی رو دو نفره کرد؟
من یک دسته دارم ولی هر کار می کنم هم دسته هم کیبورد نفر اولن.
تو تنظیماتشم هر کار می کنم تنظیمات دسته ی دوم نمیاد.
با تشکر
سلام دوستان . من بازی رو نصب کردم . اول میخواستم ببینم چرا من هر دفعه از بازی میام بیرون و دوباره وارد میشم همه چیز برمیگرده سرجای اولش ، انگار اولین بار هست میرم تو بازی ؟
دوم اینکه من دسته دارم ولی تو بازی نمیشناسه ؟ آیا باید دسته خاصی باشه تا بشناسه ؟
سوم این برنامه Xlive که تو بازی هست باید باهاش چی کار کرد ؟ نکنه سیوها توی اون ریخته میشه ؟ من که اینترنت ندارم چجوری باید باهاش کار کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدهید .
G @ M E R
16-07-2011, 21:18
سلام دوستان . من بازی رو نصب کردم . اول میخواستم ببینم چرا من هر دفعه از بازی میام بیرون و دوباره وارد میشم همه چیز برمیگرده سرجای اولش ، انگار اولین بار هست میرم تو بازی ؟
دوم اینکه من دسته دارم ولی تو بازی نمیشناسه ؟ آیا باید دسته خاصی باشه تا بشناسه ؟
سوم این برنامه Xlive که تو بازی هست باید باهاش چی کار کرد ؟ نکنه سیوها توی اون ریخته میشه ؟ من که اینترنت ندارم چجوری باید باهاش کار کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدهید .
در xlive باید یه اکونت آفلاین بسازین تا بازی سیو بشه وقتی وارد بازی شدید کلیدhome رو بفشارید تا xlive بیاد و شما بتوونین اکونت بسازین !!!!!
و برای دسته لانچر رو اجرا کنید و تنضیمات دسته رو درست کنید :8:
سلام . خیلی ممنون .
آخه بدبختی اینه که اکانت اف لاین نمیشه ساخت و فقط میگه آن لاین بشو . البته شایدم من بلد نیستم ، اگر میشه راهنمایی کنید .
Arrowtic
20-07-2011, 05:44
سلام . خیلی ممنون .
آخه بدبختی اینه که اکانت اف لاین نمیشه ساخت و فقط میگه آن لاین بشو . البته شایدم من بلد نیستم ، اگر میشه راهنمایی کنید .
شما اول بت میگه میخوای اکانت بسازی میگی آره.بعد یه متنی میاره کنارش دوتا گزینست Yes.particiate یه چنین چیزی بود بزن.حالا یه متن میاره.کلمه ی Local Account رو توش اینطوری Underline کشیده و همچنین این کلمه عین لینکه.روش کلیک کن.اسم اکانتو بنویس ok کن.برای همه بازیای gfwl این اکانت دیگه هستش.:10:
MohammadT15
20-07-2011, 13:11
اه اه تا وقتی بازیه فایتینگ مورتال کمبت هست شماها چه جوری سراغ این بازی یا امثال اینها مثل مرول وس کپ کام میرید؟:18:سبک اینا رو باید اصلا ویراش کرد اسمش Children fighting هست نه خشونتی نه گرافیکی اصلا هیچی نداره
resident_evil
20-07-2011, 18:41
اه اه تا وقتی بازیه فایتینگ مورتال کمبت هست شماها چه جوری سراغ این بازی یا امثال اینها مثل مرول وس کپ کام میرید؟:18:سبک اینا رو باید اصلا ویراش کرد اسمش Children fighting هست نه خشونتی نه گرافیکی اصلا هیچی نداره
مهندس شما بلد نیستی بازی کنی خواهشا نگو بچه بازیه و ازین مضخرفات !
فعلا که همین بازی کودکانه با میانگین امتیازات 93 بهترین بازی Fight در این نسل هستش . شمارو هم کسی مجبور نکرده اینو بازی کنی . سلیقه ی شما جوری هست که اون بازی رو بیشتر میپسندی یکی هم این بچه بازی رو بیشتر دوست داره .
milad_takjoo
20-07-2011, 19:42
دوستان بازی ارزش خرید داره؟یعنی هیجان و نواوری داره که بشه تا اخر رفت؟
ممنون
بازی فایتینگ که تا آخر رفتن نداره!
ولی آره... یکی از بهترین فاتینگ های پارسال بود ، ولی یک کوچولو سخته و خودم تیکن و کمبات رو بهش ترجیح می دم...
NYCC 11: Gem System Walkthrough
NYCC 11: Gem System Walkthrough HD
dashmojtaba
14-03-2012, 19:09
NYCC 11: Gem System Walkthrough
NYCC 11: Gem System Walkthrough HD
انگار امروزم این بازی نسخه پیسیش اومد باید جالب باشه لااقل بعد از سالها کاراکترهای تکن رو تو کامپیوتر میبینیم :31:
فقط نمیدونم بخش آنلاینم داره یا نه
soheilnouri
14-03-2012, 21:38
این بازیو اگه بخواین با مورتال کمبات 11 قیاس کنین چطوری اینکارو میکنین؟
CRIS Joon CR7
14-03-2012, 23:17
انگار امروزم این بازی نسخه پیسیش اومد باید جالب باشه لااقل بعد از سالها کاراکترهای تکن رو تو کامپیوتر میبینیم :31:
فقط نمیدونم بخش آنلاینم داره یا نه
محیط و گرافیک و طراحی شخصیت ها عینا شبیه استریت فایتر هست
من با اینکه فن تیکن ام ولی بازم از این لذت بردم:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.