ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TV Online بر روی پهنای باند adsl تاثیر میگذارد؟

ten_soldier
04-02-2009, 16:11
سلام دوستان .. من تازه adsl گرفتم و میخواستم بپرسم که اگه از این نرم افزارهای تی وی آنلاین بریزم پهنای باندم کم میشه موقع استفاده و تماشای تی وی؟

یک سوال دیگه اینکه adsl من سرعتش 256 و پهنای باند 2 گیگ هستش و وقتی تو یک سایت سرعتم رو ینجیدم این رو به من نشون داد که عکس گرفتم و زمینه کردم تا شما هم ببینید و بگید آیا سرعت adsl من درست هست یا نه شرکته به من کمتر داده ..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahriman323
04-02-2009, 19:03
سلام دوستان .. من تازه adsl گرفتم و میخواستم بپرسم که اگه از این نرم افزارهای تی وی آنلاین بریزم پهنای باندم کم میشه موقع استفاده و تماشای تی وی؟

یک سوال دیگه اینکه adsl من سرعتش 256 و پهنای باند 2 گیگ هستش و وقتی تو یک سایت سرعتم رو ینجیدم این رو به من نشون داد که عکس گرفتم و زمینه کردم تا شما هم ببینید و بگید آیا سرعت adsl من درست هست یا نه شرکته به من کمتر داده ..

با سلام
البته جای این تاپیک اینجا نبود و تاپیک لازم نبود توی انجمن اینترنت و شبکه تاپیکهای مربوطه...

اره حجم مصرف میکنه چون داره از اینترنت اطلاعات سند و ریسیو میکنه...

اولا که این سایتهای تست سرعت اعتباری بهشون نیست حد اقل برای ایران...
بعدش شما باید رویShow Results کلیک کنید تا نمایش بده سرعت را ...

شما برای این که بفهمید چه سرعتی برای شما بستن میتونید وارد تنظیمات کانفیک مودم بشید اونجا نوشته up streme , down streme

که down streme باید برای 256 بیشتر از 256 باشه یا 256
و up streme هم قاعدتا کمتر از down streme می بندند

سرعت دانلود با دانلود منیجر هم باید حدود 32 برای 256 باشه...

s2010
04-02-2009, 20:19
تواین آدرس عنوان کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ten_soldier
05-02-2009, 03:02
مرسی دوستان عزیز که کمکم کردید .. ahrima جان من رفتم تو تنظیمات مودم و دیدم اونجا واسم زده :
up streme / down streme
256 / 256
فکر کنم پس همون 256 رو ارایه دادند ..

از بابت راهنماییتون سپاس گذارم