مشاهده نسخه کامل
: سوال در باره درامد انیمیشن ؟
maya master
04-02-2009, 09:20
:20:سلام بچه ها می خواستم ازتون بپرسم درامد انیمیشن چه قدره
ممنون
سلام دوست من
آخه سوالت خیلی کلیه ، مشخص کن میخوای تو چه زمینه ایش فعالیت کنی و در چه سطحی هستی؟
مثل اینه که من بهت بگم در آمد بقالی چقدره؟
و یه چیز دیگه اینکه فکر کنم تو مباحث آموزشی عنوان نمیکردی بهتر بود :)
موفق باشی
احمد ترابی
04-02-2009, 18:15
من یه اطلاعاطی از انیمیشن دارم. بستگی به این داره که انیمیشن شما چه طوری باشه. مثلا تبلیغاتی : اگر شما بتوانید در عرصه ی تبلیغات نیمیشن بسازید باز هم بستگی به چیزهای دیگه داره ....
خوب پس نتیجه می گیریم که شما خیلی مسئله ی کلی ای مطرح نمودید لطفا کمی کوچکتر کنید.تا بتوانیم کمکی بکنیم.:11:
Reza Azimy_RW
05-02-2009, 22:41
ببخشيد ميشه بگيد در مورد 3d max چطوره ؟
اصلا ميشه مدلسازي کنيم و بفروشيم ؟
چقدر درامد داره ؟
ميشه روش به عنوان يک شغل حساب کرد ؟
اگه حرفه ای باشیم ؟
Animators
05-02-2009, 22:48
ببخشيد ميشه بگيد در مورد 3d max چطوره ؟
اصلا ميشه مدلسازي کنيم و بفروشيم ؟
چقدر درامد داره ؟
ميشه روش به عنوان يک شغل حساب کرد ؟
اگه حرفه ای باشیم ؟
عزیزم برنامه اش فرق نداره مهم این است که شما یه object یا model درست و حسابی بسازید . اگر شما یه مجموعه object بسازید می تونید به صورت cd در بازار بدبد که کمتر هم این کارها را می کنند.ولی اگر چند تایی بیشتر مدل نساختید می تونید اون را در یکی از سایتهای 3d مثل (3dexport) یا هر سایت دیگر up نمایید و برای دانلود ( پولی ) بگذارید.دردسر زیاد داره ( شاید ) ولی بهش می ارزه.
یه نکته : بیشتر سعی کن مدلهایی را بسازی که وجود نداره.
Reza Azimy_RW
05-02-2009, 23:05
عزیزم برنامه اش فرق نداره مهم این است که شما یه object یا model درست و حسابی بسازید . اگر شما یه مجموعه object بسازید می تونید به صورت cd در بازار بدبد که کمتر هم این کارها را می کنند.ولی اگر چند تایی بیشتر مدل نساختید می تونید اون را در یکی از سایتهای 3d مثل (3dexport) یا هر سایت دیگر up نمایید و برای دانلود ( پولی ) بگذارید.دردسر زیاد داره ( شاید ) ولی بهش می ارزه.
یه نکته : بیشتر سعی کن مدلهایی را بسازی که وجود نداره.
خیلی ممنون دوست عزیز
میشه در مورد این سایته ! بیشتر توضیح بدید ؟
چطوری پول رو میگیریم ؟
چقدر میگیریم ؟
و...
maya master
08-02-2009, 09:47
در مورد بازار کار ایران چه طور مثلا تبلیغات، فیلم برای یه حرفه ای درامدش چه قدره میشه روش به عنوان یه شغل پردرامد حساب کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.