PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل افت کیفیت تصویر

toorajjj
04-02-2009, 00:08
سلام دوستان من در هنگام بازی cod یک مشکلی دارم و آن اینکه کیفیت تصویر افت داردو سیاه و ناواضح است(لینک1) .بعد از اینکه بازی را دوباره شروع میکنم گاهی کیفیت تصویر درست میشود (لینک 2). کارت گرافیک من 7300gs است اما من میدانم که از کارت گرافیک نیست چون کارت کرافیک hd4830 را هم نصب کردم روی کامپیوتر من این مشکل را داشت به نظر شما اشکال از کجاست . لطفا کمک کنید. cpu :3.2. mb:p5ple- پاور 300 . رم 1 گیگ 400
ممنونم

link1:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

link2:

toorajjj
04-02-2009, 14:14
چرا کسی جواب منو نمیده دوستان کجایید؟

alborz_k
05-02-2009, 17:00
سلام دوستان من در هنگام بازی cod یک مشکلی دارم و آن اینکه کیفیت تصویر افت داردو سیاه و ناواضح است(لینک1) .بعد از اینکه بازی را دوباره شروع میکنم گاهی کیفیت تصویر درست میشود (لینک 2). کارت گرافیک من 7300gs است اما من میدانم که از کارت گرافیک نیست چون کارت کرافیک hd4830 را هم نصب کردم روی کامپیوتر من این مشکل را داشت به نظر شما اشکال از کجاست . لطفا کمک کنید. Cpu :3.2. Mb:p5ple- پاور 300 . رم 1 گیگ 400
ممنونم

link1:

link2:
سلام. فقط تو این بازی این مشکل رو داری؟؟!! اگه فقط تو این بازی مشکل داری می شه نتیجه گرفت که مشکل از بازیه!!
بهتره که یک نسخه ی دیگه تهیه کنی!!
اگر هم مشکلت تو سایر بازیها و نرم افزار هاست ، باید قطعات سیستمت رو دونه دونه بررسی کنی که اصلأ کار آسونی نیست!!
البته فعلأ مشکوک ترین قطعه ی سیستم شما ، پاور هست!

toorajjj
07-02-2009, 11:24
ممنون از جوابتون دوست عزیز متاسفانه اصلا سیستمم براب بازی خوب نیست . فقط تو این بازی این مشکل را دارم اصلا این نسخه کال آف هم سنگینه و هم یکجوری نسخه 4 بهتر بود. اما این بازی را روی سیسنم دیگه نسب کردم این مشکل را نداشت . پاورم را زمانی که از کامپیوتر هیچی نمیدانستم همراه با کیس قالب کردند روش نوشته پاسکال 500 وات که میدونم real نیست . رمم هم باس 400 یک گیگ است . سیپی یو هم 3.2 که جدیدا دماش خیلی بالا است شاید از 10 درصد اورکلاکه که کردم . کاش اطلاعات الان را یکسال قیل که کامپیوتر خریدم داشتم!!!!. حیف !!!!
راستی برای تست پاور نرم افزاری هست؟

zeus7610
08-02-2009, 14:56
پاور شما تست نمی خواد. پاور خوبی نیست من زیاد دیدم ازش. اصلا real نیست و کیفیت خوبی هم نداره. در ضمن گرافیک شما هم ضعیفه.. انجین 7300 نمی کشه که شما cod5 رو بازی کنی. هر چند مشکل شما از گرافیک باشد یا نباشد.

toorajjj
09-02-2009, 17:45
میدونم مشکل از گرافیک نیست چون گفتم که یک کارت گرافیک دیگه را هم امتحان کردهام . پس با این حساب مشکل از کجاست؟ یعنی تو اولین قدم باید پاور را عوض کنم؟