ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفي و راهنمايي در مورد كاپوننت هاي استفاده از شبكه در دلفي

izeh_ninja
03-02-2009, 23:08
دوستان من(و فكر كنم اكثر دوستان)هميشه با اين مشكل روبه رو بودم كه براي كار توي شبكه از چه ابزاري استفاده كنم(يعي كدومش كارم راه ميندازه)،كدوم كامپوننت به در د فلان كار ميخوره كدوم به درد كار ديگه و .....
لذا اين مبحث آغاز كردم كه حرفه اي ها بيان به ما يه كمي آموزش بدن،و كسايي كه مشكلي دارن (در اين مورد) بگن تا بقيه كمكشون كنند براي آغاز از دوستان ميخواهم كه در مورد ابزارهاي indy و كارايي ها و يزگي هاشون صحبت و بحث كنند(:11:خواهشمند است:40: )
اگه كسي از دوستان آموزشي به صورت كتاب،مقاله ،سايت و كد و.....داره خواهشمند است كه دريغ نكنن(هديه به تو كه كمكمون مي كني كه باهم ياد بگيريم ،يك چند ميليون سبد گل سرخ و:40::40::40::40:)

F A R H A D
04-02-2009, 14:46
سلام. وقتی که بحث شبکه در دلفی پیش میاد اولین کلمه ای که به ذهن همه میرسه کامپوننتهای indy هست که خود شما هم گفتید
متاسفانه هیچ منبع فارسی مفیدی تا این لحظه ندیدم. حتی mastering delphi 7 هم که به فارسی ترجمه شده به صورت مختصر به این موضوع پرداخته. اما تا دلتون بخواد منابع لاتین وجود داره که البته چندین بار هم معرفی شده. کافیه جستجو کنید
اما علاوه بر indy شما میتونید از برنامه نویسی socket هم استفاده کنید که البته برای این یکی منابع فارسی نسبتا خوبی هم وجود داره. کافیه در سایتهای فارسی برنامه نویسی سوکت یا socket programming رو جستجو کنید
البته من indy رو ترجیح میدم چون زیاد شما رو درگیر برنامه نویسی سطح پایین نمیکنه
موفق باشید

izeh_ninja
06-02-2009, 12:34
سلام
اين جور كه معلوم كسي بجز دوست عزيز farhad_g1كسي نميخواد كمك كنه
نكته اين كه هممون(اكثرمون )مي دونيم كه تو indy
يه port&ipبرا سرور و كلاينت انتخاب ميكنيم كه ميشه گفت شالوده اصلي برنامه نويسي با indy است
هدفم از اين مبحث اينه كه پامون فراتر بزاريم
مثلاً بدونيم مثلا فريز..چيه براي چي تو برنامه ازش استفاده كنيم و مثلاً تو شبكه اتوماتيكالي كه ipثابت ندارن چه طور كار كنيم(مثل برنامه هاي net suport)،يا مثلاً براي تركيب شبكه هاي محلي و اينترنت چه كار بايد كردو....سوال هاي زياد ديگه
ممنون

picher_s
07-02-2009, 11:03
سلام.
عزیزان منم دنبال اینم که بتونم یه اطلاعاتی ازروی یه Ftp بردارم و توی برنامم hmport کنم.
لطفا اگه کسی سورسی چیزی داره بخبره.
ممنون میشم.