ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب پلیر با باتری قوی

Doyenfery
03-02-2009, 19:30
سلام دوستان :20:
من واسه یکی از دوستان که مرتب باید یه مسیر طولانیی رو مسافرت کنه یه پلیر می خوام با عمر باتری خیلیی زیاد
(دست کم 15 ساعتو جواب بده ) ممنون
ممنون میشم 4-5 مارک و مدل معرفی کنید
رنج قیمتی : 60 تا 80

seymour
03-02-2009, 20:43
سونی از این نظر کارای خوبی داره ... یعنی کارایی که واسه ورزش و اینا مناسبن ... هم از نظر خوشدستی و هم از نظر عمر باتری (حدود 30 ساعت که میشه دو برابر اکثر مدلهای موجود) ... سری NW رو چک کن ... (NWD نه - چون اون فرق داره ؛ بلکه مثلا Nw-E) .. مشکل اینه که نرم افزاری نیاز دارن که چندان خوشدست نیست ؛ اگه بتونی اون رو تحمل کنی یا مشکلی باهاش نداشته باشی ، حله ...

غیر از اون creative مدلهای نسبتا قدیمی ترش(که البته راحت گیر میان) ، مثل zen nano plus و v100 تا نزدیک 20 ساعت (باتری قلمی خوب اگه بذاری) کار می کنن...

دیگه پایین تر ، اکثر مدلهای فعلی ، حدود 12 ساعت کار می کنن که البته بازم عدد قابل قبولیه ... مثلا zen stone plus ، T200 از کریتیو ...

یه انتخاب خیلی خوب هم sansa clip هستش ... (که البته فقط یه جا دیده شده - کنار پاساژ ایران)

(من عنوان تاپیک رو اصلاح کردم البته - چون شما می خوای لایف تایم باتری زیاد باشه ؛ نه لزوما خود پلیر ... هرچند اونم اگه باشه ، چه بهتر!)

Doyenfery
03-02-2009, 21:23
Official سایت سونی به جایی نرسوندم..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

______

هم همینطور

راستی اینا (سونی)Mp4 هستن یا mp3 - و ساخت کجا هستن ؟ - تحت لیسانس ِ ژاپنن؟

Doyenfery
05-02-2009, 09:06
رسما توقف تولید D2 رو اعلام نکرده ان ... طبیعتا با معرفی مدلهای جدیدتر ، بحث جانشینی D2 هم مطرح میشه ... مثلا از S9 و O2 به عنوان جانشین های D2 اسم می برن .. و البته D3 ... اما من اعلام رسمی اش رو جایی ندیدم ...

cowon قرار بود توی نمایشگاه IFA برلین D3 رو معرفی کنه ... که از این قضیه منصرف شد ...

این Cowon iAudio D2 2gb شما چطور می بینین ؟
من واسه facilityیش سرچ کردم ..:

2 Jul 2008 ... Cowon D2 2GB MP3 Player features 52 hours battery life, ... Touch screen facility simplifies the process of handling the unit. ... You can playback audio or video files in formats like MP3, WAV, WMA, OGG Vorbis and FLAC. ...

جاییشن نوشته که 52 ساعت لایف تایم داره باطریش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

osmaan
05-02-2009, 11:15
این Cowon iAudio D2 2gb شما چطور می بینین ؟

2 Jul 2008 ... Cowon D2 2GB MP3 Player features 52 hours battery life, ... Touch screen facility simplifies the process of handling the unit. ... You can playback audio or video files in formats like MP3, WAV, WMA, OGG Vorbis and FLAC. ...

جاییشن نوشته که 52 ساعت لایف تایم داره باطریش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله لایف تایم بالایی داره
ولی متاسفانه D2 2gb دیگه تولید نمیشه برای اینکه مدل 16 گیگش خیلی وقته وارد شده

Doyenfery
06-02-2009, 02:59
4 گیگش چه قیمت هست ؟

seymour
09-02-2009, 19:40
official سایت سونی به جایی نرسوندم..

______

هم همینطور

راستی اینا (سونی)mp4 هستن یا mp3 - و ساخت کجا هستن ؟ - تحت لیسانس ِ ژاپنن؟
حالا نمی دونم توی خود سایت چطوریه ، یا مثلا سایت های منطقه ای سونی با هم فرق دارن یا نه ... ولی اینا رو چک کن : Nw-e010 و nw-e002 و nwd-e010 ... معمولا سایت سونی استایل هستش که خوب عمل می کنه ...

این cowon iaudio d2 2gb شما چطور می بینین ؟

2 jul 2008 ... Cowon d2 2gb mp3 player features 52 hours battery life, ... Touch screen facility simplifies the process of handling the unit. ... You can playback audio or video files in formats like mp3, wav, wma, ogg vorbis and flac. ...

مدلش بسیار عالیه از نظر کیفیت صدا و تصویر و امکانات ... کاملا توصیه میشه ...

4 گیگش چه قیمت هست ؟
باید حدود 200 و خورده ای باشه ...

osmaan
10-02-2009, 10:53
4 گیگش چه قیمت هست ؟

4 گیگش 199 تومن هست
8 گیگ 229 تومن
16 گیگ 259 تومن
به نظر من 8 گیگ به صرفه تره تا 4 گیگ