ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخيره ي عكس ويرايش شده

3Dmajid
03-02-2009, 14:04
همونجور كه ميدونيد با متود هاي ترسيمي ميشه روي PictureBox نقاشي كرد، حالا چه جوري ميشه به كاربر همچين امكاني داد كه عكس ويرايش شده رو ذخيره كنه ؟
منظورم در VB6‌هست نه در 2008.

4dweb
03-02-2009, 15:10
فكر كنم با comon dilog بشه اين كار رو كرد ولي مطمئن نيستم يه دفعه با common dilog امتحان كن امتحانش مجانيه

3Dmajid
03-02-2009, 17:58
فكر كنم با comon dilog بشه اين كار رو كرد ولي مطمئن نيستم يه دفعه با common dilog امتحان كن امتحانش مجانيه

دوست عزيز ... لطفا پست الكي نزنيد.

CommonDialog چه ربطي به ذخيره ي عكس ويرايش شده داره ؟!!!

همونطور كه از اسمش معلومه فقط براي كار با كادر هاي محاوره اي Open,Save,ColorPicker,Print,Font‌ هست.

_H2_
04-02-2009, 01:13
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3Dmajid
04-02-2009, 17:38
ولی این فقط عکس توی پیکچر باکس رو با اون اندازه ای که روی فرم داره ذخیره میکنه !

من میخوام همه ویرایش ها که توسط کاربر هم انجام شده ذخیره بشه.

_H2_
05-02-2009, 00:21
سلام

من میخوام همه ویرایش ها که توسط کاربر هم انجام شده ذخیره بشه
تاجایی که من یادم می آید در VB6 ویرایش خارج از یک کنترلر (مثل PictureBox) معنی ندارد.
یعنی حتماً باید PictureBox ای باشد و محتویات آن ویرایش شود !!!!!
نتیجتاً ذخیره کار نهایی هم برابر با ذخیره محتویات همان PictureBox است.

اگر درست یادم باشد PictureBox دومشخصه با نام Picture و Image داشتیم، یکی همیشه تصویر خام اولیه را برمیگرداند و یکی چیزی را که در حال حاضر در PictureBox در حال نمایش است بر میگرداند. (با ابعاد جاری کنترلر و تغییرات اعمال شده و... همان که الآن دیده میشود)

امکان دارد به علت کار نکردن یادم رفته باشد و Picture را با Image اشتباه گرفته باشم...
ولی در هر وصرت در VB6 و به ذات و بدون dll خارجی میتوانید یکی از دستورات زیر را در جهت ذخیره bmp صادر کنید.

اگر PictureBox شما کوچک است آن را به اندازه تصویر بزرگ کنید و فوقش از ScrollBar استفاده کنید.
موفق باشید.

3Dmajid
05-02-2009, 16:19
ولي هيچ كدوم از دو تا دستور بالا محتويات ويرايش شده رو ذخيره نميكنه :دي

_H2_
06-02-2009, 02:24
سلام

ولي هيچ كدوم از دو تا دستور بالا محتويات ويرايش شده رو ذخيره نميكنه!!!!
با دقت بیشتری عمل کنید، مطمئناً جایی را اشتباه کرده اید.

شما یک PictureBox روی فرم قرار دهید و یک تصویر اولیه هم به ان بدهید سپس کد زیر را در formload قرار دهید:

در نهایت فایل C:\file.bmp را چک کنید.
(لطفاً یکبار و بدون تغییر کد و با همین سه خط امتحان کنید و نتیجه را بگویید.)

موفق باشید.

3Dmajid
06-02-2009, 11:16
سلام.
واقعا دستتون درد نکنه.

توی کد قبلی Autoredraw=True نشده بود و در حال پیش فرض هم مساوی False هست و منم نمیدونستم که باید این مشخصه رو مساوی True کنم. پس مشکل همین بود که الان حل شد.
دستتون درد نکنه.