ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن کامل ویروس recycle

bjs
03-02-2009, 01:31
با سلام خدمت دوستان گل

من در ابتدا توسط یک مموری الوده دچار ویروس اتو ران .ای ان اف شدم
توس ط یک برنامه دانلودی این مشکل
حل گردید

ولی همچنان در کلیه درایو های خودم

فولدر recycle و recycler و می بینم

برای رفه این مشکل و از بین بردن کامل

recycle

باید چه مراحلی انجام دهم

در ضمناسم ویروس من هست

RECYCLER\autoplay.exe-Win32/AutoRun.Agen.Ft worm

با تشکر از دوستان گل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\User\My Documents\My Pictures\moshkel.png

picher_s
03-02-2009, 08:54
شما با پوشه ها مشکل دارید یا ویروس؟
لطفا اطلاعاتتون رو کامل کنید.
داخل پوشه Recycled فایل ها و پوشه های پاک شده شما هستند.
اما اگه خواستید می تونید پوشه recycler تون رو پاک کنید.

kisiya
03-02-2009, 09:40
با سلام من روی همه درایوام که دوبل کلیک میکنم ارور ریساکل میده حتی ویندوزمم عوض کردم وانتی ویروسم ناد 32 هست اسکن ویروسم کردم ودر ضمن اول درایو سی بود حالا همه درایوها شده وفقط با حالت اکسپلور درایوها باز میشه چه کار کنم چه جوری از بین ببرم هیچ فایلی هم تو ریسایکل نیست منتظر جوابم فوری فوری

GoldenDragon
03-02-2009, 10:09
سلام، جناب picher_s در یک تاپیک که قبلاً بخاطر همین مشکل ایجاد شده بود فرمودن که جوابش داده شده و جستجو کنید، با این حال لینک تاپیکی که جواب سؤالتون اونجاست رو میگذارم، موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kisiya
03-02-2009, 10:30
منتظر جوابم مشکل ارور ریسایکل رو بگید

picher_s
03-02-2009, 10:34
GoldenDragonجان اون تاپیکی که فرمودی(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) مربوط به یه ویروسی بود که فایلهای اجرایی رو خراب کرده بود.اونجا 2 نوع متفاوت ویروس وجود داشت که یکیش (اونی که exe اش خراب بود) Autorun دار بود و دیگری که یه PE Append بود.
جوابی رو که شما همیشه به hاین ویروسا میدید اینه

در صورتیکه اگه یه ویروس PE Append (

) باشه اون وقت دیگه این راه حل نیست.
اما کاش Ahmad_r میومد و میگفت ببینیم مشکلش چطوری حل شد.
بازم ممنون از راهنماییتون.

kisiya
03-02-2009, 19:32
با سلام اقا چرا کسی جواب نمیده پس

Ar@m
04-02-2009, 23:11
با سلام من روی همه درایوام که دوبل کلیک میکنم ارور ریساکل میده حتی ویندوزمم عوض کردم وانتی ویروسم ناد 32 هست اسکن ویروسم کردم ودر ضمن اول درایو سی بود حالا همه درایوها شده وفقط با حالت اکسپلور درایوها باز میشه چه کار کنم چه جوری از بین ببرم هیچ فایلی هم تو ریسایکل نیست منتظر جوابم فوری فوری

منتظر جوابم مشکل ارور ریسایکل رو بگید

با سلام اقا چرا کسی جواب نمیده پس

شما چقدر عجولی
وارد sate mode شو ( سیستم رو restart کن و f8 رو انقدر بزن که صفحه اش بیاد ) بعد با یه آنتی ویروس به روز سیستم رو اسکن کن.
این مشکلت رو برای باز کردن درایوها حل می کنه

اما کاش Ahmad_r میومد و میگفت ببینیم مشکلش چطوری حل شد.
بازم ممنون از راهنماییتون.
جالب اینه که این recycler واقعا یه گیر سه پیچیه منم چند روزه گرفتارش شدم هیچ کاری هم نمی کنه اما هرچی پاکش می کنی لعنتی برمی گرده!
من حتی می تونم از توی لینوکس ساپرسش کنم فلشم رو هم هروقت می زنم اول اسکن می شه که ویروس اتورانی نداشته باشه سیستم ریستور هم غیرفعاله توی تسک منجر و msconfig هم دیده نمی شه ولی باز برمی گرده!
کلا بی آزاره ولی خلم کرده

bjs
05-02-2009, 02:20
با سلام خدمت دوستان گل

من در ابتدا توسط یک مموری الوده دچار ویروس اتو ران .ای ان اف شدم
توس ط یک برنامه دانلودی این مشکل
حل گردید

ولی همچنان در کلیه درایو های خودم

فولدر recycle و recycler و می بینم

برای رفه این مشکل و از بین بردن کامل

recycle

باید چه مراحلی انجام دهم

در ضمناسم ویروس من هست

RECYCLER\autoplay.exe-Win32/AutoRun.Agen.Ft worm

با تشکر از دوستان گل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\User\My Documents\My Pictures\moshkel.png
دوستان من با پاک کردن فایل autorun.inf
و پاک کردن فولدر recycle
و ریست کردن سریع سیستم
مشکلم حل شد ودیگه خوشبختانه تا این لحظه نه ویروس اتوان مشخصه ونه فولدر ری سای کل
به دوستان دیگه هم که مشکلی مثل من رو دارن همین مراحل رو پیشنهاد می کنم

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فقط من دارای ویروسهای متعددی در سیتمم هستم
ودنبال بهترین -سریع ترین-به روز ترین با قابلیت آبدیت سریع -به روز وهمچنین با محیط ساده هستم
تا بتوان از شر این ویروس ها خلاص شد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا نرم افزار وآنتی ویروس قوی با محیط ساده که در آن پاک کردن وقرنطینه کردن ویروس وجود داشته باشه رو بگید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن اگه با اموزش تصویری به صورت عکس باشه ممنون می شم
با تشکر bjs
---------------------

bjs
05-02-2009, 02:23
و پاک کردن فولدر recycle
و ریست کردن سریع سیستم
مشکلم حل شد ودیگه خوشبختانه تا این لحظه نه ویروس اتوان مشخصه ونه فولدر ری سای کل

bjs
05-02-2009, 02:26
و پاک کردن فولدر recycle
و ریست کردن سریع سیستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bjs
05-02-2009, 02:26
و پاک کردن فولدر recycle
و ریست کردن سریع سیستم

mz_newview
05-02-2009, 20:20
من هم با آنتی ویروس مشکلم حل شد. فقط یه فولدر به اسم Autorun.inf دارم که پاک نمی شه. یه فولدر دیگه که تو اسمش یه نقطه هم داره داخلش هست. نمی تونم پاکش کنم. خطا می ده.