PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین بردن ویروس Regsvr - New Folder.exe - AutoRun.inf به روش خیلی ساده

MehranVB
02-02-2009, 17:24
ویروس Regsvr - New Folder.exe - AutoRun.inf ویروسی قدیمیه (البته WORM) که اخیراً خیلی از سیستمها (معمولاً XP) به اون مبتلا میشن و خیلی راحت میتونه یه فلش یا مموری رو هم آلوده کنه.

کارایی که این ویروس میکنه:
1- ساختن فایل autorun.inf در داخل هر داریو (که معمولاً Hidden است)، و در نتیجه اینجا Autorun برای هر داریو (به این صورت که اگه روی درایو دابل کلیک کنید در یه پنجره جدید باز بشه)
2- ساختن فایلی به نام New Folder.exe در هر فولدری که وارد اون میشید. این فایل آیکونی به شکل یه فولدر داره و شما رو گول میزنه تا اجراش کنید و در نتیجه ویروس اجرا میشه و حجم زیادی از رم رو میگیره.
3- غیر فعال کردن Task Manger. (وقتی Alt+Del+Ctrl رو بزنید مانع از اجرای Task Manager میشه)
4- در بعضی از مواقع مانع از اجرای Registry میشه.
5- در بعضی مواقع مانع اجرای Folder Option و گاهی اوقات که بدشانس باشید Command Prompt میشه.
6- حتی گاهی اوقات Accessories در منوی استارت ناپدید میشه تا نتونید Command Prompt رو اجرا کنید. (در این مواقع Command Prompt رو از فولدر System32 اجرا کنید)
7- وقتی وارد بعضی از فولدها یا برنامه ها بشید بطور خودکار اون رو میبنده. (مثلاً اگر فولدری با نام Anti-Virus یا KasperSky یا Kill Autorun.inf و ... داشته باشید اونو میبنده و گاهی اوقات نمیذاره آنتی ویروس شما آپدیت یا اجرا بشه)

از بین بردن این ویروس:
چندین پله ساده برای از بین بردن این ویروس وجود داره:

پله اول:
* اول cmd رو اجرا میکنید و توی اون عبارت زیر رو تایپ میکنید:
Attrib -s -h -r c:\autorun.inf
** الان باید فایل Autorun.inf از حالت Hidden و Read-Only در اومده باشه. حالا عبارت زیر رو تایپ کنید تا فایل پاک شه:
Del c:\autorun.inf
*** الان این فایل پاک شده ولی دوباره ساخته میشه! واسه اینکه دیگه ساخته نشه این رو تایپ کنین:
Mkdir c:\autorun.inf
با این کار فولدری با نام همین فایل ساختید و ویروس رو گول میزنید که فایل ساخته شده! این کار رو با همه درایوها انجام بدید.
**** سیستم رو ریست کنید تا ویندوز دوباره بالا بیاد. الان باید فایل Autorun.inf از بین رفته باشه و بجاش فولدری با این نام باشه و درایو هم بصورت عادی باز شه. یادتون باشه اگه این فولدر رو پاک کنید همه چیز عین اول میشه!

پله اول به روشی دیگه:
* فایل Autorun.inf رو سرچ کنید و وقتی پیدا شد اون رو از حالت Read-Only خارج کنید. (برای سرچ کردن گزینه Search Hidden Files رو فعال کنید)
** این فایل رو اجرا کنید و هر متنی میبینید پاک کنید و دوباره Save کنید و بصورت Read-Only در بیارید.
*** سیستم رو ریست کنید تا ویندوز دوباره بالا بیاد. البته ممکنه این روش روی بعضی سیستما جواب نده!

پله دوم:
برای پاک کردن فایل New Folder.exe به این ترتیب عمل کنید:
* فایل New Folder.exe رو سرچ کنید (این فایل حجمی تقریباً معادل 220 کیلو داره)
** هر فایلی که با این نام پیدا شد رو با خیال راحت Delete کنید. (ممکنه بعضی فایلها پاک نشه و Error بده اما اونایی که پاک میشه لاعث میشه کارتون سریعتر تموم بشه!)

پله سوم:
یه آنتی ویروس قوی و به روز مثل Kaspersky یا BitDefender یا NOD32 و ... نصب کنید و کل سیستم رو اسکن کنید. اگه آنتی ویروستون ورژن جدیدش باشه این ویروس رو شناسایی و به راحتی پاک میکنه.
علت اینکه از اول از آنتی ویروس استفاده نکردیم این بود که آنتی ویروس قادر به شناسایی Autorun.inf نیست و اگه این فایل پاک نشه هر چی کاشتید پنبه میشه.

پله چهارم:
برنامه HiJack This رو دانلود کنید (این برنامه حجمش کمتر از 1 مگ هست و در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم قرار داره) و سیستم رو HiJack کنید هر چی باگ شناخت رو Fix کنید.

##پیشنهاد میشه فولدرهای Autorun.inf رو که ساخته شده پاک نکنید، چون در اینصورت دوباره امکان داره ویروس برگرده و شما هم متوجه نشید، چون آنتی ویروس امکان داره نتونه اون رو بشناسه##
###از این به بعد هر وقت فولدری با نام New Folder دیدید اون رو اجرا نکنید و ببنید اگه فایلی exe بود سریع پاکش کنید.###

picher_s
03-02-2009, 09:25
تنها آنتی ویروس تک منظوره این ویروس در مسیر زیر آپلود شده است

از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا زیر دانلود کنید.

رمز فایل فشرده یک 1 هست.

پیروز باشید.:31:

MehranVB
03-02-2009, 11:05
عزیز راه حلت در صورتی درصورتیکه خانم ویروسه تو حافظه نباشه.
اگه مینوشتی با یه سیستم عامل لایو سیستم رو راه بندازن بعد کارهای بالا رو انجام بدن مطلبتون کامل میشد.
موفق باشید.
منظورتون چیه توی حافظه نباشه؟ خوب مسلماً هست دیگه!
Autorun.inf رو میشه در حال اجرا از بین برد ولی New Folder.exe رو نمیشه... شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم؟!

picher_s
03-02-2009, 12:02
منظورتون چیه توی حافظه نباشه؟ خوب مسلماً هست دیگه!
Autorun.inf رو میشه در حال اجرا از بین برد ولی New Folder.exe رو نمیشه... شاید هم منظورتون رو درست متوجه نشدم؟!

منظورم اینه اگه در حال اجرا نباشه.
اخه اگر ویروسه تو حافظه باشه همش این Autotun رو ایجاد میکنه .مثل کظم غیض عزیز.
بازم از راهنماییتون ممنون.

MehranVB
03-02-2009, 13:57
منظورم اینه اگه در حال اجرا نباشه.
اخه اگر ویروسه تو حافظه باشه همش این Autotun رو ایجاد میکنه .مثل کظم غیض عزیز.
بازم از راهنماییتون ممنون.
درسته ولی همونطور که قبلش گفتم َAutorun.inf رو براحتی میشه پاک کرد و اگه از طریق cmd اون رو پاک کرده و بلافاصله فولدری با نام Autorun.inf ساخت، اون وقت فایلی با نام Autorun.inf نمیتونه ساخته بشه. به همین راحتی مشکل Autorun.inf حل میشه!

picher_s
03-02-2009, 17:23
گفته شما برای بعضی ویراسای خنگ خوبه. البته اگه بتونی فایلی داخل اون پوشه بزاری که انتی نتونه پاکش کنه اون وقت درسته!!
با یه برنامه ساده میشه گفته شما رو نقض کرد! ویروس autorun رو تست میکنه ؛ اگه مال خودش نبشه پاکش میکنه سپس دوباره میسازش !!!
ممنون از راهنمایتون.
موفق باشید.

Mostafa NBA
06-02-2009, 11:18
صفحه cmd رو از کجا باز کنم؟

MehranVB
06-02-2009, 11:23
صفحه cmd رو از کجا باز کنم؟
از Start>Run. اونجا تایپ میکنی cmd.

aquaquest
27-04-2009, 22:21
سلام
برای من فکر کنم از نوع پیشرفته باشه چون به هیچ طریقی پاک نمی شه . با این که فایل های اتوران جلوی چشممه ولی موقع بازکردنشون ارور می ده ، نمی تونم با هیچ برنامه ای و روش های گفته شده در پست اول حذفشون کنم و کلاً اعصابم را خورد کردند .
در ضمن برنامه ی Autorun_Virus_Remover_2.3 هم بعد از اجرا و عملیات اسم درایوها را میاره و می گه فایل اتوران از همه پاک شده در صورتی که فایل اتوران جلوی چشمم تو همه ی درایوها هست .
می خواستم ببینم روش دیگه ای سراغ دارید ؟

hat3f
12-09-2009, 15:56
سلام دوستان من فکر میکنم عمده کار این کرم نفوذ به فایل هی اجرایی باشه [exe.]، به چه صورت :

من راه انداز اجرایی هر نرم افزاری رو به صورت کپی از ست آپ یک نسخه میگیرم ولی بعد از مدتی اون فایل هنگام نصب مشکل داره
یا وقتی نصب میشه پیغام های خطای مختلف میده
راجه به این موضوع اگه میشه راهنمایی کنید

rezamolavi110
20-11-2009, 15:48
كامپيوتر و فلش من ويروس autorun را داشت . من از دستورالعمل فوق استفاده كردم و با استفاده از cmd ويروس را پاك كردم و يك فولدر autorun درست كردم تا ويروس را گول بزنم كه دوباره ساخته نشه . حالا اگر اين فلش را كه اين كار را رويش انجام دادم به كامپيوتر ديگري بزنم ، آن كامپيوتر هم آلوده مي شود؟

rezamolavi110
20-11-2009, 17:22
اگر يك فلش كه ويروسي نيست را به اين كامپيوتر كه با همان روش بالا يعني رفتن به cmd و گول زدن ويروس autorun رويش انجام شده بزنيم ‌، فلش آلوده مي شود؟ آيا بايد براي اين فلش هم پوشه autorun.inf درست كنيم؟

میخک5000
22-11-2009, 19:26
كامپيوتر و فلش من ويروس autorun را داشت . من از دستورالعمل فوق استفاده كردم و با استفاده از cmd ويروس را پاك كردم و يك فولدر autorun درست كردم تا ويروس را گول بزنم كه دوباره ساخته نشه . حالا اگر اين فلش را كه اين كار را رويش انجام دادم به كامپيوتر ديگري بزنم ، آن كامپيوتر هم آلوده مي شود؟

سلام.من هم مثل دستور عمل کردم.البته کامپیوتر ویروسی به نام اتوران پیدا نکرد.فلش رو که وصل می کنم فایل اتوران اینف توش هست.برای کشتن اتوران از فلش به جای c (نام درایو) اسم درایو فلش مثلا i رو گذاشتید یا کار دیگه ای انجام دادی؟ممنون

rezamolavi110
22-11-2009, 21:42
سلام.من هم مثل دستور عمل کردم.البته کامپیوتر ویروسی به نام اتوران پیدا نکرد.فلش رو که وصل می کنم فایل اتوران اینف توش هست.برای کشتن اتوران از فلش به جای c (نام درایو) اسم درایو فلش مثلا i رو گذاشتید یا کار دیگه ای انجام دادی؟ممنون
برای کشتن اتوران از فلش به جای C (نام درایو) اسم درایو فلش رو گذاشتم

tekno2006
25-11-2009, 14:14
با سلام
اخیرا نوع جدید تر این ویروس امده که بعد از الوده شدن ویندوز 7 مدام در حال گشتن درایو هست و فولدر ها رو بیرنگ نشون میده با نورتون و نود 4 آپدیت شده هم کاری پیش نمی ره چون رجیستری رو تغییر می ده برنامه های رجیستر هم کمکی نکردند
باید چیکار کرد؟

picher_s
26-11-2009, 07:31
چه خبره اينجا!!!

من آخرش نفهميدم اين تاپيك مربوط به چيه؟!!!

mehrdad nazari
22-02-2010, 23:09
سلام دوستان. چند روزی هست که تویه همه درایوها فایلی با نام AUTORUN.exe هست که مخفی نیست " پاکم نمیشه. من با نود 32 اپدیت شده هم نتونستم پاکش کنم. از نرم افزار کمی AutorunRemover هیچ نتیجه ای نگرفتم.راهی برای پاک کردنش میشناسین؟

picher_s
23-02-2010, 17:06
درود

یه تاپیک جدا بزن.

1- Combofix

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- آویرا

خبرش رو بده.

wordship
23-02-2010, 17:36
یا شما مطلب رو ازاینجا

forum.-------------.com/36682-a.html

کپی کردی یا اونا مطلب شما رو کپی کردن

picher_s
23-02-2010, 18:19
یا شما مطلب رو ازاینجا

forum.-------------.com/36682-a.html

کپی کردی یا اونا مطلب شما رو کپی کردن

با توجه به تاریخ ماله بروبچ خودمونه!!!!
اما اما....

مگه چی گفتن ؟!! این روش که روش خوبی نیست!!!

zareemail
27-06-2010, 12:39
سلام دوستان
سیستم من هر وقت که روشن می کنم این پیغام می ده لطفا کمک کنید خیلی هم سرعت سیستم را پایین آورده
windows cannot find 'regsvr.exe' maks sure 'you typed name ......clik search
متشکرم

picher_s
28-06-2010, 06:44
درود

1- شما Combofix رو اجرا کنید.

2- این گزینه رو از تو StartuUp حذف کنید.
Rum->Msconfig->Startup

پیروز باشید.

god of war 2
29-06-2010, 01:18
سلام.
تمامی دوستانی که نگران انتقال ویروس از طریق فلش مموری به سیستم خود هستند میتونند در تاپیک زیر روشی برای حل این موضوع پیدا کنند.البته نیاز به یکم دانش کامپیوتری داره.

میتونید فایلهایی با نام Autorun.inf و یا NewFolder.exe و .. مصنوعی و غیر غابل حذف توسط هر ویروسی در فلش مموری خود ایجاد کنید تا از ورود ویروس ها به آن و اجرای خود کار آنها جلوگیری کنید.
موفق باشید.

hoora-1
02-07-2010, 11:25
سلام.
تمامی دوستانی که نگران انتقال ویروس از طریق فلش مموری به سیستم خود هستند میتونند در تاپیک زیر روشی برای حل این موضوع پیدا کنند.البته نیاز به یکم دانش کامپیوتری داره.

میتونید فایلهایی با نام Autorun.inf و یا NewFolder.exe و .. مصنوعی و غیر غابل حذف توسط هر ویروسی در فلش مموری خود ایجاد کنید تا از ورود ویروس ها به آن و اجرای خود کار آنها جلوگیری کنید.
موفق باشید.

سلام
میشه یگین چه طوری باید یه فایل مصنوعی و غیر قابل حذف بسازیم ؟

god of war 2
02-07-2010, 13:10
سلام
میشه یگین چه طوری باید یه فایل مصنوعی و غیر قابل حذف بسازیم ؟
در خود تاپیک مورد نظر توضیح داده شده

hoora-1
02-07-2010, 14:08
دیده بودمش
اما نمی دونم چه جوری فایل متنی ایجاد کنم

Dr Hannibal
02-07-2010, 14:26
دیده بودمش

یک درصد هم احتمال نداره با این روش این ویروس رو پاک کنی. شما نوع جدید new folder گرفتی. اگه دوست داری این راه هارو امتحان کن ولی احتمال 0 .

ویروس های اپتدایی اتوان این روش ها جواب میداد نه وقتی که exe توی پروسس فعال باشه.

hoora-1
02-07-2010, 14:50
یک درصد هم احتمال نداره با این روش این ویروس رو پاک کنی. شما نوع جدید new folder گرفتی. اگه دوست داری این راه هارو امتحان کن ولی احتمال 0 .

ویروس های اپتدایی اتوان این روش ها جواب میداد نه وقتی که exe توی پروسس فعال باشه.

یعنی کدوم روش ؟
من این روش رو می خواستم واسه اسن که از این به بعد فلشم ویروسی نشه !

شما گفتین با همون آنتی ویروس kaspersky یا norton اسکن کنم دیگه ! مگه نه ؟

god of war 2
03-07-2010, 11:28
یعنی کدوم روش ؟
من این روش رو می خواستم واسه اسن که از این به بعد فلشم ویروسی نشه !

این روش دقیقا برای همین کار است.

راست کلیک کرده از منوی New گزینه Text Document را انتخاب کنید.
موفق باشید.

مثل اینکه شما پست های قبلیو خوب نخواندید.

تمامی دوستانی که نگران انتقال ویروس از طریق فلش مموری به سیستم خود هستند میتونند در تاپیک زیر روشی برای حل این موضوع پیدا کنند

sayan_se666
03-07-2010, 20:22
با سلام
من وقتي attrib وارد مي كنم پيغام زير رو مده
attrib is not recognized as an internal or external command operable program or batch file
ويندوزمم xp هست ولي در ويندوز xp ديگه راحت اجرا شد

alex110
04-07-2010, 21:32
من هر رم يا فلش رو داخل كامپيوتر مي زارم اين ويروس با ويروس كشم شناسايي ميشه ولي تو خود سيستمم اين ويروس نيست
بعد كه با نود كه اپديت هست مي خوام پاك كنم مي خواد سيستم رو ريست كنه و بعد پاك كنه كه اين كار براي هر رم اعصاب خرد كن هست ايا راهي براي از بين بردنش هست

Dr Hannibal
04-07-2010, 21:42
من هر رم يا فلش رو داخل كامپيوتر مي زارم اين ويروس با ويروس كشم شناسايي ميشه ولي تو خود سيستمم اين ويروس نيست
بعد كه با نود كه اپديت هست مي خوام پاك كنم مي خواد سيستم رو ريست كنه و بعد پاك كنه كه اين كار براي هر رم اعصاب خرد كن هست ايا راهي براي از بين بردنش هست

اگه شما یک بار فلش رو با نود پاکسازی کردی بعد سیستم ریست کردی دوباره گفت فلش ویروس داره سیستم شما هم ویروسی شده.

یک راه که ببینیم سیستمت ویروسی شده یا نه این هست جوابش این و سوال قبلی رو بدین:

وارد فولدر آپشن شو در قسمت vew تیک show hidden رو بزن و چندتا پایین ترش یک تیک هست نوشته هاید پروتکت اوپراتورینگ سیستم. این تیک رو بردار.

سپس تایید کن تا خارج شی. بعد دوباره برگرد همین قسمت تیک هارو ببین. ببین سرجاشون هست یا نه برگشته مثل اول شده ؟

Mo5tafa
05-09-2010, 05:30
سلام
من مشکل regsvr32.exe دارم که وقتی ویندوز xp بالا میاد یه ارور میده و میگه این فایل نیست!!
ناد 32 رو آپدیت که کردم توی system32 شناسایی اش می کرد اما برای پاک کردنش restart میخواست که بعد از ریست بازم همون آش و همون کاسه!!!
چیکار کنم؟!
تاپیکا شلوغن پیدا نمیکنم!:41:

Mo5tafa
07-09-2010, 05:03
سلام
من مشکل regsvr32.exe دارم که وقتی ویندوز xp بالا میاد یه ارور میده و میگه این فایل نیست!!
ناد 32 رو آپدیت که کردم توی system32 شناسایی اش می کرد اما برای پاک کردنش restart میخواست که بعد از ریست بازم همون آش و همون کاسه!!!
چیکار کنم؟!

با رهنمایی دوستان و نصب یه انتی ورم حل شد!:10:

آنتی
07-09-2010, 13:58
با رهنمایی دوستان و نصب یه انتی ورم حل شد!:10:
با چه آنتی ورمی

Mo5tafa
08-09-2010, 05:29
با چه آنتی ورمی

با جناب ایشون:31:

کارش درسته!

2333223
10-09-2010, 04:46
سلام
چیکار کنم؟!

سلام منم همین مشکلو دارم واین که همه ی نرم افزار های کامپیوتر باز نمیشن و موقع باز کردن open with میاد و کل درایو ها هم باز نمیشن. این مشکلا با آنتی ویروس حل میشه یا کاره دیگه ای انجام بدم.

Mohammad King
10-09-2010, 12:39
از بین بردن کرم New Folder.exe !

احتمالا تا حالا با ویروس New Folder.exe مواجه شده اید !
قسمتی از مشخصات این ویروس به شرح زیر است :
1 . آیکون آن شبیه آیکون یک پوشه است .
2 . اندازه ی آن 140 کیلوبایته .
3 . پس از اجرای این ویروس ، محتویات پوشه ی My Documents نمایش داده می شود .
4 . این ویروس تولید مثل هم می کنه !
5 . گزینه ی Turn Off Computer رو از منوی Start حذف می کنه .
6 . از اجرای Registry Tools ، Windows Task Manager و System Configuration Utility جلوگیری می کنه .
7 . پس از مدتی Registry Tools و Task Manager رو غیر فعال می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از اینکه برنامه ی Kill New Folder.exe کار خودش رو انجام داد ، باید مابقی ویروس ها رو خودتون به صورت دستی پاک کنید .
برای پاک کردن مابقی ویروس ها به شیوه ی زیر عمل کنید :
1 . به منوی Start بروید و روی گزینه ی Search کلیک کنید تا پنجره ی مربوطه نمایش داده شود .
2 . در سمت چپ روی گزینه ی All files and folders کلیک کنید .
3 . در قسمت All or part the file name عبارت New Folder.exe را تایپ کنید و روی گزینه ی Search کلیک نمایید .
حالا تمام فایل های پیدا شده رو پاک کنید .
حواستون باشه مجددا یکی از اونا رو اجرا نکنید .
موفق باشید .

لینک دانلود برنامه با حجم 140 کیلوبایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسوردفایل:

gorji66
29-09-2010, 12:48
نوکرتونم. اگه شماها نبودین خیلی ها باید کامپیوتراشون را تعطیل میکردن. دمتون گرم که کمک میکنین.
اینجاست که داریوش هخامنشی میگه: دستهایی که کمک میکنند مقدس ترند از لبهایی که دعا میخانند.

Captain MacMillan
03-10-2010, 17:36
در کامپیوتر من فایل ویروسی به نام New Folder (2) .exe در هر درایو وجود داره! چرا اسم این ویروس در کامپیوتر من فرق داره؟!

Dr Hannibal
03-10-2010, 23:31
در کامپیوتر من فایل ویروسی به نام New Folder (2) .exe در هر درایو وجود داره! چرا اسم این ویروس در کامپیوتر من فرق داره؟!

نوع دوم ویروس هست. همه ی انتی ویروس های معروف در صورت اپدیت این ویروس رو شناسایی میکنند.

پس اپدیت انتی ویروس.

موفق باشید.

lahij_web
18-11-2010, 14:11
من پیغام نبودن فایل Regsvr.exe تو رجیستریم رو دارم .
اولش فکر کردم ویروس به همین اسمه . ولی چک میکنم نه اتوران دارم نه رجیستری غیر فعال نه Task Manager غیرفعال و نه ...
فقط موقع بالا اومدن سیستم Error دارم به صورت پیدا نشدن فایل Regsvr.exe
با برگردوندن رجیستری هم حل نشد .
نود آپدیت هم دارم مثلا !
مشکل کجاس به نظرتون ؟!

Dew Drop
18-11-2010, 16:29
من پیغام نبودن فایل Regsvr.exe تو رجیستریم رو دارم .
اولش فکر کردم ویروس به همین اسمه . ولی چک میکنم نه اتوران دارم نه رجیستری غیر فعال نه Task Manager غیرفعال و نه ...
فقط موقع بالا اومدن سیستم Error دارم به صورت پیدا نشدن فایل Regsvr.exe
با برگردوندن رجیستری هم حل نشد .
نود آپدیت هم دارم مثلا !
مشکل کجاس به نظرتون ؟!

یه بار اینو امتحان کنید ببینید جواب میده.
تو runبنويسيد regeditبعداين مسير رو بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته
Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.

lahij_web
18-11-2010, 22:09
یه بار اینو امتحان کنید ببینید جواب میده.
تو runبنويسيد regeditبعداين مسير رو بريد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته
Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.

ممنون دوست من . از Logon ویندوزم برداشته شد . درسته .
ولی خب میخوام بدونم برای چی این به صورت Error بهم داده میشد ؟
الان من فقط اعلانشو از بین بردم . درسته ؟
در هر صورت ممنون :10:

jax2
19-11-2010, 01:03
ممنون دوست من . از Logon ویندوزم برداشته شد . درسته .
ولی خب میخوام بدونم برای چی این به صورت Error بهم داده میشد ؟
الان من فقط اعلانشو از بین بردم . درسته ؟
در هر صورت ممنون

دوست عزیز
ویروس پاک شده بود ولی چون هنوز همین کلید تو رجیستری وجود داشت و ویندوز وقتی بالا میومو میخواست اجراش کنه ولی فایل وجود نداشت ارور میداد

Hectorist
24-11-2010, 12:08
ببخشید توی پست 38 آدرس سایت و فایل و پسورد به این صورت اومده: ----------------------

:

اگه لطف کنید درستشون کنید ممنون میشم خیلی.

SURIV
24-11-2010, 16:31
در مورد new folder 2 هم در این تاپیک خودم توضیح دادم:

ضمنا ویروس regsvr که خیلی قدیمی شده اکثر آنتی ها میشناسنش
در مورد این ویروس به این لینک مراجعه کنید:

و در مورد اون Error پس از خوندن و اجرای لینک بالا به این مراجعه کنید:

اگه در جاییش ابهامی بود من در خدمتم.

sarah333
01-04-2011, 00:08
باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای بالا هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد .

morteza.1975
30-09-2011, 02:23
دوستان چند روز هست که کامپیوترم ویروس autorun.info گرفته هر کاری میکنم پاک نمیشه توی تمام درایوهام هم رفته وقتی روش کلیک راست میکنم و Delete رو میزنم اجازه پاک شدن نمیده آنتی ویروسهام هم هیچکدوم نمیتونند شناسایی کنند با نوت32 و... چند تا آنتی ویروس جدید که هیچ کدام شناسایی نمیتونند بکنند چند تا نرم افزار هم دانلود کردم ولی هیچکدام نمیتونند پاکش کنند دیگه نمیدونم باید چی کار کنم لطفآ اگر
کسی با این مشکل مواجهه شده و یا میدونه چطوری میشه پاکش کرد راهنمایی کنید که بیچارم کرده این ویروس

A M ! N
30-09-2011, 13:26
دوستان چند روز هست که کامپیوترم ویروس autorun.info گرفته هر کاری میکنم پاک نمیشه توی تمام درایوهام هم رفته وقتی روش کلیک راست میکنم و Delete رو میزنم اجازه پاک شدن نمیده آنتی ویروسهام هم هیچکدوم نمیتونند شناسایی کنند با نوت32 و... چند تا آنتی ویروس جدید که هیچ کدام شناسایی نمیتونند بکنند چند تا نرم افزار هم دانلود کردم ولی هیچکدام نمیتونند پاکش کنند دیگه نمیدونم باید چی کار کنم لطفآ اگر
کسی با این مشکل مواجهه شده و یا میدونه چطوری میشه پاکش کرد راهنمایی کنید که بیچارم کرده این ویروس
سلام این برنامه رو دان و نصب کن ، تموم ویروسهای اتوران شما رو پاک میکنه :

این هم رجیستر برای این نرم افزار:
User Name: OpuS
License Code: QT
موفق و :11:موئید باشین

morteza.1975
01-10-2011, 03:20
ممنونم ولی قبلآ این نرم افزار رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه اصلآ پاک نمیکنه فقط نشون میده که ویروس آتوران دارم من ویندوزم رو هم عوض کردم ولی نمیدونم چرا تا به اینترنت وصل میشم سریع سر و کله این ویروس پیدا میشه در ضمن قبلآ از vpn استفاده میکردم ولی از روزی که این ویروس پیدا شده و زمانی هم که با عوض کردن ویندوز و پارتیشن بندی کردن درایوهام مطمعآ میشم که این ویروس نیست ولی همین که وارد اینترنت میشم میبینم سر و کله اش پیدا میشه در ضمن vpn هام هم نمیدونم چرا کار نمیکنند در حالی که وقتی همون یوزر و پسورد وی پی انم رو به دوستم میدم میبینم که براش کار میکنه دیگه مخم داره سوت میکشه لطفآ راهنمایی کنید در ضمن جدیدآ وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم قبل از اینکه ویندوزم بیاد بالا یک صفحه سیاه رنگ میاد که میگه شما اول یا باید F1 رو بزنید یا F2 رو که عکسشم براتون گذاشتم حتی وقتی که کلآ سیستمم رو هم پارتیشن بندی میکنم باز هم این صفحه میاد در حالی که جدیدآ اینطوری شده لطفآ راهنمایی کنید که چه باید بکنم من
سپاسگزارم از شما

A M ! N
01-10-2011, 13:12
ممنونم ولی قبلآ این نرم افزار رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه اصلآ پاک نمیکنه فقط نشون میده که ویروس آتوران دارم من ویندوزم رو هم عوض کردم ولی نمیدونم چرا تا به اینترنت وصل میشم سریع سر و کله این ویروس پیدا میشه در ضمن قبلآ از vpn استفاده میکردم ولی از روزی که این ویروس پیدا شده و زمانی هم که با عوض کردن ویندوز و پارتیشن بندی کردن درایوهام مطمعآ میشم که این ویروس نیست ولی همین که وارد اینترنت میشم میبینم سر و کله اش پیدا میشه در ضمن vpn هام هم نمیدونم چرا کار نمیکنند در حالی که وقتی همون یوزر و پسورد وی پی انم رو به دوستم میدم میبینم که براش کار میکنه دیگه مخم داره سوت میکشه لطفآ راهنمایی کنید در ضمن جدیدآ وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم قبل از اینکه ویندوزم بیاد بالا یک صفحه سیاه رنگ میاد که میگه شما اول یا باید F1 رو بزنید یا F2 رو که عکسشم براتون گذاشتم حتی وقتی که کلآ سیستمم رو هم پارتیشن بندی میکنم باز هم این صفحه میاد در حالی که جدیدآ اینطوری شده لطفآ راهنمایی کنید که چه باید بکنم من
سپاسگزارم از شما

به این تاپیک برین و اینم درنظر داشته باشین که تعویض پارتیشن هیچ ارتباطی نداره در مورد این مشکل، این رو بررسی کنید و نتیحه رو اونجا بزارید:

holow
10-10-2011, 18:26
سلام
من هارد خارجیم ویروس new folder رو گرفته.تمام پوشه های داخل هاردم پسوندشون exe شده و حجمشون 628 کیلو بایت ولی وقتی با نود 32 یا اویرا اسکن میکنم تمام پوشه های داخل هارد رو به عنوان ویروس میشناسه و میخاد پاکشون کنه که اطلاعات مهمی هستن برام.
روش که گفته شد رو هم انجام دادم ولی مشکلی حل نشد.
لطفا کمکم کنید.

GAM3
10-10-2011, 21:11
آقا میدونم اینجا جاش نیست و اسپم محسوب میشه ولی خواهشا جواب بدید .
رم گوشی من میکرو هست Write Protected میده خواهشا میشه بگید چیکارش کنم . ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fulldownloadcity
26-10-2011, 12:11
با سلام من اين كار را كردم ولي 3 فايل به نام found.000 د هاردم ايجاد شده كه مخفي است از مخفي نمي شه در آورد نميشه پاكش كرد چكار بايد بكنم

A M ! N
26-10-2011, 14:38
با سلام من اين كار را كردم ولي 3 فايل به نام found.000 د هاردم ايجاد شده كه مخفي است از مخفي نمي شه در آورد نميشه پاكش كرد چكار بايد بكنم
سلام
لطفا مشکلتون رو کامل بگین
آخه این تاپیک قدیمی هست یادم نمیاد درباره ی چی بوده دقیقا
موفق و :11:موئید باشین

Attractive Boy
26-10-2011, 14:45
سیستمم ویروس اتو ران گرفته تمام عکسها و فایل های موسیقیم حجم خودشونو از دست میدن و1 کیلوبایت میشم !
میشه کمکم کنید ؟
ممنون ازهمه زود جواب بدید !

Vernal Boy
01-11-2011, 15:31
ميشه يه ويروس كش خوب به من معرفي كنيد كه از اين ويروسهاي مزاحم كه ازش نام برديد بتونه كمكم كنه !؟
اتوران ريمو ور !چطوره ها؟

snazm.com
02-11-2011, 11:31
شما می تونید با آنتی ویروس کسپر یا نود 32 اسکن کنید که معمولا این انتی ویروس ها فایل های شما رو بعد از پاک کزدن ویروس هیدن می کنند و شما باید برین از حالت هیدن درش بیارین ، به همین راحتی

Vernal Boy
02-11-2011, 17:53
شما می تونید با آنتی ویروس کسپر یا نود 32 اسکن کنید که معمولا این انتی ویروس ها فایل های شما رو بعد از پاک کزدن ویروس هیدن می کنند و شما باید برین از حالت هیدن درش بیارین ، به همین راحتی

دوست عزيز كسپر نصب كردم همه برنامه هاي موبايل روي هاردمو حذفيد !
نود 32 هم اپلديد كردنش كاجراس !
بايد هر دفعه 50 مگابايت دانلود كني ميشه يه راه مناسب به من بگيد ممنون !
اين تاپيكتون در يه كلمه "عالــــــــــــــيه" !

hajibero
15-11-2012, 15:06
من مشکل رید انلی دارم با نصب دوباره و فرمت درایو ویندوز 8 هم مشکل حل نشده . البته رید انلی شدن به معنی این نیست که نتونم تو پوشه فایل بریزم یا پاک کنم . فقط تیک رید انلی به صورت یه مربع در اومده . میخوام اینجوری نباشه . ایا میشه ایا.

Pazahr-ma
07-04-2013, 13:43
سلام دوستان

من برنامه ی رفع این مشکل رو ساختم

جزئیات بیشتر رو هم میتونید در وبلاگ زیر ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیدوارم که بتونم کمکتون بکنم

Pazahr-ma
07-04-2013, 14:19
سلام دوستان

من برنامه ی رفع این مشکل رو ساختم

جزئیات بیشتر رو هم در وبلاگ زیر گذاشتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیدوارم که بتونم کمکتون بکنم