ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فارسی سازی 3500 امکان پذیره؟

vodka
02-02-2009, 00:53
سلام.میخواستم از اساتید بپرسم فارسی سازی 3500 امکان پذیره؟راهی وجود داره منوهاش فارسی شه؟آپگرید یا راههای دیگه؟

vodka
02-02-2009, 17:15
کسی اینجا نیست به داد ما برسه؟

vodka
04-02-2009, 15:52
یعنی واقعا هیچکی اینجا نیست جواب منو بده؟

MB_Danger
09-02-2009, 18:49
سلام دوست من

امیدوارم حالت خوب باشه .
چون زیاد وقت ندارم خلاصه میگم . ( گفتم تاپیک بی جواب نمونه )

1 . برنامه Nokia PC Suite رو نصب کن .
اگه این برنامه رو نداری ، فایل زیر رو دانلود و نصب کن . ( حجم : 3.24 مگابایت )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 . آخرین نسخه ی برنامه ی NSS رو از لینک زیر دانلود و نصب کن . ( حجم : 6.3 مگابایت )

3 . Product Code گوشیت رو با NSS پیدا کن .
اگه یکی از کدهای زیر بود ، نیازی نیست تغییرش بدی اما اگه هیچکدام از کدهای زیر نبود ، با توجه به رنگ گوشیت ، اقدام به تغییر Product Code گوشیت کن .
مثلا اگه گوشیت خاکستری رنگه ، باید Product Code گوشیت رو به کدی که مقابل Grey نوشته شده ، تغییر بدی .

اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای اولی باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ی که در حال حاضر برای این گوشی وجود داره 07.21 هست و اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ش 07.00 هست .
4 . حالا باید ببینی نسخه ی Firmware گوشیت چنده ، برای این کار باید از کد زیر استفاده کنی .

اگه Software version ( همون نسخه ی Firmware ) گوشیت 07.21 ( در صورتی که رنگ گوشیت یکی از دو تای اولی باشه ) یا 07.00 ( در صورتی که رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ) بود ، نمی تونی گوشیت رو آپدیت کنی ، چون Firmware ش Up To Date هست اما اگه Firmware گوشیت پایین تر بود ، مراحل زیر رو انجام بده .
5 . آخرین نسخه از برنامه Nokia Software Updater رو از لینک زیر دانلود و نصب کن و گوشیت رو آپدیت کن .

پس از اتمام آپدیت ، گوشیت فارسی رو به خوبی پشتیبانی می کنه و می تونی زیان گوشیت رو به فارسی تغییر بدی .

نکته ی اول : روش پیدا کردن یا تغییر Product Code با برنامه NSS در انجمن گفته شده .
نکته ی دوم : روش آپدیت گوشی با برنامه ( NSU ( Nokia Software Updater هم در انجمن توضیح داده شده .
اگر احیانا سوالی بود ، حتما بپرسید که دوستان عزیزم در این انجمن شما رو راهنمایی کنن .

همیشه سبز ...

abbasnajafzade
12-02-2009, 09:22
با سلام من هم چنین مشکلی دارم و کارهایی را که گفتید انجام دادم اما پس از نصب nss متاسفانه پس از اسکن کردن گوشی را نمی شناسد و هیچ مشخصاتی ارایه نمیدهد و مدام ارور میدهد خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MB_Danger
12-02-2009, 15:37
با سلام من هم چنین مشکلی دارم و کارهایی را که گفتید انجام دادم اما پس از نصب nss متاسفانه پس از اسکن کردن گوشی را نمی شناسد و هیچ مشخصاتی ارایه نمیدهد و مدام ارور میدهد خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من
شما هم گوشیت 3500 Nokia هست ؟
برنامه ی Nokia PC Suite رو نصب کردی یا Nokia Connectivity Cable Driver که لینکش رو در پست قبل داده بودم ؟
اگر برنامه ی Nokia PC Suite رو نصب کردی ، نسخه ش چنده ؟
نرم افزار NSS رو از لینکی که داده بودم دانلود کردی ؟
کابل گوشی رو به USB های جلو که نزدی ؟
وقتی گوشی رو به کابلش وصل می کنی یه منو ظاهر میشه که یکی از گزینه هاش PC Suite هست ، که باید USB Mode روی این گزینه تنطیم باشه .
گوشیت الان زبان فارسی داره یا میخوای این زبان رو بهش اضافه کنی ؟
اگه گوشیت الان زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه ، نیازی به نصب برنامه ی NSS نداری و فقط باید با NSU آپدیتش کنی .
همیشه سبز ...

abbasnajafzade
12-02-2009, 19:59
باسلام من از Nokia Pc Suite 7 استفاده میکنم و تمام مواردی را که ذکر کرده اید انجام داده ام اما مشکلم حل نشد منوی گوشی من قبلا فارسی بود اما پس از آپدیت انگلیسی شد و در تنظیمات هم زبان فارسی وجود ندارد خواهش میکنم راهنمایی کنید

MB_Danger
13-02-2009, 01:25
باسلام من از Nokia Pc Suite 7 استفاده میکنم و تمام مواردی را که ذکر کرده اید انجام داده ام اما مشکلم حل نشد منوی گوشی من قبلا فارسی بود اما پس از آپدیت انگلیسی شد و در تنظیمات هم زبان فارسی وجود ندارد خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام عزیزم
الان نسخه ی Firmware گوشیت چنده ؟
گوشیت رو خاموش کن ، باطری رو در بیار ، پشت گوشی Product Code ش نوشته شده ، چنده ؟
یه کد 7 رقمیه که با 0 شروع میشه مثلا 0549243
موفق باشید .

abbasnajafzade
13-02-2009, 09:21
با سلام و تشکر فراوان نسخه Firmware گوشی من 7 و Product code گوشی 0553440 است.

MB_Danger
14-02-2009, 00:58
سلام دوست خوبم .
امیدوارم حالت خوب باشه و ایام به کام .
من توصیه می کنم آخرین نسخه از برنامه ی راه انداز کابل اتصال نوکیا ( Nokia Connectivity Cable Driver ) رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید و توجه داشته باشید که در حین نصب ، گوشی از کابل جدا باشد .
پس از اتمام نصب ، سیستم را Restart کنید .

اکنون گوشی را به کابل وصل کنید و USB Mode را بر روی PC Suite تنظیم نمایید و صبر کنید که رایانه ، گوشی را به خوبی شناسایی کند .
حال برنامه ی NSS را اجرا کنید و Product Code گوشی را به رقم 0553443 تغییر دهید .
به تصاویر زیر توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از تغییر Product Code ، می توانید با نرم افزار NSU نسخه ی Firmware گوشی را از 07.00 به 07.21 تغییر دهید .
نکته : اگر به پست های قبل توجه کرده باشید ، گفته بودم که ...

اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ش 07.00 هست
امروز که به سایت نوکیا مراجعه کردم ، متوجه شدم که نسخه ی 07.21 هم برای این گوشی ها آماده شده .

موفق باشید .