مشاهده نسخه کامل
: فارسی سازی 3500 امکان پذیره؟
سلام.میخواستم از اساتید بپرسم فارسی سازی 3500 امکان پذیره؟راهی وجود داره منوهاش فارسی شه؟آپگرید یا راههای دیگه؟
کسی اینجا نیست به داد ما برسه؟
یعنی واقعا هیچکی اینجا نیست جواب منو بده؟
MB_Danger
09-02-2009, 18:49
سلام دوست من
امیدوارم حالت خوب باشه .
چون زیاد وقت ندارم خلاصه میگم . ( گفتم تاپیک بی جواب نمونه )
1 . برنامه Nokia PC Suite رو نصب کن .
اگه این برنامه رو نداری ، فایل زیر رو دانلود و نصب کن . ( حجم : 3.24 مگابایت )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 . آخرین نسخه ی برنامه ی NSS رو از لینک زیر دانلود و نصب کن . ( حجم : 6.3 مگابایت )
3 . Product Code گوشیت رو با NSS پیدا کن .
اگه یکی از کدهای زیر بود ، نیازی نیست تغییرش بدی اما اگه هیچکدام از کدهای زیر نبود ، با توجه به رنگ گوشیت ، اقدام به تغییر Product Code گوشیت کن .
مثلا اگه گوشیت خاکستری رنگه ، باید Product Code گوشیت رو به کدی که مقابل Grey نوشته شده ، تغییر بدی .
اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای اولی باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ی که در حال حاضر برای این گوشی وجود داره 07.21 هست و اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ش 07.00 هست .
4 . حالا باید ببینی نسخه ی Firmware گوشیت چنده ، برای این کار باید از کد زیر استفاده کنی .
اگه Software version ( همون نسخه ی Firmware ) گوشیت 07.21 ( در صورتی که رنگ گوشیت یکی از دو تای اولی باشه ) یا 07.00 ( در صورتی که رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ) بود ، نمی تونی گوشیت رو آپدیت کنی ، چون Firmware ش Up To Date هست اما اگه Firmware گوشیت پایین تر بود ، مراحل زیر رو انجام بده .
5 . آخرین نسخه از برنامه Nokia Software Updater رو از لینک زیر دانلود و نصب کن و گوشیت رو آپدیت کن .
پس از اتمام آپدیت ، گوشیت فارسی رو به خوبی پشتیبانی می کنه و می تونی زیان گوشیت رو به فارسی تغییر بدی .
نکته ی اول : روش پیدا کردن یا تغییر Product Code با برنامه NSS در انجمن گفته شده .
نکته ی دوم : روش آپدیت گوشی با برنامه ( NSU ( Nokia Software Updater هم در انجمن توضیح داده شده .
اگر احیانا سوالی بود ، حتما بپرسید که دوستان عزیزم در این انجمن شما رو راهنمایی کنن .
همیشه سبز ...
abbasnajafzade
12-02-2009, 09:22
با سلام من هم چنین مشکلی دارم و کارهایی را که گفتید انجام دادم اما پس از نصب nss متاسفانه پس از اسکن کردن گوشی را نمی شناسد و هیچ مشخصاتی ارایه نمیدهد و مدام ارور میدهد خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MB_Danger
12-02-2009, 15:37
با سلام من هم چنین مشکلی دارم و کارهایی را که گفتید انجام دادم اما پس از نصب nss متاسفانه پس از اسکن کردن گوشی را نمی شناسد و هیچ مشخصاتی ارایه نمیدهد و مدام ارور میدهد خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من
شما هم گوشیت 3500 Nokia هست ؟
برنامه ی Nokia PC Suite رو نصب کردی یا Nokia Connectivity Cable Driver که لینکش رو در پست قبل داده بودم ؟
اگر برنامه ی Nokia PC Suite رو نصب کردی ، نسخه ش چنده ؟
نرم افزار NSS رو از لینکی که داده بودم دانلود کردی ؟
کابل گوشی رو به USB های جلو که نزدی ؟
وقتی گوشی رو به کابلش وصل می کنی یه منو ظاهر میشه که یکی از گزینه هاش PC Suite هست ، که باید USB Mode روی این گزینه تنطیم باشه .
گوشیت الان زبان فارسی داره یا میخوای این زبان رو بهش اضافه کنی ؟
اگه گوشیت الان زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه ، نیازی به نصب برنامه ی NSS نداری و فقط باید با NSU آپدیتش کنی .
همیشه سبز ...
abbasnajafzade
12-02-2009, 19:59
باسلام من از Nokia Pc Suite 7 استفاده میکنم و تمام مواردی را که ذکر کرده اید انجام داده ام اما مشکلم حل نشد منوی گوشی من قبلا فارسی بود اما پس از آپدیت انگلیسی شد و در تنظیمات هم زبان فارسی وجود ندارد خواهش میکنم راهنمایی کنید
MB_Danger
13-02-2009, 01:25
باسلام من از Nokia Pc Suite 7 استفاده میکنم و تمام مواردی را که ذکر کرده اید انجام داده ام اما مشکلم حل نشد منوی گوشی من قبلا فارسی بود اما پس از آپدیت انگلیسی شد و در تنظیمات هم زبان فارسی وجود ندارد خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام عزیزم
الان نسخه ی Firmware گوشیت چنده ؟
گوشیت رو خاموش کن ، باطری رو در بیار ، پشت گوشی Product Code ش نوشته شده ، چنده ؟
یه کد 7 رقمیه که با 0 شروع میشه مثلا 0549243
موفق باشید .
abbasnajafzade
13-02-2009, 09:21
با سلام و تشکر فراوان نسخه Firmware گوشی من 7 و Product code گوشی 0553440 است.
MB_Danger
14-02-2009, 00:58
سلام دوست خوبم .
امیدوارم حالت خوب باشه و ایام به کام .
من توصیه می کنم آخرین نسخه از برنامه ی راه انداز کابل اتصال نوکیا ( Nokia Connectivity Cable Driver ) رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید و توجه داشته باشید که در حین نصب ، گوشی از کابل جدا باشد .
پس از اتمام نصب ، سیستم را Restart کنید .
اکنون گوشی را به کابل وصل کنید و USB Mode را بر روی PC Suite تنظیم نمایید و صبر کنید که رایانه ، گوشی را به خوبی شناسایی کند .
حال برنامه ی NSS را اجرا کنید و Product Code گوشی را به رقم 0553443 تغییر دهید .
به تصاویر زیر توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از تغییر Product Code ، می توانید با نرم افزار NSU نسخه ی Firmware گوشی را از 07.00 به 07.21 تغییر دهید .
نکته : اگر به پست های قبل توجه کرده باشید ، گفته بودم که ...
اگه رنگ گوشیت یکی از دو تای آخری باشه ، آخرین نسخه ی Firmware ش 07.00 هست
امروز که به سایت نوکیا مراجعه کردم ، متوجه شدم که نسخه ی 07.21 هم برای این گوشی ها آماده شده .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.