ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TTpod Lyrics خود را در اینجا درخواست بدهید و به اشتراک بگذارید

DVM_AMIR
02-02-2009, 00:30
میدونم که همه ی دوستان با پلیر قوی و فوق العاده TTpod آشنا هستن و اونو نصب کردین...( اگه هنوز نصب نکردین به تاپیک زیر بروید و حتما از این پلیر استفاده کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمتون میدونین که یکی از قابلیت های این نرم افزار نشان دادن Lyrics یا متن آهنگ بصورت Highlight است، یعنی مثل اسکرین شات زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.....که برای اجرای این قسمت از این نرم افزار میبایست با گوشی خود به اینترنت متصل شوید و Lyrics آهنگ مورد نطر را سرچ کنید و بعد در صورت وجود داشتن Lyrics بصورت اتوماتیک دانلود میشود و روی آهنگ شما قرار میگیرد......... از اونجایی که خیلی از دوستان نمیتونن از طریق گوشیشون به اینترنت دسترسی داشته باشن میتونن در این تاپیک Lyrics آهنگ های خارجی خودشونو در خواست بدن........
همونطور که گفتم فقط آهنگ های خارجی رو میتونین درخواست بدین، به این صورت که نام آهنگ و نام خواننده یا گروه آهنگ رو عنوان کنید تا من یا سایر دوستانی که میتونن Lyrics مورد نطر شما رو دانلود کنن و در اختیار شما قرار بدن..........
طریقه ی قرار دادن Lyrics در TTpod:
فایل Lyrics شما باید دقیقا همنام آهنگ شما باشد به این حالت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس اگر نام آن فرق میکند آنرا rename کنید.
سپس آنرا در مسیر زیر قرار دهید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو لذت ببرید......................

برای شروع من تمام Lyric هایی رو که برای خودم دانلود کردم رو واستون آپ کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehranzf
22-02-2009, 15:19
با سلام ميخواستم در صورت امكان متن اهنگ هاي زير رو برام بزاريد(مخصوص TTPOD) با تشكر
آهنگ هاي tatu
dangerous and moving,show me love,not gona get us ,30 minutes,love me not, runing blind,all about us, all the things she said
disprado
takin back my love ازenrhque iglesias
forggoten از avril lavighne
hillary duff fly,wake up ,so yesterday,our lips are sealed,why not, any where but here, love just is

Arshia001
22-02-2009, 16:27
این متن ها رو از کجا میاری؟دان میکنی؟اگه این کارو میکنی به این لینک پایینیه یه سری بزن!این برنامه رو خودم نوشتم برای همین منظور که باهاش متن بسازی!اگه خواستی بگو کارشم یادت بدم!

mehranzf
01-03-2009, 15:18
با سلام ممنون از اينكه لينك گذاشتيد من ليريك ها رو با سرچ كردن پيدا ميكنم
در مورد كار برنامه اگه توضيح بديد ممنون ميشم مخصوصا اينكه وقتي open song رو ميزني اين ارور رو ميده unhandled exception has occurred in your application
و يه سوال ديگه اينكه جايي هست كه بشه اين ليريك ها رو به صورت lrc. (مخصوص TTPod) دانلود كرد.
آقاي dvm-amir شما هم ديكه به اين تاپيك سر نمي زنيد.
با تشكر

Arshia001
01-03-2009, 17:40
احتمالا .Net Framework که روی سیستمت داری؟!مطمئنم برنامه درست کار میکنه چون متن آهنگ های آلبوم جدید Evanescence رو باهاش واسه خودم ساختم!

همین الآن تست کردم سالمه.میشه بگی دقیقا چه فایلی رو باهاش باز میکنی؟باید با دکمه ی اولی یه فایل TXT باز کنی که متن آهنگ رو داره،با دومی یه آهنگ و بعد که Play رو میزنی آهنگ رو پخش میکنه.هر وقت سر خط بعدی رسید Insert رو میزنی و خود برنامه خطی رو که اضافه کرده Highlight میکنه.بعد هم که Save و تموم.اگه این ارور رو میده باید مشخصاتشم بگه.میتونی اونا رو واسم بگی؟

mehranzf
02-03-2009, 15:55
امتحان ميكنم بهتون ميگم
ممنون

iceweek
13-03-2009, 06:43
یه سوال در مورد خود برنامه دارم.من این ورژن جدیدشو ریختم ولی سه اشکال داره..نوشته ها را مثلا اسم اهنگها و..را نصفه زیریشو نشون نمیده مثلا حرف a را فقط اون مثلث بالاشو نشون میده و دوتا پایش دیده نمیشن

mehranzf
06-04-2009, 16:40
شمابرو به option/ font/ setting object و اون رو روي lyric fonts تغيير بده مثلا تويskin / blue اگه تنظيمات به صورت زير باشه نوشته ها رو كامل نشون ميده
font type: thin
font size: 18
توي بقييه ي اسكين ها هم قسمت هاي بالا رو تغيير بده تا نوشته ها كامل بشه.
اين تنظيمات براي ليريك بود براي اسم آهنگ ها بروoption/ font/ setting object/list font به و مقادير font type
font sizeزير رو تغيير بده.

mehranzf
06-04-2009, 17:13
سلام آقا ارشيا اين برنامه اي كه آپ كردي گزينه اي به نام insert نداره.
اينم يه عكس از برنامه اي كه من دانلود كردم(حجم عكس 19 كيلو بايت)
ممنون ميشم اگه زود جواب بديد.

mehranzf
06-04-2009, 17:17

Vallio
06-04-2009, 18:36
دوستان به جای اسپم نوشتن و ایجاد پست تشکر بهتره که طبق نام تاپیک فقط TTpod Lyrics خود را در اینجا درخواست بدهید و به اشتراک بگذارید فقط لایریک های خود رو اینجا بذارید .

IPHONE 3g
07-04-2009, 13:55
مال اهنگ 7دیز از کریگ داوید.

اهنگ i need a hero

nadi007
10-04-2009, 14:02
آهنگهای TaTu همه ی آهنگاش

nadi007
11-04-2009, 14:30
معلوم نیست این تاپیک رو برای چی زدین.ما که درخواست دادیم و دو روزه که خبری نیست.مثل اینکه باید خودم دست به کار بشم.

Arshia001
11-04-2009, 14:52

عزیز برادر دکمه ی Insert روی کیبورد رو گفتم!بغل Delete و Home و End و ....