مشاهده نسخه کامل
: تنظيمات روتر لينك سيس
hadi2002
01-02-2009, 17:31
من يك مودم adsl مارك Symphony مدل SY800c دارم كه از شركت شاتل خدمات ADSL گرفتم و چند تا لپ تاپ هم تو شركت داريم كه مي خوايم از طريق وايرلس از اينترنت استفاده كنيم كه من يك روتر LINKSYS مدل WRT-54GS خريدم كه كابل مودم Symphony را به يكي از پورت هاي سوئيچش وصل كردم و در قسمت تنظيمات روتر هم براي شبكه پسورد گذاشتم مشكلي كه هست در طي روز چندين بار شبكه وايرلس قطع ميشه و بايد مودم و روتر را خاموش كنيم تا درست بشه و يا خودبخود قطع و وصل ميشه مي خواستم تنظيمات روتر و مودم براي اين كار رو بدونم فكر ميكنم اشكال از تنظيماتم
فکر نمی کنم مشکل از تنظیمات باشه اول ببینید با کار شبکه های دیگر این اتفاق می افته ؟
کیفیت سیگنال چجوری است( دید دستگاه ها چجوری است؟)
ممکنه مشکل کارت های شبکه روی سیستم ها باشه که با اپگرید درایو یا فریمورش می شه حل کرد
اگر روتر مشکلی داشته باشه احتمال داره فریمور جدید براش ارائه شده باشه فقط یک مورد ...من مدل روتر رو تو سایت سازنده ندیدم ...مدل هایی که بود (wrt54gl) و (wrt54g2)... مدل شما چرا تو لیستش نبود؟؟؟
naderkar
22-02-2009, 19:49
من يك مودم adsl مارك Symphony مدل SY800c دارم كه از شركت شاتل خدمات ADSL گرفتم و چند تا لپ تاپ هم تو شركت داريم كه مي خوايم از طريق وايرلس از اينترنت استفاده كنيم كه من يك روتر LINKSYS مدل WRT-54GS خريدم كه كابل مودم Symphony را به يكي از پورت هاي سوئيچش وصل كردم و در قسمت تنظيمات روتر هم براي شبكه پسورد گذاشتم مشكلي كه هست در طي روز چندين بار شبكه وايرلس قطع ميشه و بايد مودم و روتر را خاموش كنيم تا درست بشه و يا خودبخود قطع و وصل ميشه مي خواستم تنظيمات روتر و مودم براي اين كار رو بدونم فكر ميكنم اشكال از تنظيماتم
با سلام
شما باید مودم خود را
اپگریت نمایید
اینم فایلش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با هاتپر ترمینال ویندوز میتونیر این فایل رو انتقال بدید
کابل مخصوص RS232 که یکسر ان مخصوص سوکت 6 پین این نوع مودم باید داشته باشید
اگر نمیتونید بدید به یکی از نماینده های پارس انلاین یا.. براتون بروز رسانی کنند
pars-learning
22-02-2009, 21:32
عجب مشکل عجیب غریبی
ezrail13
01-01-2011, 11:30
سلام
من يك مودم لينك سيس وايرلس مدل wag54g2 دارم كه نمي تونم باهاش به اينترنت وصل بشم. مشكل اينجاست كه با مودم دلينك وصل مي شم. مودم خراب شده؟ تنظيمات مودم بهم ريخته؟ اگه تنظيمات مشكل داره كه من رفتم تا يه جايي بهش سيخ زدم ولي بازم درست نشد. تنظيمات درست مودم لينك سيس رو از كجا گير بيارم؟
لطفا كمكم كنيد صاحب مودم دلينك هر روز زنگ مي زنه مودمش رو مي خواد.
فقط خواهش مي كنم اگه توضيح مي دين زير ديپلم صحبت كنيد منم بفهمم.
ممنون
سلام
من يك مودم لينك سيس وايرلس مدل wag54g2 دارم كه نمي تونم باهاش به اينترنت وصل بشم. مشكل اينجاست كه با مودم دلينك وصل مي شم. مودم خراب شده؟ تنظيمات مودم بهم ريخته؟ اگه تنظيمات مشكل داره كه من رفتم تا يه جايي بهش سيخ زدم ولي بازم درست نشد. تنظيمات درست مودم لينك سيس رو از كجا گير بيارم؟
لطفا كمكم كنيد صاحب مودم دلينك هر روز زنگ مي زنه مودمش رو مي خواد.
فقط خواهش مي كنم اگه توضيح مي دين زير ديپلم صحبت كنيد منم بفهمم.
ممنون
دوست عزیز این تاپیک مربوط به دو سال پیش هستش بهتر بود در تاپیک زیر مشکلتون رو مطرح میکردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از کدوم شرکت سرویس میگیرید ؟ با مودم D-link چجوری به اینترنت کانکت میشید؟ با کانکشن داخل ویندوز؟
جواب این سوالها رو داخل تاپیک بالا بگید تا مشکلتون رو بررسی کنیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.