مشاهده نسخه کامل
: خاموش روشن شدن مانیتور هنگام بازی
موقع بازی call of duty4,5 مانیتور برای چند ثانیه خاموش روشن میشه وسط بازی.فعلا این دوتا بازی رو تست کردم.روی gta مشکلی نداشته ولی cod اینطوری میشه.کارت ati4850 .مشکل از چی میتونه باشه؟
mshiraz.2009
01-02-2009, 08:57
من قبلا این مشکل زیاد برام پیش میومد . اون موقع کارت گرافیکم Gforce MX 4000 بود . فروختمش و به جاش یه ATI9250 خریدم. مشکلم کامل برطرف شد.
ولی بگم کارت گرافیک قبلیم رو به دوستم دادم الان اون دارتش و هیچ مشکلی هم باهاش نداره.
شاید این کارت گرافیک با سیستم هم هم خونی نداشته.
من قبلا این مشکل زیاد برام پیش میومد . اون موقع کارت گرافیکم gforce mx 4000 بود . فروختمش و به جاش یه ati9250 خریدم. مشکلم کامل برطرف شد.
ولی بگم کارت گرافیک قبلیم رو به دوستم دادم الان اون دارتش و هیچ مشکلی هم باهاش نداره.
شاید این کارت گرافیک با سیستم هم هم خونی نداشته.
قرمز رد میشن!
این امکان داره از پاور شما باشه شما این سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید! شاید هم گرافیک باشه و گرافیک براش مشکلی پیش میاد در ضمن شما یک بار اخرین درایور کارتتون رو دانلود کنید شاید بر طرف بشه!
mshiraz.2009
01-02-2009, 09:12
قرمز رد میشن!
این امکان داره از پاور شما باشه شما این سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید! شاید هم گرافیک باشه و گرافیک براش مشکلی پیش میاد در ضمن شما یک بار اخرین درایور کارتتون رو دانلود کنید شاید بر طرف بشه!
پس چرا رو سیستم دوستم راحت جواب داده؟
من آخرین درایورو دارموپاورم بعید بدونم مشکل داشته باشه580گرینه.گرافیکم کهئ با برنامه های تست مشکلی براش پیش نیومد.حالا نیدونم دیگه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.