PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر فایلها به فرمت های لینوکس و عدم دستیابی به آنها

jedivssith
30-01-2009, 23:10
درود

یک هارد اکسترنال پر از اطلاعات حساس و مهم و عکسهای خانوادگی به سیستم متصل بود که یکی از دی وی دی های مجموعه برنامه های Lord در درایو دی وی دی رام بود که بعد از یک Restart از روی یکی از نسخه های سیستم عامل لینوکس بنام Mandriva Linux بوت شده و تمام فایلهای داخل هارد اکسترنال را به شکلی و فرمت تغییر داده که ویندوز قادر به خواندن و شناسایی نیست. با برنامه Recover My Files برای بازیافت آنها در حال تلاش هستم ولی فکر نمی کنم کاری از پیش ببرد. آیا روش و برنامه ای برای تغییر آنها سراغ دارید که بتوان آنها را به وضعیت قبل برگرداند. در ضمن وقتی حجم هارد را که اندازه گیری می کنم همان حجم قبلی هست ولی تنها یک فایل کوچک چند کیلوبایتی را نشان می دهد و بس.
از طرفی بخاطر عکسهای خانوادگی و اطلاعات کاری مهم نمی توانم هارد به دست اشخاص غریبه بسپارم. و باید در نهایت خودم این هارد را به سرانجامی برسانم . هر روش و کمکی سراغ دارید دریغ نکنید.

با سپاس فراوان
بدرود

p_s_m
02-02-2009, 23:23
اگه پارتیشن تیبل شما تغییر کرده نوع اونو با پارتیشن مجیک قابل بوت یا هر نوع نرم افزار مربوط به کار با پارتیشن که

قابل بوت باشه بررسی کنید و بگید که نوع پارتیشن شما تغییری کرده ( مثلا به ext2 یا ext3 یا ...)

هر نوع جزییات دیگه ای هم که می دونید اینجا بگید.

در صورتی که اینطور بود با نرم افزار active@partition recovery میشه پارتیشنهای قبلی رو برگردوند.