مشاهده نسخه کامل
: .:راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ (با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :.
007saeed
05-09-2009, 23:31
دوستان من 5800 دارم اما وقتی برنامه رو باز میکنم بعد از 3 ثانیه میره !
شما باید اون فایلی که از لینک بالا دانلود میکنی را تو خود مموری کارت گوشی Unzip کنی.یه فایله به نام
Garmin.بعد خود Garmin Mobeli XT.sis تو گوشی اینستال کنی.
Ramtin525
07-09-2009, 08:18
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم درخصوص نصب این ورژن گارمین "GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW.rar" توضیح بدید چون از قرار معلوم فایلی جهت setup نداره(وقتی که اون extract میکنی) در ورژن قبلی زمانی که روی فایل zip کلیک میکردید محل نصب فلش مموری میخواست و سپس بقیه مراحل میخواستم بدونم برای این نسخه باید همه فایلهای extract شده رو، روی گوشی بریزم بعدا نصب کنیم چون در اینجا هم فایل "Garmin_Mobile_XT_v5[1].00.60.sis" را به جای فایل "GarminMobileXT 5[1].00.50.sis" داده شده است پس فایلی sisکه در پوشه هست برای چه کاریه ؟ اگه میشه مراحل اولیه که همون نصب رو فلشه هست رو واضح و دقیق توضیح بدهید ممنون میشم.
death_man
07-09-2009, 12:56
میشه یه توضیح بدی که هرکدوم از لینکا برای چیه؟
کسی نیست یه توضیحی درباره لینکهای بالا بده؟:19:
هرکدوم از لینکها مربوط به چی هستن
:26:
sajadblog.blogfa
14-09-2009, 13:16
گوشی رو درحالت Data Transfer به PC وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید،
من 5800 دارم گوشي من اصلا حالت Data Transfer نداره.
چي كار كنم؟
Xx Hossein xX
14-09-2009, 21:12
من 5800 دارم گوشي من اصلا حالت Data Transfer نداره.
چي كار كنم؟
باید بزارید حالت mass storage
---------------------------------------------------------------
من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
ممنون ......................
keykavoos
16-09-2009, 10:41
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
مال من دوتا شماره 10 رقمي داره. يكي پايين اون آدرس سايتس يكي هم كنارش نوشته IMSI. حالا كدومو بايد وارد كي جن كنم؟ من دومي رو زدم ولي بازم وقتي باز مي كنم گزينه هاي رجيستريشن رو داره. منم كانكتينگ رو مي زنم.
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
توي settings\system بخش remote GPS نداره اصلا!! همينطوري هم كه نقشه لود نميشه و به ماهواره وصل نميشه.
من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
منم همين كار رو كردم نوشته ها به هم ريخته. نكنه به خاطره اينه ريموت جي پي اس پيدا نميشه؟
Xx Hossein xX
16-09-2009, 13:18
منم همين كار رو كردم نوشته ها به هم ريخته. نكنه به خاطره اينه ريموت جي پي اس پيدا نميشه؟
شـــــایـــــد !!! مال منم هیچی پیدا نمیکنه ! :41:
godfather_62
17-09-2009, 20:26
سلام دوستان خوبین ببخشید سئوال دارم . میخواستم ببینم که برنامه کارمین راههای درون شهری رو نشون مید.
سلام دوستان خوبین ببخشید سئوال دارم . میخواستم ببینم که برنامه کارمین راههای درون شهری رو نشون مید.
فقط شهرهایی که در پست اول ذکر شده.
شاد باشی:40:
phantomx
05-10-2009, 19:33
سلام
اولا نرم افزار خیلی توپیه دمتون گرم...مرسی
دومورد:
اتو این نسخه پست اول که دانلود کردم نوشته بودین قابلیت 3بعدی داره چجوری میشه فعالش کرد؟
قابلیت این رو داره که کوتاهترین مسیر یا کم ترافیک ترین رو پیدا کنه؟
دوستان....من همه کارای پست اول رو مو به مو انجام دادم.....
ولی متاسفانه وقتی میرم داخل برنامه همه چیز به هم ریخته است و میگه no map!
کجا اشتباه رخ داده؟؟؟ :دی
گوشی هم 5800
اين فايل رو كه extract كرديد يه فولدر به اسم garmin به شما ميده محتويات اون رو به طور كامل داخل رم گوشي بريزيد...
فکر کنم ای ابن قسمت مشکل دارم! راستی گوشیم هک و اینا نشده هاااا :دی مال اون نباشه!
دوستان....من همه کارای پست اول رو مو به مو انجام دادم.....
ولی متاسفانه وقتی میرم داخل برنامه همه چیز به هم ریخته است و میگه no map!
کجا اشتباه رخ داده؟؟؟ :دی
گوشی هم 5800
فکر کنم ای ابن قسمت مشکل دارم! راستی گوشیم هک و اینا نشده هاااا :دی مال اون نباشه!
سلام من با توجه به اینکه تمام این مشکلات را به هنگاه نصب داشتم و البته با راهنمائی دیگر دوستان تونستم حلش کنم فکر کردم که نکات ریز نصب برنامه را یکبار دیگر یادآور بشوم
1- برنامه را در شاخه اصلی مموری بریزید و مراحل نصب را طبق آموزش دوستان انجام دهید
2- پس از دریافت نقشه و extract کردن آن در کامپیوتر محتویات پوشه garmin ره بجز پوشه appsکپی کرده و سپس در مموری در پوشه garminجایگزین کنیدreplaceکنید
3- موقع ساختن فایلها به پسوند unl حتما دقت شود که پس از باز کردن برنامه notepadو ثبت سریال موقع ذخیره کردن در قسمت پایین برنامه حتما در نوار save as type گزینه all files انتخاب شود .
4- بجای عدد800 حدد2526را در قسمتustom mapset> map unlock codeرا وارد کنید (ثبت کیجن )
با تشکر از کلیه دوستان
newhamedpc
14-10-2009, 17:12
سلام
ميشه نقشه هاي ديگه رو بهش داد؟
djalinik
14-10-2009, 20:12
داداش نفشه ها کجان بیچاره شدم
سلام
ميشه نقشه هاي ديگه رو بهش داد؟
سلام
خیر دوست عزیز...فقط همین نقشه ها باهاش سازگاره...
داداش نفشه ها کجان بیچاره شدم
تو پست اول ضمیمه شده دوست عزیز...:10:
cool20063
22-10-2009, 00:15
بعد از كلي كلنجار رفتن با اين گوشي نا اهل ضمخت:2: تونستم اين برنامه رو نصب كنم و بزور:thumbsdow انتن GPS بهش بشناسونم و نقشه هارو بريزم يك چيز عجيب پيش اومد كه تو كله پستا نخوندم:whistle: اونم اينه كه وقتي نقشه رو ايران مياد و كمي زوم ميكني 1- نقشه عجيب غريبي شبيه بوركينا فاسو نشون ميده اما با اسامي شهرهاي ايران وبعد زوم بيشتر ميكني برنامه هنگ ميكنه 2- هيج چيزي جز مقداري خط زرد و بنفش نشون نميده و يك ماشين
ريست و فرمت هم كردم چند ورزن برنامه هم ريختم اما نشد كه نششششششششششد :37:
راهنمايي كنيد يا لطف كنيد بگيد نقشه هاي خود نوكيا را از كجا دانلود كنم :42::42:
cool20063
25-10-2009, 13:45
كسي نبود جواب ما رو بده لطفا ؟؟
من تو 5800 نصبش کردم ولی وقتی اجراش میکنم 1لحضه آرم گارمینو نشون میده و میاد بیرون از برنامه.
چکار کنم؟
amir_inter
01-11-2009, 12:15
سلام بچه ها من تازه 5800 خریدم و نمیدونم از کجا میشه جی پی اس رو فعال کرد واصلا طرز کارش رو بلد نیستم
راستی برنامه گارمین رو دارم ولی نصب نمیشه چون نمیدونم چی جوری تو مود دیتا تراسفر بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تو قسمت یو اس بی فقط چهار گزینه وجود داره (پی سی سویت-مس استرونگ-ایمیج ترانسفر-مدیا تراسفر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید
راستی برنامه گارمین رو دارم ولی نصب نمیشه چون نمیدونم چی جوری تو مود دیتا تراسفر بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تو قسمت یو اس بی فقط چهار گزینه وجود داره (پی سی سویت-مس استرونگ-ایمیج ترانسفر-مدیا تراسفر)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
data Transfer همون Mass Storage هست.
junior_kr
26-11-2009, 23:40
سلام من نصب کردم ولی نمیدونم چرا میگه no map
صفحه سیاه میاد....
لطفا راهنماییم کنید...............ممنون
Retired User
27-11-2009, 15:54
واسه مشهد نیست؟
سلام من نصب کردم ولی نمیدونم چرا میگه no map
صفحه سیاه میاد....
لطفا راهنماییم کنید...............ممنون
اگه علامت آنتن گوشی برنامه میاد کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال ها رو پیدا کنه..
واسه مشهد نیست؟
فقط خیابون های اصلی هست فعلا"...
شاد باشید:40:
رو 5530 نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر دوست عزیز چون GPS نداره...!
سلام ... من نصب کردم ولی یه مقدار منو ها از لحاظ گرافیکی مشکل دارن ... وصل میشه به ماهواره و نشون میده خیابونا رو ولی توو منوها یه مقدار ناسازگاری گرافیکی انگار هست ... 5800
mf.designing
03-12-2009, 22:47
سلام ... من نصب کردم ولی یه مقدار منو ها از لحاظ گرافیکی مشکل دارن ... وصل میشه به ماهواره و نشون میده خیابونا رو ولی توو منوها یه مقدار ناسازگاری گرافیکی انگار هست ... 5800
این به خاطر اینه که تمام فایلها رو روی فایلهای اصلی برنامه ریختید !
این به خاطر اینه که تمام فایلها رو روی فایلهای اصلی برنامه ریختید !
حتی قبل از اینکه فایلهای نقشه رو بریزم و پس از نصب همین مشکل رو داشت ... البته حاد نیست و میشه استفاده کرد .
keykavoos
19-12-2009, 16:44
مال من دوتا شماره 10 رقمي داره. يكي پايين اون آدرس سايتس يكي هم كنارش نوشته IMSI. حالا كدومو بايد وارد كي جن كنم؟ من دومي رو زدم ولي بازم وقتي باز مي كنم گزينه هاي رجيستريشن رو داره. منم كانكتينگ رو مي زنم.
توي settings\system بخش remote GPS نداره اصلا!! همينطوري هم كه نقشه لود نميشه و به ماهواره وصل نميشه.
بچه ها يه نگاهي دوباره به اين پست من ميندازيد؟ من هنوز مشكلم حل نشده. اگه بريد رو پست اصلي خيلي ممنون ميشم. ;4219315
مرسي.
moein_sg
29-12-2009, 23:53
بچه ها يه نگاهي دوباره به اين پست من ميندازيد؟ من هنوز مشكلم حل نشده. اگه بريد رو پست اصلي خيلي ممنون ميشم. ;4219315
مرسي.
مشکل منم هست
aso.pas.86
30-12-2009, 12:27
سلام.مرسی از برنامه باحالتون.من روی 5800 نصب کردم و به خوبی هم جواب میده.
ولی بعد از 10 دقیقه استفاده برنامه هنگ میکنه.به نظرتون مشکل از چیه؟
joe_satriani
30-12-2009, 13:56
اگه علامت آنتن گوشی برنامه میاد کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال ها رو پیدا کنه..
فقط خیابون های اصلی هست فعلا"...
خوب همین که واسه مشهده رو هم بذارین. ما میخوایم حالش و ببریم
خوب همین که واسه مشهده رو هم بذارین. ما میخوایم حالش و ببریم
تو همین نسخه که الان ضمیمه شده هست دوست عزیز!
mehdi_vsgh
03-01-2010, 09:03
روی 5800 نصب کردم ولی این گزینه هایی که در نهایت باید تو قسمت settings بیاد نیومده مثله remote GPS
نقشه هم اصلا نمیتونه به ماهواره وصل بشه و محل رو پیدا کنه....
دلیلش چیه؟
mehdi_vsgh
04-01-2010, 16:49
کسی راهنمایی نمیکنه؟
روی 5800 نصب کردم ولی این گزینه هایی که در نهایت باید تو قسمت settings بیاد نیومده مثله remote GPS
نقشه هم اصلا نمیتونه به ماهواره وصل بشه و محل رو پیدا کنه....
دلیلش چیه؟
کسی راهنمایی نمیکنه؟
من فقط رو یه 5800 تست کردم! که اونم جواب داد! تو کلوپش مطرح کن..:46:
enimonte
09-01-2010, 23:50
سلام.من قبلا با اسمارت کام کار میکردم امروز برای اولین بار گارمین رو نصب کردم.مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی توsystem توی گزینه remote gps میخواهم اینترنال یا اکسترنال بودن gps رو مشخص کنم نمیشه.میگه بلوتوث رو روشن کن.یک پیام هم اون بالا داده نوشته connection allowed to garmin gps device only.چیکار باید کنم؟مرسی
باید فولدرهایی رو که توو پوشه گارمین دانلودی هست بصورت تک تک به پوشه گارمین تووی مموری اضافی کنی نه اینکه کل پوشه رو یه جا ... ضمنا اون دو تا فایل باید پسوندشون unl باشه نه unl.txt ... چون توو ویندوز بصورت unl نشون میده ولی در اصل unl.txt هست ... این قبلا مشکل منم بود که با اینکار حل شد
enimonte
10-01-2010, 17:52
باید فولدرهایی رو که توو پوشه گارمین دانلودی هست بصورت تک تک به پوشه گارمین تووی مموری اضافی کنی نه اینکه کل پوشه رو یه جا ... ضمنا اون دو تا فایل باید پسوندشون unl باشه نه unl.txt ... چون توو ویندوز بصورت unl نشون میده ولی در اصل unl.txt هست ... این قبلا مشکل منم بود که با اینکار حل شد
من اینکار رو انجام دادم از پوشه ها هم فقط نقشه رو توی جایی که گفته بود کپی کردم با یک فایل دیگه که توی پوشه اصلی گارمین ریختم. فکر کنمgmapsupp بود
من اینکار رو انجام دادم از پوشه ها هم فقط نقشه رو توی جایی که گفته بود کپی کردم با یک فایل دیگه که توی پوشه اصلی گارمین ریختم. فکر کنمgmapsupp بود
تو فولدر گارمین باید 3 تا فایل با فرمت های 2 تا unl و یکی img داشته باشی...داری؟
enimonte
10-01-2010, 18:34
تو فولدر گارمین باید 3 تا فایل با فرمت های 2 تا unl و یکی img داشته باشی...داری؟
درست شد.الان که نگاه کردم دیدم که فایلهایی که پسوندشون رو توی پی سی تبدیل به unl کردم بعد از اون یک پسوند txt دارند.عوضشون کردم درست شد.ممنون:10:
payam1361
11-01-2010, 21:25
سالم.....
ممکنه لطف کنید و یه ورژن خوب گارمین برای Win Mob 6.5 با نقشه هاش برام بزارین.....البته اگه روش نصیش هم بزارین ممنون میشم
سلام.... من قبلا GarminMobileXT 5.00.50 رو برای n95 دانلود کردم این همونه؟ یا نسخه هاشون باهم دیگه فرق می کنه؟
سلام.... من قبلا GarminMobileXT 5.00.50 رو برای n95 دانلود کردم این همونه؟ یا نسخه هاشون باهم دیگه فرق می کنه؟
سلام
همونه (;
Oracle_Eldorado
18-01-2010, 14:03
ببخشید دوستان
کسی تو کرمانشاه موفق شده این نرم افزار رو روی 5800 تست کنه ؟
ما که خودمون رو کشتیم نشد .
علف چیه ، یه پارک جنگلی زیر پاهامون سبز شد ولی وصل نشد ! :دی
mahdi heidari
27-01-2010, 16:32
سلام
تو این ادرس که شما برای برنامه گارمین گذاشتید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم دانلود را باید بزنیم؟:13:
mahdi heidari
29-01-2010, 12:02
:41:سلام
بد جوری حالم گرفته شد
برنامه را که نصب کردم دیدم که صفحه لمسیه گوشیه من برای این برنامه کار نمیده . تو همون قسمت اول که باید i agree را زد کار نداد .
گوشیه من i8910 هستش. ممنون میشم اگه راهی هست جلوی بام بگذارید .
حالم گرفته شد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
A100000000000000A
29-01-2010, 13:13
سلام
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
متاسفانه من این گزینه رو پیدا نکردم
میشه راهنماییم کنید؟؟
mahdi heidari
29-01-2010, 13:20
سلام
من همه ی کارها را انجام دادم . اما توی برنامه نقشه ها را نشون نمیده . بایین صفحه نوشته no map چی کار کنم%
DaRiOuShJh
01-02-2010, 02:10
ممنون برادر
فقط اینیکی با مکاله گوگل که تو اونیکی تاپیک گزاشتید فرق داره یا یکین؟!
amoosharif
01-02-2010, 21:45
سلام دوستان:)
واقعاً ممنونم از همه ی بچه ها به خاطر راهنماییشون و به خصوص جناب Legend که واقعاً حال دادن به ملت:11:
من بعد از چند ساعت کلنجار رفتن بالاخره موفق شدم GPS رو راه بندازم.
تمام این مدت یک اشکال بزرگ داشتم.مشکل اینجا بود که وقتی به Setting/about در گارمین می رفتم تا card id رو یادداشت کنم همچین چیزی وجود نداشت!پست ها رو که خوندم متوجه شدم که این اشکال رو خیلی از دوستان باهاش مواجه شدن.حالا من راه حل این مشکل رو فهمیدم و اون رو در اختیار دوستان می ذارم.
وقتی برنامه رو برای اولین بار باز کردید به صورت اتوماتیک شروع به جستجو برای GPS می کنه.شما باید سرعت عمل بالایی داشته باشید و خیلی سریع cancel رو بزنید.در غیر این صورت با اشکالی که در بالا گفتم مواجه خواهید شد.
در ضمن برای ساختن فایل های unl ،هنگام save as در notepad ، باید در مقابل save as type گزینه ی All types رو انتخاب کنید تا فایل با فرمت مورد نظر save بشه.
در ضمن موبایل من در همون دفعه ی اول داخل خونه بلافاصله GPS رو شناخت که خیلی هم باعث تعجبم شد!
mahdi heidari
03-02-2010, 12:11
سلام
بس چرا جواب نمیدید؟:19:
سلام
من همه ی کارها را انجام دادم . اما توی برنامه نقشه ها را نشون نمیده . بایین صفحه نوشته no map چی کار کنم%
فایل های unl رو درست ساختید؟ فقط نباید اسم عوض بشه، فرمت فایل باید عوض شه..
DaRiOuShJh
03-02-2010, 22:33
میگم این مخابرات زده ترکونده خط ها
از رپید شیرش نمیتونم با اکانت بیشتر از 5 کیلو سرعت دانلود کنم
این 4shared که دیگه هیچ
چه کنم به نظرتون؟
DaRiOuShJh
04-02-2010, 02:34
روی 58 موقعه نصب از روی خوده گوشی که میشه میگه not compatible
چه کنم؟ نصبش کنم؟ یا نکنم؟
mahdi heidari
04-02-2010, 14:32
:8:سلام خسته نباشی.
آره درست ساختم. من فایل Garmin v2[1].3.5.zip را در درایو E گوشی extract کردم .( آدرس اصلیش کجاست؟). دو تا فایل unl را هم به آدرس E/Garmin ریختم . اما تو برنامه no map میزنه.
راستی درباره ی i8910 نگفتید که آیا میشه کاری کرد ؟:10:
با تشکر
DaRiOuShJh
04-02-2010, 20:32
بی خیال نصبش کردم ولی مشکل جدید!!!
نخیر!×! کار نمیکنه تو 5800
دوبار از اول نصب کردم ولی نمیشه
تو این قسمت گیر میکنم:
حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
اینجا که میرم خبری از card id نیست که نیست
فقط یه مقدار نوشتس که میگه برید تو Menu --> tools --> setting --> about!
که چنین آدرسی وجود نداره!
روش نصب در 5800 چی هست ؟
باید usb رو کدوم حالت باشه؟
اگه میشه گام به گام توضیح بدید!
mahdi heidari
09-02-2010, 13:50
سلام
بس چرا جواب نمیدید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
سلام
من یه مشکل توو مسیریابی دارم.
جاهایی رو که خودم به عنوان توو my location ذخیره کردم براحتی مسیریابی میکنه و میگه از کجا برم تا برسم به اونجاها ولی مکانهایی که خودش داره مثل سینما و رستوران و... رو فقط گاهی اوقات ، شاید 10 درصد مواقعی که امتحان میکنم مسیریابی میکنه ولی بعضی وقتا مسیریابی میکنه ها ... مشکل چیه ؟
گوشی 5800
mahdi heidari
10-02-2010, 12:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gifسلام خسته نباشی.
آره درست ساختم. من فایل Garmin v2[1].3.5.zip را در درایو E گوشی extract کردم .( آدرس اصلیش کجاست؟). دو تا فایل unl را هم به آدرس E/Garmin ریختم . اما تو برنامه no map میزنه.
راستی درباره ی i8910 نگفتید که آیا میشه کاری کرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gifسلام خسته نباشی.
راستی درباره ی i8910 نگفتید که آیا میشه کاری کرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
با تشکر
علامت آنتن گوشه برنامه اومده؟! اگه آره باید منتظر باشید تو فضای باز تا گوشی وصل بشه..اگه نیست باید دوباره فایل های unl رو بسازید! اینبار از فایل منیجر گوشی استفاده کنید... تا نه فقط پسوند بلکه فرمت فایل ها unl شه...
8910 رو هم خودتون از همین روش انجام بدید انشالله میشه..
ashkan1360
18-02-2010, 15:37
سلام
من متوجه نمیشم چی شده ؟
من قبلا" ورژن مخصوص گوشی قبلیمو که N95 8gb بود رو گرفته بودم و راحت نصبش کرده بودم
پس کاری نداره که انجام نداده باشم
ولی الان که این یکی رو روی گوشی N97 جدیدم انجام میدم بالای برنامه آنتنش نمیاد و remote gps هم اصلا" توی منوی ستینگ وجود نداره
چی شده به نظرتون ؟
فایل های unl رو هم درست ساختم و کپی کردم
راستی یه سوال
card id کدومشه ؟
اون بالایی یا پایینی که جلوش نوشته imsi ?
mahdi heidari
18-02-2010, 16:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifسلام
بد جوری حالم گرفته شد
برنامه را که نصب کردم دیدم که صفحه لمسیه گوشیه من برای این برنامه کار نمیده . تو همون قسمت اول که باید i agree را زد کار نداد .
گوشیه من i8910 هستش. ممنون میشم اگه راهی هست جلوی بام بگذارید .
حالم گرفته شد .
ashkan1360
19-02-2010, 18:24
سلام
من متوجه نمیشم چی شده ؟
من قبلا" ورژن مخصوص گوشی قبلیمو که N95 8gb بود رو گرفته بودم و راحت نصبش کرده بودم
پس کاری نداره که انجام نداده باشم
ولی الان که این یکی رو روی گوشی N97 جدیدم انجام میدم بالای برنامه آنتنش نمیاد و remote gps هم اصلا" توی منوی ستینگ وجود نداره
چی شده به نظرتون ؟
فایل های unl رو هم درست ساختم و کپی کردم
راستی یه سوال
card id کدومشه ؟
اون بالایی یا پایینی که جلوش نوشته imsi ?
همه مشکلا حل شد خدا رو شکر
فقط اون remote gps باز هم نیومد
pair new gps رو که زدم درست شد
فقط یه مشکل دیگه
تو نقشه که میرم منو ها به هم ریخته هست
رو 5800 دوستم منوها درست بود البته نمیدونم چه نسخه ای نصب کرده بود
nima_voroojak
23-02-2010, 21:12
سلام دوستان من میخواستم مسیره تهران تا کرج رو با این برنامه برم ولی نشون نداد :41: شما میدونید که مشکل از کجاس
سلام به همه من i8910 دارم و گارمین توش کار کرد با راهنمایی دوستامون کسی مشکل داشت بگه:20::46:
یه تشکر حسابیم از لگند جان :11: کلیکشو زدما :
بچه ها لینک فیلتره میشه یه لینک مستقیم برای دان بزارین
بچه ها لینک فیلتره میشه یه لینک مستقیم برای دان بزارین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این سایت واسه مستقیم کردنش استفاده کن:
لینک رو کپی کن تو کادر وسط صفحه و دانلود رو بزن و صبر کن تا مستقیم بشه.
Hadijooon
06-03-2010, 11:04
سلام بر دوستان. من نقشه تایوان میخوام؟؟؟ برا همین garmin
ehsan3010
06-03-2010, 23:53
سلام به همه من i8910 دارم و گارمین توش کار کرد با راهنمایی دوستامون کسی مشکل داشت بگه:20::46:
یه تشکر حسابیم از لگند جان :11: کلیکشو زدما :
من i8910 دارم اگه میشه منو راهنمایی کن.من اون فولدره که اسمش garmin هستش رو میریزم توی مموری ولی بعد که برنامه رو اجرا میکنم تمام نوشته هاش میریزه به هم.
kouchakkhah
09-03-2010, 21:25
سلام به دوستان
من نقشه ارمنستان با قابلیت روتیبل رو از لینکهای زیر گرفتم ولی شماره آن لاک نقشه 5 رقمی هست و کیجن قبول نمیکنه میشه هر کس میدونه برای استفاده از اون نقشه راهنمائی کنه متشکرم
ضمنا" نقشه کل خاورمیانه در نوکیا مپ ارمنستان رو هم داره ولی نمیدونم کامل با قابلیت روتیبل هست یا نه مثل تهران ؟
amir200812
22-03-2010, 06:35
سلام دوستان
اول اینکه لینکی که در پست اول هست مال سری 60 ورژن 3 هست! روی N97 هم کار میکنه؟
دوم هم اینکه نقشه ای از ارومیه و تبریز برای گارمین هست؟
سوم هم اینکه گوگل مپ رو میشه روی N97 نصب کرد؟
من i8910 دارم اگه میشه منو راهنمایی کن.من اون فولدره که اسمش garmin هستش رو میریزم توی مموری ولی بعد که برنامه رو اجرا میکنم تمام نوشته هاش میریزه به هم.
سلام.
از Nokia Ovi Maps استفاده کن بهتره:
بازم اگه مایل بودی من فلدر گارمین که مشکل نداشته باشه برات آپلود کنم:46:
سلام
من نوکیا 5800 دارم و میخوام با خود برنامه نوکیا از gps استفاده کنم.
به جز تهران و راههای ایران نقشه ای از شهرهای دیگه هست؟
اگه میشه برای کاشان هم بزارید
سلام
من نوکیا 5800 دارم و میخوام با خود برنامه نوکیا از gps استفاده کنم.
به جز تهران و راههای ایران نقشه ای از شهرهای دیگه هست؟
اگه میشه برای کاشان هم بزارید
به نظرت جای این سوال اینجا بود؟:31:
نقل قول از یونس عزیز:
فعلا" نوکیا فقط نقشه با جزییات تهران رو ارائه کرده...
با آپدیت های جدید شهر های بیشتری اضافه میشه...
farzin_blue
24-03-2010, 19:35
[QUOTE=Legend;3444754]
GarminMobileXT 5.00.50
این برنامه روی satio هم کار می کنه؟
بله ساتیو هم سیمبین 9.4 داره:46:
AmiRreZA_RAcEr
25-03-2010, 14:20
این نقشه ها اصفهان ندارن !؟
این نقشه ها اصفهان ندارن !؟
یا ابلفضل:31:
اينم نقشه ايران كه تهران و كرج و اصفهان و همدان و سمنان و شيراز رو به صورت کامل داره...اعم از بانک، پارک ، موزه ،پمپ بنزين ،رستورانها و هتل ها و....كه بعد از انتخاب كوتاهترين مسير رو به شما ميده... و همچنین نقشه پایه جزیره کیش ،قم ،بم ، تبریز، اردبیل و گرگان رو داره...!
پست اول تاپیک
AmiRreZA_RAcEr
25-03-2010, 23:05
واسه ppc میخوام
واسه ppc میخوام
نقشش یکیه...برنامش هم تو این تاپیک موجوده:
سرچ کن.
ehsan3010
26-03-2010, 20:05
سلام.
از Nokia Ovi Maps استفاده کن بهتره:
بازم اگه مایل بودی من فلدر گارمین که مشکل نداشته باشه برات آپلود کنم:46:
این nokia ovi maps که روی i8910 نصب نمیشه.حتی بعد از sign کردن.یه لطفی کن همون فولدر garmin رو آپ کن.مرسی داری
این nokia ovi maps که روی i8910 نصب نمیشه.حتی بعد از sign کردن.یه لطفی کن همون فولدر garmin رو آپ کن.مرسی داری
والا من خودم نصب کردم موردی نداره....در هر صورت این فلدر گارمین هست بدون نقشه و کیجن و فایل سورس خود برنامه.
مشکلی بود در خدمتم
saeed366
05-04-2010, 13:51
سلام
من گارمین رو نصب کردم نقشه ها رو هم unl کردم ولی وقتی با گارمین کار میکنم هیچ نقشه ای نیست صفحه سفیده و یک مثلث وسطشه،در ضمن به ماهواره هم کانکت میشه
لطفا کمک :41:
سلام
من گارمین رو نصب کردم نقشه ها رو هم unl کردم ولی وقتی با گارمین کار میکنم هیچ نقشه ای نیست صفحه سفیده و یک مثلث وسطشه،در ضمن به ماهواره هم کانکت میشه
لطفا کمک :41:
این قسمت یعنی چی؟ نقشه ها رو unl کردی؟ شما روش فعال کردن برنامه رو یه بار دیگه از پست اول بخون:46:
saeed366
05-04-2010, 19:11
این قسمت یعنی چی؟ نقشه ها رو unl کردی؟ شما روش فعال کردن برنامه رو یه بار دیگه از پست اول بخون:46:
یعنی همه اون کارها رو کردم ولی همونجوریه:13:
farzin_blue
05-04-2010, 22:20
سلام به همه.
من satio دارم.خودمو کشتم نتونستم جی پی اس رو نصب کنم.یکی دقیقا راهنمایی کنه.در ضمن میشه از همون گوگل مپ استفاده کرد؟
یعنی همه اون کارها رو کردم ولی همونجوریه:13:
مطمئنی فایلها رو درست ساختی؟ جی پی اس داخلی گوشی رو می شناسه؟ آنتن جی پی اس سبزه؟
فایل نقشه رو انداختی تو فولدر گارمین؟
farzin_blue
09-04-2010, 22:04
آره درست ریختم , جی پی اس داخلی هم فعاله چون میرم تو برنامه میاد بالای صفحه.آنتن جی پی اس نمیاد فقط بعضی وقتها توی خیابون یه دونه میاد به زور انوم قرمز.فایل نقشه رو هم انداختم ولی توی نقشش میزنه no map .چی کار کنم.خیلی هم لازم دارم
peaceful1
28-04-2010, 10:16
4shared.com سرورش برای من بسته است نمیشه یکی لینک جایگزین بده یا به ایمیلم بفرسته؟
peaceful_iranian@yahoo.com
مرسی
Hadi King
28-04-2010, 10:54
4shared.com سرورش برای من بسته است نمیشه یکی لینک جایگزین بده یا به ایمیلم بفرسته؟
peaceful_iranian@yahoo.com
مرسی
دوست عزيز اين سايت تازگي خيلي كند شـده شما پشت سر هم Refresh كنيد بالا مياد ...
موفق باشيد!:40:
peaceful1
28-04-2010, 15:54
مشکل من کندی نیست isp که استفاده میکنم سرور همه سایت های آپلود رو بسته
از راه های غیر مستقیم هم نمیتونم 15 مگ رو دانلود کنم وسطش قطع میشه. لینک زیر برای من بسته هست.
دوستان من برای 5800 همه اینکارهارو انجام دادم......ولی نشد :37:
همه چیز توش به هم ریخته است!!!!
یکی که روی 5800 نصب کرده....کمکم کنه!!!
دوستان من برای 5800 همه اینکارهارو انجام دادم......ولی نشد :37:
همه چیز توش به هم ریخته است!!!!
یکی که روی 5800 نصب کرده....کمکم کنه!!!
دوست عزیز صفحه قبلی پست 334 جواب دادم.
این فولدر گارمینی که آپلود کردم دانلود کن و به جای اونی که تو مموریته بریز حله:46:
اینو که گفتی نقشه نداره! (خودت گفتی :دی )
نقشه رو از کجا بیارم؟ :دی
peaceful1
29-04-2010, 09:49
امکانش هست یکی از دوستان لینک:
در سایت زیر آپلود کنه؟
اینو که گفتی نقشه نداره! (خودت گفتی :دی )
نقشه رو از کجا بیارم؟ :دی
آدرس بده بیام برات نصب کنم:31:
نقشه و کیجن تو پست اول :46:
warmaster
02-05-2010, 11:43
نقشه مشهد نیست؟!؟!
من تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی وقتی میرم تو قسمت نقشه,فقط خیابون های اصلی رو نشون میده اسم هم ندارن
peaceful1
02-05-2010, 16:39
دوستان این مسیر زیر رو نمیتونم پیدا کنم.
setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable
یک مسئله دیگه فایل نقشه رو هم تو روت ریختم هم فولدر Garmin رو داخل رم کوپی کردم ولی نه کانکت میشه و نهنقشه نشون میده؟!
DaRiOuShJh
02-05-2010, 18:15
منم دارم دانلود میکنم ببینیم این چه مزه ایه
ولی اون نسخه ی برنامش که زده برای ورژن 3 رویب 5800 که 5 هست جواب مییده
این ضمیمه ها رو هم یک جوانمرد قصاب بتونه یه mirror بزاره آپلود کنه صواب داره ها شدید
انجمن نمیزاره دانلود کنیم به این راحتی ها!
ninaz_khanoom
02-05-2010, 19:31
سلام.. من همه کارایی که تو پست اول گفته انجام دادم ولی گزینه remote GPS و use attached GPS رو نمیتونم پیدا کنم :41: گوشیم ساتیو هست..
سلام.. من همه کارایی که تو پست اول گفته انجام دادم ولی گزینه remote GPS و use attached GPS رو نمیتونم پیدا کنم :41: گوشیم ساتیو هست..
سلام.
مشکل از ساختن فایلهای unl هست...اگه این دو فایل رو به درستی بسازید اون گزینه ها رو می بینید:46:
ninaz_khanoom
02-05-2010, 19:48
سلام.
مشکل از ساختن فایلهای unl هست...اگه این دو فایل رو به درستی بسازید اون گزینه ها رو می بینید:46:
ممکنه محتویات فایل اشتباه باشه؟؟ من یه IMEI تو برنامه دیدم و یه عدد دیگه که اون یکی عدد رو تو کیجن زدم و فایل رو ساختم.. کدوم درسته؟؟
ممکنه محتویات فایل اشتباه باشه؟؟ من یه IMEI تو برنامه دیدم و یه عدد دیگه که اون یکی عدد رو تو کیجن زدم و فایل رو ساختم.. کدوم درسته؟؟
تو قسمت about برنامه باید card id رو تو کادر اولی کیجن وارد کنید.
بعد از ساختن فایلهای تکست پسوند اونا رو به unl تغییر دادید؟
A100000000000000A
02-05-2010, 20:45
من هیچ وقت نتونستم از این برنامه استفاده کنم
هیچ وقت نقشه هارو نشون نمیدهخ
warmaster
02-05-2010, 23:01
منم اول همین مشکل رو داشتم با 5800
احتمالا نوشته ها هم خیلی تو هم رفته نیست؟؟؟
ببین برنامه رو پا کن کلا , اون فولدر گارمین رو هم از تو مموری پاک بعدش برنامه رو نصب کن این دفه اون فایل های ضمیمه یعنی نقشه ها رو کپی نکن ببین بازم همین مشکل رو داری
DaRiOuShJh
02-05-2010, 23:27
منم اول همین مشکل رو داشتم با 5800
احتمالا نوشته ها هم خیلی تو هم رفته نیست؟؟؟
ببین برنامه رو پا کن کلا , اون فولدر گارمین رو هم از تو مموری پاک بعدش برنامه رو نصب کن این دفه اون فایل های ضمیمه یعنی نقشه ها رو کپی نکن ببین بازم همین مشکل رو داری
برادر Garmin بدونه اینترنت navigation اش کار میکنه بدونه مشکل؟
من رو 5800 ام هر چی تست میکنم جواب نمیدن
warmaster
02-05-2010, 23:46
برادر Garmin بدونه اینترنت navigation اش کار میکنه بدونه مشکل؟
من رو 5800 ام هر چی تست میکنم جواب نمیدن
عزیز من رو 5800 نصب کردم الان هم دارم راحت استفاده میکنم
من جواب این دوستمون رو دادم که گفته بود نمی تونه این گزینه ها رو پیدا کنه!!چون خودم هم اول همین مشکل رو داشتم
احتمالا واسه ی شما هم پیام نمیده که بلوتوث رو روشن کن و از این جور حرفا؟؟
واسه ی اینکه به قول شما بدونه اینترنت navigation اش کار کنه باید تو صفحه ی اصلیه garmin که هستی روی گوشه ی بالا سمت چپ بزنی بعدش یک صفحه ی میاد که دو تا گزینه داره باید گزینه ی استفاده از بلوتوث داخلی رو انتخاب کنی
peaceful1
03-05-2010, 10:25
عزیز من رو 5800 نصب کردم الان هم دارم راحت استفاده میکنم
من جواب این دوستمون رو دادم که گفته بود نمی تونه این گزینه ها رو پیدا کنه!!چون خودم هم اول همین مشکل رو داشتم
احتمالا واسه ی شما هم پیام نمیده که بلوتوث رو روشن کن و از این جور حرفا؟؟
واسه ی اینکه به قول شما بدونه اینترنت navigation اش کار کنه باید تو صفحه ی اصلیه garmin که هستی روی گوشه ی بالا سمت چپ بزنی بعدش یک صفحه ی میاد که دو تا گزینه داره باید گزینه ی استفاده از بلوتوث داخلی رو انتخاب کنی
مرسی!
برای من درست شد ولی نوشته های منو نقشه قاطی شده یعنی دوتا منو روی هم افتاده نمیدونید باید چه کار کرد؟
و بعضی ایکون ها از صفحه بیرون زده.
مرسی!
برای من درست شد ولی نوشته های منو نقشه قاطی شده یعنی دوتا منو روی هم افتاده نمیدونید باید چه کار کرد؟
و بعضی ایکون ها از صفحه بیرون زده.
فولدر گارمین رو به جز نقشه پاک کن اینو بریز جاش:
یه کم صفحات قبل رو هم مرور کنید ضرر نداره به خدا:46:
سلام
گوشي من ويوازه هر كاري مي كنم نصب نمي شه. بايد چيكار كنم؟
ممنون مي شم كمكم كنين.
روی 8910 با وجودی که -- نشده بود نصب و اجرا شد.ممنون از همگی.
satan_620
13-05-2010, 14:32
با سلام
نقشه شهرهای خوزستان رو میخواستم
PEZESHKII
13-05-2010, 14:52
چنین برنامه ای برای n73 موجود نیست؟
peaceful1
06-06-2010, 16:53
دوستان چطور میشه فایل مپ رو آپگرید کرد.
سلام
گوشي من ويوازه هر كاري مي كنم نصب نمي شه. بايد چيكار كنم؟
ممنون مي شم كمكم كنين.
چطور نصب نمیشه؟ متن ارور رو بنویسید
با سلام
نقشه شهرهای خوزستان رو میخواستم
نقشه شهرهای خوزستان رو نداره شاید تو آپدیتهای بعدی او وی آی مپ بهش اضافه بشه اونوقت استفاده کنید.
چنین برنامه ای برای n73 موجود نیست؟
ان73 جی پی اس داخلی نداره ولی می تونی جی پی اس بلوتوث بخری و نسخه مخصوص گوشیت رو از بخش سری60 ورژن3 دانلود و نصب کنی:46:
دوستان چطور میشه فایل مپ رو آپگرید کرد.
نقشه آپدیت میاد براش...خودتون نمی تونید آپدیت کنید.
peaceful1
06-06-2010, 19:27
چطور نصب نمیشه؟ متن ارور رو بنویسید
نقشه شهرهای خوزستان رو نداره شاید تو آپدیتهای بعدی او وی آی مپ بهش اضافه بشه اونوقت استفاده کنید.
ان73 جی پی اس داخلی نداره ولی می تونی جی پی اس بلوتوث بخری و نسخه مخصوص گوشیت رو از بخش سری60 ورژن3 دانلود و نصب کنی:46:
نقشه آپدیت میاد براش...خودتون نمی تونید آپدیت کنید.
چون سایت گارمین ایران رو تحریم کرده من از راه های غیر مستقیم وارد سایت شدم و پلاگین فایر فاکس برای گارمین رو ریختم ولی به نتیجه ایی نرسید.
mehrdad232
09-06-2010, 13:55
بچه ها کسی گارمینو با صدای فارسی نداره؟؟
mehrdad232
12-06-2010, 14:44
نبوووووود؟؟؟
بچه ها کسی گارمینو با صدای فارسی نداره؟؟
خیر دوست عزیز... صدای فارسی نداره.. مگه خودتون بخواید صداتون رو ضبط کنید و رو برنامه بزارید!!
سلام من هم گوشیم ویوازه.گارمین رو نصب کردم.اجراش که میکنم چندثانیه بعدخودبه خودازبرنامه خارج میشه.:41:اشکال ازکجاست؟؟؟
سلام دوستان
من هر کاری کردم نتونستم فایل نقشه رو از پست اول دانلود کنم اگه امکان داره جای دیگه اپلود کنید
ممنون
Mehdi.7600
27-07-2010, 02:38
سلام. من تمام کارهای پست اول رو کردم در گوشی 5800. ولی gps فعال نشد اصلا.
ضمنا خط آخر پست اول که نوشته:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد
رو توی نرم افزار پیدا نکردم.
میشه راهنمایی کنید؟
ضمنا ربطی به سیمکارت داره؟
سلام من هم گوشیم ویوازه.گارمین رو نصب کردم.اجراش که میکنم چندثانیه بعدخودبه خودازبرنامه خارج میشه.:41:اشکال ازکجاست؟؟؟
سلام
دوست عزیز دوباره نصب کن و اگر نشد نسخه های دیگه برنامه رو امتحان کن..
سلام دوستان
من هر کاری کردم نتونستم فایل نقشه رو از پست اول دانلود کنم اگه امکان داره جای دیگه اپلود کنید
ممنون
دوست عزیز ضمیمه بهترین سرور برای دانلود هست...چه مشکلی باهاش دارید؟
سلام. من تمام کارهای پست اول رو کردم در گوشی 5800. ولی gps فعال نشد اصلا.
ضمنا خط آخر پست اول که نوشته:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد
رو توی نرم افزار پیدا نکردم.
میشه راهنمایی کنید؟
ضمنا ربطی به سیمکارت داره؟
سلام
خیر به سیم کارت ارتباطی نداره! یه راه میان بر داره..اونم اینه که رو علامت آنتنی که سمت چپ و بالای صفحه اصلی برنامه هست کلیک کنید تا به قسمت مربوطه برید.
دوست عزیز ضمیمه بهترین سرور برای دانلود هست...چه مشکلی باهاش دارید؟
اول این خطا رو روی 87% میده
بعد هم این پیغام
چند بار هم تست کردم همین اتفاق افتاد
اقا من نصب کردم ولی نقشه نمیاد همه چیم درسته؟
hossein_dig
04-08-2010, 16:25
آقا من رو e72 نوکیا نصب مبکنم ریجیستر نمیشه چه کنم ؟
یه سوال من قبلا 5800 داشتم بخوام اطلاعات اون رو وارد این یکی گوشیم کنم چه کنم؟
ممنون
Hadi King
04-08-2010, 16:38
آقا من رو e72 نوکیا نصب مبکنم ریجیستر نمیشه چه کنم ؟
یه سوال من قبلا 5800 داشتم بخوام اطلاعات اون رو وارد این یکی گوشیم کنم چه کنم؟
ممنون
سلام دوســت عزیز برای E72 باید این تایپک رو بخونیـــد :46:
.: راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ ( با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:
سلام
من هم همین کارا رو کردم. بعد از اینکه پوشه گرامین رو کپی کردم تمام نوشته ها ریخت بهم! پاک کردم 2باره نصب کردم باز همیم شد! پوشه گرامین و نقشه و میریزم قاطی میکنه! هر کار کردم نشد! تورو خدا اگه میشه یه اموزش نصب تصویری بزارید ، همه دعا تون میکنن! ممنون.
FARID123456
24-08-2010, 14:48
هگه ميشه بي زحمت فارسي ساز نوكيا 5800را براي دانلود بگذاريد.:10:
shahab_f
13-09-2010, 11:53
آخرین نقشه ی تهرانی که اومده برای کیه ؟؟ میشه لینک دانلودش رو بگذارین (آخرینش)
آخرین نسخه کرک شده تو پست اول هست دوست عزیز!
نسخه های دیگه کرک نشده..
شاد باشی
naser2590
28-09-2010, 14:29
GarminMobileXT 5.00.50
نسخه 2.5.0 نقشه های :
تهران ، کرج ، سمنان ، بم، قم، کاشان، مشهد، تبریز، همدان ، کیش، اصفهان، اهواز، ارومیه، اردبیل، گرگان، بابل، کرمان، قشم، کرمانشاه، رشت، شیراز، یزد، بندرعباس، سبزوار، قمصر، مشهد اردهال، آران و بیدگل، رباط کریم، زنجان، اسلامشهر ،شهرک اندیشه ،خوراسگان، ساری، اراک، فریدون کنار، شهرقدس، ملارد، شهریار، چهاردانگه و راه های کشور .. رو در برداره و با جزییاتی شامل بانک، پارک ، موزه ،پمپ بنزين ،رستورانها و هتل ها و....كه بعد از انتخاب كوتاهترين مسير رو به شما ميده...
آموزش:
برنامه Garmin رو دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیجن رو هم دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی رو درحالت Data Transfer به PC وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید، آدرس رم رو بهش بدید و Install رو بزنید و منتظر شوید تا نصب تمام شود سپس گوشی رو جدا کرده به قسمت App.manager بروید (تو 5800 نمیدونم همین باشه یا نه، دوستانی که نصب کردند راهنمایی کنند) و برنامه رو که کامل نصب نشده...نصب کنید.
حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و از اون خارج شید...برای ساختن فولدر های مربوطه
نقشه رو هم از ضمیمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید
اين فايل رو كه extract كرديد يه فولدر به اسم garmin به شما ميده محتويات اون رو به طور كامل داخل رم گوشي بريزيد...
حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
بعد عدد 1914 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
حالا گوشی رو ریست کنید...
دوست عزيز من برنامه رو نصب كردم ولي موقع اجرا برنامه اجرا نميشه
ميشه بگين علتش چيه؟؟؟؟
roozi-666
07-10-2010, 00:32
فایل GMAPSUPP.img باید کجا باشه؟؟؟ اون فایل محتوای نقشه و فولدرهای دیگه رو کجا بریزیم ؟؟؟
من تمام کار ها رو به درستی انجام دادم و سیگنال ماهواره ایی هم دریافت کردم ولی نقشه ها رو نشون نمیده؟؟؟!!!
دوست عزيز من برنامه رو نصب كردم ولي موقع اجرا برنامه اجرا نميشه
ميشه بگين علتش چيه؟؟؟؟
گوشی شما چیه؟ فایل sis رو نصب کردید؟
فایل GMAPSUPP.img باید کجا باشه؟؟؟ اون فایل محتوای نقشه و فولدرهای دیگه رو کجا بریزیم ؟؟؟
من تمام کار ها رو به درستی انجام دادم و سیگنال ماهواره ایی هم دریافت کردم ولی نقشه ها رو نشون نمیده؟؟؟!!!
این فایل باید در فولدر Garmin باشه!
atn1_1376
28-10-2010, 20:20
salam
man hameye karharo kardam vali naghshe ro neshoon nemide va mige can't unlock maps using unit id 37398849 ke id man hastesh.
va ye Unlock ESN ham behem dadeh:37398849
hala bayad chikar konam?
totokhoda harche zoodtar pasokh bedin.
arta2008
31-10-2010, 23:44
سلام
برایه منم مینویسه can't unlock maps using unit id 120545862 ke id man hastesh.
راهنمایی؟
salam
man hameye karharo kardam vali naghshe ro neshoon nemide va mige can't unlock maps using unit id 37398849 ke id man hastesh.
va ye Unlock ESN ham behem dadeh:37398849
hala bayad chikar konam?
totokhoda harche zoodtar pasokh bedin.
سلام
برایه منم مینویسه can't unlock maps using unit id 120545862 ke id man hastesh.
راهنمایی؟
سلام
با عرض پوزش از دوستان، آموزش ویرایش و تصحیح شد.
arta2008
06-11-2010, 12:47
سلام
من گارمین رو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط تو گوشی remove memory cart رو میزنم و مموری کارت رو در میارم و میزارم توش مینویسه garmin detected مثل اینکه برنامه برنامه باز بوده و یه دونه yes و no میده که اگه yes رو بزنم برنامه گارمین باز میشه .
و از وقتی گارمین رو زدم شارژ کم نگه میداره آیا میشه مثلا گارمین باز میمونه و شارژ مصرف میکنه ؟؟؟؟
اگه گارمین باز بمونه، بله شارژ مصرف میکنه..چون مرتب به ماهواره وصله..
در مورد اون YES و NO هم یه جورایی باگه...من راهی برای پیدا نکردم.. برای من مدتیه دیگه نمیاد!
arta2008
07-11-2010, 01:29
اگه گارمین باز بمونه، بله شارژ مصرف میکنه..چون مرتب به ماهواره وصله..
در مورد اون YES و NO هم یه جورایی باگه...من راهی برای پیدا نکردم.. برای من مدتیه دیگه نمیاد!
سلام
خودم غیرفعال کردن گارمین رو موقعی که باهاش کار نمیکنید رو پیدا کردم :
برین تو برنامه گارمین گوشه بال سمت چپ علامت آنتن هست اونو فشار دهید و پایین سمت راست disable رو بزنید و از برنامه خارج بشین . وهر وقت خواستین از گارمین استفاده کنید برین تو برنامه و گوشه بالا سمت چپ رو بزنید و enable کنید.
خوب حالا دیگه اون yes و no هم نمیاد
t2download
24-11-2010, 03:48
دوستان نقشه اهواز رو نیاز دارم و کسی چرا نمیزاره ؟
و از سایت های دیگه دانلود کردم نصب نشد .:41:
kamranwolf
28-11-2010, 11:45
سلام:
برنامه رو نصب کردم عالبه کار کرد گوشی 5800
ممنون
akiliss777
10-12-2010, 17:29
واقعاً عالي بود ...حيفم اومد از لگند عزيز تشكر نكنم بابت پستش...:11: من بدون هيچ مشكلي رو ويواز اجراش كردم/
اون برنامه که تو صفحه اول هست برای ویریش 3 هست
روی ان 8 هم کار میکنه؟ برنامه لمسی هست یا نه؟
blackedipz
01-03-2011, 21:50
نقشه مشهدو هم داره؟
سلام دوستان من وقتی برنامه رو باز میکنم مینویسه: can't unlock maps using unit id 112460140
درضمن بعد از که ok کردم سه تا گزینه میاد که عبارتند از:
1Purchase & Go!
2 Enter Product key
3 continue
درست انجام دادم؟
کمک کنید لطفا
Bruce Wayne
13-03-2011, 21:53
continue رو زدی؟ مشکل از کرکه... دوباره کرکش کن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.