مشاهده نسخه کامل
: آیا می توان کارت گرافیک را از سایت های خارجی خرید؟
hamedchtsz
30-01-2009, 14:27
سلام.
ببخشید اگه سوالم بی مورده.
من می خوام کارت گرافیک ATI HD4670 بگیرم. قیمت اصلی این کارت حدود 75 دلاره که میشه تقریبا 70 هزار تومان یا کمتر. اما در بازار ایران بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره.می خواستم بپرسم آیا میشه این کارت رو از سایت های خارجی تهیه کرد و اونا هم با پست بفرستن؟اگه امکانش هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
ضمنا دوستان برند HIS Iceq4 پیشنهاد کردن که گیرم نیومد. حالا چه برندی بگیرم؟آیا از این کارت نمونه های تقلبی هم وجود داره؟
ممنون.
سلام.
من می خوام کارت گرافیک ATI HD4670 بگیرم. قیمت اصلی این کارت حدود 75 دلاره که میشه تقریبا 70 هزار تومان یا کمتر. اما در بازار ایران بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره.می خواستم بپرسم آیا میشه این کارت رو از سایت های خارجی تهیه کرد و اونا هم با پست بفرستن؟اگه امکانش هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
ضمنا دوستان برند HIS Iceq4 پیشنهاد کردن که گیرم نیومد. حالا چه برندی بگیرم؟آیا از این کارت نمونه های تقلبی هم وجود داره؟
ممنون.
منم همین سوال برام پیش اومده بود.
ولی فکر نمی کنم .
بعد شما یا سافایر و یا Club3d این کارت رو میتونی با 100 یا نهایتا 120 بخری .
کلاب که برند خوبیه و تقلبی تداره !
hamedchtsz
30-01-2009, 23:15
سلام.
من می خوام کارت گرافیک ati hd4670 بگیرم. قیمت اصلی این کارت حدود 75 دلاره که میشه تقریبا 70 هزار تومان یا کمتر. اما در بازار ایران بین 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره.می خواستم بپرسم آیا میشه این کارت رو از سایت های خارجی تهیه کرد و اونا هم با پست بفرستن؟اگه امکانش هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
ضمنا دوستان برند his iceq4 پیشنهاد کردن که گیرم نیومد. حالا چه برندی بگیرم؟آیا از این کارت نمونه های تقلبی هم وجود داره؟
ممنون.
کسی در این مورد اطلاعی نداشت؟
starpars
30-01-2009, 23:25
فکر نکنم ارزششو داشته باشه از خارج بیاری . کلی هزینه پست کلی مالیات بر ارزش افزوده و خیلی دردسرای دیگه
amsjavan
31-01-2009, 00:49
اگه هزینه پست رو حساب کنی قیمتش از اینی که اینجا فروخته میشه هم گرونتر در میاد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.