مشاهده نسخه کامل
: می خوام توی گوشیم 2 تا سیم کارت بزارم. چکار کنم ؟
arman7165
30-01-2009, 13:01
می خوام توی گوشیم 2 تا سیم کارت بزارم. چکار کنم ؟
بروبچ ، خوبیه این روش رو تا حدودی می دونم.
میخوام بدونم بدیش چیه؟
شنیدم پول دو برابر واسم میاد.
این درسته؟
عیب دیگه ای هم داره ؟
گوشیم 6630 و n72 هست.
منظورم همون حالتیه که دو تا سیم کارت رو میبرند و نصفشون می کنن و توی یه قالب فلزی می ذارن و داخل گوشی قرارش میدنه.:5:
SADEGH 7
30-01-2009, 13:42
می خوام توی گوشیم 2 تا سیم کارت بزارم. چکار کنم ؟
بروبچ ، خوبیه این روش رو تا حدودی می دونم.
میخوام بدونم بدیش چیه؟
شنیدم پول دو برابر واسم میاد.
این درسته؟
عیب دیگه ای هم داره ؟
امواج مضر هم دوبرابر می شه.
arman7165
01-02-2009, 17:15
کسی نظر دیگه ای نداره ؟
Matrix.V8
16-03-2009, 12:15
دوست عزیز ربطی به پول موبایل نداره. کی گفته دو برابر میاد ؟ امواج مضر هم اصلا زیاد نمیشه. بزار ساده بهت بگم تنها کاری که اون قاب میکنه اینه که شما به جای اینکه برای تعویض سیم کارت مجبور بشی گوشی رو خاموش کنی و باطری رو در بیاری از تو منو سیم کارت رو عوض میکنی همین. دو تا سیم کارت به طور همزمان رو شبکه نیستن.اینو یادت باشه. یعنی یکی رو باید خاموش کنی تا اون یکی بیاد رو شبکه... کلا همین... هیچ فرق دیگه ای نداره. در ضمن اول چک کن ببین تو گوشیت جا میگیره چون بعضی گوشی ها یه جوری هستن که این دستگاه نمیره توشون.
vahidshah
10-04-2009, 22:22
کیت های دو سیمکارته کردن 2 جور هستند.
یک که یچیز دو تیکه هست که هر سیمکارت تو یکیش گذاشته میشه و این دو بهم وصل هستند تو این مدل ممکنه تو پشت گوشی واسه هر دو جا نشه و امکان استفاده رو بعضی گوشی ها نباشه
نمونه دیگه مدلی هست که بهر گوشی می خوره تو این مدل تکه های مقوایی و کمی هم از قسمت فلزی سیمکارتها بریده میشه و هر دو داخل اون کیت فلزی میره و اون کیت داخل گوشی قرار میگیره بعد از این ها منو ها و مراحل عین هم هست
این وسیله فقط زحمت باز کردن پشت گوشی و تعویض سیمکارت روکم میکنه و انتن همزمان نمیده تو بعضی از گوشی ها هم بعد از تعویض خط نیاز به روشن خاموش داره بعضی نداره
من حدود6 ماهی روی نوکیا ان82 استفاده کردم تو 82 نیاز به ریستارت نبودمصرف باطری گوشی زیاد بود حدود 2یرابر بود به همین خاطر هم گذاشتم کنار
شاید تو بعض گوشی ها مصرف باطری کم باشه
ببین فقط دیگه نمتونی سیم کارتو بفروشی اگه تیکش کردی
بخاطر همین کمتر کسی از این کیت ها استفاده میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.