PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام مدل از geforce؟؟؟

AMS23
30-01-2009, 04:46
با سلام به تمام دوستان

می خواستم بدونم اگه مادربورد من ا ز یه مارک مثلا asus با چیپت nforce باشه ایا اگه کارت گرافیک هم از اون مارک باشه سرعت بالاتر می ره؟

و شما برای یه سیستم متوسط با سی پی یو amd که حداقل تا دو سال دیگه همه بازی ها رو ساپورت کنه کدم مدل را پیشنهاد می کنین:
ایا 9500gt 512mb خوبه؟
or
gt 8500 1024mb
or
gt 8600 1024mb
و یا مدل دیگه ای؟
(با بودجه 80 تومن)

اگه یه مادربورد با sli که قابلیت اپدیت کارت گرافیک رو داشته باشه بگیرم بهتر نیست و سرعت کمتر نمیشه؟

Professor Massoud
30-01-2009, 08:39
سلام.
چرا حتما بايد انويديا باشه ؟!‌
بودجه براي مادربرد و سي پي يو چقدره ؟
اگه ميتوني 100 تومن بذاري 4670 بخر كه خيلي قويتره !‌ وگرنه 4650 ati هم حدود 85 تومنه .

MicroSystem
30-01-2009, 09:19
با سلام به تمام دوستان
سلام

می خواستم بدونم اگه مادربورد من ا ز یه مارک مثلا asus با چیپت nforce باشه ایا اگه کارت گرافیک هم از اون مارک باشه سرعت بالاتر می ره؟
نه ربطي نداره

و شما برای یه سیستم متوسط با سی پی یو amd که حداقل تا دو سال دیگه همه بازی ها رو ساپورت کنه کدم مدل را پیشنهاد می کنین:
چرا AMD?

ایا 9500gt 512mb خوبه؟
or
gt 8500 1024mb
or
gt 8600 1024mb
و یا مدل دیگه ای؟
(با بودجه 80 تومن)
هيچكدوم بدرد نميخورند

اگه یه مادربورد با sli که قابلیت اپدیت کارت گرافیک رو داشته باشه بگیرم بهتر نیست و سرعت کمتر نمیشه؟
سرعت كم نميشه فقط جيبت بيخود خالي ميشه SLI يا Crossfire واسه اينكه بعدا بخواي گرافيك استفاده كني كار صحيحي نيست.

ira-m
30-01-2009, 12:12
gefor 9400 axtrom 1g
نظرتون در مورد این مورد چیه ؟ لطفا کارایش برام توضیح بدید..!

Mostafa NBA
30-01-2009, 13:02
gefor 9400 axtrom 1g
نظرتون در مورد این مورد چیه ؟ لطفا کارایش برام توضیح بدید..!

اصلا بدرد نمیخوره و پولت حیف میشه. بهترین حالت اینه که با 100 تومن 4670 بخری.

Ardavan
30-01-2009, 13:50
سلام.اقا یک سوال داشتم.این کارت گرافیک geforce 9600 چه جور کارت گرافیکی هست از نظر قدرت و کارایی؟!با تشکر.

kourosh4
30-01-2009, 15:54
سلام.اقا یک سوال داشتم.این کارت گرافیک geforce 9600 چه جور کارت گرافیکی هست از نظر قدرت و کارایی؟!با تشکر.

جز کارت های متوسط هست
برای مقایسه هم میشه گفت از 4670 قویتره و از 4830 ضعیفتره
ولی اگه خواستی بگیری از برند زوتاک بگیر 135 خوبه ولی بیشتر از این نمی ارزه
چون با 170 میشه یک 4830 خرید که خیلی بهتره:31:

AMS23
30-01-2009, 17:18
چون هذینه من خیلی کم

میتونید لطف کنید ویکیشون رو بگید چون بودجه من در همین حد است

من فقط amd می بندم تو این یکی خیلی مطمئنم
اما اگه ممکنه یه سیستم پیشنهادی با amd بگید
چون من تا فردا می خوام سیستمم رو ببندم

با تشکر

kourosh4
30-01-2009, 19:24
چون هذینه من خیلی کم

میتونید لطف کنید ویکیشون رو بگید چون بودجه من در همین حد است

من فقط amd می بندم تو این یکی خیلی مطمئنم
اما اگه ممکنه یه سیستم پیشنهادی با amd بگید
چون من تا فردا می خوام سیستمم رو ببندم

با تشکر

اگه منظورتون کارت گرافیک هست 9600 با برند زوتاک 140-135
در ضمن سیستم رو اینتل ببندی بهتره
برای اور میگم:31:

Professor Massoud
30-01-2009, 19:55
همون 4670 با قيمت 100 تومن و برند His براي شما عاليه . در ضمن اگه سي پي يو Intel E5200 هم بخريد ضرر نميكنيد !‌

Mostafa NBA
30-01-2009, 21:11
البته باید گفتش که amd برای گیم عالیه.

با بودجه 100 تومن همون 4670 و با 140 تومن 9600gt .

AMS23
30-01-2009, 21:30
دوستان من بودجه ام برای گرافیک فقط 95 تومان است میشه یه کارت فقط nvidia با این قیمت که برای همه بازی ها خوب باه معرفی کنید
در ضمن شما amd چند هسته ای رو پیشنهاد می دید؟؟

ایا مشخصات cpu 8450 x4 amd رو دارید؟؟

با تشکر

Kianoosh
30-01-2009, 21:32
البته باید گفتش که amd برای گیم عالیه.

با بودجه 100 تومن همون 4670 و با 140 تومن 9600gt .

با گرافیکش موافقم ولی اون قسمتش!!!!:31:

کدوم پردازنده ای ام دی منظور شماست!!!؟؟؟:19:

AMS23
30-01-2009, 22:25

به نظر شما amd x4 or x3 خوب نیست؟؟

در ضمن کدامیک از این دو کارت که معرفی شده قرت بالاتری داره

و ایا ati با amd جواب می ده؟؟؟

Ardavan
31-01-2009, 00:54
سلام.اقا خیلی ممنون از راهنماییت.من میخواستم لبتاپ بخرم.روی یک مدل hp بود خواستم ببینم کارت قویی هست یا نه!مثل اینکه 512m هستش تا 1.7 هم توی این لبتاپ share میکنه.ممنون اقا!

Mostafa NBA
31-01-2009, 13:23

پردازنده های x2 واقعا عالیه برای گیم.

برای بازی پردازنده های x2 پیشنهاد میشه و x3 و x4 ظاهرا برای گیم کارایی خوبی نداره !

9600gt قدرتش بیشتره و نسبت به پولش می ارزه.
بله جواب میده.الان که دیگه این دو شرکت, یکی شدند :31:

Kianoosh
31-01-2009, 14:36

پردازنده های x2 واقعا عالیه برای گیم.

برای بازی پردازنده های x2 پیشنهاد میشه و x3 و x4 ظاهرا برای گیم کارایی خوبی نداره !

بله جواب میده.الان که دیگه این دو شرکت, یکی شدند :31:

!!؟؟

:31:

ای ام دی سه هسته ای هاش به پای دو هسته ا یهای اینتل نمیرسه!دو هسته ای هاش که خدا رحمتشون کنه!!!:46:

بعد هم سه هسته ای ها و چهار هسته ای ها هم بازی های جدید براشون بهینه میشه!تست های GTA IV هم همینو نشون میده که سه و چهار هسته تقریبا به طور کامل استفاده میشن و با فرکانس 3000 واقعا از یه دو هسته ای بهتره!(البته در فرکانس دیفالت!)

البته این مقایسه برای اینتل وهست و ای ام حرفی برای گفتن در این رنج نداره!

9600GT هم یه اختلاف 15 درصدی با 4670 داره و تا 140 تومن ارزش خرید داره.نه بیشتر!

بعد هم هیچ ربطی نداره هماهنگی و جواب دادن Amd-ati!شما با بیس اینتل یا ای ام دی بدون هیچ مشکلی از نظر سازگاری می تونی گرافیک انویدیا یا ای تی آی ببندی!:19:

:11:

sina.
31-01-2009, 14:40
ا 9500gt 512m خوبه

من تعریفش رو از دوستان کامپیوتریم شنیدم

Professor Massoud
31-01-2009, 18:18
ا 9500gt 512m خوبه

من تعریفش رو از دوستان کامپیوتریم شنیدم
هيچ تعريفي نداره ! بسيار ضعيف و از رده خارجه . كدوم دوستان كاپيوتر تعريفش رو كردن ؟!‌

بله !‌بخصوص با برند گيگا !!‌:21::31:من فكر ميكنم اگه كسي 50 تومن هم داشته باشه شما بهش 9600gt پيشنهاد ميكني . برام يكمي عجيبه . :13:

Mostafa NBA
31-01-2009, 18:40
بله !‌بخصوص با برند گيگا !!‌:21::31:من فكر ميكنم اگه كسي 50 تومن هم داشته باشه شما بهش 9600gt پيشنهاد ميكني . برام يكمي عجيبه . :13:
شما مدتی توی انجمن نبودی و چطوری دیدی که من به همه 9600 پیشنهاد میکنم خدا عالمه !

من اصلا همچین کاری نکردم! شما لینک یک پستمو بده که با 50 تومن بودجه, من 9600 بهشون پیشنهاد دادم.

Professor Massoud
31-01-2009, 18:47
شما مدتی توی انجمن نبودی و چطوری دیدی که من به همه 9600 پیشنهاد میکنم خدا عالمه !
نظر ندادن دليل بر نبودن نيست ! در ضمن اگه اونوقت نديدم ، الان مي بينم . در مورد سوال دوم هم من گفتم فكر ميكنم اگه همينجوري پيش بره ... !‌ نيازي به بحث نيست . اگه بازم بحثي مونده ببرش تو پروفايلم تا هم تايپك نره تو خاكي هم بتونم جواب بدم !‌

Mostafa NBA
31-01-2009, 19:03
نظر ندادن دليل بر نبودن نيست ! در ضمن اگه اونوقت نديدم ، الان مي بينم . در مورد سوال دوم هم من گفتم فكر ميكنم اگه همينجوري پيش بره ... !‌ نيازي به بحث نيست . اگه بازم بحثي مونده ببرش تو پروفايلم تا هم تايپك نره تو خاكي هم بتونم جواب بدم !‌

از کجا به این فکر رسیدی؟؟ مگه هر فکری تو سرته باید بگی؟؟

لطفا دیگه هر فکری که کردی اونو پستش نکن !

بحث همینجا تموم و ترجیحا پستها پاک بشه.

AMS23
01-02-2009, 03:05
!!؟؟

:31:

ای ام دی سه هسته ای هاش به پای دو هسته ا یهای اینتل نمیرسه!دو هسته ای هاش که خدا رحمتشون کنه!!!:46:

بعد هم سه هسته ای ها و چهار هسته ای ها هم بازی های جدید براشون بهینه میشه!تست های GTA IV هم همینو نشون میده که سه و چهار هسته تقریبا به طور کامل استفاده میشن و با فرکانس 3000 واقعا از یه دو هسته ای بهتره!(البته در فرکانس دیفالت!)

البته این مقایسه برای اینتل وهست و ای ام حرفی برای گفتن در این رنج نداره!

یعنی حتی چهار هسته ای های amd هم به پای
CORE 2 DUO
intel نمی رسه؟؟
شما یه کم با تعصب قضاوت نمیکنید؟
اگه ممکنه دلیل قانع کننده ای بیارید وگرنه به هیچ عنوان نمی توان گفت که اینتل به طور کامل به amd برتری داره شاید از بعضی جهت ها برتری داشته باشه!
quote=arbabe.sayeha;3447596]!!؟؟

بعد هم هیچ ربطی نداره هماهنگی و جواب دادن Amd-ati!شما با بیس اینتل یا ای ام دی بدون هیچ مشکلی از نظر سازگاری می تونی گرافیک انویدیا یا ای تی آی ببندی!:19:

:11:[/quote]

ولی من شنیدم بهترین سیستم برای اجرای یه بازی بستن amd با مادربورد با چیپستnvidia و کارت nvidia هستش
و در intel مادربورد با چیپست اینتل و کارت ati

مخصوصا سیستم amd خوب جواب می ده

ممنون

Kianoosh
01-02-2009, 11:35
من گفتم چهار هسته ای هاش به پای دو هسته ا یهای اینتل نمیرسه!؟!؟؟!؟!/!یخورده دقت کن موقع خوندن!!!!!

شما تو چه رنجی قصد مقایسه داری تا با دلایل محکم!بهت ثابت کنم که ای ام دی باید بره بوق بزنه!!!!!!!!!(جز دو مورد!!)

شما داری از یه کمپانی شکست خورده حمایت می کنی!؟
(البته تغییرات نزدیکه به قول یکی از دوستان!)

برتری اینتل به ای ام دی 100% در های اند هست در لو انترای که اصلا مقایسه نمیشن!و در مید رنج هم 80% برتری واضحه!!

ای ام دی با تولید فنوم 2 تازه تونسته با برخی از مدلهای متوسط اینتل رقابت کنه!اونم فقط به خاطر p/p بهتر تقریبا برنده شده!نه پرفرمنس بیشتر!!!!

من با ریویو و بنچمارک و ...قضاوت می کنم!

شما بگو اپلیکیشن و رنج قیمتیت چیه تا بشه مقایسه کرد!این طور کلی مقایسه کردن اشتباهه!حداقل برای خیلی ها!!!

ولی من شنیدم بهترین سیستم برای اجرای یه بازی بستن amd با مادربورد با چیپستnvidia و کارت nvidia هستش

اینو از کدوم کارشناسی!شنیدی!؟!؟

عذر می خوام ولی کاملا چرنده!!!

OK!؟

MicroSystem
01-02-2009, 12:28

ارباب سايه ها راست ميگه.

Professor Massoud
01-02-2009, 13:06

اين نظرات كاملا غير منطقيه و رد ميشه.

core 2 duo
intel نمی رسه؟؟
تو بيشتر از نرم افزار ها همينطوره . مثلا يه نمونش كرايسيس. ميتونم با بنچمارك ثابت كنم !

همه چيز كاملا واضحه .

AMS23
02-02-2009, 21:16
!
شما تو چه رنجی قصد مقایسه داری تا با دلایل محکم!بهت ثابت کنم که ای ام دی باید بره بوق بزنه!!!!!!!!!(جز دو مورد!!)

OK!؟

دوست عزیز من می خوام یه کیس ببندم شامل سی پی یو و مین و گرافیک و رم و پاور و هارد که حدود 400 تومن بشه
و برام مهمه که بتونم بعدا این سیستم رو ارتقا بدم و به خوبی از پس همه بازی ها تا 2 سال دیگه بر بیاد.
و مشکلم هم فقط تو سی پی یو هستش چون تو مادربورد به ایسوز مطمئنم چون تو همه مادربرد ها تو جهان اوله؟
اگه ممکنه تو سی پی یوهایی که قیمتشون بین 100 تا 130 هست مثل e4500 core 2 duo و e7200 و e7300 و e7400 اینتل با 8450 x3 و8650 x3 و8750 x3 و 7750 black و 9550 x4
را با هم مقایسه کنید تا ثابت بشه(اینا سی پی یو هایی هستن که من می خوام بخرم)
ببخشید اون دو موردی که amd بهتره کدومه؟؟

!
ای ام دی با تولید فنوم 2 تازه تونسته با برخی از مدلهای متوسط اینتل رقابت کنه!اونم فقط به خاطر p/p بهتر تقریبا برنده شده!نه پرفرمنس بیشتر!!!!
OK!؟
منظورتون چه مدل هایی هستش؟

!
من با ریویو و بنچمارک و ...قضاوت می کنم!

OK!؟
ببخشید میشه چند تا سایت معروف مقایسه سخت افزار رو بدید

دوست عزیز من شنیدم در کل سیستم های زیر 500 با amd بهتر جواب می ده و همچنین برای بازی های خیلی بالا

در کل یه سیستم خوب با مارکای معتبر بهم پیشنهاد کنید

alireza2099
02-02-2009, 22:16
دوست عزیز من می خوام یه کیس ببندم شامل سی پی یو و مین و گرافیک و رم و پاور و هارد که حدود 400 تومن بشه
و برام مهمه که بتونم بعدا این سیستم رو ارتقا بدم و به خوبی از پس همه بازی ها تا 2 سال دیگه بر بیاد.
و مشکلم هم فقط تو سی پی یو هستش چون تو مادربورد به ایسوز مطمئنم چون تو همه مادربرد ها تو جهان اوله؟
اگه ممکنه تو سی پی یوهایی که قیمتشون بین 100 تا 130 هست مثل e4500 core 2 duo و e7200 و e7300 و e7400 اینتل با 8450 x3 و8650 x3 و8750 x3 و 7750 black و 9550 x4

دوست عزیز من شنیدم در کل سیستم های زیر 500 با amd بهتر جواب می ده و همچنین برای بازی های خیلی بالا

بهترین سایت برایه بنچمارکها سایت toms hardware.com هستش برو داخله گزینه chart بعد هم خودت میفهمی چی کار کنی .به ئنظره من هم amdبه غیر از phenome 2که واقعا خوش قیمت و کارییه خوبی نسبت به قیمتش داره بقیه سی پی یوهاش اشغاله.:19:

Mostafa NBA
02-02-2009, 22:35
CORE 2 DUO
intel نمی رسه؟؟
اگه ممکنه دلیل قانع کننده ای بیارید وگرنه به هیچ عنوان نمی توان گفت که اینتل به طور کامل به amd برتری داره شاید از بعضی جهت ها برتری داشته باشه!
quote=arbabe.sayeha;3447596]!!؟؟

ممنون[/quote]

کاملا تایید میشه.

اینتل در PC های با قدرت بالا و گرون قیمت واقعا از amd بهتره ولی در قیمت های پایین اصلا اینطور نیست و میشه گفت amd رفیق مردم کم بضاعت هستش.:20:
اینتل فقط در cpu های بالای 300 تومن از amd بهتر عمل میکنه ولا غیر.

شما داری از یه کمپانی شکست خورده حمایت می کنی!؟
(البته تغییرات نزدیکه به قول یکی از دوستان!)

خیلی جالبه...! amd شکست خورده ؟!! از اون حرفا بود !

اگه amd شکست خورده بود, اینطوری کارت های ati رو از این رو به این رو نمیکرد.

MicroSystem
02-02-2009, 22:41
اینتل در pc های با قدرت بالا و گرون قیمت واقعا از amd بهتره ولی در قیمت های پایین اصلا اینطور نیست و میشه گفت amd رفیق مردم کم بضاعت هستش.
كدوم پردازنده amd با e5200 برابري ميكنه با قيمت 70 تومن
قيمن 6400x2 چنده؟

Professor Massoud
03-02-2009, 18:10
باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان Q9400‌قويتره يا AMD X4 9950 ؟!‌ Q6600‌بهتره يا AMD X4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي MicroSystem گفتند !‌

اگه amd شکست خورده بود, اینطوری کارت های ati رو از این رو به این رو نمیکرد.
اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان ASUS مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري DVD RW هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به Anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌

MicroSystem
03-02-2009, 18:21
باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان q9400‌قويتره يا amd x4 9950 ؟!‌ q6600‌بهتره يا amd x4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي microsystem گفتند !‌

اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان asus مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري dvd rw هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌
البته تو درايوها نوري هم هنوز بهترينه سي دي خش دار رو هر درايوي نخونه ايسوز ميخونه

Kianoosh
03-02-2009, 19:02

او ه اوه!!!

سیستم با 400 تومن و اجرا بازی ها تا دو سال دیگه کمی غیر منطقی نیست دوست من!؟!؟

من نظرم رو 7300 هست بیشتر می خوای خرج کنی 7400 و 8200!شما اینا رو ببین!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونم اشتباه گفتن خدمتتون!!!!!:19:

بهترین سایت برایه بنچمارکها سایت toms hardware.com هستش برو داخله گزینه chart بعد هم خودت میفهمی چی کار کنی .به ئنظره من هم amdبه غیر از phenome 2که واقعا خوش قیمت و کارییه خوبی نسبت به قیمتش داره بقیه سی پی یوهاش اشغاله.:19:

کاملا درسته!فنوم 2 هم فقط به خاطر p/p!و گرنه پرفرمنسش کمتره از هم رده های اینتل!!!!!

ممنون

کاملا تایید میشه.

اینتل در PC های با قدرت بالا و گرون قیمت واقعا از amd بهتره ولی در قیمت های پایین اصلا اینطور نیست و میشه گفت amd رفیق مردم کم بضاعت هستش.:20:

خیلی جالبه...! amd شکست خورده ؟!! از اون حرفا بود !
[COLOR=Red]

کاملا رد میشه عزیز!!!

چه چرت و پرت های جالبی!این مقایسه شما از اون قیاس معروف طوطی هم خنده دار تره!!!!!!:46::46::46:

اینتل فقط در cpu های بالای 300 تومن از amd بهتر عمل میکنه ولا غیر

اوه اوه!!!!

مدرکی برای ثابت کردن این ادعای مسخره دارید!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!بنچم رکی مقایسه ای ریویو و حتی خودتون امتحات کرده باشید و تست های علمی گرفته باشی نه احساسی!!!!!:19:

شما یه نگاه به جدول p/p کل پردازنده ها بکن آپدیت 2009 بعد بیا این حرف ها رو بزن!مقایسه سه هسته ای های ای ام دی و دو هسته ای های اینتل و هر دو چهار هسته ای ها رو ببین بعدا بیا!!!!!

به جز فنوم 2 که اونم فقط به خاطر قیمتش مناسبه ای ام دی هیچ حرفی نداره برای زدن!(البته فعلا!)

برو حتما این مقایسه رو انجام بده برای کل رنجهای قیمتی چون من حال ندارم 100 بنچمارک و ..بزارم که چیزای ثابت شده رو به شما ثابت کنم!

در مورد ورشکستگی ای ام دی در مورد پردازنده هم یهخورده اطلاعات و اخبار و...بدک نیست!کسی د رمورد گرافیک چیزی گفت!؟

:46:

كدوم پردازنده amd با e5200 برابري ميكنه با قيمت 70 تومن
قيمن 6400x2 چنده؟

کاملا درسته!مثال که واقعا زیاده!این دوستمون یه چیزی گفته برا خودش!

باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان Q9400‌قويتره يا AMD X4 9950 ؟!‌ Q6600‌بهتره يا AMD X4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي MicroSystem گفتند !‌

اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان ASUS مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري DVD RW هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به Anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌

درسته!

بحث این نیست که بدون دلیل و مدرک طرف برند و مدلی گرفته بشه فعلا وضعیت اینه !

Professor Massoud
03-02-2009, 20:58
البته تو درايوها نوري هم هنوز بهترينه سي دي خش دار رو هر درايوي نخونه ايسوز ميخونه
در اين مورد فكر نمي كنم !‌ من خودم چند تا Asus امتحان كردم . به محصولات پايونير يا Liteon نميرسيد . البته شايد براي من اصل نبوده ؟!‌ الان هم يه Asus دارم كه از 10 تا سي دي ،‌ 8 تاش رو نميخونه !!!

MicroSystem
03-02-2009, 21:18
در اين مورد فكر نمي كنم !‌ من خودم چند تا asus امتحان كردم . به محصولات پايونير يا liteon نميرسيد . البته شايد براي من اصل نبوده ؟!‌ الان هم يه asus دارم كه از 10 تا سي دي ،‌ 8 تاش رو نميخونه !!!
خب دقيقا منهم چند تا ليتون و پايونير رو امتحان كردم به پاي ايسوز نميرسيدند. نميدونم شايد اونها اصل نبودند.

D3vil_A
05-02-2009, 01:10
درایور های نوری ایسوز جدیدا اینجوری شده ! قبلا(3 سال پیش) من سی دی رایتر داشتم مثل اسب کار میکرد! اگه سنگ میزاشتی توش میخوند برات! فقط یکم سر و صداش بالا بود!