مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار
vahidmir2000
20-02-2014, 15:03
خیر گزینه ای نبود
دوست من خیلی کم پیش میاد که گرافیک به صورت پیش فرض نصب نباشه. اگر گرافیک نصب نباشه معمولا حتی فیلم دیدن رو هم مختل میکنه و دسترسی به رزولوشن نرمال مانیتور رو هم به شما نمیده. اگر عملکرد سیستم از لحاظ کلی مشکلی نداره حتما گرافیک نصب هستش.
V i r u s e r
20-02-2014, 15:44
خب با چه دستوری میتونم بفهمم داریورش نصب شده یا نه اون چیزی که دسوتمون توی پست بالا گفت انجام دادم توی کلیلک راست نبود گزینه کارت گرافیک عرض کردم خدمتتون، همین که شما وارد دسکتاپ میشید یعنی درایور نصب شده. چون اگر نصب نشده باشه دسکتاپ بالا نمی اد. دقیقا چرا می خواهید بدونید درایور نصب شده یا نه رو متوجه نمیشم. روی راست کلیک هم نباید گزینه ای بیاد طبیعی هست
اگه درایوری نصب نشه قاعدتا اون قطعه نباید درست کار کنه
من الآن برنگشتم به عقب ولی تا جاییکه یادمه فرموده بودین گرافیک شما اینتله و اینتل نیاز به درایور نداره
اگه گرافیک شما nvidia یا ati یا amd باشه، ترجیحا باید درایور نصب کنید
اما برای اینتل نیازی نیست
اگه nvidia باشه مطمئنا درایور شما نصب شده و اگه مشکلی باهاش دارید، یه درایور دیگهرو امتحان کنین و اگه ati یا amd هست، باید از وبسایتش درایور رو دانلود و نصب کنید.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.
من میخواستم بدونم برنامه کرک شده برای لینوکس هست؟
به صورت دقیق تر دنبال برنامه ی متمتیکا 9 می گردم برای لینوکس.
الان اوبونتو 14 دارم.
fariborz.j
27-05-2014, 22:03
لطفا به تاپیک زیر ی سری بزنید و راه نمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidmir2000
11-06-2014, 12:05
دوستان یک برنامه مشابه Sync Toy در ویندوز برای سینک کردن محتویات دو پوشه با همدیگه لطفا معرفی کنید. مرسی
Hapoofesgeli
11-06-2014, 18:11
دوستان یک برنامه مشابه Sync Toy در ویندوز برای سینک کردن محتویات دو پوشه با همدیگه لطفا معرفی کنید. مرسی
FreeFileSync ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و luckybackup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستن که البته دومی توسعه فعالی نداره.
اطلاعات بیشتر در ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
vahidmir2000
31-07-2014, 13:24
دوستان یک نرم افزار مشابه Music Brains در لینوکس میخواستم برای تشخیص آلبوم و آرتیست و نوشتن تگ فایلهای MP3 . ممنون پیشاپیش
saeediranzad
31-07-2014, 15:19
این را امتحان کنید:mp3info
vahidmir2000
31-07-2014, 16:58
این را امتحان کنید:mp3info
سعید جان مرسی از جوابت. برنامه ای که معرفی کردی اطلاعات فایلهای خودمون رو نمایش میده. برنامه ای که من میخوام (اگر در لینوکس وجود داشته باشه) برای نوشتن تگ روی فایلهای بی نام و نشانی هست که روی سیستم داریم. این برنامه ها از دیتابیس های اینترنتی برای به دست اوردن اطلاعات فایلی که بهشون میدیم استفاده میکنن. در ویندوز Music Brainz بسیار عالی این کارو انجام میده. در گوشی های موبایل هم حتی برنامه هایی مثل Track ID وجود دارن که نام آهنگی که پخش میکنی رو بهت میگن. حالا در لینوکس دنبال همچین برنامه ای هستم. اگر هست ممنون میشم شما و دوستان معرفی کنید.
saeediranzad
01-08-2014, 15:19
زاستش بیشتر مپوزیک پلیرها چنین امکانی را دارند. یعنی tag editor هستند مثل Exaile
خود برنامه musicbrainz هست که برنامه picard جزوش هست و همین کار را میکنه.
یک چیزی هم پیدا کردم بنام easytag.
vahidmir2000
01-08-2014, 22:48
زاستش بیشتر مپوزیک پلیرها چنین امکانی را دارند. یعنی tag editor هستند مثل Exaile
خود برنامه musicbrainz هست که برنامه picard جزوش هست و همین کار را میکنه.
یک چیزی هم پیدا کردم بنام easytag.
تشکر فراوان سعید جان. Picard دقیقا همون نرم افزاری بود که میخواستم. شاید پستم اسپم به حساب بیاد ولی خواستم دوستان دیگر هم اگر نیاز به همچین نرم افزاری دارن بدونن که Picard عالیه. بازم ممنون.
1376MAXIMUM
21-08-2014, 13:30
سلام
نرم افزار کانورتر ویدیو چی هست برای لینوکس که هم تعداد فرمت هاش محدود نباشه مثلا فقط دو تا سه تا فرمت رو پشتیبانی کنه و هم کیفیت رو پایین نیاره
سلام
نرم افزار کانورتر ویدیو چی هست برای لینوکس که هم تعداد فرمت هاش محدود نباشه مثلا فقط دو تا سه تا فرمت رو پشتیبانی کنه و هم کیفیت رو پایین نیاره
FFmpeg رو شما ندیدی؟:n02:
اینم ببین:
1376MAXIMUM
21-08-2014, 13:53
FFmpeg رو شما ندیدی؟:n02:
اینم ببین:
بابا ۴ تا این سایتاتون رو به منم بگید تو گوگل سرچ میکنم چرند میاره یاهو هم که بدتر بینگ هم مثل گوگل
دمت گرم کارم راه افتاد
تشکر فراوان سعید جان. Picard دقیقا همون نرم افزاری بود که میخواستم. شاید پستم اسپم به حساب بیاد ولی خواستم دوستان دیگر هم اگر نیاز به همچین نرم افزاری دارن بدونن که Picard عالیه. بازم ممنون.
puddletag هم برنامه خوبی برای تگ ها هست:n01:
vahidmir2000
30-12-2014, 13:56
دوستان معادلی برای BW meter در گنو/لینوکس هست؟ برنامه ای برای نمایش میزان مصرف روزانه حجم اینترنت لازم دارم.
1376MAXIMUM
30-12-2014, 14:38
دوستان معادلی برای BW meter در گنو/لینوکس هست؟ برنامه ای برای نمایش میزان مصرف روزانه حجم اینترنت لازم دارم.
خودش داره که رو قسمتی که مصرف رم و سی پی یو و .... رو نشونه میده اگر اشتباه نکنم اسمش system هست حجم مصرفیت رو اون پایین نشون میده حتی سرعت لحظه ای دریافت و ارسال رو
من خودم از فرمان iftop استفاده میکنم.برنامه ی gnome-system-monitor هم تو تب resources مقدار ترافیک مصرف شده از زمان ورود به سیستم رو نشون میده.
vahidmir2000
30-12-2014, 20:03
خودش داره که رو قسمتی که مصرف رم و سی پی یو و .... رو نشونه میده اگر اشتباه نکنم اسمش system هست حجم مصرفیت رو اون پایین نشون میده حتی سرعت لحظه ای دریافت و ارسال رو
مرسی دوست من از پاسخت. بله در لحظه نشون میده ولی به صورت روزانه و هفتگی و ماهانه آرشیو نمیکنه. من برای ثبت مصرف هرروز و هر ماه و ... میخوام. بازم ممنون :)
* من چندساعت پیش اشتباها به جای نقل قول پست شما ، پستتون رو ویرایش کردم و ... الان متوجه شدم. پورش میخوام دوست خوبم.
مرسی دوست من از پاسخت. بله در لحظه نشون میده ولی به صورت روزانه و هفتگی و ماهانه آرشیو نمیکنه. من برای ثبت مصرف هرروز و هر ماه و ... میخوام. بازم ممنون :)
* من چندساعت پیش اشتباها به جای نقل قول پست شما ، پستتون رو ویرایش کردم و ... الان متوجه شدم. پورش میخوام دوست خوبم.
ببین این به دردت میخوره؟
vahidmir2000
31-12-2014, 15:00
ببین این به دردت میخوره؟
ممنون از پاسخت دوست من. دانلود و نصبش کردم ولی اینترفیسش که تحت وب هست در مرورگر من باز نمیشه :( بازم ممنون.
ممنون از پاسخت دوست من. دانلود و نصبش کردم ولی اینترفیسش که تحت وب هست در مرورگر من باز نمیشه :( بازم ممنون.
خواهش میکنم.
آره گرافیکیش تحت وب هست ولی خودش گفته کامند لاین هم میشه(تست نکردم)
اگه هنوز پاکش نکردی این لینک رو باز کن:
واسه دیدن manual ش اینو تو ترمینال بزن:
man bmclient
vahidmir2000
31-12-2014, 19:29
خواهش میکنم.
آره گرافیکیش تحت وب هست ولی خودش گفته کامند لاین هم میشه(تست نکردم)
اگه هنوز پاکش نکردی این لینک رو باز کن:
واسه دیدن manual ش اینو تو ترمینال بزن:
man bmclient
مرسی دوست من. این آدرس باز شد و اطلاعات رو نشون داد . خیلی ممنون از راهنمایی ات. چجوری به این آدرس رسیدی؟
مرسی دوست من. این آدرس باز شد و اطلاعات رو نشون داد . خیلی ممنون از راهنمایی ات. چجوری به این آدرس رسیدی؟
خواهش میکنم.
اینو برای ما گذاشتندا:n02:
Milad4171
04-02-2015, 23:02
سلام.
دنبال یه برنامه هستم که مثل یه چیزی مثل KMPLAYER یا JETAUDIO تو ویندوز باشه. یعنی بشه با کیبورد ودیو یا موزیک رو کنترل کرد ( با کلید های جهتی جلو و عقب کردش )
فکر کنم Kmplayer واسه لینوکس هست درسته ؟
V i r u s e r
05-02-2015, 01:06
سلام.
دنبال یه برنامه هستم که مثل یه چیزی مثل KMPLAYER یا JETAUDIO تو ویندوز باشه. یعنی بشه با کیبورد ودیو یا موزیک رو کنترل کرد ( با کلید های جهتی جلو و عقب کردش )
متوجه منظورتون نشدم
جلو عقب کردن که جزو امکانات استاندارد هر پلیری هست
به هر حال پیشنهاد من mplayer هست.
میتونید رابط گرافیکی smplayer رو به همراهش نصب کنید و استفاده کنید
Kmplayer برای گنو/لینوکس نیست. البته کلا پلیر خوبی هم نیست که باشه. اولا که ازاد نیست دوما پر از تبلیغاته. در مقابل mplayer هم خیلی ضعیفه
سلام.
Smplayer خیلی خوبه و من ازش استفاده میکنم.
اون kmplayer هم که دیدید رابط گرافیکی mplayer برای میز کار kde هست:n01:
Milad4171
05-02-2015, 12:43
ممنون. منظورم کنترل به وسیله ی کیبورده.
:n40:
V i r u s e r
05-02-2015, 13:01
ممنون. منظورم کنترل به وسیله ی کیبورده.
:n40:
بله دیگه. کلید های میانبر قابل تنظیم٬ قابلیت فول اسکرین شدن٬ پخش زیر نویس٬ قابلیت Stay on top ٬ اکولایزر و Playlist جزو امکانات حداقل و استانداریه که همه ی پلیر ها دارن. چه برسه به پلیر قدرتمندی مثل smplayer
Milad4171
24-02-2015, 20:45
سلام. دوستان
من دنبال یه برنامه میگردم به سادگی برنامه Paint ویندوز.
دقیقا به همون سادگی. من زمان زیادی واسه کارهای کوچولو ندارم . تمام برنامه هایی که در ارتبا با Paint هست رو دانلود کردم همه اینها واسه یه Paste From میگن لایه بساز. نمیدونم هزاربار باید روش کلیک کنم هی از این لایه به اون لایه و برای حرکت دادنشون باید هی برم سلکت پیکسل کنم بعد برم روی علامت فلش بعد دوباره برم لایه رو عوض کنم. :n02::n02:
برنامه هایی که نصب کردم و نتونستم باهاشون کار کنم
Pinta
kolourpaint
mypaint
GIMP یه چیزی مثل فوتوشاپه
این برنامه ها شاید ساده باشن ولی واسه یک کار کوچیک روی عکس (مثلا ترکیب دو عکس که من احتیاج دارم واسه کارم ) باید کلی وقت بذارم. .خوبیه Paint این بود که بدون احتیاج به اضافه کردن لایه یه Paste From میکردی و عکست رو هرجا دوست داشتی میتونستی بذاری
یا کادرت رو از پایین جمع میکرد یا اگر احتیاج بود بالاش هم جمع کنی . عکس رو برعکس میکردی و جمع میکردی.
من یه برنامه خیلی ساده واسه این کارام میخوام .
:n27:
پیشنهادتون چیه
:n41:
V i r u s e r
24-02-2015, 20:53
gpaint رو امتحان کنید
البته اگر از همون gimp استفاده کنید بعد از یه مدت بهش عادت می کنید و کارهاتون رو خیلی سریع می تونید باهاش انجام بدید. به خاطر داشتن منو های زیاد و دکمه های فراوان ممکنه اولش یکم گیج کننده بنظر برسه
سلام دوستان
من دنبال یک برنامه فوق قوی مثل ادوبی ادیشین میگردم
راستی برای لینوکس منیت میخوام
خیلی ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
خیلی ممنون
سلام دوستان
خیلی ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
خیلی ممنون
من با برنامه های ادوبی اشنا نیستم ولی سرچ کردم فک کنم منظورتون Adobe Digital Edition باشه.
این برنامه رو میتونید با wine اجرا کنید.
۱.ترمینال رو باز کنید و بنویسید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینتر رو بزنید. حالا رمزتون رو وارد کنید و اینتر رو فشار بدید.
۲. مخازن رو به روز رسانی کنید و wine رو نصب کنید:
حالا اگر فایل نصبی برنامه را دارید روی آن راست کلیک و از open With گزینه ی wine windows program loader را انتخاب کنید و به نصب برنامه مانند ویندوز ادامه دهید.
اگر هم فایل نصبی را ندارید به این صفحه بروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آنرا دانلود کنید. اگر در سایت با خطای "Your system doesn`t meet minimum requirements" مواجه شدید روی لینکی با عنوان installation TechNote کلیک کنید و در بخش manuall installation لینک مستقیم فایل را پیدا خواهید کرد.آنرا دانلود کنید و با wine باز کنید.
موفق باشید.
سلام مجدد دوست عزیز ،
در ابتدا از اینکه لطف کردین و بنده را راهنمایی کردین خیلی خیلی ممنونم
دوست عزیزم ، برنامه خیلی سنگین هستش !!!
من هم واقعیت لینوکس را روی یک سیستم قدیمی ریختم ؛
فکر نکنم اصلابتونه اون رو ساپورت کنه !!!
ولی بازهم از لطف و کمک شما خیلی سپاسگذارم ، تشکر
خب پس میتونید دنبال یه جایگزین بگردید.
Calibre میتونه انتخاب خوبی باشه
برای نصب این خط رو در ترمینال کپی کنید و پس از اینتر رمزتون رو وارد کنید.
در ضمن قبل از نصب باید پایتون هم نصب باشه. این دستور رو وارد کنید تا اگه نصب نبود نصب شه
vahidmir2000
07-05-2016, 19:13
دوستان برنامه ای برای کانورت DVD در گنولینوکس هست؟ فقط و فقط برای کانورت DVD با امکانات بیسیک مثل پشتیبانی از زیرنویس و ... میخوام.
درود
یه سری برنامه کلی و اصلی اندروید رو میخواستم
کسی هست یه لیست مختصر و مفید بده؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
sajjads24
12-06-2016, 12:06
سلام دوستان
لینک زیر لیست کامل و کاربردی از نرم افزار های ویندوز و معادل اون ها در لینوکس هست :
به همراه سایت سازنده و لینک دانلود برنامه امیدوارم مفید باشه .
موفق باشید.
♥
درود.
نرم افزار ویدیو پلیری هست که madvr رو ساپورت کنه؟ یا بشه بهش اضافه کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم , چرا wine نرم افزارایی مثل speed fan رو نمیتونه بدرستی اجرا کنه؟ راه حلش چیه؟
vahidmir2000
19-08-2016, 09:15
درود.
یه سوال دیگه هم دارم , چرا wine نرم افزارایی مثل speed fan رو نمیتونه بدرستی اجرا کنه؟ راه حلش چیه؟
درود بر شما. در مورد ویدئوپلیر و اون فرمت خاص اطلاعی ندارم ولی زیاد امیدی به wine نداشته باشین. اکثر نرم افزارها رو یا ساپورت نمیکنه یا بد اجرا میکنه. سعی کنید نیازهاتونو با نرم افزارهای اپن سورس لینوکسی پوشش بدین
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
V i r u s e r
19-08-2016, 11:24
درود.
سلام
madvr یک رندرر اختصاصی ویندوز هست که با directx کار میکنه. کدک یا فرمت خاصی نیست که احتیاج به ساپورت توی گنو/لینوکس داشته باشه. رندرر های گنو/لینوکسی هم همون کار رو انجام میدن. xv تقریبا بدون مشکل ترینش هست ولی از opengl هم میتونید برای رندر سریعتر استفاده کنید.
در مورد wine.. برنامه هایی که مستقیما با سخت افزار مکاتبه میکنن معمولا درست کار نمیکنن. دلیلی هم نداره که ساپورت بشن. میتونید از برنامه های پیشفرض گنو/لینوکس مثل sensors استفاده کنید
نکته مهم اینه که در گنو/لینوکس ویندوز و برنامه هاشو کلا فراموش کنید. اکوسیستم این دو سیستم عامل کاملا باهم فرق میکنه
CafeNet999
19-08-2016, 23:29
درود.
اگه دنبال چیزی میگردید که بتونه کیفیت و امکاناتی در حد madVR توی دنیای لینوکس ارائه بده،بدون شک برو سراغ mpv
به شخصه نرم افزاری ندیدم که بتونه باهاش رقابت کنه.VLC که شخصا اصلا ازش خوشم نمیاد و دلیل محبوبیتش رو نمیفهمم (غیر از بحث شبکه)
SMPlayer هم که فقط یه پوسته هستش و اصطلاحا موتور اصلیش یا mplayer هست یا همین mpv
برنامه نویس اصلی madVR هم در مورد این برنامه بحث کرده،مدارکش توی وب موجوده.
در مورد اینکه چرا madVR اپن سورس نیست و امکانات mpv بهتره یا madVR و ...
دلم میخواد یه تاپیک اختصاصی براش بزنم ولی هم تنبلم هم میترسم دانش فنی کافی نداشته باشم:n02:
ممنون برای توضیحاتت مفیدتون. یه سوال دیگه هم دارم: موزیک پلیری هست که بتونه به صورت حرفه ای جای foobar 2000 رو بگیره؟بطور مثال بشه محیط نرم افزار رو کاملا شخصی سازی کردو براحتی لیست طولانی آلبوم ها رو لود کنه و بهینه باشه و از خروجی هایی مثل asio یا wasabi استفاده کرد ( شاید هم در آینده نیاز به این دو نباشه) .
CafeNet999
21-08-2016, 22:38
در مورد foobar2000 میتونم DeaDBeeF رو پیشنهاد بدم.هرچند شخصا باهاش کار نکردم.کلا من بیشتر videophile هستم تا audiophile :n02:
خود foobar2000 هم با wine اجرا میشه مشکلی فکر نکنم داشته باشه
در مورد asio یا wasabi هم فکر میکنم PulseAudio نیازهاتون رو برطرف کنه.اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم.
vahidmir2000
21-08-2016, 22:41
ممنون برای توضیحاتت مفیدتون. یه سوال دیگه هم دارم: موزیک پلیری هست که بتونه به صورت حرفه ای جای foobar 2000 رو بگیره؟بطور مثال بشه محیط نرم افزار رو کاملا شخصی سازی کردو براحتی لیست طولانی آلبوم ها رو لود کنه و بهینه باشه و از خروجی هایی مثل asio یا wasabi استفاده کرد ( شاید هم در آینده نیاز به این دو نباشه) .
موزیک پلیر audacious عالیه. از نظر ظاهری هم بی شباهت به foobar نیست. امکاناتشم فوله تقریبا. فقط در زمینه شخصی سازی اینترفیس شاید راضیتون نکنه
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
من خودم از Amarok ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده میکنم که مال مجموعه نرم افزار KDE هست، یعنی اگر روی دسکتاپی به جز KDE بخواهید اجراش کنید باید حجم تقریبا زیادی (۸۰ مگ) دانلود کنید و ممکنه ظاهرش چندان اوکی نباشه. اسکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میشه تغییر داد و در مورد ASIO، درایور ASIO فقط برای ویندوزه و قابل نصب روی لینوکس نیست ولی ALSA میتونه با اون خروجی بده.. احتمالا...
sajjads24
22-08-2016, 22:39
دوستان من از xmms چندین ساله استفاده میکنم امکاناتشم عالیه میتونید این برنامه رو هم استفاده کنید.
saeediranzad
25-08-2016, 17:14
دو مقاله مفید درباره نرم افزار
How to choose an open source music player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 free and open music-making tools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeediranzad
31-08-2016, 04:48
15 Best Linux Photo/Image Editors I Discovered in 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Top 10 Linux Video Editor to Edit Videos on Linux with Ease ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])امیدوارم آف تاپیک نباشه.
ata.royalfalcon
01-09-2016, 18:58
با سلام .
برنامه ای میشناسید که از یه فیلم چندتا اسکرین شات بگیره ؟
اینو هم بگم که برای VPS لینوکسی میخوام که محیط گرافیکی دسکتاپ نداره و فقط با دستورات متنی باهاش کار میکنم . بیشتر برای بررسی و مقایسه کیفیت فیلمها قبل از دانلود هست .
با سلام .
برنامه ای میشناسید که از یه فیلم چندتا اسکرین شات بگیره ؟
اینو هم بگم که برای VPS لینوکسی میخوام که محیط گرافیکی دسکتاپ نداره و فقط با دستورات متنی باهاش کار میکنم . بیشتر برای بررسی و مقایسه کیفیت فیلمها قبل از دانلود هست .
برای انجام بعضی عملیات بر روی فیلم از طریق خط فرمان معمولا از ffmpeg استفاده میکنیم. این برنامه قابلیت این رو هم داره که از فیلم عکس به صورت thumbnail بگیره که فایل منیجر ها و بعضی برنامه های دیگه در لینوکس از این قابلیت استفاده میکنند (برای preview) میتونید این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید.
ata.royalfalcon
02-09-2016, 12:33
برای انجام بعضی عملیات بر روی فیلم از طریق خط فرمان معمولا از ffmpeg استفاده میکنیم. این برنامه قابلیت این رو هم داره که از فیلم عکس به صورت thumbnail بگیره که فایل منیجر ها و بعضی برنامه های دیگه در لینوکس از این قابلیت استفاده میکنند (برای preview) میتونید این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید.
با تشکر ؛
ولی من نتونستم ffmpeg رو نصب کنم ، هم روی VPS و هم روی raspberry pi ولی به جای ffmpeg از avconv استفاده کردم .
دستور کلی با فرض اینکه اسم فیلم movie.mkv باشه و از ثانیه 20.342 فقط یک اسکرین شات بخواهیم .
نرم افزاری هست که بشه باهاش سرعت فن gpu رو کنترل کرد؟ گرافیک hd4850 بسیار داغ هست ( 85 c) در حالت idle. چون دیگه fglrx یراش ساخته نمیشه مجبورم از mesa نسخه بروز استفاده کنم.. نرم افزارهایی که امتحان کردم و ناموفق بودم:
radeon-profile
fancontrol - lmsensors
thinkfan
البته ممکنه کانفیگ اشتباه انجام داده باشم که شما میتونید راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
08-11-2019, 14:28
سلام .
لطفاً برنامه ای برای مانیتورینگ سرعت اینترنت و همچنین میزان ترافیک مصرفی که در نهایت بتونه بصورت یه گزارش متنی ذخیره کنه پیشنهاد بدید .
ata.royalfalcon
08-11-2019, 21:31
سلام .
لطفاً برنامه ای برای مانیتورینگ سرعت اینترنت و همچنین میزان ترافیک مصرفی که در نهایت بتونه بصورت یه گزارش متنی ذخیره کنه پیشنهاد بدید .
با بررسی هایی که انجام دادم vnstat گزینه مناسبی هست . میتونه گزارش ساعتی و روزانه ارائه بده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.