PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با m-cody m30

morbidtale82
29-01-2009, 12:09
سلام.
من یه mp3player مارک mcody مدل m30 دارم که هر چند وقت یه دفعه هنگ میکنه و بالا نمیاد. وقتی که سالمه موقع بالا اومدن ورژن نرمافزارش رو مینویسه. اما وقتی هنگ میکنه بدون نوشتن ورژن صفحه اولش بالا میاد و چند دقیقه میمونه و بعد خاموش میشه. کسی میتونه کمک کنه؟ از گارانتی هم افتاده دیگه بهم جواب نمیدن.... :19:

seymour
29-01-2009, 19:24
می تونی اون version رو یادداشت کنی و بگی ؟ ... احتمالا باید سیگماتل باشه ... چون mcody هم مثل خیلی محصولات متوسط دیگه ، از firmware های مشترک خیلی مدلها استفاده می کنه ... مثلا باید یه چیزی شبیه STMPxxxx باشه که بجای x عدد میشینه

در مورد گارانتی هم من البته نمی دونم سیستم اونجا چیه ، ولی اصولش اینه که حتی اگه از دوره گارانتی خارج بشه ، بهرحال باید به محصول پوشش بدن .. نهایتش اینه که هزینه اش رو می گیرن ، یا مثلا کمی بیشتر می گیرن ..

morbidtale82
31-01-2009, 11:50
آقا مرسی از توجهت.
والا الان هنگ کرده و من ورژنش رو نمیدونم. کاش اون موقع که سالم بود یاددشت میکردم. ولی تقریبا مطمئنم که توش حروف انگلیسی stmp نداشت.
در مورد گارانتیش هم اینا در واقع از سر وا میکنن و درست جواب نمیدن. منم نه وقتشو دارم هر هفته پاشم برم اونجا درستش کنن نه بلدم باهاشون دعوا کنم تا راه درست کردنشو بهم بگم... . برای همین میخوام خودم بفهمم که چحوریه.
این سایت در پیت mcody هم که اصلا قسمت contact نداره بپرسم.

morbidtale82
31-01-2009, 11:54
توی این فروم کسی mcody مدل M30 داره ورژن نرمافزارشو به من بگه لطفا ؟

seymour
31-01-2009, 17:57
بله - سایتشون مدتهاس که همینه و کلا مثل خیلی از مدلهای نسبتا گمنام ، ایراد زیاد داره ...

بهرحال ، تنها راهش همون بود .. باید بدونیم چه firmware ی می خواد ... تا اونجا که من می دونستم cody ها سیگماتل هستن .. حالا شما میگی که مطمئن نیستی ... دیگه یا باید بگردی روی اینترنت (که احتمالش چندان زیاد نیست) ، یا دیگه وقتی ناامید شدی باید ریسک کنی ! ....