مشاهده نسخه کامل
: تبلیغات تلوزیونی با چه برنامه ای ساخته میشود ؟
hadi-nasiri
29-01-2009, 10:20
با سلام خدمت همگی ، کی میدونه تبلیغات تلویزیون با چه برنامه ای ساخته میشن؟ منظورم اوناییه که حالت های سه بعدی دارن. با تشکر!:11:
J U N I P E R
29-01-2009, 15:00
خب يهدونه نرم افزار كه نيست...
ولي در كل كاراي سه بعدي مثل انيميشن هاي تلويزيون با مايا يا مكس ساخته ميشه كه البته تو ايران 3d max بيشتر رايجه...
بعد هم معمولا با برنامه هايي مثل premier روش كار ميشه...
نرم افزارهاي ديگه اي هم هست...
خب كاربر با توجه به نيازش هر قسمت از اون نرم افزاري كه فكر ميكنه مفيده استفاده مي كنه.كار هاي بزرگ تلفيقي از چند نرم افزاره نه يكي...
Dark Kingdom
29-01-2009, 16:38
اونا رو بیشتر با مایا میسازن . به نظر من توی مدلینگ که خیلی ناشی هستن . فقط انیمت بلدن که اونم . . .
Sorosh MAX
29-01-2009, 18:18
اونا رو بیشتر با مایا میسازن . به نظر من توی مدلینگ که خیلی ناشی هستن . فقط انیمت بلدن که اونم . . .
بله درسته ، یا خیلی ناشی هستند یا سبکشون اینه !
Animators
05-02-2009, 02:27
:27:به حرفهای این برو بچ گوش نکن : دی:27:
تمام تبلیغاتهای تلویزیونی را با affter effect می سازن.انگار فقط این بیچاره را پیدا کردند.
خیلی کم پیش میاد با مکس و مایا کار کنند مثلا تبلیغاتهای شرکتهای بزرگ مثل ، گاز را با مکس می سازند. مایا که هیچی،من اصلا فک نکنم کسی تو ایران با مایا کار کنه برای تلویزیون. من که تا حالا ندیدم. :13:
SSS_HHH_OOO
05-02-2009, 02:52
:27:به حرفهای این برو بچ گوش نکن : دی:27:
تمام تبلیغاتهای تلویزیونی را با affter effect می سازن.انگار فقط این بیچاره را پیدا کردند.
خیلی کم پیش میاد با مکس و مایا کار کنند مثلا تبلیغاتهای شرکتهای بزرگ مثل ، گاز را با مکس می سازند. مایا که هیچی،من اصلا فک نکنم کسی تو ایران با مایا کار کنه برای تلویزیون. من که تا حالا ندیدم. :13:
اکثر شرکت های ایران با مایا کار میکنن...من خیلی جاها رو دیدم..شرکتهای معروف...مثلا تبلیغات گلرنگ و پاکرخ و اینا رو یه شرکت میسازه که همه کارکناش مایا کار هستن....
ای بابا باز شروع کردن اینا
قشنگ ها ، انقده در مورده نرم افزار بحث نکنید بجای بستنه تاپیک شما رو میترکونما :31:
لطفا یه توضیح ککامل بدیدو تمام
hadi-nasiri
05-02-2009, 14:56
یه سوال دیگه ، من اصلا مایا و مکس کار نکردم فقط پریمایر و افترافکت و ادیوس که یادگرفتنشون سخت نبود ، حالا میخوام بدونم برای یاد گرفتن مکس و مایا چی کار کنم . کدومشون حرفه ای تر و قوی تره؟ و چه مدت طول میکشه که کامل یاد بگیرم؟
Animators
05-02-2009, 23:03
اکثر شرکت های ایران با مایا کار میکنن...من خیلی جاها رو دیدم..شرکتهای معروف...مثلا تبلیغات گلرنگ و پاکرخ و اینا رو یه شرکت میسازه که همه کارکناش مایا کار هستن....
ببخشید... نمی دونستم....:45:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.