ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا محسن چاووشی گوش میکنین و یا حتی چرا محسن چاووشی گوش نمیکنین

ariansa3
28-01-2009, 23:06
چرا محسن چاووشی گوش میکنین و یا حتی چرا محسن چاووشی گوش نمیکنین ؟یعنی میخوام بدونم توی این دوره زمونه که همه دنبال شادی و یا بقول بچه ها خوش گذرونین چرا بعضیها دنبال آهنگهایی که حرف از غم میزنن یا یک صدای زخمی پشتشه میرن اگه مایلین دلایلتون رو تو همین تایپیک بنویسین بقیه هم بدونن .

silent-assassin
29-01-2009, 13:45
این دیگه چه سوالیه ؟

خوب چون فوق العاده میخونه از ته دل میخونه اخر احساس و صداست

چون بهترینه ...

Retired User
29-01-2009, 22:39
هدف اين نظرسنجي چيه؟
جواب كه كاملا مشخصه
چون مجسن چاووشي عشقه

linkinkurd
29-01-2009, 22:47
محسن چاووشی از ته دل میخونه - سنگینه و جلف نیست.
صداش آرامش بخشه و صدای طبیعیه خودشو میزاره.
و بنظرم بهترین خواننده فارسی است...

mehdi_360
29-01-2009, 23:12
چاوشی صداش خوبه ،یعنی بد نیست من با آهنگ تو ناز میکنی خیلی حال میکنم
شما اگه آهنگ دیگه ای میشناسید که قشنگتر میخونه بگید تا من برم گوش بدم:دی:دی

SADEGH 7
30-01-2009, 00:30
چرا محسن چاووشی گوش میکنین و یا حتی چرا محسن چاووشی گوش نمیکنین ؟یعنی میخوام بدونم توی این دوره زمونه که همه دنبال شادی و یا بقول بچه ها خوش گذرونین چرا بعضیها دنبال آهنگهایی که حرف از غم میزنن یا یک صدای زخمی پشتشه میرن اگه مایلین دلایلتون رو تو همین تایپیک بنویسین بقیه هم بدونن .
این قسمت که قرمزش کردم یه کم غیر عادیه.آدم با بعضی آهنگ های محسن چاووشی میره فضا و برمی گرده.آهنگ غمگین هاش هم وقتی آدم دلش گرفته خیلی جواب می ده. پست شما یه فاز شاعرانه داره.
:40:در کل محسن چاووشی سلطان صداست.:40:

iman_s
30-01-2009, 00:31
همیشه که نمیشه جنگولک بازی گوش کرد.
بعضی وقتها باید با یک آهنگ آروم فاز بگیری.چه آهنگهایی بهتر از آهنگهای محسن چاووشی.
خیلی خفن تاثیرگذاره و حتی تا مرز خودکشی پیش میبره.مخصوصا وقتی سوژه آهنگش با حال و روزت یکی باشه.

vioman
30-01-2009, 02:34
دوستان سلام

من اومدم انتقاد کنم اما دیدم انقدر در وصف آقای چاووشی جملات قصار عاشقانه گفتید که خدایش ترسیدم چیزی بگم!:13:

من فقط یکی دوتا سوال دارم
دوست دارم جواب منطقی بگیرم:20:

در اینکه یک نفر میتونه با هر نوع آهنگی ارتباط خیلی خوبی برقرار کنه در صورتی که فرد دیگه از اون لذت بی نصیب باشه شکی نیست
اما میخوام بدونم شرح لطافت صدای آقای چاووشی به چه صورته؟

و دوم اینکه انتخاب آقای چاووشی به عنوان بهترین و به قول یکی از دوستان "سلطان " بر اساس چه معیاریه؟

متشکرم:11:

ariansa3
30-01-2009, 10:45
این دیگه چه سوالیه ؟

خوب چون فوق العاده میخونه از ته دل میخونه اخر احساس و صداست

چون بهترینه ...

چون بهترینه
خوب همین سئوال دقیقا همینجاست چرا صدایی که اینهمه خش داره آهنگهایی که اینهمه حزن انگیزه و شعرهایی که بعضی وقتا حزن آلوده باعث شادی شما میشه

padjacent
30-01-2009, 10:54
شاید نشه گفت بهترین خواننده فارسی.
ولی آهنگاش خیلی قشنگن و من خودم با صداش خیلی حال میکنم.

ariansa3
30-01-2009, 10:57
چاوشی صداش خوبه ،یعنی بد نیست من با آهنگ تو ناز میکنی خیلی حال میکنم
شما اگه آهنگ دیگه ای میشناسید که قشنگتر میخونه بگید تا من برم گوش بدم:دی:دی

آهنگ دیگه که زیاد میشناسم اما از توی همین آلبوم یه شاخه نیلوفر ترک خاکستر و تبریک هم ترکهای جالبین

همیشه که نمیشه جنگولک بازی گوش کرد.
بعضی وقتها باید با یک آهنگ آروم فاز بگیری.چه آهنگهایی بهتر از آهنگهای محسن چاووشی.
خیلی خفن تاثیرگذاره و حتی تا مرز خودکشی پیش میبره.مخصوصا وقتی سوژه آهنگش با حال و روزت یکی باشه
اینکه آدم با یک آهنگ فاز آروم بگیره و هم تا مرز خودکشی پیش بره یکم احساسیه من واقعا میخوام بدونم چرا ما که همه دنبال آرامش و حتی شادی میگردیم اونوقت سراغ چیزهایی میریم که جنبه های مازوخیست داره

ariansa3
30-01-2009, 11:04
دوستان سلام

من اومدم انتقاد کنم اما دیدم انقدر در وصف آقای چاووشی جملات قصار عاشقانه گفتید که خدایش ترسیدم چیزی بگم!:13:

من فقط یکی دوتا سوال دارم
دوست دارم جواب منطقی بگیرم:20:

در اینکه یک نفر میتونه با هر نوع آهنگی ارتباط خیلی خوبی برقرار کنه در صورتی که فرد دیگه از اون لذت بی نصیب باشه شکی نیست
و دوم اینکه انتخاب آقای چاووشی به عنوان بهترین و به قول یکی از دوستان "سلطان " بر اساس چه معیاریه؟

هیچکس نگفته که صدای آقای چاووشی لطیفه و خیلی ها بخاطر همین صدای زخمی به اون گوش میدن اما شاید منظورتون اینه که چه جوری با این صدای خشن احساس آرامش میکنن که برمیگرده به موضع اصلی این تایپیک اما من فکر میکنم که برداشت شخصی هرکس در این موضوع تاثیر گذاره

mohsen.rajabi
30-01-2009, 11:55
چون شعر و آهنگهاش جلف نیست و سنگینه و به دل می شینه

iman_s
31-01-2009, 02:11

جواب سوال اولت رو که خودت دادی.همه که نمیتونن فقط با صدای لیلا فروهر آرامش بگیرند.بعضی وقتها یک صدای خش دار از ده صدای لطیف بهتر با احساسات آدم کنار میاد.
سوال دومت سوال منم هست. نمیدونم این القاب الکی که بهش میدن واسه چیه.مثل سلطان و حضرت و ....
با اینکه خودم چاووشی رو دوست دارم ولی 100 درصد مخالف این القابش هستم.

چون بهترینه
خوب همین سئوال دقیقا همینجاست چرا صدایی که اینهمه خش داره آهنگهایی که اینهمه حزن انگیزه و شعرهایی که بعضی وقتا حزن آلوده باعث شادی شما میشه

حتما که نباید موسیقی باعث شادی بشه

اینکه آدم با یک آهنگ فاز آروم بگیره و هم تا مرز خودکشی پیش بره یکم احساسیه من واقعا میخوام بدونم چرا ما که همه دنبال آرامش و حتی شادی میگردیم اونوقت سراغ چیزهایی میریم که جنبه های مازوخیست داره
درسته احساسیه ولی وقتی حال و هوای خودت با آهنگ یکی باشه میبینی که میتونه بدجور روت تاثیر بزاره.مخصوصا واسه کسانی که عاشق فاز منفی هستند.
اگه یکی دلش از یکجایی شکسته باشه و تا حدودی افسرده باشه ممکنه شاد ترین آهنگ دنیا هم نتونه بهش کمک کنه.
یکی هم ممکنه از نظر عشقی یا روحی شکست خورده باشه نمیره سراغ آهنگ عروسی و پارتی.میره سراغ آهنگهایی که به اوحالش بخوره.حالا یکی دلموشکوندی برو حالشو ببر رو گوش میده یکی آهنگهای چاوشی
البته خودم رو نمیگم ولی بعضیها رو دیدم که با آهنگهاش چاوشی گریه میکردند. وگرنه من خودم همه جوره موسیقی گوش میکنم(به استثنا سنتی که خوشم نمیاد) از ساسی مانکن گرفته تا هایده و ...

هیچکس نگفته که صدای آقای چاووشی لطیفه و خیلی ها بخاطر همین صدای زخمی به اون گوش میدن اما شاید منظورتون اینه که چه جوری با این صدای خشن احساس آرامش میکنن که برمیگرده به موضع اصلی این تایپیک اما من فکر میکنم که برداشت شخصی هرکس در این موضوع تاثیر گذاره

vioman
31-01-2009, 05:26
جواب سوال اولت رو که خودت دادی.همه که نمیتونن فقط با صدای لیلا فروهر آرامش بگیرند.بعضی وقتها یک صدای خش دار از ده صدای لطیف بهتر با احساسات آدم کنار میاد.
سوال دومت سوال منم هست. نمیدونم این القاب الکی که بهش میدن واسه چیه.مثل سلطان و حضرت و ....
با اینکه خودم چاووشی رو دوست دارم ولی 100 درصد مخالف این القابش هستم.

حتما که نباید موسیقی باعث شادی بشه

درسته احساسیه ولی وقتی حال و هوای خودت با آهنگ یکی باشه میبینی که میتونه بدجور روت تاثیر بزاره.مخصوصا واسه کسانی که عاشق فاز منفی هستند.
اگه یکی دلش از یکجایی شکسته باشه و تا حدودی افسرده باشه ممکنه شاد ترین آهنگ دنیا هم نتونه بهش کمک کنه.
یکی هم ممکنه از نظر عشقی یا روحی شکست خورده باشه نمیره سراغ آهنگ عروسی و پارتی.میره سراغ آهنگهایی که به اوحالش بخوره.حالا یکی دلموشکوندی برو حالشو ببر رو گوش میده یکی آهنگهای چاوشی
البته خودم رو نمیگم ولی بعضیها رو دیدم که با آهنگهاش چاوشی گریه میکردند. وگرنه من خودم همه جوره موسیقی گوش میکنم(به استثنا سنتی که خوشم نمیاد) از ساسی مانکن گرفته تا هایده و ...

دوست عزیز
به نظر من موسیقی در واقع نه برای غمه نه برای شادی
من فکر میکنم موسیقی برای تفکره

حالا این تفکر میتونه با لذت محض یا حزن و اندوه همراه باشه

دلیلی که دوستان برای تائید آقای چاووشی میارن هیچکدامش منطقی و بر اساس علم موسیقی نیست اما چون خودم عقیده دارم هر کسی میتونه با هر صدایی ارتباط برقرار کنه برای همین سکوت میکنم
اما قبول کنید درصد زیادی از پافشاری آقای چاووشی روی این سبک از خوندن فقط به علت کشش خوب بازاره

البته تقصیر ایشون نیست ،جامعه داره به این سمت پیش میره ، من هم به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم اما نظرم اینه که ایشون با این همه هوادار نباید اینقدر نمک روی زخم جوون ها بپاشن اون هم فقط برای فروش خوب

البته امیدوارم اینطور نباشه و روز به روز ایشون در کارشون موفق تر باشن و پیشرفتشون موسیقیایی باشه:20:

موفق باشید
یا علی:11:

jojo2009
01-02-2009, 13:32
چون تو صداش حس وحالی داره که هیچ خواننده ی دیگری نداره:8:

zeus7610
01-02-2009, 13:44
خواننده فقط محسن چاوشی
آلبوم فقط یه شاخه نیلوفر
محسن چاووشی خوش درد کشیده است و اصلا خوب نیست که اونو به نمک پاشی روی زخم متهم کنید.

iceweek
01-02-2009, 15:29
ببینید.موسیقی یه چیزه سلیقه ای هست به غیر از یه دسته از آهنگها طوی دنیا که آشغالن بقیه بستگی به شخص و روحیاتش داره..اما درباره محسن چاوشی بگم که من 10-20 تا آهنگاش را اونم فقط برای اینکه بدونم چه کارست گوش دادم و دیدم اگه کسی فکر میکنه محسن چاوشی کارش درسته اشتباه میکنه.2-3 تا آهنگ جالب داره ولی درکل هیچی نیست.اگه اینو میگم به طرفداراش بر نخوره ولی اینکه اون کسه خاصی نیست بی احترامی به هواداراش نیست...از نظر هنر خانندگی در ایران فقط اصفهانی و خواجه امیری واقعا خوبن ...اگه من اینو میگم خوره آهنگ های 1970تا حالا هستم(البته مسلما همه آهنگ های این دوره را گوش ندادم و فقط برترین ها را).ولی همونطور که گفتم اینکه کسی از آهنگاش خوشش بیاد سلیقه ای هست.

vioman
03-02-2009, 02:05
ببینید.موسیقی یه چیزه سلیقه ای هست به غیر از یه دسته از آهنگها طوی دنیا که آشغالن بقیه بستگی به شخص و روحیاتش داره..اما درباره محسن چاوشی بگم که من 10-20 تا آهنگاش را اونم فقط برای اینکه بدونم چه کارست گوش دادم و دیدم اگه کسی فکر میکنه محسن چاوشی کارش درسته اشتباه میکنه.2-3 تا آهنگ جالب داره ولی درکل هیچی نیست.اگه اینو میگم به طرفداراش بر نخوره ولی اینکه اون کسه خاصی نیست بی احترامی به هواداراش نیست...از نظر هنر خانندگی در ایران فقط اصفهانی و خواجه امیری واقعا خوبن ...اگه من اینو میگم خوره آهنگ های 1970تا حالا هستم(البته مسلما همه آهنگ های این دوره را گوش ندادم و فقط برترین ها را).ولی همونطور که گفتم اینکه کسی از آهنگاش خوشش بیاد سلیقه ای هست.

دوست عزیز سلام
من با بخش زیادی از صحبت های شما موافقم

متاسفانه وقتی جایی بحث از یک شخص خاص میشه و طرفداران این فرد اونجا تبادل نظر میکنند یا به نوعی فقط تعریف مثبت میکنند هیچ کس حق اعتراض و انتقاد نداره
این یک فرهنگ اشتباهه
طبق گفته ی خود شما موسیقی به سلیقه خیلی وابسته هستش و اصلا نمیشه اعتراض کرد که چرا شخصی مثلا از آقای x خوشش میاد.

من همین الان در یک نظر سجی توی همین تالار دیدم که از آقای چاووشی به عنوان بابغه یاد کردند!!!
این درست نیست
من نه قصد بی احترامی به آقای چاووشی رو دارم نه اون دوست عزیز رو
اما باید قبول کرد که آقای چاووشی از دارا بودن تکنیک های متوسط به بالا و عالی خوانندگی بی بهره هستند
خوانندگانی رو که شما مطرح کردین (مثل آقای اصفهانی و آقای خواجه امیری ) بهره خوبی از صدای خودشون میبرند و این صدا رو مدیون تکینک های آواز ایرانی هستند که متسفانه این دوستان هم کمتر یاد گدشته میکنند و فقط سبک های تلفیقی رو دنبال میکنند.

موفق باشید:11:

hosseinmusicmaster
03-02-2009, 02:29
ببخشید میشه این علم موسیقی و تکنیک های متوسط به بالا رو برای ما هم تعریف کنید ببینیم چیه ؟
شاید ما هم قانع شدیم محسن چاووشی خواننده نیست !

Rjoun
03-02-2009, 03:16
به نظر من آلبوم هاي ابتدايي محسن خيلي بهتر و حرفه اي تر بودن!
من ترانه هاي اولش رو كه گوش ميدادم مطمئن بودم كه محسن يه انقلابي رو بوجود مياره.اما به نظر من افتش از آلبوم متاسفم شروع شد.
البته توي آلبوم متاسفم و يه شاخه گل نيلوفر هم تراك هاي زيبايي به چشم ميخوره مثل متاسفم، عصا،دلتنگي و...
اما فقط كافيه يه نگاه كوتاه به ترانه هاي گذشته اون مثل:
سه شنبه ها
خسته روز برفي(عشق دو حرفي)
امام رضا
و...
بندازيد متوجه مي شيد محسن دچار يك نوع افت شده.
براي بار سوم ميگم اين فقط نظر من هستش و ديدگاه ها با هم متفاوت هستند!

موفق باشيد.

ariansa3
03-02-2009, 22:48
چقدر جالبه که دیدگاها اینقدر نسیت به هم تفاوت داره یه جا خوندم که آلبوم متاسفم بهترین آلبوم چاووشی بوده و حالا

آلبوم هاي ابتدايي محسن خيلي بهتر و حرفه اي تر بودن!
من ترانه هاي اولش رو كه گوش ميدادم مطمئن بودم كه محسن يه انقلابي رو بوجود مياره.اما به نظر من افتش از آلبوم متاسفم شروع شد

ariansa3
03-02-2009, 23:00
دوست عزیز
به نظر من موسیقی در واقع نه برای غمه نه برای شادی
من فکر میکنم موسیقی برای تفکره

حالا این تفکر میتونه با لذت محض یا حزن و اندوه همراه باشه

دلیلی که دوستان برای تائید آقای چاووشی میارن هیچکدامش منطقی و بر اساس علم موسیقی نیست اما چون خودم عقیده دارم هر کسی میتونه با هر صدایی ارتباط برقرار کنه برای همین سکوت میکنم
اما قبول کنید درصد زیادی از پافشاری آقای چاووشی روی این سبک از خوندن فقط به علت کشش خوب بازاره البته تقصیر ایشون نیست ،جامعه داره به این سمت پیش میره ، من هم به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم اما نظرم اینه که ایشون با این همه هوادار نباید اینقدر نمک روی زخم جوون ها بپاشن اون هم فقط برای فروش خوب
البته امیدوارم اینطور نباشه و روز به روز ایشون در کارشون موفق تر باشن و پیشرفتشون موسیقیایی باشه:20:

موفق باشید
یا علی:11:
با بیشتر حرفهای شما موافقم اما اینکه میگی برای فروش یجورایی برای من قابل قبول نیست چون این بنده خدا (حالا خارج از طرفدار بودن یا نبودن) از بین چند آلبوم گذشته اش فقط همین آخریش مجوز گرفته و به بازار عرضه شده و ملت براش پول دادن
به هر حال من از کسایی هم شنیدم که بر خلاف نظر شما دوستان نه تنها از شنیدن صدای چاووشی ناراحتی سراغشون نمیاد بلکه اوقات شادیشونم رو با آلبومهای آون میگذرونن حالا باز نظر با شماست

Raptor 2009
03-02-2009, 23:20
عامل موفقیت چاووشی=تکست قوی+تنظیم نسبتا حرفه ای.

iceweek
04-02-2009, 09:26
عامل موفقیت چاووشی=تکست قوی+تنظیم نسبتا حرفه ای.

شاید بعضی شعراش خوب باشن ولی دیگه نگید قوی بهتر از شعرهای مولوی حافظ و..نیست که اصفهانی استفاده میکنه
حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای Pink Floyd را یه نگاه بنداز
تازه این نظر شما کجاش خوبه که بچه های مردمو افسرده بکنه
(تیغو میکشم رو رگهام..میپاشه خونم رو عکسات...)

Raptor 2009
04-02-2009, 12:25
شاید بعضی شعراش خوب باشن ولی دیگه نگید قوی بهتر از شعرهای مولوی حافظ و..نیست که اصفهانی استفاده میکنه
حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای pink floyd را یه نگاه بنداز

سبک و سیاق این دو کاملا باهم متفاوته شما چطور با هم مقایسشون میکنی؟مثل اینکه یک ماشین 4 سیلندر رو با یک ماشین 8 سیلندر مقایسه بکنی
بهرحال هر خواننده ایی در طول دوران خوانندگیش آهنگ بد هم خونده و تا وقتی آهنگ بد وجود نداشته باشه هم زیبایی آهنگ خوب بخوبی قابل درک نیست.

iceweek
04-02-2009, 13:58
سبک و سیاق این دو کاملا باهم متفاوته شما چطور با هم مقایسشون میکنی؟مثل اینکه یک ماشین 4 سیلندر رو با یک ماشین 8 سیلندر مقایسه بکنی
بهرحال هر خواننده ایی در طول دوران خوانندگیش آهنگ بد هم خونده و تا وقتی آهنگ بد وجود نداشته باشه هم زیبایی آهنگ خوب بخوبی قابل درک نیست.

اتفاقا اگه از موسیقی سررشته داشته باشید جفتشون پاپن دقیقا میشه باهم مقایسشون کرد.........
برا همینه که منم به محسن چاوشی اعتراضی ندارم چون باید باشه تا فرق کار خوب و بد مشخص باشه

Raptor 2009
04-02-2009, 15:53
اتفاقا اگه از موسیقی سررشته داشته باشید جفتشون پاپن دقیقا میشه باهم مقایسشون کرد.........
برا همینه که منم به محسن چاوشی اعتراضی ندارم چون باید باشه تا فرق کار خوب و بد مشخص باشه

بله میدونم پاپ هستند ولی شما پینک فلوید رو مثال زدید.

iceweek
04-02-2009, 21:35
بله میدونم پاپ هستند ولی شما پینک فلوید رو مثال زدید.

منظورم سبک اصفهانی و چاووشی هست که پاپن
درمورد پینک فلوید هم اگه منظورتون اینه که چون اون راکه قابل مقایسه نیست باید بگم من متن شعرشونا گفتم.قشنگی متن شعر ربطی به اینکه راکه یا پاپه نداره که حالا مقایسه نشه با هم

ariansa3
05-02-2009, 15:09
حافظ و سعدی هم به کنار میگیم اونا یه چیزه دیگه بودن .شما شعرهای pink floyd را یه نگاه بنداز

حافظ و سعدی و ... شعرهای خوبی میگن و شاعرهای بزرگین اما شعر با ترانه خیلی فرق میکنه و قابل قیاس نیست در ضمن اصفهانی هم در مورد انتخاب بعضی از ترانه هاش سلیقه های شخصی خودشو اعمال میکنه (که البته طبیعیه) و اعتراض منتقدها رو بلند کرده مثلا توی آلبوم برکت ترک شب تار که اعتراض صدا و سیما رو هم در آورد و از پخش این آهنگ در رسانه جلوگیری کردن (با اینکه موضوع ترانه امام زمان عج) ولی خوب خیلیها هم میگن آهنگ جالبیه(ازجمله خود من)

sale2000
06-02-2009, 23:25
یادش در یاد رفیقی داشتیم چاووشی گوش میداد!از سرایتش منم گوش دادم تا وقتی واسه فلسطین خوند و افه اومد که دیگه نمیخونه و خواست مجوز بگیره!

danavan
07-02-2009, 00:10
من تاز مانی که صداش رو تو فیلم سنتوری نذاشته بودن ازش خوشم میومد، اما اونقدر که از این رادان بم میاد تا هروقت صداش رو میشنوم یاده این یارو میافتم و میزنم next track

asextor1
07-02-2009, 01:28
به نظر من محسن چاووشی باید یه ذره نرم تر بخونه چون اینطوری که پیش میره میخواد راک بخونه و راک یه جورایی با غم تناقض داره . از نظر ترانه هم که خیلی نفرینی میخونه . اون خراط ها با اون همه ادعای غمگین خونیش 3-4 تا آهنگ نفرینی بیشتر نداره . من یه پیشنهاد بهتون میدم . برید فقط یک بار آهنگ بی خداحافظ رضا صادقی رو گوش بدید اون وقت میفهمید چه آهنگی به درد غم میخوره

mshiraz.2009
07-02-2009, 06:57
من محسن چاوشی رو خیلی قبول دارم و تقریبا هر روز تعداد زیادی از آهنگ هاش رو گوش میدم.

Retired User
08-02-2009, 16:53
به نظر من محسن چاووشی باید یه ذره نرم تر بخونه چون اینطوری که پیش میره میخواد راک بخونه و راک یه جورایی با غم تناقض داره . از نظر ترانه هم که خیلی نفرینی میخونه . اون خراط ها با اون همه ادعای غمگین خونیش 3-4 تا آهنگ نفرینی بیشتر نداره . من یه پیشنهاد بهتون میدم . برید فقط یک بار آهنگ بی خداحافظ رضا صادقی رو گوش بدید اون وقت میفهمید چه آهنگی به درد غم میخوره
خب لينكشو بذار
هر چند هيشكي چاووشي نميشه

asextor1
08-02-2009, 22:07
خب لينكشو بذار
هر چند هيشكي چاووشي نميشه
هر چند خیلی کیفیت نداره ولی بدرد سنجیدن میخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ppp1486
09-02-2009, 12:45
ازش بدم می یاد چون تکراری میخونه صدا هم نداره فقط محسن یگانه

iman hichkas
09-02-2009, 18:07
آلبوم بعدی محسن چاوشی با نام من خود آن سیزده ام نیز به صورت راک سنتی هست.مثل اینکه حالا حالاها میخواد راک بخونه. همش تقصیر این محمد رضا آهاریه. که اون باعث شد که محسن راک بخونه.

silent-assassin
09-02-2009, 18:23
آلبوم بعدی محسن چاوشی با نام من خود آن سیزده ام نیز به صورت راک سنتی هست.مثل اینکه حالا حالاها میخواد راک بخونه. همش تقصیر این محمد رضا آهاریه. که اون باعث شد که محسن راک بخونه.
نه عزیز البوم من خود ان سیزدهم منتفی شد ...
خبری هم که جدیدا گفتن البوم جدید سلطان تو عید میاد شایعه است

بعدشم مگه اشکالی داره ؟ سلطان هر سبکی بخونه اون سبکو تسخیر میکنه حتی رپم بخونه بهترین میشه :دی

ariansa3
11-02-2009, 00:01
همش تقصیر این محمد رضا آهاریه. که اون باعث شد که محسن راک بخونه
خب راک هم برای خودش سکیه و طرفدارای خودشو داره

سلطان هر سبکی بخونه اون سبکو تسخیر میکنه حتی رپم بخونه بهترین میشه
اما زیاد با این تعبیر ها هم موافق نیستم بهر حال هرکسی میتونه کار خوب و بد هم داشته باشه

Doctor.Freeman
13-02-2009, 05:05
این آلبوم آخرش فوق العاده بووود . نمیدونم چرا همش فکر میکردم از آهنگاش خاطره دارم . یه جوووری باهال بوود :5:

s_paliz
14-02-2009, 00:21
آلبوم جدید چاوشی رو معمولا با صدای زیاد گوش میدم.

اون غمه صداش و ریتم سریع آهنگاش سلولهای مغزم رو میترکونه...

halflife g
18-02-2009, 22:45
چاووشی صداش مال خودس نیس منظورم اینه که با فرم راحتی نمیخونه و یکمی صداشو تغییر میده
اهنگاشم خیلی تاپ نیس مخصوصا این البوم اخری که من خوشم نیومد

ariansa3
23-02-2009, 13:12
منظورم اینه که با فرم راحتی نمیخونه و یکمی صداشو تغییر میده
با احترام به نظر شما تغییر صدا تو خوانندگی کار صرفا بد یا صرفا خوبی نیست بستگی به نوع استفاده خواننده داره که بنظر من با توجه به مضمون شعرهایی که میخونه چاووشی خوب استفاده میکنه

XMAN9
28-02-2009, 00:33
محسن چاووشي هم مثل خواننده هاي ديگه هست براي من. هيچ فرقي نميكنه!

Phoenix71
03-03-2009, 14:04
صداش دلنشینه.بیشتر آهنگ هاش هم غم گین هست و به درد بدبختی ها میخوره ‍!!!!