PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک ویندوز اکسپلوررم غیب شده!

rahayam_kon
28-01-2009, 19:39
سلام
دیروز هنگام نصب برانامه اپرا سیستمم دچار مشکل شد به این صورت که بعد از ریستارت ویندوز بالا میاد اما ویندوز اکسپلورر نه ! در واقع دسک تاب و استارت ظاهر نمیشه و الان از تسک منجر ==> نیو تسک تونستم انلاین بشم ! متاسفانه در درایو سی اطلاعاتی هست که نمیخوام با تعویض ویندوز از بین بره .در کادر ویندوز تسک منجر امکان کات یا کپی وجود نداره ! بنابر این مزاحم شما شدم تا راهنماییم کنید چطور ویندوز اکسپلورر رو ظاهر کنم و یا اطلاعات رو از سی کات کنم به درایو های دیگر!
قابل ذکره حتی وقتی از سیستم ریستوری استفاده کردم باز نتیجه ای نداد و در نیو تسک اکسپلورر .exe
تایپ و اجرا میکنم باز نتیجه ای نمیده ! :41:
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم !:11:

Mohammad King
28-01-2009, 22:17
سلام دوست من سوالتون را در لینک زیر مطرح کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

mahdi7610
28-01-2009, 22:53
سلام

باید قبل از این که برنامه را نصب کنید حتما از ویندوز و برنامه های نصب شده یک رستور پوینت تهیه می کردید تا در صورت دچار شدن به مشکل بتونید از قابلیت سیستم ریستور استفاده کنید .

در واقع وجود سیستم ریستور توی ویندوز xp به همین دلیل هست . اما متاسفانه اکثرا بعد از دچار شدن به مشکل به یاد این برنامه می افتند .

بهتره سیستم خودتون را ریپیر کنید . با این کار هیچ اسیبی به برنامه های نصب شده و اطلاعات شما وارد نخواهد شد .

سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بدید و سپس وقتی به صورت اتوماتیک بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کنید و سپس در صفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید و چند تا next بزنید تا قسمت 37 دقیقه ای نصب ویندوز هم به اتمام برسه و ویندوز شما بازسازی بشه .

با این کار هیچ اسیبی به برنامه های نصب شده و اطلاعات شما وارد نخواهد شد و فقط ویندوز شما بازسازی شده و مشکلات ان رفع خواهد شد .

موفق باشید .

rahayam_kon
29-01-2009, 00:35
مرسییییی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif