ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال دارم

Mostafa 3D
28-01-2009, 15:49
من یه سوال دارم ؟؟ این قضیه Real Time چیه که میگن فلان برنامه قابلیت Real Time داره ؟؟؟؟ اگه کسی مطلبی در این باره داره ممنون میشم به ما هم بگه من یه گشتی تو نت زدم ولی چیزی دستگیرم نشم .:41: ممنون :46:

Dark Kingdom
28-01-2009, 16:31
Real Time بیشتر به بازیها میگن . یعنی محیط یا هر چیزه دیگه ای که هست از پیش رندر شده نباشه . یا توی محیط برنامه باشه یا در زمان حال رندر بشه مثل بعضی از بازی ها .
مثلا" Cutscene هایی که توی بازی ها نشون میده که CG نیستن . اونا Real Time هستند .
بعضی ها استاتیک هستن که به صورت ثابت هستن بعضی ها هم داینامیک هستن که مثل بازی ها میتونی اونا رو کنترل کنی .

SSS_HHH_OOO
28-01-2009, 16:58
خوب در ادامه حرفای بابک بگم که امکانات ریل تایم تو مکس هم وجود داره....
مثلا تو موتور رندر fryrender یه قابلیت جالبی اضافه کردن که بعد از رندر میتونی متریال و تکسچر رو عوض کنی و بدون رندر مجدد برات رو تصویر رندر شده متریال رو عوض میکنه...کیفیت هم افت نمیکنه...مثلا بعد از رندر از مدل کف آشپزخونه خوشت نمیاد تکسچرش رو عوض میکنی و همون لحظه بدون افت کیفیت تکسچر عوض میشه...به این ویدیو نگاه کن....نمونه تغییر متریال بعد از رندر....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته پیش بینی میشه تا چند ساله دیگه اینقدر کامپیوتر ها و برنامه ها پیشرفت کنن که رندر های در حال حاضر ما که ساعتها طول میکشه به صورت ریل تایم داشته باشیم..یعنی رسما حذف دکمه رندر....خروجی همونی میشه که تو perspective میبینی....بدون رندر بالاترین حد کیفیت رو بهت میده...ولی این فعلا برای نسل بعدی برنامه ها و کامپیوتر هاست...

3d-meysam
28-01-2009, 17:13
میگم یعنی ما آرزو بدل میمیریم بعد این چیزا میاد :41:
من میرم چند سال بخوابم تا زمانی که این تکلونژی اضافه بشه :31:
دستتون درد نکنه خیلی مفید بود :11:

Mostafa 3D
29-01-2009, 14:00
ممنون خیلی خیلی لطف کردید جوابمو دادید
شهاب این فیلمهایی رو هم که گذاشتی رو دیدم واقعا محشر بود !!! اون برنامه ای رو که باهاش کار میکرد برنامه دوبعدی که نبود ؟؟؟؟

SSS_HHH_OOO
29-01-2009, 18:19
ممنون خیلی خیلی لطف کردید جوابمو دادید
شهاب این فیلمهایی رو هم که گذاشتی رو دیدم واقعا محشر بود !!! اون برنامه ای رو که باهاش کار میکرد برنامه دوبعدی که نبود ؟؟؟؟

نه بابا....fryrender بود.....به تازگی یه برنامه (شاید پلاگین بگم بهتر باشه) براش ساخته شده به اسم swap که این قابلیت رو داره...