ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا یک آنتی ویروس با این مشخصات معرفی کنید

hamedchtsz
28-01-2009, 14:55
سلام.
من یک آنتی ویروس می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
1-هم آنتی ویروس باشه هم فایروال و هم اسپای ور.
2-سرعت سیستم رو پایین نیاره.
3-قابل بروز رسانی باشه.
4-حجم فایل های آپدیتش زیاد نباشه.
5-حجم خود آنتی ویروس زیاد نباشه که بتونم با دیال آپ دانلودش کنم.
6-در مقابل ویروس autorun.inf مقاوم باشه.
7-بشه از فایل های آپدیتش پشتیبان تهیه کرد که در صورت تعویض ویندوز مجددا نیاز به دانلود آپدیت های قبلی نباشه و روی سیستم های دیگه هم بشه ازش استفاده کرد.

بسیار ممنون می شم اگه آنتی ویروسی با این مشخصات+لینک دانلود به من معرفی کنید.

hamedchtsz
28-01-2009, 19:15
دوستان کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
دو تا سیستم رو دستم مونده که باید تا فردا آمادشون کنم و فقط معطل آنتی ویروسم
ممنون

s2010
28-01-2009, 19:26
بنظرمنnod32واقعاعالیه

sinasalar2007
28-01-2009, 19:42
hamedchtsz عزيز . شايد 250 تا تاپيك در رابطه با همين موضوع زده شده . اما به هيچ كي به يه نتيجه ي قطعي نرسيده .
اما حالا از هر چيز بگذريم nod32 و kaspersky internet security از بهترين ها هستند . اما kaspersky اون مورد 6 شما رو داره . ( براي خودم پيش اومده )
اما اپديت تمام انتي ويروس ها بعد از تعويض ويندوز از بين ميره . مگر اين كه ازشون بك اپ بگيري . اون مرد اولي هم منظورت انتي اسپاي ور بوده ديگه درسته ؟! هيچ انتي ويروسي انتي اسپاي ور نيست . براي اين كار بايد از يه انتي اسپاي ور جداگانه استفاده كني . كه نظر من ad-aware هست . يه انتي ويروس و انتي اسپاي ور لازم و ملزوم همديگه هستن . اگر خواستي بگو تا لينك انتي اسپاي ور هم بهت بدم ( تو همين فروم هم لينك دانلودش هست )
( حجم كاسپرسكي 41 مگ اين جورياست اما nod 32 حدود 25-20 مگ هست )
براي دانلود kaspersky به لينك زير مراجعه كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamedchtsz
28-01-2009, 20:42
ممنون دوست من
1-منظورتون اینه که nod32 در مقابل ویروس autorun.inf مقاوم نیست؟
2-منم گفتم که بشه از فایل های آپدیت پشتیبان(بک آپ) گرفت.چون بیت دفندر که قبلا استفاده می کردم معلوم نبود آپدیت هاشو کجا ذخیره میکنه و هر بار که نصب می کردم باید یکی دو ساعت آپدیتش می کردم.
3-بله منظورم آنتی اسپای ور بود.اگه لطف کنی لینک بهترین نسخه این آنتی اسپای ور هم بدی ممنون می شم.
4-من از کسپر و نود32 این نسخه هارو دارم.آیا این نسخه ها اگه به روز بشن مناسب هستن؟از بین اینها کدوم یکی رو باید نصب کنم؟
-->DVD 3 --> Kaspersky Anti-Virus 7.0
-->DVD 3 --> Kaspersky Anti-Virus Pro 6x License key Expires on 2010
-->DVD 3 --> Kaspersky Free Cleaner 12x
-->DVD 3 --> Kaspersky Internet Security 7.0
-->DVD 3 --> NOD32 Antivirus XP_x64_Vista
5-مهم ترین نسخه در مورد آنتی ویروس اینه که با کرک یا سریال نامبر جعلی بشه آپدیتش کرد.آیا کسپر و نود32 رو می شه آپدیت کرد؟

6-اگه هیچکدوم از آنتی ویروس هایی که در اختیار دارم مناسب نیستن با توجه به حجم کسپر که دانلودش حدود 4 ساعت طول می کشه ترجیح می دم nod32 رو دانلود کنم.آیا نود 32 فایر وال هم هست؟
یه ویژگی که بیت دفندر داره اینه که هر برنامه ای بدون اجازه می خواد به اینترنت وصل بشه به کاربر اطلاع می ده و می تونه اون برنامه رو بلوک کنی.نود 32 همچین قابلیتی داره؟
ممنون