مشاهده نسخه کامل
: چرا سيستم گاهي اوقات بالا نمياد؟
saeed4055
27-01-2009, 10:34
سلام
حدود دو ماه هست كه دارم با سيستمم كار ميكنم و هيچ مشكلي نداشته
cpu intel e8400
ram 2*1g kingmax 1066
hard 320 samsung
motherboar asus p5q
رمهاي 1066 kingmax رو روي باس 1066 و تايمينگ 6-6-6-18 گذاشتم. و همچنين يك پورت سريال براي نصب مودم external به سيستم اضافه كردم
براي بار اول سيستم بالا اومد و لي دفعه بعد گفت كه اوركلاك شكست خورده و بالا نيومد و من هم تنظيمات رو به حالت اوليه برگردوندم يعني باس 800 و تايمينگ 5-5-5-15
از اون موقع ديگه سيستم بعضي اوقات بالا مياد و بعضي اوقات ويندوز بالا نمياد
ويندوز رو هم عوض كردم ولي مثلا 10 دفعه بالا مياد و يك دفعه بالا نمياد
مشكل از چيه؟
ممنون از لطفتون
apadana.1001
27-01-2009, 15:23
دوست عزیز
منم تقریبا این مشکل شما رو داشتم .
سیستم من یکبار بالا میومد و دفعهی بعد بالا نمی یومد . اصلا هر وقت دلش می خواست بالا میومد . یا اگر هم بالا میومد بعد از 15 دقیقه صفحه آبی میداد . تا اینکه فهمیدم یکی از رم هام دچار مشکله که زمانی که بصورت تکی رم ها رو در اصلاید های دیگه چک کردم ، دیدم که pc کلا با یکی از رم ها اصلا بالا نمی آد .
من حتی اورهم نکرده بودم و مارک رم هام هم Corsair بود که مارک خوبیه .
منم دادم گارانتی .
حالا به نظر من رم ها رو دونه دونه در اصلایدهای دیگه ی مادربرد امتحان کن ببین چی میشه . شاید درست شه .
ولی در کل به نظر من شاید یکی از رمها یا شاید هم هر دوشون آسیب دیدن که اونوقت فقط باید بفرستی گارانتی تا عوض کنن .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .
saeed4055
27-01-2009, 21:27
دوست عزیز
منم تقریبا این مشکل شما رو داشتم .
سیستم من یکبار بالا میومد و دفعهی بعد بالا نمی یومد . اصلا هر وقت دلش می خواست بالا میومد . یا اگر هم بالا میومد بعد از 15 دقیقه صفحه آبی میداد . تا اینکه فهمیدم یکی از رم هام دچار مشکله که زمانی که بصورت تکی رم ها رو در اصلاید های دیگه چک کردم ، دیدم که pc کلا با یکی از رم ها اصلا بالا نمی آد .
من حتی اورهم نکرده بودم و مارک رم هام هم corsair بود که مارک خوبیه .
منم دادم گارانتی .
حالا به نظر من رم ها رو دونه دونه در اصلایدهای دیگه ی مادربرد امتحان کن ببین چی میشه . شاید درست شه .
ولی در کل به نظر من شاید یکی از رمها یا شاید هم هر دوشون آسیب دیدن که اونوقت فقط باید بفرستی گارانتی تا عوض کنن .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم .
من تك تك رمها رو روي اصلايد 1 امتحان كردم جواب ميداد
zeus7610
28-01-2009, 18:57
مادر بورد شما خیلی خوبه ولی یه ایراد کوچیک داره. بعضی وقتها بایوسش می پره. این مشکل تو اکثر p5q ها دیده شده.
گزینه های اورکلاک رو disable کنید.
saeed4055
28-01-2009, 19:35
مادر بورد شما خیلی خوبه ولی یه ایراد کوچیک داره. بعضی وقتها بایوسش می پره. این مشکل تو اکثر p5q ها دیده شده.
گزینه های اورکلاک رو disable کنید.
يعني چي گزينه هاي اوركلاك رو disable كنم؟
چطوري ميشه اين كار رو كرد؟
ممنون
saeed4055
30-01-2009, 18:26
كسي نيست جوابمو بده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.