ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ** بهترين كتاب اموزشي ++c چيه ؟؟ **

aaaammmm87
26-01-2009, 11:04
سلام دوستان
خوب من تازه مي خواهم با ++C كار كنم و حتي نميدونم ايكونش چطوري هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا مي خواهم يه كتاب كه ساده ‏، روان ، سليس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كامل و جامع توضيح داده باشه رو معرفي كنيد كه هم راحت برنامه نويسي ++C رو ياد بگيرم هم بتونم برنامه هاي سرحال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنويسم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad-bx
26-01-2009, 15:47
به نظر من کتاب دایتل(deitel & deitel) گزینه خوبیه؛ چون از ابتدا شروع کرده و مطالب بسیار پیشرفته هم در آن پیدا میشه.

P A R M I S
26-01-2009, 20:18
دیتل رودارم من ولی اصلا خوب نیست برای اغاز من خریدم فقط پول هدردادنه .
جعفرنژاد قمی یه کتاب خیلی خوب داره وفقط یکی اونم اموزش سی هستش
سی با سی پلاس پلاس زیاد فرق نداره
بهتره همون کتابت روخوب بخونی

farman-h
26-01-2009, 21:11
كتاب دايتل خيلي خوب مطالب رو پوشش داده و مبحث هارو هم خيلي زياد در موردش گفته.ولي كتاب جعفر نژاد خيلي با جزييات ريزه ميزه نگفته.
به نظر من اول بايد كتاب جعفرنژاد رو خوند و بعد دايتل .اگر اول دايتل رو بخوني هيچي متوجه نميشي مگه قبلا خودت كمي سي كار كرده باشي.

mahdi7s
26-01-2009, 22:39
salam
ketabe c plus plus dar 21 rooz

nevisanda = jessi liberti/bradly jons
motarjem = farzad shekari zada

ketabe khoobeia va rahat ham tozih dada man khodam az hamin ketab yad gereftam

:5::5::5:

Ar@m
26-01-2009, 22:48
دیتل کتاب خوبیه ولی این کتابه هم از این نظر که خیلی توضیح داده واقعا به درد بخوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehran NZ
27-01-2009, 00:07
کتاب c++ جعفر نژاد خیلی از کتاب c++ در 21 روز بهتر هست
برای شروع کتاب پیام نور رو پیشنهاد می کنم که لینک دانلودش هم هست
آزاد باشی

itbazar
28-01-2009, 20:13
سلام
به نظر من
1- هربرت شیلد
2- جعفر نژاد
3- دیتل&دیتل ترجمه قلزم
مشکل اصلی کتاب دیتل اصل کتاب نیست بلکه ترجمه بد اونه! دکتر قلزم به جای اینکه به خواننده و زبان مقصد اهمیت بده به نویسنده و زبان مبدا توجه کرده ئ این باعث ایجاد جملات طولانی و پیچیده شده
به قول یکی از دوستان تا آدم میاد چمله رو تموم کنه اولش یادش رفته....
با این حال از کتاب دیتل کامل تر نداریم،با شیل شروع کن و با دیتل تموم کن!