PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارائه دامنه‌های یک و دو کاراکتری برای اولین بار!



mobin
26-01-2009, 03:20
سرویس اخبار خارجی ایتنا - سازمانی که مسئولیت دامین‌های سطح بالای mobi. را بر عهده دارد اعلام کرده است که بزودی اجازه خواهد داد تا دامین‌هایی با یک یا دو کاراکتر ایجاد شوند

این شرکت به عنوان مثال به دامین com.88 اشاره کرد که با قیمتی در حدود 325 هزار دلار به فروش رسید.

این شرکت عقیده دارد دامین‌های کوتاه در حوزه موبایل حتی ممکن است قیمت‌های بالاتری نیز بدست آورند زیرا تایپ آدرس‌های بلند بر روی دستگاه‌های مویابل کار دشواری می‌باشد.

برای مثال دانشگاه‌ها می‌توانند با ثبت دامینی با نام کوتاه خود، دانشجویان را در یافتن محتواهای مخصوص موبایل یاری دهند. یا اینکه ایالت‌های امریکا با ثبت نام دو حرفی خود به رونق صنعت توریسم کمک نمایند.

به عنوان مثال دیگر، DotMobi به ایده دیگری اشاره کرد که طی آن شرکت‌ها با ثبت دامنه‌هایی با نام ارزهای رایج جهان، به فعالیت در بازار ارز بپردازند.

این شرکت همچنین خاطر نشان ساخت که درخواست برای ثبت این دامین‌ها برخلاف رویه عادی، نیازمند پیش‌ثبت‌نام بوده و متقاضیان می‌بایستی حوزه فعالیت و اهداف مورد نظر خود برای راه‌اندازی ا‌ین دامنه‌ها را اعلام نمایند تا در مرحله بعد نسبت به واگذاری به متقاضی واجد شرایط اقدام شود.

DotMobi می‌گوید بدین ترتیب مردم خواهند توانست مالک دامین‌هایی همچون q.mobi ، k9.mobi ، 13.mobi و یا ny.mobi باشند. DotMobi می‌گوید از آنجائی که معدودی از TLDها اجازه چنین کاری را می‌دهند، چنین دامین‌هایی با قیمت‌های بسیار بالا خرید و فروش می‌شوند. DotMobi پیش‌بینی می‌کند این عمل یا استقبال حوزه‌های متنوعی روبرو گردد. Trey Harvin مدیرعامل DotMobi می‌گوید: «دامنه‌های یک و دو حرفی در زمان عرضه دامنه‌های ارزشمند و در عین حال گرانقیمتی خواهند بود.»