ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعيين تاريخ انقضا براي يك فايل اجرايي

Hadi_0261
25-01-2009, 15:15
با سلام . اگه اسم تايپيكم يكم نامربوطه ببخشيد . من يه فايل دارم كه مي خوام براش يه تاريخ انقضا تعريف كنم كه مثلا بعد از 1 هفته غير فعال بشه و ديگه كار نكنه . چطور مي تونم اين كار رو انجام بدم . با تشكر .

مرد مباح
25-01-2009, 21:01
اگه برنامه رو خودتون ميرين و نصب ميكنين با كمك يك فايل كه توي اون تاريخ رو ذخيره كردين و چك اون با تاريخ سيستم اين كار شدنيه.
اگه خودش نصب ميشه، بايد يك كمي كاراي بيشتر و پيچيده تري انجام بدي.
اگه كارت حل نشد بهم بگو تا بيشتر توضيح بدم.

as13851365
26-01-2009, 09:08
این همان بحث درباره امنیت برنامه ها است

برای این کار راههای زیادی وجود داره که با این حال برای نقض هر راه راهی هم وجود داره

شما باید بیشتر با مفهوم کــرک و امنیت برنامه ها آشنایی داشته باشید تا بتوانید یک برنامه قابل قبول بنویسید

درباره چیزهایی هم که جناب مرد مباح گفتن اگه توضیح بدید خیلی خوب می شه مثلا شما خودتان برنامه را نوشتید یا نه ....
اگر برای یک کار غیره حرفه ای می خواهید می تونید از ریجیستر ویندوز و فایل استفاده کنید که از لحاظ امنیت فکر کنم برای اونهایی که کمی در رسته کــرک وارد باشن استفاده دائمی از برنامه شما کاری نداشته باشه.

Hadi_0261
28-01-2009, 08:07
بله برنامه رو خودم نوشتم . منم گفته جناب مرد مباح تو ذهنمه ولی دقیقا نمی دونم چجوری .

as13851365
28-01-2009, 09:09
ببین دوست گرامی شما دقیقا کجا رو مشکل دارید ؟

برای این که مثلا به برنامه بگیم که از اولین روزی که اجرا می شه به مدت 7 روز برنامه کار کنه باید حتما یک تاریخی رو برای شروع ذخیره کنیم و تاریخ هر روز رو هم داشته باشیم تا بتونیم کار خودمان را انجام بدیم

برای این کار شما هنگامی که می خواهید برنامه را اجرا کنید تاریخ سیستم را می گیرید و بعد این تاریخ را در یک فایل و یا داخل دیتابیس ذخیره می کنی و بعد هر دفعه که برنامه اجرا شد تاریخ رو چک می کنی که ببینی مثلا به تاریخ مورد نظر رسیده یا نه برای چک کردن تاریخ هم نمونه مثالهایی در سایت هست
حالا وقتی که تاریخ مورد نظر برابر شد یعنی مدت به اتمام رسید برنامه کارهایی را که بهش بگی می کنه .

ولی این رو به یاد داشته باش که اگر کاربر تاریخ سیستم را به عقب برگرداند برنامه دوباره اجرا می شه .

اگر به صورت حرفه ای خواستید می تونید کارهای زیادی بگنید مثلا برای برنامه مشخص کنید که به تعداد معینی اجرا بشه مثلا برنامه در مدت 5 روز 500 بار اجرا بشه اگر به هر نحوی یکی از شرط ها نقض بشه شما می تونید به هدف خود برسید

Hadi_0261
28-01-2009, 14:25
ببین دوست گرامی شما دقیقا کجا رو مشکل دارید ؟

برای این که مثلا به برنامه بگیم که از اولین روزی که اجرا می شه به مدت 7 روز برنامه کار کنه باید حتما یک تاریخی رو برای شروع ذخیره کنیم و تاریخ هر روز رو هم داشته باشیم تا بتونیم کار خودمان را انجام بدیم

برای این کار شما هنگامی که می خواهید برنامه را اجرا کنید تاریخ سیستم را می گیرید و بعد این تاریخ را در یک فایل و یا داخل دیتابیس ذخیره می کنی و بعد هر دفعه که برنامه اجرا شد تاریخ رو چک می کنی که ببینی مثلا به تاریخ مورد نظر رسیده یا نه برای چک کردن تاریخ هم نمونه مثالهایی در سایت هست
حالا وقتی که تاریخ مورد نظر برابر شد یعنی مدت به اتمام رسید برنامه کارهایی را که بهش بگی می کنه .

ولی این رو به یاد داشته باش که اگر کاربر تاریخ سیستم را به عقب برگرداند برنامه دوباره اجرا می شه .

اگر به صورت حرفه ای خواستید می تونید کارهای زیادی بگنید مثلا برای برنامه مشخص کنید که به تعداد معینی اجرا بشه مثلا برنامه در مدت 5 روز 500 بار اجرا بشه اگر به هر نحوی یکی از شرط ها نقض بشه شما می تونید به هدف خود برسید
ممنون از توضیحات شما . امتحان می کنم . با تشکر