مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مشكل ذخيره پروژه در مسير ديگر
سلام دوستان
من پروژم رو تو مسير ديگري (save project as) ذخيره كردم ولي هيچ كدوم از فرمهام تو پوشه و مسير جديدم نيستن, فقط exe برنامه , my_program با آيكن دلفي , my_program.cfg و my_program.dof تو پوشه جديد قرار دارن , در صورتي كه من 8 تا فرم تو برنامم دارم كه هيچ كدوم تو مسير جديد ذخيره نشدن:41:
لطفا راهنماييم كنيد.
خواهش ميكنم جوري توضيح بدين كه متوجه بشم چون تازه كار با دلفي رو شروع كردم
سپاسگذارم
Hadi_0261
25-01-2009, 08:37
سلام دوستان
من پروژم رو تو مسير ديگري (save project as) ذخيره كردم ولي هيچ كدوم از فرمهام تو پوشه و مسير جديدم نيستن, فقط exe برنامه , my_program با آيكن دلفي , my_program.cfg و my_program.dof تو پوشه جديد قرار دارن , در صورتي كه من 8 تا فرم تو برنامم دارم كه هيچ كدوم تو مسير جديد ذخيره نشدن:41:
لطفا راهنماييم كنيد.
سپاسگذارم
يه سري به C:\Program Files\Borland\Delphi7\Projects بزن . چون به طور پيش فرض دلفي برنامه رو بعد از كامپايل تو اين مسير ذخيره ميكنه . شايد شما بعد از اين كار مسير جديد رو دادي و ذخيره كردي .
romixery
25-01-2009, 08:43
سلام
به P30World خوش اومدين.
ببين دوست عزيز احتمالاً شما در حين كار با پروژتون از يه كامپوننت يا ابزار ديگري استفاده كردين كه بايد به اون مسير براي باز شدن مي دادين. مثلاً يه عكس رو در يه tImage لود كردين (نه به صورت دستوري. بلكه در هنگام Design Time). براي همين مسير پيش فرض عوض شده و به مسيري كه مثلاً عكس رو باز كردين ميره. شما هر موقع كه مي خواين unit جديدي رو ذخيره كنيد، به مسيري كه در اون هستيد توجه كنيد. اين مشكلي بود كه من در روزهاي اول كار با دلفي داشتم.
F A R H A D
25-01-2009, 10:44
سلام دوستان
لطفا راهنماييم كنيد.
سپاسگذارم
سلام
حدس میزنم شما یه پروژه رو دو بار ذخیره کردید
در این حالت فقط فایل پروژه مجددا ذخیره میشه و فرمهای شما در جای اول باقی میمونه. برای اطمینان قسمت uses فایل اصلی پروژه رو ببینید. به احتمال زیاد با چنین موردی روبرو میشید:
form1 in 'localdrive\path\unitName.pas' {formName}
و میتونید متوجه بشید که بقیه فایلها در کجا قرار دارند
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.