مشاهده نسخه کامل
: خواهشا کمک دسکتاپم مشکل داره
hadi_vazi
24-01-2009, 19:10
با سلام من یه مشکل عجیب برام پیش اومده لطفا راهنماییم کنید دارم کلافه می شم:دسکتاپ ویندوز ویستام مشکل پیدا کرده با اینکه تو قسمت view اوتو رو غیر فعال می کنم بازم نمی تونم ایکن ها رو جاش رو تغییر بدم. رو فیل ها دابل کلیک که می کنم فایل اجرا نمی شه تو تنظیم موس سرعت دابل رو کم و زیاد کردم جواب نداده.فایل ها رو که از تو یه درایو می کشم به یه درایو دیگه به اصطلاح drag می کنم فایل انتقال پیدا نمیکنه حالا چه به یه درایو دیگه چه تو سطل آشغال گفتم شاید از ویندوز باشه هاردم رو کامل فرمت کردم ویندوز جدید ریختم هنوز همون جوریه. واقعا کلافه شدم تو رو خدا کمکم کنید.
golmohammadi
26-01-2009, 13:18
همه چي كه خرابه پس چي كار ميكنه ؟
مشكل اينه كه هيچي تو هارد سيو نميشه
شما بعد از نصب ويندوز چه برنامه هاي نصب كرده اين ؟ اگه برنامه خاصي كه محدوديت ايجاد ميكنه نصب كرده باشين پاكش كنيد
zeus7610
26-01-2009, 17:49
شما یه بار به جای ویستا ویندوز xp نصب کن ببین بازم مشکل داری یا نه؟ قبل از اینکه برنامه ای رو نصب کنی چک کن ببین مشکل داری یا نه؟ در ضمن به نظر من میتونه از ویروس باشه. (بعد از فرمت هم امکان ویروسی بودنسیستم هست..
zeus7610
26-01-2009, 18:27
احتمالا مشکل شما از ویروس باشه. شما برای امتحان یه بار xp بریز ببین مشکل داری یا نه؟
hadi_vazi
27-01-2009, 17:24
از راهنمايياتون ممنون ولي من كارم حل نشد البته هنوز xp نريختم ولي انتي ويروس nod32 با آبديت روز كامپيوترم رو اسكن كردم 3تا ويروس رو از بين برد ولي همون جوريه . در ضمن من دسكتاپم از همون لحظه كه ويستا رو نصب كردم همين جوري بود با نصب نرم افزار خاصي اين جوري نشد كه نرم افزار ژاك كنم خواهشا كمك كنيد.
zeus7610
28-01-2009, 11:45
ببینید شما با آنتی ویروس آپدیت هم نمی تونید کامل مطمئن باشید که سیستم ویروسی نیست. موس دستگاهو می تونید عوض کنید؟ شاید یه کدوم از دستگاهها روی مادربورد تاثیر می گذارند. مثل کیبورد یا موس یا اسپیکر. اگه وسیله خاصی مثل کارت اسکازی یا.... دارید جدا کنید و بدون اون تست کنید. سیستم
hadi_vazi
28-01-2009, 18:06
چشم این رو هم امتحان می کنم بهتون جواب میدم موس رو هم عوض می کنم.
ferferi2
28-01-2009, 19:02
آنتی ویروس ها ، فقط فایل های آلوده شده توسط ویروس رو می تونند پاک کنند، یک سری تغییراتی که ویروس ممکنه در رجیستری ویندوز می ده را نمی تونند درست کنند. اگه حالا که ویروس ها را پاک کردی دوباره ویندوز بریزی ، مشکلت حل می شه.
hadi_vazi
30-01-2009, 16:38
سلام هنوز مشكل من رفع نشده تمام دستورات شما رو انجام دادم ولي بازم نشد با اينكه اصلا از xp خوشم نمي اومد xp نصكردم البته قبلش كاملا كل هاردم رو پاك و فرمت كردم ختي درايوي كه ويندوز توش بود رو هم فرمت كامل كردم ويندوز كه بالا اومد همون بود nod32 روش نصب كردم آبديتش كردم ويروسي پيدا نكرد هنوز هم همون جوريه كارت صداش رو جدا كردم كيبورد و اسپيكر و دسته بازي رو هم در آوردم ريستارت كردم نشد سيستمك دل و رودش رو ريختم بيرون باتري بايوس رو 24ساعت در آوردم تمام قطعات رو هم همراش از مادربرد حتي پاور رو هم جدا كردم ولي بازم درست نشد واقعا كلافه شدم تو رو خدا كمك.
به احتمال زیاد ویروس گرفته ولی حتما ویندوزتو عوض کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.