مشاهده نسخه کامل
: برد مودم کی بیشتره . . . ؟( مقایسه برد مودم های adsl وایرلس )
امروز یه تجربه جالب از برد مودمم داشتم که تصمیم گرفتم بیآم خونه این تاپیک رو بزنم.
ماگزیمم بردی رو که تاحالا شخصا از مودم تون تجربه کردین چقدر بوده؟
برد Asus-wl600g :
امروز رفتم شرکت یکی از دوستام که طبقه پنجم یه ساختمونه ، دو کوچه بالاتر از خونمون. لپ تاپ رو باز کردم که به شبکه داخلی شون وصل شم ، وایرلس رو که روشن کردم با کمال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم ، به شبکه خودم تو خونه وصل شده و IP رو هم ست کرده !!! راحت رفتم تو نت. از 5 شاخص شبکه ، یکی مونده بود . ( بیشتر از 300 متر فاصله )!!!!
اماستیاف
23-01-2009, 23:55
امروز یه تجربه جالب از برد مودمم داشتم که تصمیم گرفتم بیآم خونه این تاپیک رو بزنم.
خواهشا فقط در مورد برد مودم هاتون نظر بدین. چون در زمینه سایر مشکلات مودم دوستان تاپیک زدن.
برد asus-wl600g :
امروز رفتم شرکت یکی از دوستام که طبقه پنجم یه ساختمونه ، دو کوچه بالاتر از خونمون. لپ تاپ رو باز کردم که به شبکه داخلی شون وصل شم ، وایرلس رو که روشن کردم با کمال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم ، به شبکه خودم تو خونه وصل شده و ip رو هم ست کرده !!! راحت رفتم تو نت. از 5 شاخص شبکه ، یکی مونده بود .
جدی میگی ؟مطمئنی اشتباه نشده ؟
قیمت مودمت چنده ؟
من شاید بخوام یک مودم وایرلس بگیرم.
alizshah
23-01-2009, 23:59
دوستان به نظرتون در وایرلس پینگ بدتر نمی شود ؟
یا سرعت ؟
ممنون
armin_goooodboy
24-01-2009, 00:05
بستگی به شرایط جوی داره
و دید
من یه زمانی اینترنت وایرلس میگرفتم حدودا 500-600 متر فاصلم بود
دید مستقیم با آنتن شرکت نداشتم
رطوبت هوا هم بالاست اینجا
اکسس پوینت دارم
TP-Link TL-WA501G
خیلی خوب میگرفت
ضمنا میفروشم اگه کسی بخواد
سلام دوستان؛
جدی میگی ؟مطمئنی اشتباه نشده ؟
قیمت مودمت چنده ؟
من شاید بخوام یک مودم وایرلس بگیرم.
خودمم کپ کردم. چون واسه یه مودم ( بدون آنتن اضافی ) خییییلی زیاده!! 3 هفته پیش گرفتم 160 - گارانتی سه ساله تهران فراژه . تازه یه آنتن D-Link 3db ( بطول 30 سانتی متر با پایه جداگانه) هم داشت (35 تومن) که بجای آنتن مودم میخوره و احتمالا بردش رو یه چندتا کوچه میبره بالاتر :7:.
دوستان به نظرتون در وایرلس پینگ بدتر نمی شود ؟
یا سرعت ؟
ممنون
تا حالا نشنیدم پینگ بدتر شه. مگر اینکه تو نقطه کور باشی.:14: . چون همونطورکه میدونی خودشون access point هم هستن .من شاتل دارم و تو این دو هفته شبانه روز مودمم روشنه و فقط یه بار dc شده. یه ریز داره dl میکنه.
اگر هم میخوای حرفه ای کار کنی ، بقول armin یه access point بگیر . هم بردش بیشتره هم پایداریش در برابر نویز. ولی بعید میدونم لازمت شه.
dibagroup
24-01-2009, 19:57
سلام دوستان
من توي يك ساختمان يك مودم Comtrend گذاشتم ساختمان بتني هست داراي ساختار بدي هست بدون آنتن اضافي حدودا تا 120 متر فاصله برد مي دهد و من با موبايل توانستم كانكت شوم
از دوستانی که linksys یا D-Link دارن کسی ماگزیمم بردش رو امتحان کرده؟
سلام دوستان
من توي يك ساختمان يك مودم Comtrend گذاشتم ساختمان بتني هست داراي ساختار بدي هست بدون آنتن اضافي حدودا تا 120 متر فاصله برد مي دهد و من با موبايل توانستم كانكت شوم
تو همون طبقه ای که مودم هست 120 برد داره یا عمودی ( مثلا تا تو کوچه )؟
من Dlink 2640 دارم، توی فضای آزاد امتحان نکردم ولی توی ساختمون تا 2 طبقه جواب میده. البته این ملاک نیست چون جنس دیوارها خیلی تاثیر داره و تو جاهای مختلف فرق میکنه.
کسی اینجا در مورد آنتنهای directional اطلاعاتی داره؟ تا چند dbi رو میشه بدون واسطه مستقیم به اکسس پوینت وصل کرد؟
Rohallah_tavakoli
25-01-2009, 10:12
من مودم wifi با مارك d-link دارم كه يه انتن 7dbi روشه راحت 4 تا ديوار 30 سانتي رو رد ميكنه تازه 80تا سيگنال ميمونه!!!
من مودم wifi با مارك d-link دارم كه يه انتن 7dbi روشه راحت 4 تا ديوار 30 سانتي رو رد ميكنه تازه 80تا سيگنال ميمونه!!!
دمش گرم. با لپ تاپ چکش کردی ، ببینی بردش ماگزیمم چقدره؟
قیمتش چنده؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم به مشکل بر نمیخورم؟
سلام.
دوستان من از مودم های وایرلس گوناگونی استفاده کردم.
اینکه برد زیادی داشته باشه، کپ کردن نداره که.... کاملا طبیعیه....
از اونجایی که تجربه با حرف خیلی فرق داره، و شنیدین کی بود مانند دیدن.... از روی تجربه اینو میگم که بهترین و بهترین و صد البته بهترین مودم وایرلس که بلندترین برد رو داره و کیفیتش هم واقعا عالیه، Linksys هست.
تمام قطعات Made In USA .
قیمت 130 تومن.
موفق باشید :11:
ممنون. از linksys و USRobotic تعریف زیاد شنیدم. دوست دارم ببینم واقعا چقدر بردشون از asus یا D-Link بیشتره؟ تا حالا برد linksys تون رو با لپ تاپ یا موبایل چک کردین ببینین تو واقعیت و شرایط معمولی چقدر هستش؟ مثلا چند طبقه یا تا چه فاصله ای از خونه رو پوشش میده ؟
ممنون. از linksys و USRobotic تعریف زیاد شنیدم. دوست دارم ببینم واقعا چقدر بردشون از asus یا D-Link بیشتره؟ تا حالا برد linksys تون رو با لپ تاپ یا موبایل چک کردین ببینین تو واقعیت و شرایط معمولی چقدر هستش؟ مثلا چند طبقه یا تا چه فاصله ای از خونه رو پوشش میده ؟
شاید باور نکنید. ولی داخل شهر چیزی حدود یک کیلومتر شایدم بیشتر، با Linksys پیش رفتم. ولی اینو هم بگماااااا. در فاصله ی یک کیلومتری سرعت 512 من، چیزی حدود 64 شده بود....
در ساختمان فکر نکنم این هم برد داشته باشه. عایق های صدا، بتون ها، تیر آهن و غیره، همگی از عوامل جلوگیری کننده افزایش برد هستند.
شاید باور نکنید. ولی داخل شهر چیزی حدود یک کیلومتر شایدم بیشتر، با linksys پیش رفتم. ولی اینو هم بگماااااا. در فاصله ی یک کیلومتری سرعت 512 من، چیزی حدود 64 شده بود....
در ساختمان فکر نکنم این هم برد داشته باشه. عایق های صدا، بتون ها، تیر آهن و غیره، همگی از عوامل جلوگیری کننده افزایش برد هستند.
خوبه یک تعریف از کیفیت ارتباط وجود داره ......این برد موثر نیست که تو گفتی ...برد نهایی است که توسط شرکت ها هم استفاده نمیشه ...برد موثر بردیه که یک کیفیت استاندارد حداقل رو داشته باشه.....اخه با 80 90 درصد پکت لاست می شه کار کرد که تو برد رو می گی 1 کیلومتر ...:18:
شاید باور نکنید. ولی داخل شهر چیزی حدود یک کیلومتر شایدم بیشتر، با Linksys پیش رفتم. ولی اینو هم بگماااااا. در فاصله ی یک کیلومتری سرعت 512 من، چیزی حدود 64 شده بود....
Tohid جان ، جسارتاً مطمئنی از access point جدا استفاده نمیکنی ؟ چنین بردهائی رو فقط میشه با access point ها داشت ( که قیمت چنین access point هایی هم بیشتر از 400 500 تومنه) 1000 متر واسه یه دستگاه مولتی ( Modem + Accesspoint ) خیلی زیاده !!
1000 متر تو شهر؟؟؟ میشه بگید مودم تون رو کجا گذاشته بودین ( آدرس کوچه ) و تا کجا ازش دور شدید؟
NeedSell.com
09-03-2009, 17:32
بستگی به شرایط جوی داره
و دید
من یه زمانی اینترنت وایرلس میگرفتم حدودا 500-600 متر فاصلم بود
دید مستقیم با آنتن شرکت نداشتم
رطوبت هوا هم بالاست اینجا
اکسس پوینت دارم
tp-link tl-wa501g
خیلی خوب میگرفت
ضمنا میفروشم اگه کسی بخواد
آقا اگه هنوز داری و می فروشی من خریدارم.
دوستان ISP که تو شهرمون هست مودم های Tplink رو می فروشه . اونا چجورین ؟ چون من یه دونه TD8811 که باهاش از Adsl استفاده می کنم . ازش راضیم اما می خوام وایرلس بگیرم . مودمهاشم از 75 تومن میگه تا 150 تومن . به نظرتون از خودشون بخرم یا اینکه linksys یا مارک دیگه ای بخرم ؟ اگه بخرم با مشکل روبرو نمی شم . بابت نصب و ..
راهنمای افزایش برد آنتن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ISP که تو شهرمون هست مودم های Tplink رو می فروشه . اونا چجورین ؟ چون من یه دونه TD8811 که باهاش از Adsl استفاده می کنم . ازش راضیم اما می خوام وایرلس بگیرم . مودمهاشم از 75 تومن میگه تا 150 تومن . به نظرتون از خودشون بخرم یا اینکه linksys یا مارک دیگه ای بخرم ؟ اگه بخرم با مشکل روبرو نمی شم . بابت نصب و ..
Tplink مارک بدی نیست اگر 150 داره میده گرون میده فکر کنم بهترین مدل Tplink وایرلس 75 تومن بیشتر نباشه.
راهنمای افزایش برد آنتن
البته اون مقاله رو جناب a6l3i زحمتش رو کشیدن و تو لینکی که شما دادید بدون ذکر منبع کپیبرداری شده
مطلبی را که دیدم آدرسش را دادم انگار نه اینکه خود ممتنی که شما میگویید منبع انگلیسی دارد در پایین مقاله درج شده در لینکی هم که داده ام همینطوره نمیدانم مشکل شما چیه
اگر کمی دقت داشته باشی ساعت نگارش این مقاله کپی شده در لینکی که عنوان داشتم زودتر از کپی همان مطلب توسط موکل! شماست لطفا قبل از این جبهه گیری ها کمی دقت کن دوست عزیز این نه این سایت مال منه نه اون یکی هدف فقط آگاهی رساندن برای دوستان است نه چیز دیگه
ممنون
اگر کمی دقت داشته باشی ساعت نگارش این مقاله کپی شده در لینکی که عنوان داشتم زودتر از کپی همان مطلب توسط موکل! شماست لطفا قبل از این جبهه گیری ها کمی دقت کن دوست عزیز این نه این سایت مال منه نه اون یکی هدف فقط آگاهی رساندن برای دوستان است نه چیز دیگه
ممنون
من منظور شما رو از این کارها نمی دونم بهتره پیش داوری نکنید اون آموزش به وسیله a6l3i تدوین شده و لینکی که شما گذاشتید کپی همون آموزش هست از فایلهای آپلودی داخل آموزش میشه به راحتی به این موضوع پی برد:
sasan.69
30-01-2014, 02:21
مودم 4پورته TP-LINK بردش تا چقدره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.