ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال ابتدايي در مورد دلفي7

rosana
23-01-2009, 15:17
سلام دوستان
من توي جستجوهايي كه براي يافتن پاسخ سوالم داشتم با انجمن آشنا شدم.
من يك برنامه تو دلفي7 دارم و ميخوام اونو export كنم و به استادم نشون بدم , ولي نميدونم چه جوري ميشه برنامه نوشته شده رو از دلفي استخراج كرد و براي فايل exeش آيكن گذاشت و توضيحات نوشت , لطفا راهنماييم كنيد كه چه جوري برنامم رو از دلفي استخراج كنم و براش آيكن بذارم؟
لطفا نگيد قبلا جواب داده شده چون گشتم ولي چيزي پيدا نكردم كه اونم به خاطر مبتدي بودنمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمايياتون

F A R H A D
23-01-2009, 16:23
سلام دوستان
من توي جستجوهايي كه براي يافتن پاسخ سوالم داشتم با انجمن آشنا شدم.
من يك برنامه تو دلفي7 دارم و ميخوام اونو export كنم و به استادم نشون بدم , ولي نميدونم چه جوري ميشه برنامه نوشته شده رو از دلفي استخراج كرد و براي فايل exeش آيكن گذاشت و توضيحات نوشت , لطفا راهنماييم كنيد كه چه جوري برنامم رو از دلفي استخراج كنم و براش آيكن بذارم؟
لطفا نگيد قبلا جواب داده شده چون گشتم ولي چيزي پيدا نكردم كه اونم به خاطر مبتدي بودنمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمايياتون

سلام
خوش آمدید
شما هر وقت که در محیط طراحی، برنامه رو اجرا کنید (با کلید F9 و یا استفاده از ابزارهای منو و ...) ، توسط کامپایلر دلفی فایل exe شما همنام با پروژه در محل ذخیره سازی پروژه ایجاد میشه و شما میتونید این فایل اجرایی رو در سیستمهایی که دلفی ندارند اجرا کنید
اما برای تغییر آیکن از منوی project>options و تب Application استفاده کنید
ضمنا از این به بعد برای سوالاتتون عنوان مناسب تر انتخاب کنید و همچنین اگر فکر کردید نوع سوال مبتدی هست در تاپیک سوالات و آموزشها برای مبتدی ها که جزء تاپیک های بالای تالار هست مطرحش کنید
موفق باشید