مشاهده نسخه کامل
: چرا بعضي از قفل هاي نرم افزاري غير قابل کرک هستند
با سلام
يه موضوعي ذهن من رو مشغول كرده... چرا بعضي از نزم افزار ها مثل نرم افزار هاي حساب داري قفلشون رو نميشه شكست ؟؟
مگه چطوريه... يعني واقعا عاجزند كركر ها تو اين بخش !!
ماشاالله ايراني ها تو اين كار ها مهارتشون بد نيست
shahrokh2008
23-01-2009, 19:36
با سلام
يه موضوعي ذهن من رو مشغول كرده... چرا بعضي از نزم افزار ها مثل نرم افزار هاي حساب داري قفلشون رو نميشه شكست ؟؟
مگه چطوريه... يعني واقعا عاجزند كركر ها تو اين بخش !!
ماشاالله ايراني ها تو اين كار ها مهارتشون بد نيست
مطمئنی نمیشه کاریش کرد...رو حرفات بیشتر فکر کن....تا حالا هیچ قفل شکسته نشده ای تو ایران وجود نداره....به صورت پیغام خصوصی نوع نرم افزار رو بگو تا کرکش رو برات بذارم....
مطمئنی نمیشه کاریش کرد...رو حرفات بیشتر فکر کن....تا حالا هیچ قفل شکسته نشده ای تو ایران وجود نداره....به صورت پیغام خصوصی نوع نرم افزار رو بگو تا کرکش رو برات بذارم....
مثلا نرم افزار هاي حساب داري كه واقعا قيمتاش سر به اسمون ميكشه
negahefarda
24-01-2009, 21:00
دوست عزیز این که مشکلی نداره ؟ اسم برنامه رو بگو اسم برنامه رو گفتن کر../////...ک کردنش که نیست ؟؟؟
دوست عزیز این که مشکلی نداره ؟ اسم برنامه رو بگو اسم برنامه رو گفتن کر../////...ک کردنش که نیست ؟؟؟
كلا نرم افزار هاي حساب داري اونم ورژن هاي جديدش كم و من نديدم كركشون رو
مثل نرم افزار سامان
طرز كارش به طوريه كه روي سي دي هيچ نوع قفل نرم افزاري يا سخت افزاري وجود نداره و كد راه اندازش هم معمولا در يك فلاپي يا جايي ذخيره ميشه كه براي هر كاپيوتر كدي مخصوص ميده و اگر بخواي روي يك كامپيتر ديگه نصب كني بايد كد قبلي رو توي همون فلاپي ريستور كني و برگردوني و براي كاپيوتر جديد باز بريزي
كسي از بچه هاي هك و كرك نبود جواب بده ؟؟؟
اول باید برنامرو رو همون کاپیوتر کپی کن (فایل های روی سید دی)
اون فایلی که ازت پسورد رو میگیریه باید دیکدش کنی ببینی به چه زبانیه
این برنامه یکی از مشخصات سیستم رو میگیره با کد از پیش تعیین شده مخلوط میکنه
اگه متوه شدی کد کامپیوتر کدوم یکیه میتونی اون رو برداری اون وقت کد رمز آخریه که با اون مخلوط می شده میشه پسوردت
من یکی دوستام بازی برره رو گرفته بود قفلش مثل همین بود از همین روش براش درست کردم
اول باید برنامرو رو همون کاپیوتر کپی کن (فایل های روی سید دی)
اون فایلی که ازت پسورد رو میگیریه باید دیکدش کنی ببینی به چه زبانیه
این برنامه یکی از مشخصات سیستم رو میگیره با کد از پیش تعیین شده مخلوط میکنه
اگه متوه شدی کد کامپیوتر کدوم یکیه میتونی اون رو برداری اون وقت کد رمز آخریه که با اون مخلوط می شده میشه پسوردت
من یکی دوستام بازی برره رو گرفته بود قفلش مثل همین بود از همین روش براش درست کردم
خوب اگه به همین راحتیه شما میتونی انجامش بدی که پولدار میشی
الان داره 1 میلیون و خرده ای به فروش میرسه !!!
@gh@m@hdi
26-02-2009, 17:36
خوب اگه به همین راحتیه شما میتونی انجامش بدی که پولدار میشی
الان داره 1 میلیون و خرده ای به فروش میرسه !!!
شما هر نرم افزار حسابداری رو خواستی به من بگو من بهت می دم 10.000 تومن خوبه؟:21:
بعد هم هیچ قفل نرم افزاری نیست که نشه شکست
فقط یه سری هست که با آی دی کد سخت افزار خودت رجیستر می شه (قفل تلفنی) که اون هم یه بار یکی رجیستر کنه تمومه
الان قفل های سخت افزاری هم emulator دارن چه برسه به نرم افزاری!
شما هر نرم افزار حسابداری رو خواستی به من بگو من بهت می دم 10.000 تومن خوبه؟:21:
بعد هم هیچ قفل نرم افزاری نیست که نشه شکست
فقط یه سری هست که با آی دی کد سخت افزار خودت رجیستر می شه (قفل تلفنی) که اون هم یه بار یکی رجیستر کنه تمومه
الان قفل های سخت افزاری هم emulator دارن چه برسه به نرم افزاری!
نرم افزار سامان رو داری ؟؟!!
اینم تلفنیه فکر کنم اخه یه بار فلاپی مربوطه گم شد بعد زنگ زدیم بهش کد چیه کامپیوتر رو نمیدونم چی گرفت بعد رمز و داد من نبودم نمیدونم چی کار کرد دقیقا
دوست من فکر میکنی شما پولی که میدی بقوله خودت زیاده دلیلش چیه؟؟؟ اصلان فکر میکی چه عامل اصلی فرق بین نرم افزار کرک شده و غیر کرک شده میزاره؟؟؟؟ یکمی فکر کن میفهمی!!!!! این پولی که شما میدی درسته برای برنامه هست ولی بیشترش برای پشتیبانی قوی از نرم افزار هست..یعنی شما مشکل پیدا کردی زنگ میزنی و اونها هم وظیفه دارند به درستی جواب بدهند
persiankitty
16-03-2009, 20:18
كدام پشتباني ؟ چه پولي ؟ بيا پاي درد دل توليد كننده ها بنشين ، كباب مي شوي .
نه قيمت منطفي هست و نه پشتيباني درست و حسابي ، به طور كلي همه چيزمان به همه چيزمان بايد بيايد. سود اصلي موضوع نرم افزار در واسطه گري ، دلالي و ارايه خدمات است . توليد كننده بدبخت ترين موجود در عرصه آي تي است. من نوعي بدون اينكه اطلاعي از سيستم عامل و كامپيوتر داشته باشم ، نرم افزار را مي خرم و بعد به خاطر 5 هزار تومني كه پول شام يك نفر هم نيست ..... همين توليد كننده حداقل بابت هر 5 هزار تومن ، 3 هزار تومن هزينه پرداخت مي كند. به طور كلي اگر اين روزها مي بينيد كه ساكتم ، به دليل قرار گرفتنم در وضعيت انفجار هست. يك بازار احمقانه چك و اماني در سيستم نرم افزار رسوخ كرده كه اگر خاطرتان را بخواهند كمتر از 2 ماه به شماي توليد كننده پولتان را بر نمي گردانند. همين امروز يكي با من صحبت مي كرد ، مي گفت از فلاني 10 ميليون چك 6 ماهه دارم ، حقوق كارمندانم مانده ، كسي را داري كه از اين مبلغ 1.5 ميليون كسر كند و پولش را به من بدهد. هر دو طرف هم چك دهنده و هم چك گيرنده آدمهاي معتبري هستند.... به همه اينها موضوع مافياي قفل شكتي را هم اضافه كنيد ، نه اينكه قفل شكن ها مقصر باشند ، سفارش دهندگان كرك مقصرند و استفاده كنندگانش ... من فعلا ساكتم ، اما در حال جمع آوري يك سري مطلب هستم كه يك بحث زيبا را شروع كنم... دنبال رايانه 65 مي گشتم كه پيدا كردم ...
مبحث شلوار تولید کننده ویرایش شد:20:(هخامنش)
Hitman-Group
16-03-2009, 22:02
قفل ها در حال پیشرفت هستند به خصوص شرکت های روسیه به ویژ ه شرکت کاسپراسکی که در اینده نه چندان دور نمی شود ان را کرک کرد
البته کلی مخ در ایران نشسته چکار کنه
شرکت هایی مثل لرد اشیانه و غیره این برنامه ها را تا به حال که کرک کردند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.