ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لینک متنی در فرانت پیج

نازنین زهرا
23-01-2009, 10:01
من یک کلمه نوشتم و ان را به صفحه ایند کس ام لینک دادهام ولی وقتی اجرا می کنم وقتی روی متن کلیک می کنم صفحه ایندکس ام را باز نمی کند من باید چی کار کنم
یعنی تو فرانت پیچ نمی شه به یک متن لینک داد تا یک صفحه را باز کند
متشکرکم

hiworld
23-01-2009, 11:00
قبل از این که صفحه رو آپلود کنید اینجوری میشه ؟

Mohammad King
23-01-2009, 11:08
سلام

شما در قسمت screen tip باید یه مقدار را بدید .

موفق باشید

rahnemoun
23-01-2009, 11:16
سلام

شما در قسمت screen tip باید یه مقدار را بدید .

موفق باشید

دوست عزيز، آخه Screen Tip چه ارتباطي به اين موضوعي که ايشون پرسيدن، داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Screen Tip فقط براي اين هست که اگه با ماوس بريد روي نوشته اي که به جايي لينک شده، يک راهنماي کوچک بالاي اون باز ميشه و متن موجود در ScreenTip رو به عنوان راهنماي اون لينک نشون ميده.
نازنين زهرا، منظورت از اينکه ميگي اجرا ميکنم، چيه؟
براي تست لينکت، F12 رو بزن تا برنامت توي صفحه Internet Explorer باز بشه و بعد اونجا تست کن. اگه باز نشد احتمالا لينک رو اشتباه دادي.

رامين :11:

Mohammad King
23-01-2009, 14:20
چون من در یک جا خواندم که باید اسکرین تیپ را وارد کنی .

البته خودم میدونم که اسکرین تیپ واسه چیه .

نازنین زهرا
24-01-2009, 16:16
من هم پابلیش کردم همه این پست هارو خودم می دونم فکر کنم سوالم درست بیان نکردم ببنید من برای پروژه یک سایت در ست کردم همه چیز ش کامل شده حالا من یک صفحه به اون اضافه کردم که صفحه حاوی فایل فلش و زیر فایل فلش نوشتم به ویدئو کلوپ ان لاین محلی خوش امدید این متن را به صورت یک لینک قرارداده ام به صفحه اصلی ام مطمئنم ادرسش هم درسته
ولی وقتی پابلیش می کنم وقتی رو متن می رم حالت دست رو وقتی ام روش کلیک می کنم در نوا روضیعت ادرس صفحه هک می شه ادر س هم درست ولی صفحه که قرار باز بشه باز نمی شه امیدوارم توانسته باشم سوالم واضح بیان کنم و امیدوارم شما هم بتونید تا 3 شنبه که روز تحویل پروژه است مشکلم حل کنید متشکرم

rahnemoun
24-01-2009, 17:47
شما Target Frame رو بذار روي New Window بعد امتحان کن.