PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیم کارتم رو گم کردم

deluge28
22-01-2009, 14:58
با سلام به دوستان عزیز....

یه مشکل بد.....سیم کارتمو گم کردم....مطمئنم یه جایی تو خونه باید باشه.....ولی هر چقدر گشتم پیدا نشد.........دیگه امیدی به یافتنش ندارم......حالا چه راهی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟/// باید برم مخابرات اطلاع بدم؟؟؟؟ بعد سیم کارتو می سوزونن؟؟؟؟؟؟در ضمن tci هم بود..... احتمالا چند وقت دیگه مجبور بودم برم برای سوزوندنش گویا....

ممنون از کمکتون..

mohmrg
22-01-2009, 16:27
یه سوال با جارو برقی ورداشته نشده؟

چون یه بار سیم کارت ایرانسل من هم که 5-6 ماه بود سرجاش بود (یعنی زیر میز) ولی یه روز دیدم نیست یعد 2-3 ماه تحقیق فهمیدم که با جارو برقی .....

منم بیخیال شدم.

Hadi King
26-01-2009, 01:34
با سلام به دوستان عزیز....

یه مشکل بد.....سیم کارتمو گم کردم....مطمئنم یه جایی تو خونه باید باشه.....ولی هر چقدر گشتم پیدا نشد.........دیگه امیدی به یافتنش ندارم......حالا چه راهی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟/// باید برم مخابرات اطلاع بدم؟؟؟؟ بعد سیم کارتو می سوزونن؟؟؟؟؟؟در ضمن tci هم بود..... احتمالا چند وقت دیگه مجبور بودم برم برای سوزوندنش گویا....

ممنون از کمکتون..
درســـته بايد صاحب خط بره مخابرات و يه فرمي رو پر كنـــــه با قيـــد شماره تلفن روي برگـــه كه تا چند ساعت ديگه سيم كارت سوخته ميشـــه و بايد چند روزي صبر كني يه سيم كارت ديگه برات بدن:11:
موفق باشيد!:40:

Mr MD
25-02-2009, 10:10
سلام
اگه حال مخابرات رفتن رو نداری می تونی یه سر به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنی و تو قسمت خدمات، کارت رو انجام بدی.

Olis
25-02-2009, 10:31
درســـته بايد صاحب خط بره مخابرات و يه فرمي رو پر كنـــــه با قيـــد شماره تلفن روي برگـــه كه تا چند ساعت ديگه سيم كارت سوخته ميشـــه و بايد چند روزي صبر كني يه سيم كارت ديگه برات بدن:11:

من سیم کارتمو همون جا سوزوندم و همون جا بهم سیم کارت جدید رو داد بعد 24 بعد فعال شد

S E V E N
28-02-2009, 18:49

من همون جا گرفتم و سه ساعت بعد فعال شد !

AMIR_EVILPRINCE
06-03-2009, 13:23
آقایون ایشون اگه می خواست سیم کارت رو بسوزونه خودش می دونست. من میگم این کارا رو بکن:
تو جارو برقی-پشت قاب گوشی-تو جای رم-کنار کامپیوتر-تو جیب لباسات
اگه جای دیگه ای به ذهنت رسید اون جا ها رو هم بگرد.

maHsa akBarI
06-03-2009, 14:30
ببخشید ولی فکر کنم یه 10 تومن اضافی هم روی قبض بعدیتون بیاد هزینه سوزوندن