PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امنیت لایه انتقال-آگاهی از وضعیت در محاسبات فراگیر

قله بلند
22-01-2009, 05:12
با سلام

دوستان، آخرین موردی که به ذهنم رسید، درخواست در این بخش است. جستجو زیاد کرده ام ولی به نتیجه ای نرسیده ام. اگر از دوستان، کسی بتواند کمکم کند ، لطف بزرگی در حقم انجام داده است.

لطفاً به آدرس زیر توجه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آدرس بالا، مقاله ای وجود دارد راجع به آگاهی از وضعیت در محاسبات فراگیر
اگر مشابه همین مطلب در سایت فارسی، فقط فارسی، وجود دارد، من لینک این سایت را می خواهم.

در آدرس زیر نیز مقاله ای با عنوان امنیت لایه انتقال وجود دارد که متاسفانه نتوانستم مشابه فارسی ان را در سایتی غیر از ویکی پدیا پیدا کنم. سایت انگلیسی آن وجود دارد ولی من می خواهم ، مطالب درون ان سایت دوباره به وبکی پدیا ارجاع داده نشود .

امیدوارم سوال را خوب پرسیده باشم.

قله بلند
22-01-2009, 15:51
با سلام

چنین مقاله هایی وجود ندارند؟

قله بلند
23-01-2009, 23:24
با سلام

من یک مطلب جالب راجع به محاسبات فراگیر پیدا کردم که آدرش در کد زیر قرار دارد.
ولی متاسفانه، فایل pdf آن وجود ندارد ، حتی صفحه Html آن نیز زیاد خوانا نیست. نمی دانم من نمی توانم این فایل را دریافت کنم یا اینکه مشکل خود این آدرس است.

فقط خواهشی دارم. اگر از دوستان کسی می تواند این فایل را، هم به صورت pdf و هم به صورت html آن دانلود کند، محتویات فایل html آن را درون یک فایل word ذخیره کند و درون سایتی ، آپلود کند تا بتوانم آن را دانلود کنم. به مطالبش شدیداً احتیاج دارم.

این آدرس را می توانید توسط کد زیر پیدا کنید:
با عنوان: معرفی و تحلیل راهبردی کاربردهای سیار و فراگیر

من رو ببخشید.خدایی، خیلی شرمنده ام که اینگونه تقاضا کردم.

majid-ar
24-01-2009, 13:18
سلام.

برای محاسبات فراگیر نتونستم چیز خوبی پیدا بكنم به فارسی.

این برای امنیت لایه انتقال:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایلی كه میخواستید رو هم اتچ كردم به پست.سایت دانشگاه شریف خیلی ضعیف هست.

قله بلند
24-01-2009, 16:39
سلام

فایل rar ، باز نمی شود و خطایی مبنی بر انقضای فایل می دهد. اصولاً فایل های rar از این دست مشکلات دارند. لطف می کنید، zip شده اتچ کنید.

نمی دانم، چگونه دکمه تشکر می تواند از بعضی از کارهای نیک، به شایستگی قدردانی کند.

majid-ar
25-01-2009, 00:44
خواهش میكنم.

مشكل از برنامه winrar شما هست.چون بارها من فایل فشرده كردم و گذاشتم توی انجمن و شكایتی نشده.

فایل رو از پست قبلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید دانلود كنید.ویرایشش كردم.

جناب مهندس
23-07-2012, 23:26
با سلام

دوستان، آخرین موردی که به ذهنم رسید، درخواست در این بخش است. جستجو زیاد کرده ام ولی به نتیجه ای نرسیده ام. اگر از دوستان، کسی بتواند کمکم کند ، لطف بزرگی در حقم انجام داده است.

لطفاً به آدرس زیر توجه کنید:

در آدرس بالا، مقاله ای وجود دارد راجع به آگاهی از وضعیت در محاسبات فراگیر
اگر مشابه همین مطلب در سایت فارسی، فقط فارسی، وجود دارد، من لینک این سایت را می خواهم.

در آدرس زیر نیز مقاله ای با عنوان امنیت لایه انتقال وجود دارد که متاسفانه نتوانستم مشابه فارسی ان را در سایتی غیر از ویکی پدیا پیدا کنم. سایت انگلیسی آن وجود دارد ولی من می خواهم ، مطالب درون ان سایت دوباره به وبکی پدیا ارجاع داده نشود .

امیدوارم سوال را خوب پرسیده باشم.

سلام
دوست عزیز، اگر در زمینه ی محاسبات فراگیر، تحقیق یا مقاله ای دارید؛ لطفاً اطلاع بدید.

ممنون