ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برقراري رابطه بين فرم و صفحه asp

Haj_Amoo
21-01-2009, 21:38
من ميخوام وقتي روي يك دكمه توي يك فرم كليك ميشه يك Label توي يك صفحه asp نوشته اش عوض بشه.
چنين امكاني هست؟

Haj_Amoo
24-01-2009, 14:12
يا راه حلي نداره يا اين كه كسي حوصله توضيح دادن نداره.:41:

_H2_
24-01-2009, 23:50
سلام

من ميخوام وقتي روي يك دكمه توي يك فرم كليك ميشه يك Label توي يك صفحه asp نوشته اش عوض بشه.
منظورتان واضح نیست.
آیا منظورتان از فرم همان صفحات aspx است؟ (این که خیلی ساده میشود و بعید میدانم بلد نباشید!)
یا منظورتان یک WinFormدر برنامه دکستاپی است؟؟؟ (این هم که یک کم غیر منطقی میشود!)

Haj_Amoo
25-01-2009, 13:24
اولي را كه بلدم.
منظورم دومي است.

_H2_
26-01-2009, 10:51
سلام
اگر سایت از خودتان است، اینطور برداشت میکنم که شما میخواهید بین برنامه دسکتاپ ووب ارتباط برقرار کنید و دیتایی را رد و بدل کنید، برای این کار سه راه منطقی وجود دارد:
1) راه اول استفاده از صفحات aspx و ashx است که به صورت پارامتر querystring فراخوانی شوند.
مثلاً sitename.com/page.aspx?paranname=ID,paramvalue=123
و صفحه aspx مربوطه با این پارامترها عملی را در وب انجام دهد، مثل تغییر در مجموعه Application یا تغییر مقداری در دیتابیس اصلی و...
ولی امکانات این روش محدود است و چندان کامل نیست.

2) راه بعدی ارتباط مستقیم از کلاینت به SqlServer مستقر در وب سرور است.
مثلاً با connectionstring زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که نتیجتاً میتوانید مستقیماً مقادیر دیتابیس را تغییر دهید و طبیعتاً صفحات aspx که از این مقادیر استفاده میکنند هم تغییرات را نشان خواهند داد.

3) راه حل نهایی که خیلی کامل و راحت تر است و میتوانید کارهای زیادی را به راحتی انجام دهید و توابعی با انواع پارامترها برای فراخوانی از راه دور داشته باشید، ایجاد یک وب سرویس جدید در سایتتان است.
بعد میتوانید با Add Web Refrence در پروژه exe تان توابع راه دور را به برنامه تان وارد کنید و از آنها استفاده کنید.
طبیعتاً کدهای داخلی وب سرویس که در فضای وب اجرا میشوند به راحتی میتوانند تغییراتی را در وب اعمال کنند.