ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شايعه اعتياد شادمهر عقيلي!!!

S A A M
21-01-2009, 12:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرنگار هنری پارسینه، کنسرت اخیر شادمهر عقیلی، خواننده موسیقی پاپ ایرانی در اروپا با حاشیه های متفاوتی همراه بوده است. اعتیاد این خواننده پاپ به مواد مخدر به طوری شدت گرفته است که در حین اجرای کنسرت با حالت نیمه بیهوشی مواجه شده و بعد از تزریق آمپول های مخصوص توانسته به سن بازگردد، وخامت حال وی به حدی بوده است که هیچ تلاشی برای مخفی کردن وضعیت نابهنجار خود نکرده است و همه حضار در این کنسرت، متوجه وضعیت وی شدند. گفتنی است این ماجرا در برخی از مطبوعات محلی هلند نیز بازتاب هایی را داشت. شادمهر عقیلی موسیقی پاپ را از ایران شروع کرد ولی در سال 1380 به خارج از کشور مهاجرت کرد.
ننگ بر شما شیطان صفت های عوضی که قدرت دیدن اوج محبوبیت یک ایرانی را ندارید خاک بر سرها بعد از 3 شب کنسرت متوالی و احساس خستگی بیش از حد شما شروع به ساختن شایعه کردید. به گفته یکی از طرفداران که در این کنسرت بود چنین شنیدیم : من خودم هلند بودم خیلی هم برنامه هاشو خوب اجرا کرد فقط به دلیل کنسرت های زیاد کمی خسته بود همین... زمانی که ایران بود دست از بد نامی برنداشتید این قدر براش حرف درآوردید که ممنوع صدا و تصویر شد و با فشارهای زیاد باعث شدید که وطنش رو ترک کنه و حالا اونجا هم که هست دست از کاراتون بر نمیدارید چون چشم ندارید ببنید کسی رو که یه زمانی میخواستید از بین ببریدش الان به اوج موسیقی و هنر رسیده. شما همه میدونید شادمهر کسی که با فریدون فروغی کار کرده و این شهرتش رو سرسری به دست نیاورده. شادمهر کسیه که زمانی که از ایران رفت این قدر با کمبود امکانات مواجه بود که توی زیر زمین خونه ای که اجاره کرده بود کاراشو انجام میداد. به قول خودش خارج از ایران آدم برای گزران زندگی خودش باید بهترین باشه. چرا تا حالا معتاد نشد الان بعد از این همه سال تو قربت و تو این سن و با کولباری از تجربه معتاد شد. درست بعد از اجرای ویدیو زیبا و خارق العاده سبب هم همچین شایعه ای راجب اعتیاد شادمهر شد ولی چی شد از طرفداراش کم شد؟ نه. و حالا هم بعد از ویدیو بی نظیر و بسیار حرفه ای تقدیر هم منتظر همچین حرفایی بودم که بالاخره اومد ولی کی باور میکنه. همه شما الافین چون شادمهر جاودانه شده. تا زمانی که ایران بود مجله ها و روزنامه هایی مثل اتفاق نو پول می گرفتند و بد شادمهر رو چاپ میکردن و حالا هم که روزنامه قدس و امسال این. شادمهر در موسیقی یک سلطان یک اسطوره است به این راحتیا نمیتونید با شایعات نظر طرفداراش رو راجبش عوض کنید. واقعا برای خودم متاسفم که دارم در کنار همچین آشغال هایی زندگی میکنم که با حرفاشون حیثیت ایرانی بودن ما رو زیر سوال بردن....

اين هم يك عكس جنجالي از شادمهر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:

s_paliz
21-01-2009, 13:23
استاد شادمهر کاراش بهترینه و مخالفاش براش از این حرفا در میارن.

Retired User
21-01-2009, 20:43
اين شايعه كه خيلي قديميه و قبلا تكذيب شده بود
باز دوباره به وجود اومده؟

s_paliz
21-01-2009, 22:27
استاد شادمهر کاراش بهترینه و مخالفاش براش از این حرفا در میارن.
به خاطر این به شادمهر گفتم استاد که 8-9 تا ساز زهی رو فوله . به غیر از سازای زهی چه سازای دیگه ای بلده شما میدونید؟

Prima1001
23-01-2009, 03:08
به خاطر این به شادمهر گفتم استاد که 8-9 تا ساز زهی رو فوله . به غیر از سازای زهی چه سازای دیگه ای بلده شما میدونید؟

سلام دوست گرامی.. واسه گرفتن جوابتون یه سری به تاپیک زیر بزنید:20:

2006 Felakat
27-01-2009, 10:12
مگه اونايي كه ساز فول باشن نميشه معتاد باشن ؟؟ ربطي نداره.

kiwi
27-01-2009, 11:02
اصلا چه اهميتي داره
اگر هم معتاده مربوط به زندگي شخصيه خودشه.
ما فقط حق داريم نظرمنو داجع‌به آهنگ هاش بگيم.

neverhood66
05-02-2009, 14:00
ما ایرانیا عادت داریم که نمیتونیم اوج قدرت کسی روببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولین دفعه نیست که برای یه ستاره شایعه سازی میکنناخرین دفعه هم نخواهد بود
تازه مگه شما باهاش چیز کشیدین که اینطور براش حرف در میارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nawid
06-02-2009, 15:32
ما ایرانیا عادت داریم که نمیتونیم اوج قدرت کسی روببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولین دفعه نیست که برای یه ستاره شایعه سازی میکنناخرین دفعه هم نخواهد بود
تازه مگه شما باهاش چیز کشیدین که اینطور براش حرف در میارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جيگر اين smily هات منو گرفت
از كجا آوردي ؟نرمافزاره ؟ چيه ؟

H.M.D
21-02-2009, 07:44

اين هم يك عكس جنجالي از شادمهر

منبع:

[/right]

تو اين عكسه كه بهزاد پيشرو و سامی سهرابيم (نوازندگان گروه سندی) هستن!!!

ميگم عكس ديگه ای از اين مراسم نداری؟

خود سندی پس كجاست!!

MINOR
16-04-2009, 11:38
تو اين عكسه كه بهزاد پيشرو و سامی سهرابيم (نوازندگان گروه سندی) هستن!!!

ميگم عكس ديگه ای از اين مراسم نداری؟

خود سندی پس كجاست!!

عزیزم خیلی وقته که بهزاد پيشرو و سامی سهرابيم و مازیار خادمی باشادمهر کار میکنند(البته در کنسرت ها)
و خبری هم از سندی نیست
اونا 1 زمانی تو گروه سندی بودن

s2010
16-04-2009, 11:49
بازحرف وحدیثهاشروع شد

MINOR
16-04-2009, 20:28
بازحرف وحدیثهاشروع شد

چه حرف و حدیثی؟؟؟؟؟؟

H.M.D
19-04-2009, 07:03
عزیزم خیلی وقته که بهزاد پيشرو و سامی سهرابيم و مازیار خادمی باشادمهر کار میکنند(البته در کنسرت ها)
و خبری هم از سندی نیست
اونا 1 زمانی تو گروه سندی بودن

چرا اون دو تا هنوزم تو گروه سندی هستن ولی تو كنسرتای شادمهر هم باهاش كار ميكنن.

البته بهزاد پيشرو كه بيشتر عضو افتخاريه گروه سنديه چون هيچوقت اصلا تو آمريكا نيست! :31:

Rahe Kavir
19-04-2009, 08:05
الان دقيقا يه نفربه من بگه شادمهرمعتادشده يانه ؟ فقط درحدشايعس؟ حيفه....
البته من هيچ وقت صداي شادمهرودوست نداشتم حتي اون وقتي كه توتهران همه براش خودكشي ميكردن
وقتيم كه رفت اونوراب بازم دوستش نداشتم :دي
فقط يه كارش اونم " تقدير" واقعاميپسندم

H.M.D
20-04-2009, 08:53
به نظر من اين لفظ معتاد بودن يه خواننده خيلی زننده است!

خيلی از خواننده ها سيگار و بعضی چيزای ديگه استفاده ميكنن مثل خيلی ديگه از مردم ولی دليل نميشه بهشون گفت معتاد!

من خودم به كسی ميگم معتاد كه از فرط اعتياد به مواد مخدر نتونه حتی راه بره!! فكر نكنم شادمهر عقيلی اينطوری باشه! :31:

eblis_boy1386
20-04-2009, 23:57
من اين شايعه رو 4سال پيش شنيده بودم . قابل توجه دوستي كه اين رو از چند وبلاگ كه فقط ميخوان خواننده رو كوچيك كنن كپي كرده يا ديده

شادمهر از اون خواننده هايي نيست كه بااين شايعه ها اعتبارش زير سوال بره!
شادمهر باشه - شادمهر نباشه فقط شادمهر

kiwi
21-04-2009, 08:37
بابا شما كجاي كاريد من خبر سكتشم با عكس تو اين روزنامه‌هاي زرد ديده بودم .
بازم ميگم به من و شما ربطي نداره كه شادمهر معتاد هست يا نه.

نادر1368
22-04-2009, 10:53
ن خودم به كسی ميگم معتاد كه از فرط اعتياد به مواد مخدر نتونه حتی راه بره!
نه به نظر من اگه سیگارم بکشه باید بهش گفت معتاد ابروش رو ریخت!تا مجبور بشه بره ترک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifالبته شادمهر معتاد نیستا یه شایعه مزخرفه.