ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربورد به جای p5q چی بردارم؟

Hamid69
21-01-2009, 11:43
سلام.اول از همه لیست قطعات کامپیوتر من به این صورته»
سی پی یو :q6600
گرافیک:ATI 4870 1GB
هارد:500
رم:4GB
پاور:Silver stone 560 watt
مادربورد: Asus P5Q-E

دو روز بعد از اینکه سیستم رو خریدم مادربوردم یه بوی سوختنی از داخلش اومد فرستادمش گارانتی ولی گفتند که شامل گارانتی نمیشه چون قسمتی از مادربورد سوخته.الان شرکتی که ازش کامپیوتر را خریدم گفت که فرستاده برای تعمیرات تا اون قطعه سوخته رو تعویض کنند.
الان چند تا سوال برام پیش اومده:
1-اگه مادربرد تعمیر بشه سرعت و کیفیتش مثل اول هست؟
2-این پاور برای این قطعات مناسب هست؟و آیا دلیل سوختنش میتونه پاور باشه؟(البته رابط برق کامپیوتر هم خراب بود و قبل از این که این اتفاق برا مادربرد بیفته یه قطع و وصل شدیدی کرد)
3-اگه این مادربورد دیگه جواب کارمو نمیده چی بردارم تو رنج قیمت خودش؟

ممنون.

apadana.1001
21-01-2009, 18:10
با سلام خدمت شما دوست عزیز و ابراز تاسف بخاطر مصیبت وارد شده ( شوخی کردم :31: ) .
1 . نمیشه زیاد درباره اینکه کاراییش مثل اوله یا نه ، نظر داد آخه بستگی به تعمیر کار و قطعات استفاده شده داره .
2 . من الان سیستمم با سیستم شما تقریبا یکیه که براش پاور Green 680b انداختم . چون تقریبا همین مقدار مصرف میکنه که در نتیجه پاور شما کمه برای سیستم .
3 . مادربرد شما خیلی خوبه و کارایی بالایی توی اورکلاک و کلا در پایداری سیستم داره و میشه گفت که توی این رنج قیمت بهترین انتخاب هستن .
نتیجه :
به نظرمن پاور رو عوض کن و از شرکت green بگیر ( بخاطر کارایی خوب و 100 البته گارانتیش در ایران ) .
مادربرد رو هم بفروش و یکی دیگه بگیر ( اگه پاور رو عوض کنی دیگه به مشکل بر نمی خوری .
در ضمن سعی کن یه محافظ برق توپ برای کامپیوترت بگیری (محافظ یخچال هم خوبه ) . که اگر خدایی نکرده دباری برق خونتون قات زد ، دیگه اینجوری نشه .
امیدوارم تونسته با شم کمکتون کرده باشم .

omid2800
21-01-2009, 18:26
برادر ممكنه براي همه پيش بياد مادربردخوبي داري حالا بزار تعمير بشه وصل كن ببين درضمن اگه بخواي بخري همون مادربرد باامكانات بالاتر -p5q بهترين مدل ارزان قيمت ايسوز است حالا اگه كاركرد همون اگه نه برو يك p45 ديگه بگير حالا با يك اسم ديگه

Kianoosh
22-01-2009, 04:41
دوست عزیز یه تاپیک کافی بود!!!

akbarferdosi
22-01-2009, 18:01
همون پاوری که داری حرف نداره از گرین هم سرتره